به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

بهترین بازی‌های آنلاینی كه می‌توانید پیدا كنید بازی‌های خطی هستند كه داستان خاصی ندارند. شما برای پیشروی مجبورید دشمنانی را كه بر سر راه خود دارید نابود كنید، بازی Warp هم از این گونه بازی‌هاست؛ شما كه هدایت رباتی را به عهده دارید با كمك ماوس و دكمه‌های كیبورد می‌توانید علاوه بر هدایت آن به سمت دشمنان خود نیز تیراندازی كنید.

 

 در بازی دریچه‌هایی وجود دارد كه شما می‌توانید با ورود به یكی از آنها از دیگر دریچه‌ای كه در آن نقطه وجود دارد، خارج بشوید. البته واضح است كه این تقلیدی از بازی پورتال است ولی از سرگرم‌كننده‌ترین بازی‌هایی است كه به وسیله html5 ایجاد شده است.

http:‌/‌‌/‌www.ascendedarcade.com‌/‌games‌/‌wArp

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:33 AM

  

در گذشته و در ويندوزهاي 2000 و X،‌ حساب‌هاي كاربري به‌طور كلي به 3 دسته زير تقسيم مي‌شدند كه هر كدام توانايي‌هاي خاصي داشتند:

Computer Administrator: كاربراني كه عضو اين گروه بودند، مي‌توانستند تمامي تنظيمات ويندوز را تغيير دهند و همچنين امكان مشاهده تمامي فايل‌ها و فولدرها هم برايشان مهيا بود.

Power User : حساب‌هاي زيرمجموعه‌اين گروه، مي‌توانستند بسياري از تنظيمات سيستم‌عامل را تغيير دهند؛ اما به تمامي تنظيمات دسترسي نداشتند و همچنين فقط امكان مشاهده فايل‌هاي خود را داشتند.

Limited User: حساب‌هاي كاربري زيرمجموعه‌اين گروه، محدودترين افراد بودند كه در واقع امكان اعمال هيچ نوع تغييري در تنظيمات ويندوز را نداشتند و فقط مي‌توانستند فايل‌ها و فولدرهاي مربوط به خود را مشاهده كنند.

اين دسته‌بندي برخي كاربران را دچار مشكل مي‌كرد؛ چراكه تفاوت دسترسي‌هاي Limited Users و Power Users بسيار زياد بود. دسترسي‌هاي Limited User‌ها كه حساب كاربري Guest موجود در ويندوز نيز زيرمجموعه‌آن است براي كارهاي روزمره كاربران بسيار محدود بود و دسترسي‌هاي Power User نيز كمي بيش از اندازه مورد نياز به نظر مي‌رسيد. علاوه بر اين در برخي ويرايش‌هاي ويندوز XP گروه Power User وجود نداشت و ايجاد گروهي با اين دسترسي نيز به آساني امكان‌پذير نبود.

از سوي ديگر در شبكه‌هاي Workgroup كه مديريت مركزي در آن وجود ندارد، اگر مدير شبكه قصد محدود كردن دسترسي‌ها از طريق اعمال Policy را داشت، اين پاليسي‌ها روي تمامي انواع حساب‌هاي كاربري موجود در يك سيستم‌عامل اعمال مي‌شد كه چندان مطلوب نبود.

اين وضعيت تا حدودي در ويندوز 7 بهبود يافته است. در نگاه اول، گروه limited Users جاي خود را به Standard Users داده است.

اين گروه قادر است تنظيماتي را كه از ديد مايكروسافت ريسك امنيتي براي ويندوز محسوب نمي‌شود، تغيير دهد و علاوه بر اين حين كار با اين نوع حساب كاربري اگر نياز به استفاده از امتياز Administrator باشد، مي‌توان از امكانات UAC استفاده كرد.

Standard User براي كارهاي روزمره بسيار مناسب و ايمن است چراكه دسترسي‌هاي همراه با ريسك امنيتي از آن گرفته شده‌است.

ايجاد حساب كاربري

پس از باز كردن (Control Panel)از منوي (Start)، گزينه‌Add or remove user accounts را از زيرمجموعه‌User Accounts and Family Safety انتخاب كنيد يا همين عبارت را در Searchbox منوي استارت تايپ كنيد.

در اين پنجره، شما مي‌توانيد تمامي Userهاي فعال موجود را مشاهده كنيد، تنظيمات آنها را تغيير دهيد يا حساب كاربري جديد ايجاد كنيد. همان‌طور كه در تصوير مشاهده مي‌شود، ذيل هر Account مشخص شده كه عضو كدام گروه است. همچنين حساب‌هاي كاربري كه كلمه‌ عبور براي آنها در نظر گرفته شده نيز با عبارت Password protected مشخص هستند.

با كليك روي هر كدام از Account ها، مي‌توانيد تنظيمات آن را تغيير دهيد كه عبارتند از:

Change the account name: مي‌توانيد يك نام جديد براي حساب كاربري‌تان در نظر بگيريد.

Change the password: مي‌توانيد كلمه‌عبور در نظر گرفته شده را تغيير دهيد.

Remove the password: مي‌توانيد كلمه‌عبور در نظر گرفته شده را حذف كنيد.

Change the picture: مي‌توانيد تصويري را كه براي حساب كاربري در نظر گرفته شده تغيير دهيد.

در اين صفحه مي‌توانيد از طريق گزينه‌Brows for more picture تصوير دلخواهتان را به مجموعه تصاوير اضافه كرده و آن را براي حساب كاربري‌تان در نظر بگيريد.

Set up parental control: اگر بخواهيد به يك حساب كاربري دسترسي‌هاي خاصي بدهيد يا برخي امكانات را از او بگيريد، مي‌توانيد از اين طريق اقدام كنيد! به عنوان مثال اگر مي‌خواهيد يك كاربر نتواند از نرم‌افزار خاصي استفاده كند يا وب‌سايت خاصي را مشاهده كند، مي‌توانيد از اين طريق مانع دسترسي او شويد. در آينده به صورت كامل به نحوه‌تنظيمات Parental Control خواهيم پرداخت.

Change the account type: از طريق اين گزينه‌مي‌توانيد نوع حساب كاربري‌تان را تغيير دهيد. به عنوان مثال اگر حساب كاربري فعلي Standard است مي‌توانيد آن را Administrator كنيد و برعكس.

Delete the account: مي‌توانيد حساب كاربري را حذف كنيد. اگر گزينه‌Delete files را انتخاب كنيد، User Profile مربوط به آن حساب كاربري نيز حذف خواهد شد و اگر گزينه‌Keep files را انتخاب كنيد، فقط حساب كاربري حذف مي‌شود و User Profile آن روي سيستم باقي مي‌ماند.

از طريق گزينه ‌Manage another accounts هم مي‌توانيد به صفحه‌اصلي بازگرديد.

در اين صفحه،‌با كليك روي گزينه‌Create a new accounts مي‌توانيد يك حساب كاربري جديد ايجاد كنيد. كافي است نام مورد نظرتان را وارد و مشخص كنيد كه اين حساب كاربري Standard است يا!Administrator

بهتر است براي تمامي افرادي كه از رايانه شما استفاده مي‌كنند حساب كاربري مجزا ايجاد كنيد و براي هر يك از آنها نيز كلمه‌عبور در نظر بگيريد. ايجاد حساب‌هاي كاربري به كاربران اين امكان را مي‌دهد كه تنظيمات دلخواه خود را براي دسكتاپ و در مجموع پروفايل خود اعمال كنند،‌فايل‌هاي شخصي‌شان را Encrypt، حساب‌هاي كاربري مربوط به وب سايت‌هاي مختلف خود را بدون نگراني روي مرورگر ذخيره كنند و... كه همگي اين امكانات را وقتي از يك Account مشترك استفاده كنند، از دست خواهند داد.

اگر فقط يك حساب كاربري داريد !

اگر روي سيستم‌عامل‌تان فقط يك حساب كاربري داريد و مي‌خواهيد وقتي سيستم را روشن مي‌كنيد، بدون مشاهده Welcome Screen و بدون نياز به وارد كردن كلمه‌عبور، مستقيما Desktop را مشاهده كنيد، اين مراحل را دنبال كنيد:

 

در Run عبارت Control userpasswords2 را تايپ كنيد (به فاصله‌ها دقت كنيد! براي دسترسي به Runنيز مي‌توانيد از كليد تركيبي Winlogo+Rاستفاده كنيد.)

پنجره‌اي با نام User Accounts براي شما باز خواهد شد. همان طور كه مشاهده مي‌كنيد، تمامي حساب‌هاي كاربري فعال موجود روي سيستم‌عامل ليست شده‌است. حساب كاربري موردنظرتان را كه مي‌خواهيد به صورت خودكار وارد آن شويد Selectكنيد سپس گزينه‌User must enter a user name and passwords … را از حالت انتخاب خارج كنيد.

با انتخاب دكمه‌Apply، كلمه‌عبور آن حساب كاربري از شما خواسته مي‌شود؛ كلمه‌عبور را دو بار وارد كنيد و Ok را بزنيد.

از اين پس بدون مشاهده ‌Welcome Screen، مستقيما به اين حساب كاربري هدايت خواهيد شد.

 

محمدسعيد نمازي


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:28 AM

 

 
همان‌طور كه مي‌دانيد شركت بزرگ نرم‌افزاري گوگل يكي از سردمداران حوزه نرم‌افزاري دنيا به حساب مي‌آيد و هر جا كه مي‌رويم رد پايي از اين شركت مي‌بينيم. گوگل با عرضه سيستم عامل براي گوشي‌هاي تلفن همراه توانست سهم عمده اين بازار را از سيستم‌هاي عامل ديگر نظير سيمبين، ويندوز موبايل، اي او اس و... ربوده و در اختيار خود قرار دهد. همچنين بتازگي اولين نسخه سيستم عامل خود را همراه لپ‌تاپ‌هاي ارزان قيمت وارد بازار كرد تا حوزه كاري خود را افزايش دهد؛ اما همان‌طور كه مي‌دانيد تنها فعاليت كاري گوگل به اين موارد ختم نمي‌شود و با داشتن سايت جستجو، اشتراك‌گذاري عكس، اشتراك‌گذاري ويدئو و ديگر سايت‌ها در حوزه اينترنت حضوري پررنگ و فعال دارد.

گوگل يك دنياي مبتني بر وب و اينترنت است و براي استفاده از امكانات آن مي‌بايست حتما به اينترنت دسترسي داشته باشيد؛ حتي سيستم عامل جديد آن نيز كاملا مبتني بر وب است و بدون اينترنت عملا بي‌استفاده.

اما گوگل در اين ميان با يك حركت حساب شده در حال انجام كاري است تا كاربر براي انجام كارهاي اينترنتي خود از دايره منطقه گوگل خارج نشود و بتواند اكثر مواردي را كه ممكن است نياز داشته باشد از طريق ابزارها و سايت‌هاي وابسته به گوگل برطرف كند. براي همين گوگل تصميم گرفت سايت‌ها و امكانات خود را به ديگر منابع خود پيوند دهد، طوري كه وقتي وارد سيستم عامل آندرويد مي‌شويد براحتي به سايت جستجو، سايت اشتراك عكس و ويدئو، سايت خريد و... دسترسي داشته باشيد. اين باعث مي‌شود شما علاوه بر اين كه از امكانات بي‌نظير آندرويد استفاده مي‌كنيد، از ديگر امكانات وابسته به گوگل هم بهره ببريد.

امروز قصد داريم به معرفي نرم‌افزار‌هايي براي آندرويد بپردازيم كه ديگر امكانات شركت گوگل را در اختيار كاربران موبايل قرار مي‌دهد. با ما همراه باشيد.

 

Quick Search Box : نوار ابزار معروف جستجوگر گوگل است كه در صفحه نمايش شما جلوس مي‌كند و امكاناتي را در اختيار شما قرار مي‌دهد كه در وب سايت اصلي در اختيار كاربر مي‌گذارد. از جمله اين امكانات حدس زدن آدرس‌هاي پربازديد يا كامل كردن آدرس‌هاي قبلا استفاده شده است بدون اين كه نياز باشد تا آخر آن را تايپ كنيد. اين امكان سبب برقراري ارتباط سريع با مرورگر مي‌شود.

 

 

Google Maps : يكي از برنامه‌هاي پركاربر و بسيار جذاب گوگل و همان گونه كه از اسمش پيداست، مي‌تواند نقشه محلي را كه شما در آن هستيد همراه موقعيت‌ياب برايتان نمايش دهد. كافي است در محلي كه هستيد برنامه را فعال كنيد تا محل دقيق شما را روي نقشه نمايش دهد؛ نقشه‌اي كه هم به صورت واقعي همراه عكس‌هاي هوايي گرفته شده توسط ماهواره است و هم داراي نقشه معمولي كه در دكه‌هاي روزنامه فروشي به وفور يافت مي‌شود. قابليت مهم اين برنامه اين است كه شما مي‌توانيد محلي را كه مي‌خواهيد برويد به برنامه بدهيد و برنامه سريعا براي شما نزديك‌ترين مسير را همراه جزئيات نمايش دهد. فقط يك چيز يادمان رفت، به علت تغييرات در خيابان‌ها و كوچه‌ها و... كه امروزه در اينجا به وفور اتفاق مي‌افتد، زياد به مسير داده شده اكتفا نكنيد و از پرسيدن درباره نشاني مورد نظرتان غافل نشويد!

 

Gmail : چه چيز بهتر از سرويس ايميل محبوب گوگل. سرعت، امنيت و امكاناتي كه اين سرويس‌دهنده در اختيار شما قرار مي‌دهد شايد بتوان به يقين گفت در هيچ سرويس دهنده‌اي تا به حال وجود نداشته است. پس چه خوب اگر نسخه موبايلي آن را نيز داشته باشيم. نسخه مورد نظر نيز بسيار سبك و ساده و سازگار با صفحه نمايش گوشي شماست، طوري كه از آغاز كار تا وارد شدن به ايميل شايد 5 ثانيه هم طول نكشد.

 

 

YouTube : شايد نياز به توضيح نباشد اما بايد بگوييم كه سرويس‌دهنده محبوب اشتراك‌گذاري فايل‌هاي ويدئويي گوگل است و محبوب ترين اين نوع سرويس‌ها در بين ديگر سايت‌هاي همنوع اينترنتي. شما براحتي مي‌توانيد ويدئو‌ها را ببينيد يا ويدئو‌هاي گرفته شده توسط موبايل خود را براحتي روي سايت قرار دهيد.

 

 

 

Buzz : يك نرم افزار به اشتراك‌گذاري لحظه‌اي اخبار است. شما براحتي مي‌توانيد مطلب ارسال كنيد و دوستانتان مطالب را مطالعه و در صورت لزوم اقدام به ارسال جواب براي شما كنند. اگر بتوانيد كاربرد آن را با مشغله كاري يا غير كاري خود هماهنگ كنيد، بسيار مفيد خواهد بود.

 

 

Latitude: مي‌خواهيد مهماني ترتيب دهيد و نياز داريد به ديگران نشاني بدهيد. چقدر سخت است كه براي تك تك افراد توضيح بدهيد كه نشاني جديد شما چيست و از كجا بيايند و از كجا نيايند. چاره كار، استفاده از اين نرم افزار است. شما با فشار دادن تنها يك دكمه، محل دقيق خود را روي نقشه ثبت مي‌كنيد و تمامي كساني را كه مي‌خواهيد به مانند يك مسنجر يا پيغام رسان به فهرست دوستان خود اضافه كنيد و با يك كليك محل دقيق خود را براي آنها روي نقشه به اشتراك مي‌گذاريد. البته اميدواريم دوستان و آشنايان شما هم از اين فناوري روز دنيا بي بهره نباشند.

 

Google Voice : ديگر از دست قبض‌هاي سرسام آور موبايل راحت مي‌شويد. با اين برنامه براحتي مي‌توانيد با دوستان خود به گفت و گو بنشينيد بدون آن كه پرداخت كنيد.البته اين سرويس براي كشور ما پولي است ؛ اما در كشور‌هايي نظير آمريكا بدون هزينه خواهد بود. همچنين گزينه ديگري در اين برنامه وجود دارد كه مي‌توانيد براي دوستان خود پيغام بگذاريد و آن را به صورت پيغام نوشتاري پيامك براي آنها ارسال كنيد. كافي است بگوييد گوگل وويس به متن تبديل كند و ارسال كند. هيجان‌انگيز است نه؟ ديگر نيازي به 2 ساعت تايپ كردن متن پيامك هم نداريد.

 

Google Talk : محيطي شبيه به يك پيغام رسان ساده را براي شما فراهم مي‌كند اما عملا با امكانات صوتي كه گوگل در اختيار شما قرار داده است اين برنامه كاربرد چنداني نخواهد داشت.

 

 

 

 

Google Calendar: يك تقويم كاربردي و جمع و جور است و شما مي‌توانيد با خيالي آسوده موارد مورد نيازتان را به آن بسپاريد تا از موردي غافل نمانيد.

 

 

 

 

Google Contacts : يك دفتر تلفن تمام عيار كه براحتي مي‌تواند بين نرم افزار‌هاي ديگر مرتبط با گوگل هماهنگ شود.

 

 

 

 

Google Finance: مي‌خواهيد از آخرين اخبار روز اقتصادي و بورس دنيا با خبر شويد؟ از اين برنامه سبك و راحت بهره ببريد.

 

 

 

 

Google Earth: گل سرسبد نرم افزار‌هاي گوگل ؛ يك نقشه ماهواره‌اي از كره زمين كه قادر است مكان‌هاي مهم را به صورت سه بعدي نمايش دهد. با اين برنامه دور دنيا را با يك كليك بچرخيد و نيازي به 80 روز نيست.

 

 

 

 

Blogger: بلاگ چيز جديد و قابل توضيحي نيست ؛ همه مي‌دانند بلاگ و بلاگ نويسي چيست. بلاگر مخصوص گوگل است حال با اين برنامه در كمتر از چند ثانيه و هر جا كه هستيد در بلاگ خود بنويسيد و ارسال كنيد.

 

 

 

 

Google Translate: مترجم گوگل كه مي‌تواند با اكثر زبان‌هاي دنيا كار كند. بيشتر كلمات ترجمه شده آن دقيق است؛ اما ناخالصي هم كم ندارد ! با اين حال كار راه‌انداز و در نوع خود بي‌نظير است.

 

 

 

Goggles : اگر قصد مسافرت به كشور‌هاي خارجي را داريد، از اين برنامه غافل نشويد. كافي است با موبايل خود عكسي از يك بناي تاريخي و مشهور بگيريد و به برنامه بسپاريد تا به شما علاوه بر نام اثر، توضيحات دقيقي از بنا و محل آن و... به صورت لينك از سايت‌هاي ديگر بدهد. همچنين امكان ديگري كه در اختيار شما مي‌گذارد ترجمه متون است. به طوري كه شما كافي است از متن مورد نظر عكس با كيفيتي بندازيد تا به شما ترجمه‌اي با استفاده از مترجم خود بدهد. البته نبايد فراموش كرد كه زياد دقيق نيست اما در خيلي از موارد كمك بزرگي است.

براي دريافت آنها كه همگي مجاني هستند، سري به فروشگاه آندرويد بزنيد يا به نشاني زير مراجعه كنيد:

http:‌/‌‌/‌www.google.com‌/‌intl‌/‌en-us‌/‌mobile‌/‌android‌‌

 

پژمان عاملي‌فرد


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:27 AM

  

 
طراحان نرم‌افزار Flame Painter بر اين باورند كه همه كاربران مي‌توانند هنرمند باشند به‌شرطي كه ابزار لازم جهت هنرمندي را در اختيار داشته باشند و نرم‌افزار Flame Painter نيز يكي از اين ابزارهاي هنرمندي است! به كمك اين نرم‌افزار قدرتمند مي‌توانيد با كمي خلاقيت و استعداد، آثار هنرمندانه بي‌نظيري را خلق كنيد. خلق تصاوير هنري با استفاده از قلم‌هاي آتشين و نوراني از مهم‌ترين امكاناتي است كه به وسيله اين نرم‌افزار در اختيار شما قرار مي‌گيرد.

امكان ذخيره فايل نهايي در فورمت‌هاي مختلف و كيفيت بالا، امكان استفاده از تصاوير زمينه شفاف (transparent)، پشتيباني از پالت رنگ و پاك‌كن، حركت به جلو و عقب در ميان تغييرات اعمال شده تا 100 مرحله و قابليت اجرا در سيستم‌عامل‌هاي ويندوز 7 و مك، برخي امكانات اين نرم‌افزار به‌شمار مي‌روند.

چنانچه به استفاده از اين نرم‌افزار علاقه داريد و مي‌خواهيد اولين تابلوي هنرمندانه خودتان را طراحي كنيد، مي‌توانيد با مراجعه به لينك زير و انتخاب نسخه مناسب با سيستم‌عامل رايانه خود، آخرين نسخه از اين نرم‌افزار را دانلود كنيد:

http:‌/‌/www.escapemotions.com/products/flamepainter/download.php

همچنين جهت مشاهده نمونه كارهاي ايجاد شده توسط اين نرم‌افزار نيز مي‌توانيد به اين لينك مراجعه كنيد:

http:‌/‌/www.escapemotions.com/gallery/index.php


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:25 AM

 

 
هنگامي كه سيستم‌عامل رايانه شما در حال بوت شدن است طراحي گرافيكي خاصي به نمايش در مي‌آيد. به‌عنوان مثال هنگام بوت شدن سيستم‌عامل ويندوز 7، لوگوي انيميشني ويندوز با افكت نوراني خاص و متني شامل عبارت ويندوز 7 در نمايشگر ظاهر مي‌شود.

 

 تابه‌حال به اين فكر كرده‌ايد كه اين تصوير را به‌دلخواه خودتان تغيير دهيد؟ به‌عنوان مثال فرض كنيد يك مركز خدمات رايانه‌اي داريد و مي‌خواهيد تصوير موجود در اين بخش را با يك تصوير زيبا و تبليغاتي جهت معرفي خدمات خود تعويض كنيد تا با هر بار روشن شدن رايانه مشتريانتان، تصوير تبليغاتي شما را مشاهده كنند! به‌نظر شما اين كار امكان‌پذير است؟ نرم‌افزار Windows7 Boot Updater به همين منظور طراحي شده است. نرم‌افزار فوق ابزاري كاملا رايگان است كه امكان تغيير صفحه بوت سيستم‌عامل ويندوز7 را در اختيار شما قرار مي‌دهد. به كمك اين برنامه مي‌توانيد تصوير و رنگ زمينه، متون و محل نمايش آنها در صفحه را تغيير دهيد. از امكانات قابل ذكر در اين نرم‌افزار مي‌توان به ارائه پيش‌نمايش زنده از تغييرات ايجاد شده و امكان بازگرداني طرح بوت به حالت پيش‌فرض اشاره كرد.

جهت دانلود اين نرم‌افزار مي‌توانيد به لينك زير مراجعه كنيد:

http: //www.coderforlife.com/projects/win7boot/Win7BootUpdater.exe

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:21 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900169
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی