به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  شرکت ان ویدیا تازه ترین پردازنده ویدیویی خود را با همکاری شرکت AMD روانه بازار کرده و امیدوار است از آن استقبال شود.

 
خبرگزاری فارس: پردازنده ویدیویی جدید "ان‌ویدیا" روانه بازار شد

 

 پی سی مگ، GeForce GTX 690 تازه ترین پردازنده ویدیویی این شرکت است که جایگزین GeForce GTX 680 می شود.

 

طراحی دو هسته ای این محصول باعث افزایش قیمت آن در مقایسه با محصول قبلی شده است. در حالی که محصول قبلی تنها بین 700 الی 800 دلار قیمت داشت، قیمت این یکی به 999 دلار رسیده است. این محصول دارای 4 گیگابایت حافظه ویدیویی GDDR5 است که با سرعت 6.008 گیگاهرتز عمل می کنند.

میزان مصرف انرژی این پردازنده ویدیویی 650 وات است که نسبت به مدل 300 واتی قبلی افزایش قابل توجهی یافته است.

GeForce GTX 690 برای کاربردهای حرفه ای و از جمله اجرای بازی های ویدیویی پیشرفته و همچنین استفاده توسط گرافیست ها و طراحان انیمیشین های رایانه ای مورد استفاده قرار می گیرد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 5:59 PM

 شرکت اچ‌پی برای تسهیل ارائه آموزش های نرم افزاری به علاقمندان ابتکار عمل تازه ای به خرج داده و پلاتفورمی اختصاصی طراحی کرده است.

 
خبرگزاری فارس: تسهیل آموزش‌های نرم‌افزاری با طراحی پلاتفورم تازه

 

وی تری، این پلاتفورم آموزشی فرایند آموزش در حوزه آی‌تی به کارمندان و حتی متخصصانی را که می خواهند کار کردن با نرم افزار تازه ای را یاد بگیرند، ساده تر می کند.

این ابزار به مدیران آی تی شرکت ها هم امکان می دهد تا به سرعت آن را به روز رسانی کرده و برای ارائه آموزش های تازه تر پیکربندی کنند. همچنین می توان نحوه آموزش کار با یک نرم افزار به اشخاص مختلف را به شیوه های مختلف برنامه ریزی کرد.

استفاده از چنین پلاتفورمی هزینه های آموزش و پشتیبانی را به شدت کاهش داده و سرعت آشنایی و به کارگیری محصولات مختلف را در شرکت ها و موسسات بالا می برد.

بر اساس بررسی ها 80 درصد از مدیران شرکت ها معتقدند آموزش موثر برای موفقیت پروژه های مختلف در یک شرکت ضروری است. این پلاتفورم هم تشکیل کلاس های مختلف برای ارائه آموزش های گوناگون را از بین می برد. هزینه استفاده از این پلاتفورم بر اساس نحوه استفاده از آن متغیر است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 5:56 PM

  مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حضرت زهرا(س) نه تنها الگویی برای جامعه بلکه الگویی برای بشریت در تمام زمان‌ها محسوب می‌شود.

 
خبرگزاری فارس: زن امانت خداوند در خانواده‌ است

 

 رسا، حجت الاسلام سیدغلامعباس موسوی، مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با اشاره به ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها خاطرنشان کرد: زهرای اطهر(س) نوری است که هیچ گاه خاموش نخواهد شد و این نور در همه زمان‌ها قابل استفاده است.

 

وی افزود: شخصیتی که حضرت زهرا(س) برای انسان قائل شده و فلسفه‌ای را که برای عبادت و احکام و معارف تبیین کرده در هیچ زمانی کهنه‌شدنی نیست.

مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم حضرت زهرا را مصداقی از آیه «و لقد کان لکم فی رسول‌ الله اسوه حسنه» دانست و گفت: پیامبر(ص) فرمودند: «فاطمه بضعه منی»، پس می‌توان نتیجه گرفت که وقتی خود پیامبر(ص) الگو هستند، فاطمه زهرا(س) نیز الگو است.

وی با بیان این‌که حضرت زهرا(س) نه تنها الگویی برای جامعه بلکه الگویی برای بشریت است، تصریح کرد: رعایت عفاف و حجاب، برخورد با نامحرم، حضور در اجتماع، برخورد با دشمنان، دفاع از ولایت، زهد، قناعت، کار و تلاش، تقسیم اوقات زندگی و ... رفتارهای از زندگی فاطمه(س) است که زنان و مردان جامعه به عنوان سرمشق باید از آن بهره ببرند.

وی با اشاره به شخصیت زینب‌کبری(س) اظهار داشت: حضرت زینب(س)، دختر حضرت زهرا(س) در مجلس یزید چهره‌ی ظلم را افشا کرد و همچنین با حضور در صحنه کربلا باعث ماندگاری آن شد.

حجت الاسلام موسوی نقش اجتماعی حضرت زهرا(س) را در جامعه موثر دانست و گفت: روایات و مطالبی که از حضرت زهرا به ما رسیده، گویای این هستند که ایشان یک انسان اجتماعی بود، اما این‌که بگوییم زنان باید برای هر کاری و بدون رعایت حدود اسلامی وارد اجتماع شوند، سخن اشتباهی است.

مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران حضور اجتماعی زنان را در جامعه پررنگ کرد، افزود: حضور زنان در صحنه‌های انقلاب و جنگ، با رعایت حدود نمونه‌ای از به انجام رساندن نقش اجتماعی زنان بود.

وی با اشاره به اینکه غرب با از بین بردن خانواده رو به فروپاشی می‌رود، اما در اسلام بیشترین تأکید بر خانواده شده است، گفت: اسلام برای تمام شؤون خانواده نظر داده و برای هر کدام از اعضای خانواده حق‌ها و تکلیف‌هایی تعیین کرده که این موضوع حکایت از بااهمیت بودن خانواده در اسلام می‌کند و این توجه اسلام خالی از حکمت نیست.

حجت الاسلام موسوی اظهار داشت: زن‌ها در نقش همسر و در نقش مادر، مشکلات و ناملایمت‌های بسیاری مانند تولد فرزند، تبیت فرزند و دوران طفولیت فرزند را تحمل کرده است و این کار اندکی نیست.

وی با بیان این‌که خداوند زن را به عنوان امانت در هر خانواده قرار داده که می‌تواند سرآغاز تحولات بزرگ باشد، تصریح کرد: باید قدردان و شکرگزار کسی باشیم که در خانه در طول سال با ایثار و فداکاری برای رشد و تربیت فرزند زمینه‌سازی می‌کند.

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 5:54 PM

  خداوند فاطمه را از نور عظمت خود آفرید. وقتی فاطمه درخشید، زمین و آسمان را نورانی کرد و ملائکه از روی تعجب گفتند: خداوندا این چه نوری است؟

 
خبرگزاری فارس: سّر نام های حضرت فاطمه (س) در چیست؟

 

 شبستان، اسم به معنی نشانه و اسم گذاری نوعی نشانه گذاری است. از نظر علمی نوع اسم در شخصیت حال و آینده فرد بسیار مؤثر است و از نظر روان موجب نوع احساس نیک یا بد، حرکت یا رکود، رشد یا انحطاط است و به همین خاطر در اسلام راجع به آن توصیه های بسیاری شده است.

اسلام خواسته است برای فرزندان نامی را برگزینند که سازنده و رشد دهنده باشد، وابستگی او را به مکتبی و اندیشه ای نشان دهد، موجب احساس غرور و سرافرازی او در حال و آینده باشد، او را به موضعگیری ویژه و مثبتی وا دارد، حتی در مواردی خط فکری و سیاسی آدمی را در حفاظت و احیای یک اندیشه نشان دهد.

رسول خدا به تناسب ابعاد متعدد شخصیتی فاطمه(س) او را به اسامی و القاب متعددی می نامید که همه آنها زیبایند و غرور آفرین، رنگ مکتب و اندیشه اسلامی دارند و هر کدام به مناسبتی و در جائی به کار می رفته اند و یا نوعی از حالات و صفات فاطمه(س ) را نشان می دادند.

نام های مبارک حضرت زهرا(س)

امام صادق(ع) می فرمایند: حضرت فاطمه‏ى زهراء(س) در پیشگاه خداوند نه اسم مخصوص دارد: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهراء.

به تصریح امام صادق(ع) ، حضرت فاطمه(س) نه اسم مخصوص، در پیشگاه خداوند متعال دارد، لذا یکى از کنیه‏هاى آن حضرت «اُمّ‏الأسماء» است. یعنى بانویى که اسامى فراوان دارد. و این مطلب، دلالت بر عظمت روحى صدیقه کبرى(س) مى‏کند، زیرا ایشان زن نمونه بودند. زن نمونه یعنى انسانى کامل که براى بشریت الگو و سرمشق مى‏باشد، لذا همه‏ى صفات عالى انسانى در ایشان جمع بود و حضرت زهرا(س) در برابر هر صفت نیک، داراى لقبى خاص بودند.

چرا فاطمه ؟

حضرت فاطمه‏ى زهرا(س) یک نام رسمى داشت که همان فاطمه مى‏باشد. این نام را پیامبر اکرم(ص) هنگام تولد به امر خداوند براى دخترش برگزید.

رسول خدا(ص) فرمود: او و شیعیانش از آتش جهنم قطع شده‌اند و فاطمه به معنای قطع ‌شده و بریده است به همین سبب به این نام برگزیده شده اند. همچنین امام صادق (ع) فرمودند: زیرا او از هر شر و بدی بریده شده است و نیز چون مردم از رسیدن به معرفت کامل او قطع شده اند به این نام نامگذاری شده اند.

چرا صدیقه ؟

زیرا او هرگز در زندگی جز راست نگفت و هر آنچه پدر بزرگوارش فرمود، تصدیق کرد.

رسول خدا(ص) به امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: یا علی، من به فاطمه سفارش‌هایی کرده ام که به تو بگوید. او هر چه گفت بپذیر، زیرا او راستگوست، بسیار راستگو.

چرا مبارکه ؟

برکت به معنای خیر فراوان است و از فاطمه نسل فراوانی به عالم اسلام هدیه شده است. لذا در بعضی از تفاسیر آمده است که در آیه ی انا اعطیناک الکوثر منظور، فاطمه (س) است.

چرا طاهره ؟

امام باقر(ع) فرمودند: زیرا او از هر ناپاکی ظاهری و هر گونه ناپاکی دامن، مبری است.

و نیز طبق روایات متعدد، آیه تطهیر انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا درباره حضرت فاطمه(س) نازل شده است. پس ایشان طاهره است زیرا هر گونه رجس و پلیدی و ناپاکی از وجود مقدسش دور است.

چرا زکیه ؟

زکاة هم به معنای رشد و نمو و هم به معنای طهارت است، بنابراین زکیه هم یعنی از فاطمه نسل پرباری پا به عرصه وجود گذاشت و هم اینکه او وجودی است پاک و طاهر.

چرا راضیه ؟

زندگی کوتاه حضرت فاطمه با غم و اندوه و نیز با تلاش و سختی همراه بود. او زندگی بسیار مشکلی را پشت سر گذاشت ولی هرگز لب به شکایت باز نکرد، بلکه همواره خدای بزرگ را شکر می‌کرد و راضی بودند.

روایت شده روزی رسول خداحضرت فاطمه را دید که لباس خشنی بر تن داشت و با دست‌های مبارکش آسیاب می‌کرد در حالیکه طفل کوچک خود را هم شیر می‌داد. رسول خدا گریان شد و فرمود: ای دخترکم، تلخی این دنیا را بچش، برای رسیدن به شیرینی آخرت.

حضرت فاطمه(س) نه تنها لب به شکایت باز نکرد، بلکه عرض کرد: ای رسول خدا، من خدا را برای نعمتهایش سپاسگزارم.

و نیز روزی حضرت علی(ع) از رسول خدا خواست اگر ممکن باشد برای فاطمه مستخدمی بگیرد، اما رسول خدا(ص) تسبیح فاطمه(س) را به آنها تعلیم فرمود. حضرت زهرا پس از شنیدن این دستور به پیغمبر اکرم سه بار فرمود: من از خدا و رسولش راضیم.

چرا مرضیه ؟

تمام کارهای حضرت فاطمه مورد رضایت خدا و رسول او بود. رسول خدا هیچ گاه بر فاطمه غضب نکرد، به او خرده نگرفت و برعکس، گاهی می‌فرمود: پدرش به قربانش.

این چنین است که رسول خدا رضای فاطمه را رضای خدا می‌دانست و می‌فرمود: خدا از غضب فاطمه غضب می کند و از رضایت او راضی می‌شود.

چرا محدثه ؟

امام صادق (ع) در این مورد فرمود: زیرا ملائکه از آسمان فرود می‌آمدند و با او سخن می‌گفتند.

در فرهنگ اسلامى محدثان راستین همواره از حرمت و منزلت ویژه اى برخوردار بوده اند، محدثان و راویان در حفظ و حراست از گنجینه هاى معارف و ارزشهاى دینى و ذخایر گرانمایه مکتب تشیع و رشد و تعالى فرهنگ غنى اسلامى نقش اول را داشته اند و حامل ودایع و امانتهاى گرانقدر الهى و رازدار اسرار آل رسول خدا(ص) بوده اند.

چرا زهرا ؟

امام صادق(ع) فرمودند: زیرا نور آن بانوی مکرمه در یک روز سه بار برای امیرالمؤمنین(ع) می‌درخشید، و چون در محراب عبادت می‌ایستاد نور درخشنده او برای اهل آسمان نمایان می شد همانگونه که نور ستارگان برای اهل زمین می‌درخشد.

برخی نامهای دیگر حضرت فاطمه (س) عبارتند از:

حصان به معنای محفوظ، حره به معنای آزاده، سیده یعنی بانوی محترم، عذراء یعنی پرده نشین، بوده و نام آن بانو در آسمان، منصوره یعنی یاری‌شده یاد شده است.

منبع: پایگاه خورشید آل یاسین

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 5:51 PM

   تحقیقات جدید در انگلیس نشان می دهد که مصرف منیزیم فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می دهد.

 
خبرگزاری فارس: منیزم فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می دهد

 

 به نقل از نشریه تغذیه بالینی اروپا، این تحقیقات حاکی است: مصرف مکمل های غذایی و غذاهای حاوی عنصر منیزیم چه بسا نقش مهمی از نظر کلینیکی در کاهش فشار خون بازی می کند و هر اندازه مقدار این عنصر زیاد شود به همان اندازه تاثیر بیشتری بر کاهش فشار خون خواهد داشت.

 

این تحقیقات زیر نظر پژوهشگران دانشگاه هرتفور شایر انگلیس از 1173 نفر بعمل آمد.

پژوهشگران 11 آزمایش کلینیکی را برای بررسی تاثیر منیزیم بر فشار خون انسان انجام دادند و شرکت کنندگان در این تحقیقات روزانه مقادیر مختلفی منیزیم از 120 میلی گرم تا 973 میلی گرم در طول سه الی 24 هفته دریافت کردند.

نتایج این تحقیقات نشان داد که عنصر منیزیم به طور کلی در کاستن از فشار خون سیستولیک و دیاستولیک موفق بوده است و بهترین نتایج متعلق به کسانی بوده است که بالاترین میزان منیزیم را دریافت داشته اند.

اسفناج و برخی حبوبات نظیر لوبیا، نخود و آجیل، غلات و نان سبوس دار از جمله مهم ترین منابع غذایی حاوی عنصر منیزیم است.

بیماریهای قلبی و عروقی عامل 50 درصد مرگ و میرها در اروپا است و فشار خون بالا علت اصلی مرگ ناشی از بیماریهای های قلبی و کلیه است و عادت غذایی نامناسب و سیگار کشیدن و خوردن غذاهای حاوی نمک سدیم و عدم توازن در برخی عناصر مثل پتاسیم، کلیسیم و منیزیم مهمترین علل ابتلا به شمار می رود.

ادامه مطلب
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391  - 5:50 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5843057
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی