به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  تحقیقات پزشکی نشان می دهد که مصرف شیر پرچرب به کاهش وزن در افراد کمک می‌کند.

 
خبرگزاری فارس: شیر پرچرب به کاهش وزن کمک می‌کند

 

 به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این تحقیقات پزشکی حاکی است: مصرف متعادل شیر دارای چربی کامل چه بسا به روند کاهش وزن کمک می‌کند زیرا افراد با خوردن این شیر پرچرب سریع احساس سیری می‌کنند و همین امر باعث می‌شود تا آنها مصرف کالری‌های زائد را کاهش دهند.

این تحقیقات نشان می‌دهد که شیر دارای چربی کامل حدود 8 گرم چربی معمولی و پنج گرم چربی اشباع شده دارد.

محققان تاکید کردند که شیر دارای چربی کامل از نوشیدنی‌های مغذی حاوی عناصر کامل غذایی است به گونه‌ای که یک سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین می‌کند.

ادامه مطلب
یک شنبه 28 خرداد 1391  - 11:16 PM

 از نگاه قرآن کریم، غایت عمل تفسیر، تبین یافتن حق از باطل و حصول علم به حق است که با مقایسة امثال و آیات حقّ یعنی نمونه‌ها و نشانه‌های حق ـ انجام می‌شود.

 
خبرگزاری فارس: چیستی تفسیر از نگاه قرآن

 

 

چکیده

چیستی تفسیر قرآن یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در حیطة مبانی تفسیر قرار دارد. در علوم قرآن و مقدمات برخی از تفاسیر تعاریفی از تفسیر قرآن ارائه شده است، ولی هیچ‌یک درصدد بررسی دیدگاه خود قرآن دربارة حقیقت تفسیر بر‌نیامده‌اند. نوشتار حاضر «چیستی تفسیر» را با رویکردی مصداق‌شناسانه در قرآن کریم، تحلیل و بررسی می‌کند. بدین منظور، نخست اثبات می‌گردد که «تفسیر» در ادبیات قرآن کریم هم‌مصداق با «تفکر» است و سپس با استنباط و استظهار چیستی تفکر از آیات، چیستی تفسیر شناسایی می‌شود. تفسیر از نگاه قرآن کریم عبارت است از تبیین نشانه‌های حق با نشانه‌های حق تا در عرصة ادراکی شخص تفسیر‌گر، حق از باطل تبین یابد و علم به حق حاصل آید.

کلید واژه‌ها: تفسیر، تفکر، رویکرد مصداق‌شناسانه، تبیین، آیات، امثال، حق، باطل.

 

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
یک شنبه 28 خرداد 1391  - 11:12 PM

 مسلمان معاصر نه خواهان تحجر است نه تجدد چرا که تحجر او را به غفلت از پیشرفت و در نظر نگرفتن حقوق جامعه می شود و تجدد نیز او را به یک انسان مقلد و وابسته تبدیل می کند که عزت نفس خود را می بازد.

 
خبرگزاری فارس: مسلمان معاصر؛ مؤلفه ها و ویژگی ها

 

در این نوشته برآنیم تا با توجه به اندیشه های مقام معظم رهبری در رابطه با مسلمان معاصر، به مؤلفه های اصلی مسلمان معاصر اشاره شود و به این نکته اساسی پرداخته شود که نگاه یک مسلمان معاصر در حکومتی که مبتنی بر مردم سالاری دینی است نه به سمت تحجر سوق می یابد و نه به سوی تجدد، بلکه نگاهش کاملاً متفاوت می باشد. پیش از ورود به بحث اسلام و مسلمان معاصر لازم است نگاهی به نگرش های متفاوت به اسلام تا پیش از این داشته باشیم.

 

مسلمان معاصر به کدام جهت؛ تحجر یا تجدد؟

برای اینکه جهت گیری یک مسلمان معاصر را بدانیم بهتر است ابتدا مقایسه ای میان مسلمان متحجر و مسلمان متجدد داشته باشیم.

 

بقیه در ادامه

 

ادامه مطلب
یک شنبه 28 خرداد 1391  - 11:07 PM

 از منظر آیات و روایات، حیاء از افراد دیگر، عامل درونی ترس چه ترس از خداوند، چه ترس از رفتن آبرو و رسواشدن و... همنواساز، کنترل‌کننده و هدایت کننده است.

 
خبرگزاری فارس: کنترل اجتماعی غیررسمی از منظر آیات و روایات

 

 

عناصر تشکیل‌دهنده‌ سازوکار کنترلی غیررسمی

در تعریف کنترل غیررسمی به صورت کلی پذیرفتیم که کنترل غیررسمی در برابر کنترل رسمی،‌ و فاقد ضمانت اجرای دولتی است و به برخی عناصری که جامعه‌شناسان برای کنترل غیررسمی در نظر گرفته بودند نیز اشاره گردید؛ اما متناسب با عنوان بحث لازم است که عناصر موثر در کنترل غیررسمی از منظر دین بررسی شده و نظام کنترلی دین طرح و بیان شود.

در آیات و روایات، برخی عناصر کنترلی به صراحت ذکر شده‌اند و برخی دیگر تلویحاً یادآوری گردیده‌اند. عناصری که در منابع دینی به آنها اشاره شده است، دارای این ویژگی مشترک هستند که در هدایت افراد به سمت رفتار شایسته و درست و همچنین در باز داشتن آنها از رفتار ناهمسو با هنجارهای اجتماعی جامعه دینی کمک می‌کنند.

 

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
یک شنبه 28 خرداد 1391  - 11:05 PM

 انسان‌ها طبعاً پاداش‌ها، تشویق‌ها و به دست آوردن منفعت‌های مادی و معنوی را خوشایند می‌دانند و در مقابل، از تنبیه‌ها، مجازات‌ها و مذمت‌ها گریزانند و بر همین اساس، رفتارهای عادی و حتی رفتارهای دینی خود را سامان می‌بخشند.

 
خبرگزاری فارس: کنترل اجتماعی غیررسمی از منظر آیات و روایات

 

 

چکیده

این تحقیق درصدد بررسی کنترل اجتماعی غیررسمی در متون دینی است. بر اساس این تحقیق، دین مبین اسلام کنترل غیررسمی را به عنوان یک اهرم کنترلی کارآمد مورد توجه قرار داده است. از منظر دین، آمال و آرزوها در نحوة رفتار تأثیر می‌گذارد و باورهای دینی نظیر ثواب و عقاب اخروی زمینة همنوایی افراد جامعه را فراهم می‌نماید. نیز اهرم‌های کنترلی نظیر حیاء، ترس، تمجید و مذمّت، مراقبت و امر به معروف و نهی از منکر سبب کاهش کجروی و هدایت شدن افراد می‌گردد.

کلید واژه‌ها: کنترل اجتماعی، کنترل‌غیررسمی، مراقبت، امربه‌معروف، نهی‌ازمنکر، همنوایی.

 

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
یک شنبه 28 خرداد 1391  - 11:04 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899444
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی