به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 

Line camera، نرم افزاری است که عکس های شما را به تصاویر با مزه و خنده دار تبدیل می کند. پس با نصب این نرم افزار بر روی گوشی اندروید خود از لحظات لذت ببرید. 
عکس های خود را به تصاویر با مزه و خنده دار تبدیل کنید + دانلــــود
 

Line camera"  " نرم افزاری است که عکس های شما را به تصاویر با مزه و

و خنده دار و یا شیک تبدیل می کند.شما می توانید با نصب این نرم افزار بر روی گوشی اندروبد خود، لحظاتی سراسر شاد داشته

باشید. 

لازم به ذکر است این نرم افزار دارای 10 میلیون استفاده کننده می باشد.

 

 
 

 

ادامه مطلب
دوشنبه 30 بهمن 1391  - 1:39 AM

 

نرم افزار Alcohol 120% یکی از نرم افزار های معروف در زمینه کپی رایت انواع سی دی و دی وی دی محسوب می شود . این نرم افزار قادر است اکثر سی دی و دی وی دی­هایی که قفل شده اند را کپی رایت كند.

همچنين این برنامه با شبیه سازی و ضبط انواع CD و DVD در نوع خود بی نظیر است. این نرم افزار با بهره گیری از جدیدترین فناوری روز همواره در حال پیشرفت و گسترش است و هر روزه ویژگی های جدیدی به آن افزوده می شود. توسط این برنامه شما می توانید با Image گرفتن از CDهایی که مرتب از آنها استفاده می کنید(ذخیره کردن کل اطلاعات در قالب یک فایل روی هارد دیسک) بدون قرار دادن CD در CD-ROM از آنها استفاده کنید. تنها یک کلیک لازم است تا Image اجرا شود.
 

* ویژگی های نرم افزار:

- رایت انواع سی دی و دی وی دی

- پشتیبانی از اکثر فرمت ها mds , ccu , ccd , bwt , iso , nrg و …

- قابلیت ساخت ۳۱ درایو مجازی به صورت همزمان

- قابلیت پاک کردن اطلاعات از روی سی دی و دی وی دی

- قابلیت ساخت Image از سی دی و دی وی دی

- رایت هرگونه قفل سی دی و دی وی دی

- و ...

براي دانلود Alcohol 120% با حجم 10.5 MB اينجا را كليك كنيد.

ادامه مطلب
دوشنبه 30 بهمن 1391  - 1:37 AM

 

 

مطابق آمارهای سازمان اوقاف کشور، واقفین ایرانی با ۷۵۰ نوع نیت، متنوع ترین وقف ها را در دنیا به خود اختصاص داده اند.
سیم‎کارت رندی که وقف امام زاده شد!
 
سیتنا، اداره اوقاف شهرستان داراب، فروردین ماه امسال یک وقف عجیب را ثبت کرده است. طبق این وقف، شخصی به نام «خلیل مرعشی» یک فقره سیم کارت با شماره رند را وقف آستان مقدس سید علاالدین حسین(ع) پیر مراد داراب کرد. شماره این سیم کارت ۰۹۱۷۷۳۲۱۰۰۰ است و حالا وقف امامزاده این شهر شده است.
 

 

ادامه مطلب
دوشنبه 30 بهمن 1391  - 1:34 AM

 

 

خاطره تلفن‌های همراه بزرگ و سنگینی كه براحتی در هر جیبی جا نمی‌گرفتند چندان دور نیست. در آن دوران كه سال‌های نخست ظهور پدیده‌ای به نام موبایل بود، دستاورد و رقابت سازندگان بر سر مواردی همچون اندازه، وزن یا حذف آنتن تلسكوپی از روی محصولات تولیدی‌شان بود.
سیستم‌های عامل جیبی
 

شاید كمتر كسی در آن زمان به این مساله فكر می‌كرد كه این پدیده همراه، روزی آنقدر پركاربرد و پر مصرف شود كه زندگی بشر بدون آن تقریبا غیرممكن باشد.

اما پیشرفت و تكامل تلفن‌های همراه در این سال‌ها محدود به كاهش ابعاد، وزن یا حذف آنتن‌شان محدود نشد. در حقیقت سازندگان كوشیدند هرچه بیشتر ابزار و فناوری‌های پیشرفته‌تری را درون جیب من و شما قرار دهند كه همین مساله باعث وابستگی بیش از حد انسان امروز به این دستگاه شده است.

پیشرفت گوشی‌های همراه امروزی به حدی شده كه بعضا قابلیت برقراری مكالمه میان امكانات مختلفی كه این وسیله به صاحبش عرضه می‌كند، رنگ می‌بازد.

ولی در حقیقت این سیر پیشرفت و قابلیت‌های افزوده‌ای كه امروزه شاهد آن هستیم فقط در گروی سخت‌افزار و تجمع قطعات كوچك و پیشرفته درون این گوشی‌ها نبوده بلكه پدیده دیگری به نام سیستم عامل نیز نقش بسیار مهم و اساسی در این میان داشته است.

در واقع این سیستم عامل است كه همانند راننده‌ای كه خودرو را می‌راند، سخت افزار و امكانات موجود را كنترل و هدایت می‌كند تا بهترین و بالاترین بهره موجود را از قسمت‌های مختلف ببرد. بدون پیشرفت و تكامل سیستم عامل نمی‌توانستیم چنین قابلیت‌ها و امكاناتی را كه امروزه روی گوشی‌های همراه در اختیار داریم داشته باشیم.

سیستم‌‌های‌عامل‌ نیز همپای سخت‌افزار تلفن‌های همراه مسیر پیشرفت و تكامل را طی كرده‌اند. گوشی‌های اولیه هم دارای نرم‌افزاری بودند كه امكان استفاده از امكانات و قابلیت‌های گوشی را ممكن می‌ساخت.

اما آن سلسله نرم‌افزارها را بهتر است رابط كاربری بنامیم، زیرا صرفا قابلیت‌های ساده و پیش پا افتاده‌ای را در اختیار كاربر قرار می‌دادند و به‌طور عام امكان تغییر و دلخواه سازی را نداشتند.

تاریخچه سیستم‌های‌عامل‌ روی تلفن همراه

همانند رایانه‌ها كه از سیستم عامل و برنامه‌های مختلف برای عملكرد خود بهره می‌برند، این ایده به ذهن تولیدكنندگان گوشی موبایل خطور كرد تا از سیستمی مشابه برای تلفن‌های همراه استفاده كنند.

از این، ‌رو سال ۱۳۷۲ شركت IBM نخستین اسمارت‌فون یا همان گوشی هوشمند جهان را با نامSimon وارد بازار كرد. این گوشی قادر بود دورنگار، ایمیل و پیج موبایلی دریافت و ارسال كند.

همچنین این محصول قابلیت‌هایی نظیر دفترچه تلفن، تقویم، تنظیم كننده قرار ملاقات‌ها، ماشین حساب، ساعت جهانی، دفترچه یادداشت الكترونیك و قلم داشت.

از آن زمان تاكنون اگرچه پیشرفت‌های چشمگیری در صنعت موبایل شكل گرفته، اما هنوز هم شاهد گوشی‌هایی هستیم كه سیستم عامل ندارند و از الگوی برنامه‌ریزی شده ثابتی توسط سازنده تبعیت می‌كنند كه طبعا قیمت و امكانات پایین‌تری دارند.

سیستم‌های عامل‌ موبایلی به دو نوع متن باز و متن بسته تقسیم می‌شوند. سیستم عامل متن باز به این معناست كه كدهای منبعش یا اصطلاحا Source Code برنامه در دسترس است و حقوق مشخصی برای صاحبان آن در نظر گرفته نشده است.

لیسانس متن باز به كاربران اجازه مطالعه، تغییر یا ارتقا و بعضا انتشار نرم‌افزارهای جدیدی برپایه نرم‌افزار اصلی می‌دهد.

در آن سو، سیستم عامل متن برخلاف قبلی انحصاری بوده و تمامی حقوقش در اختیار تولیدكننده آن است. به‌این‌سان شخص دیگری اجازه تغییر یا انتشار آن را ندارد.

بادا

بادا (Bada) كه در زبان كره‌ای معنای اقیانوس یا دریا را می‌دهد، سیستم عاملی است اختصاصی از شركت سامسونگ كه مختص گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها طراحی شده است.

این سیستم عامل از نوع متن بسته بوده كه سال ۲۰۱۰ توسط سازنده كره‌ای معرفی شد. سامسونگ همچنین برای این سیستم عامل یك فروشگاه نیز تاسیس كرده كه تا به حال حدود ۳۰۰۰ برنامه مخصوص به خود دارد.

بلك بِری

بلك بِری (BlackBerry) به معنای شاه توت، سیستم عاملی اختصاصی و متن بسته از شركت RIM است كه سال ۲۰۰۲ برای گوشی‌های هوشمند توسط یك شركت كانادایی به همین نام عرضه شد.

ابتدا این سیستم عامل برای امور كسب و كار با كاربری آسان طراحی شده بود. براساس نتایج اعلام شده در سه ماهه دوم سال جاری میلادی بلك بری ۴.۸ درصد سهم سیستم‌های‌عامل بازار را در اختیار داشته است.

این در حالی است كه یك سال پیش در همین زمان سهم بلك بری از سیستم عامل گوشی‌های هوشمند در حدود ۱۱.۵ درصد بوده است كه این موضوع كاهش استفاده از آن را نشان می‌دهد.

فروشگاه اختصاصی نرم‌افزاری بلك بری با نام Blackberry App World در حال حاضر ۵۰ هزار اپلیكیشن آماده دانلود دارد.

iOS

آی او اِس، سیستم عاملی متن بسته و انحصاری از شركت اپل است كه سال ۲۰۰۷ میلادی از سوی این شركت برای گوشی‌های هوشمندش معرفی و عرضه شد.

با توجه به متن بسته بودن این سیستم عامل هیچ شركتی بجز مالك آی او اس یعنی اپل اجازه نصب و استفاده از آن را ندارد.

تا ماه سپتامبر ۲۰۱۲ فروشگاه اختصاصی اپل با نام App Store بیش از ۷۰۰ هزار برنامه برای iOS داشته كه تا همان تاریخ رقمی بیش از ۳۰ میلیارد بار دانلود از این فروشگاه ثبت شده است.

با این حال براساس آمار منتشر شده برای سه ماهه سوم سال جاری میلادی آی او اس با داشتن سهم ۱۴.۹ درصدی بازار سیستم‌های‌عامل‌ گوشی‌های هوشمند در جایگاه دوم پس از اندروید گوگل ایستاده است.

سیمبیان

سیمبیان (Symbian)سیستم عاملی متن باز مختص گوشی‌های هوشمند از شركتی بریتانیایی با همین نام است كه سال ۲۰۰۸ توسط شركت نوكیا به طور كامل خریداری شد.

تا آخر سال ۲۰۱۰ این سیستم عامل یكی از پرطرفدارترین سیستم‌های‌عامل‌ گوشی‌های هوشمند بود كه كاربران بسیاری در اكثر كشورها داشت، اما در حال حاضر اندروید گوی سبقت را از سیمبیان ربوده است.

در حال حاضر سیمبیان توسط نوكیا به شركت ایرلندی Accenture واگذار شده كه این شركت نیز قول پشتیبانی از آن را تا سال ۲۰۱۶ میلادی داده است.

با توجه به گزارش‌های منتشر شده در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲، سیمبیان ۴.۴درصد از سهم بازار را در اختیار داشته است.

ویندوزفون

همان‌طور كه از نام این محصول هویداست، ویندوزفون (Windows Phone) سیستم عامل متن بسته اختصاصی مایكروسافت بوده كه سال ۲۰۰۸ تغییر و تحولات اساسی در ظاهر و هسته آن توسط سازنده اعمال شد.

پس از آن سال ۲۰۱۱ مایكروسافت شراكت و همكاری تنگاتنگش با سازنده فنلاندی یعنی نوكیا را اعلام كرد كه بعد از این رویداد در حال حاضر با سرمایه‌گذاری هنگفت مایكروسافت و كمك نوكیا این سیستم عامل تبدیل به یكی از رقبای اصلی اندروید و iOS و یكی از بازیگران سه‌گانه حوزه سیستم‌های عامل‌ موبایل شده است.

در سه ماهه دوم ۲۰۱۲ ویندوزفون توانسته ۳.۵ درصد از سهم سیستم عامل‌های موبایلی را به خود اختصاص دهد؛ در حالی كه در زمان مشابه سال گذشته سهم ویندوزفون ۲.۳ درصد بوده كه این رقم رشد استفاده از آن را خاطرنشان می‌كند.

می‌گو

می‌گو (MeeGo) نام سیستم عامل متن بازی است بر پایه لینوكس كه حاصل همكاری مشترك نوكیا و اینتل است.

به‌رغم سادگی و متن باز بودن می‌گو، تنها دو گوشی مجهز به این سیستم عامل به بازار عرضه شد و نوكیا سال ۲۰۱۱ یعنی تنها یك سال پس از معرفی و عرضه این سیستم عامل اعلام كرد دیگر قصد توسعه و پشتیبانی آن را در آینده نخواهد داشت.

اما با این حال شركتی فنلاندی به نام Jolla در جولای ۲۰۱۲ اعلام كرد قصد توسعه و تولید گوشی‌ای با این سیستم عامل بظاهر شكست‌خورده را سال ۲۰۱۳ دارد.

پیشتازی اندروید

اندروید (Android) با آن شكل ربات آدم‌نما سیستم عاملی متن باز بر پایه لینوكس است كه ابتدا برای گوشی‌های موبایل مجهز به صفحه نمایش لمسی طراحی شده بود.

این سیستم عامل در آغاز توسط شركت اندروید كه گوگل از آن پشتیبانی می‌كرد عرضه می‌شد، ولی بعدها و در سال ۲۰۰۵ گوگل آن را به كلی به تملك خود درآورد. در پاییز ۲۰۰۸ میلادی بود كه نخستین تلفن همراه مجهز به سیستم عامل اندروید فروخته شد.

با توجه به متن باز بودن اندروید جامعه بزرگی از برنامه نویسان و توسعه دهندگان در سراسر دنیا روی این سیستم عامل فعالیت می‌كنند. این افراد با تولید برنامه‌هایی كه اصطلاحا اَپ (app) نامیده می‌شوند، گستره كاربری و قابلیت‌های دستگاه را افزایش داده و از حداكثر امكانات آن بهره می‌برند.

به این ترتیب گوگل فروشگاهی انحصاری با نام گوگل پلی (Google Play) برای عرضه برنامه یا اَپ‌های اندرویدی اختصاص داده كه تا ماه اكتبر امسال میزان برنامه‌های بارگذاری شده از آن رقم ۲۵ میلیارد عدد بوده است.

همین ویژگی متن باز بودن در كنار ارزانی و قابلیت دلخواه سازی بالا و سبكی سیستم عامل باعث شده اندروید به یكی از بزرگ‌ترین و پر مصرف‌ترین سیستم‌های عامل موجود در دنیا بدل شود كه غیر از تلفن‌های همراه، خیل كثیری از دستگاه‌های دیجیتال از قبیل تبلت‌ها، كنسول‌های بازی، تلویزیون‌ها و سایر لوازم خانگی را تحت سیطره امپراتوری آن قرار بگیرند.

با توجه به آمارهای منتشر شده تا سه ماهه سوم ۲۰۱۲، حدود ۷۵ درصد از سهم بازار سیستم‌های عامل گوشی‌های هوشمند با ۵۰۰ میلیون دستگاه فعال شده به اندروید اختصاص دارد. همین مساله باعث شده اندروید به رقیبی سرسخت برای دیگر سازندگان تبدیل شود.
 

 

ادامه مطلب
دوشنبه 30 بهمن 1391  - 1:31 AM

اسباب بازی کودکان به سن آنها بستگی دارد. به طور مثال، یک کودک دو ماهه به وسایل  متحرکی که صدای جالب توجهی نیز دارند، علاقه دارد در حالیکه یک کودک 15 ماهه به هیجان بیشتری نیاز دارد. به طور مثال، دوست دارد در آشپزخانه اسباب بازی خود آشپزی کند. در اینجا بهترین اسباب بازی برای کودکان 3 تا 6 ماهه را معرفی کرده ایم.

وقتی کودک به این سن می رسد توجهش به دستانش جلب می شود و احساس می کند که چقدر سرگرم کننده هستند. به همین دلیل دیگر آنها را مشت نمی کند. او می تواند انگشتان خود را بمکد و از آنها برای گرفتن اسباب بازی ها و وسایل مختلفی که در دستانش گذاشته می شوند، استفاده کند. او همچنین یاد می گیرد تا اسباب بازی ها را بردارد او خیلی زود یاد می گیرد تا اسباب بازی را بین دستان خود عقب و جلو ببرد و مچ دست خود را به همه طرف بچرخاند و در نهایت آنها را داخل دهان خود بگذارد.

مطمئن شوید که اسباب بازی ها به اندازه کافی امن هستند زیرا کودک آنها را می جود. برای این منظور، به برچسب اسباب بازی ها توجه کنید. هرگز وسایل فنری را به گهواره یا تخت کودک خود نبندید زیرا ممکن است باعث خفگی یا گیر افتادن او شود. در 6 ماهگی کودک می تواند بنشیند. این دید تازه ای از جهان اطراف به او می بخشد. 

مرکز فعالیت



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

این وسیله بازی در واقع انواع گوناگون دارد و همه آنها اسباب بازی های آویزان دارند یا خودتان می توانید وسایل دلخواه را از آنها آویزان کنید. این وسیله برای کودکانی است که هنوز نمی توانند را ه بروند. کودک می تواند به وسایل ضربه بزند، آنها را بکشد، بتاباند و صدای آنها را در بیاورد. از 5 ماهگی به بعد چون کودک می تواند با دست یا زانوهای خود وسایل را هل بدهد، بهتر است این وسیله را از دسترس او دور کنید. 





جغجغه های سبک وزن



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

کودکان از ایجاد صدا لذت می برند. به او جغجغه بدهید و اجازه دهید تا آن را تکان دهد. کودکان در این سن بسیار موسیقی را دوست دارند و به ریتم آهنگ ها احترام می گذارند. به همین دلیل، خوب است جغجغه هایی با صداهای جالب را به دست کودک خود بدهید تا سرگرم شود.





محل بازی



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

وسایل بازی دنباله داری در بازار وجود دارند که از آنها عروسک ها، جغجغه ها و وسایل پلاستیکی مختلفی آویزان است و می توان آن را به صندلی کودک، کالکسه یا صندلی ماشین وصل کرد. کودک با این همه وسایل پر سرو صدا و رنگی سرگرم می شود و سعی می کند اسباب بازی های آویزان شده را با دست بگیرد.





حیوانات نرم و کوچک



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

در این سن کودکان می توانند با انواع حیوانات آشنا شوند. برای این منظور می توانید از حیوانات نرم و پارچه دار استفاده کنید. حتما توجه داشته باشید که این حیوان سیم یا قطعه فلزی نداشته باشد که به کودک آسیب برساند. باید از عروسک ها و حیوانات پارچه ای استفاده کنید که چشمان و دهان پلاستیکی دارند و عاری از هر گونه مواد سمی و خطرناک هستند. بعلاوه، باید توجه داشته باشید که زنگ، کلید، ربان یا بندی ندارد که کودک بتواند آنها را بکشد و در دهان خود بگذارد.





اسباب بازی های پلاستیکی صدادار



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

کودک در این سن می توند اسباب بازی را در دست بگیرد و صدای آن را در بیاورد. این اسباب بازی ها بیشتر برای داخل وان مناسب هستند. صدای جیک جیک این وسایل موجب شادی کودکان می شود. 





کتاب های مقوایی



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

کتاب خواندن برای کودکان در هر سنی ارزشمند و مفید است. کتاب های مقوایی در برابر آب دهان کودکان و در دهان گذاشتن آنها مقاومت بیشتری دارند. گوش کردن به صدای شما هنگامی که برای کودک خود کتاب می خوانید، کمک می کند تا  گوش کودک تفاوت آواها را از هم تشخیص دهد و شنوایی اش تقویت شود. برای اینکه کتاب خوانی برای کودک جذاب و سرگرم کننده باشد، صدای خود را بالا و پایین کنید، روی برخی کلمات تاکید کنید یا آن را به صورت آهنگ برایش بخوانید. 





حلقه های رنگی دندان درآوردن 



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

هیچ چیز به اندازه گاز زدن یک پلاستیک نرم هنگامی که لثه شما می خارد، آرام بخش نیست. این حلقه ها را در یخچال نگه دارید تا هنگامی که کودک می خواهد آن را بجود، احساس بهتری داشته باشد. البته آنها را داخل فریزر نگذارید. دهان و لثه کودکان تابِ تحمل وسایل یخ زده را ندارند. 





تُشک های لایه دار یا فوم های نرم



بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا 6 ماهه
 

تُشک های لایه دار یا فوم های نرم برای بازی کودکان در مکان های مختلف بسیار مناسب هستند. با پهن کردن این زیراندازها، کودک مکانی آشنا و مخصوص برای بازی دارد که به اندازه کافی نرم هست تا آسیب نبیند.

ادامه مطلب
دوشنبه 30 بهمن 1391  - 1:28 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 48

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822944
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی