به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  

 
 ويروس، تروجان، كرم، ابزارهاي جاسوسي و... برخي از رايج‌ترين بدافزارها هستند كه بسياري از كاربران با آ‌نها آشنايي دارند؛ اما نوع بسيار خطرناك ديگري كه امنيت اطلاعات، آدرس‌هاي پست الكترونيك و اطلاعات كارت‌هاي اعتباري كاربران را به‌خطر مي‌اندازد بدافزارهايي از جنس كي‌لاگر (Keylogger) هستند.

كي‌لاگرها ابزارهايي هستند كه پس از آلوده كردن سيستم شما تمام حروف وارد شده به وسيله صفحه‌كليد رايانه شما را جمع‌آوري كرده و به روش‌هاي مختلف آنها را در اختيار هكرها قرار مي‌دهند. به اين ترتيب اگر سيستم شما به اين نوع بدافزارها آلوده شود، تمام نام‌هاي كاربري و رمزهاي عبور وارد شده در سرويس‌هاي پست الكترونيك، اطلاعات وارد شده كارت اعتباري كه جهت پرداخت قبوض آب، برق و تلفن وارد كرده‌ايد، نام كاربري و رمزعبور شما در سايت‌ها و نرم‌افزارهاي مختلف همچون پيام‌رسان‌هاي ياهو مسنجر، اسكايپ و... و حتي متن نامه‌ها، قراردادها و هرچيز ديگري كه با استفاده از صفحه‌كليد به تايپ محتواي آنها مي‌پردازيد توسط اين ابزارها ثبت و ضبط شده و براي هكرها ارسال مي‌شود.

پيشگيري بهتر از درمان

با گسترش شيوه پرداخت قبوض به‌صورت الكترونيك و تهيه كارت شارژ‌هاي تلفن همراه به‌صورت الكترونيك و از طريق اينترنت، بسياري از كاربران، درگاه‌هاي پرداخت آنلاين بانك‌هاي مختلف را مشاهده كرده‌اند. يكي از ابزارهايي كه جهت حفظ امنيت و جلوگيري از سرقت اطلاعات شما توسط كي‌لاگرها در اين صفحات به‌كار گرفته شده است، استفاده از صفحه‌كليد مجازي است كه با كمك آن مي‌توانيد بدون نياز به تايپ رمزعبور توسط صفحه‌كليد رايانه، با استفاده از صفحه‌كليد مجازي حروف و اعداد موردنظرتان را انتخاب كنيد و مراحل پرداخت يا خريد الكترونيك خود را به انجام برسانيد. اين روش تا حد بسيار زيادي مانع ثبت و ضبط و سرقت كلمات عبور شما مي‌شود ؛ اما فرض كنيد به سايتي مراجعه كرده‌ايد كه اين امكان در آن وجود ندارد. يا قصد داريد به سرويس پست الكترونيك خود وارد شويد و از ربوده‌شدن رمزعبورتان توسط اين بدافزارها نگرانيد! به‌نظر شما در چنين مواردي بهترين روش براي ممانعت از سرقت اطلاعات چيست؟

مخلوط كن حروف

اگر بخواهيم راه حل اين مشكل را در يك كلمه خلاصه كنيم، هيچ پاسخي بهتر از KeyScrambler شايسته اين سوال نيست.

همان‌طور كه گفتيم استفاده از صفحه‌كليد مجازي براي پيشگيري از سرقت اطلاعات روش مناسبي است؛ اما فرض كنيد طي روز چند بار براي ورود به سرويس پست الكترونيك خود از صفحه‌كليد مجازي جهت وارد كردن رمزعبوري كه 12 كاراكتري است، استفاده مي‌كنيد. همچنين چند بار طي روز نيز به محيط كاربري خود در نرم‌افزارهاي پيام‌رسان وارد مي‌شويد و نيز به سايت‌هاي مختلفي كه در آنها عضويت داريد، مراجعه مي‌كنيد.

شعارنرم‌افزار KeyScrambler : حفاظت+ پيشگيري+ پايداري= آرامش خاطر كاربران

آيا در چنين شرايطي وارد كردن رمزعبور توسط صفحه‌كليد مجازي كه براي انجام آن نيز مي‌بايد با استفاده از ماوس، كاراكترهاي موردنظر را انتخاب كنيد، دشوار نيست؟ مطمئنا اگر بخواهيد مدام از اين روش استفاده كنيد پس از چند روز و حتي در مواردي نيز در همان روز اول حوصله‌تان سر مي‌رود و آلوده شدن به بدافزار و سرقت اطلاعات تان را به انجام اين كار دشوار ترجيح مي‌دهيد! نرم‌افزار KeyScrambler نيز با توجه به اين موضوع، روش كار منحصر‌به‌فردي را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اين نرم‌افزار شما را مجاب به استفاده از صفحه‌كليدهاي مجازي يا ديگر نرم‌افزارها نمي‌كند، بلكه از شما مي‌خواهد طبق معمول رمزعبور خود را در كادرهاي موردنظرتان وارد كنيد؛ اما هنگام ورود اطلاعات توسط شما، آنها را با حروفي به‌صورت تصادفي مخلوط مي‌كند و به‌طور مجازي صفحه‌كليد شما را به شكلي شبيه‌سازي مي‌كند كه گويا عبارتي با كاراكترهاي كاملا نامفهوم كه هيچ شباهتي به كاراكترهاي وارد شده توسط شما ندارند، توسط صفحه‌كليد به ثبت رسيده است تا در صورت آلوده بودن رايانه به كي‌لاگرها نيز، كاراكترهاي ثبت و ضبط شده توسط آنها، با رمز شما متفاوت باشد.

افزونه‌ها

يكي ديگر از امكانات اين نرم‌افزار پشتيباني از 25 مرورگر مختلف اعم از اينترنت اكسپلورر، فايرفاكس، كروم، اپرا، سافاري و... است. به اين ترتيب به كمك اين برنامه براحتي مي‌توانيد با 25 مرورگر مختلف كه توسط نرم‌افزار پشتيباني مي‌شوند به گشت‌و‌گذارهاي اينترنتي خود بپردازيد و از هر لحاظ خيالتان راحت باشد كه هيچ رمز عبوري به شكل درست توسط كي‌لاگرها ثبت نخواهد شد.

ردگم‌كني به‌جاي شناسايي

همان‌طور كه گفتيم اين نرم‌افزار روش منحصر‌به‌فردي دارد كه همان مخلوط كردن حروف است. به‌كمك اين روش، نرم‌افزار فوق قادر است برخلاف نرم‌افزارهاي امنيتي همچون ويروس‌ياب‌ها كه مي‌بايد بانك اطلاعاتي از ويروس‌هاي شناخته شده را در اختيار داشته باشند، بدون داشتن بانك اطلاعاتي و بدون نياز به به‌روزرساني‌هاي مداوم، به حفاظت لحظه‌به‌لحظه از رمزها و اطلاعات شما بپردازد. اين به دليل آن است كه نرم‌افزار فوق هيچ نيازي به شناسايي بدافزارها ندارد و آلوده بودن يا نبودن رايانه نيز براي آن تفاوتي ندارد ؛ زيرا در هر دو حال، روش رد‌گم‌كردن را به‌جاي شناسايي و ازبين بردن بدافزارها در پيش گرفته است و اطلاعات غلط را به‌جاي اطلاعات درست از صفحه‌كليد ارسال مي‌كند.

نرم‌افزار فوق در نسخه‌هاي 32 و 64 بيت سيستم‌‌هاي عامل‌ ويندوز 2000، 2003، اكس‌پي، ويستا و 7 قابل استفاده است و مي‌توانيد نسخه‌اي از آن را با حجم كمتر از 1.5 مگابايت از سايت زير دانلود كنيد:

http: //www.qfxsoftware.com/download.htm

 

امير عصاري


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:19 AM

 

با پکیجی که وب‌سایت آپتایم روبات ارائه می‌دهد، می‌توانید هر 5دقیقه یک‌بار از وضعیت وب‌سایت خود مطلع باشید و در صورتی که وب‌سایت شما از دسترس خارج شد، از طریق ایمیل مطلع شوید. برای عضویت رایگان در این وب‌سایت و دریافت دستورالعمل‌های لازم برای افزودن این سرویس به وب‌سایت خود، به لینک زیر بروید:‌

http://www.uptimerobot.com/

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:18 AM

 با کمک پکیجی که این وب‌سایت ارائه می‌دهد، می‌توانید به‌سادگی برای گوشی‌های مختلف نرم‌افزار بنویسید و نرم‌افزار خود را برای سیستم‌های عامل مختلف سیمبیان، آیفون و آندروید توسعه دهید.

برای شروع کافی است پکیج پیشنهادی این وب‌سایت را دریافت کنید و نرم‌افزار خود را بدون دانش برنامه‌نویسی تولید کنید، کافی است به وب‌سایت زیر سر بزنید:

http://www.appcelerator.com/

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:17 AM

 

نـــرم‌افــزار Yoono، مجموعه‌اي كامل و بدردبخور براي هر مرورگري است.

 

 اين نرم‌افزار پيام‌رسان در هر بستري مي‌تواند نصب شود و بسته به علاقه‌تان مي‌توانيد يكي از نسخه‌هاي تحت ويندوز، تحت وب يا تحت مرورگر آن را نصب كنيد. براي دريافت اين مجموعه نرم‌افزاري به نشاني زير برويد:

http://www.yoono.com/

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:15 AM

 

 
جنگ‌هاي اخير مرورگري بين غول‌هاي اينترنت مثل مايكروسافت، گوگل و موزيلا، كاربران را منتظر نگه‌داشته است. در حالي كه اين شركت‌هاي بزرگ در به‌روزرساني مرورگرهايشان براي سازگاري با جديدترين فناوري‌ها رقابت مي‌كنند، به‌نظر مي‌رسد كاربران نهايي خود را با مشكلات سازگاري مرورگرها تنها گذاشته‌اند.

اگر فايرفاكس 4 بتا به‌اندازه كافي اميدواركننده بود، نسخه كامل آن مسائل خاص خودش را دارد. به همين‌ترتيب با وجود اين واقعيت كه اينترنت اكسپلورر 9 تاكنون بيش از 10 ميليون بار دانلود شده‌ است، ولي هنوز هم بايد پيشرفت كند تا بتواند نيازهاي كاربران را كه توسط افزونه‌هاي كروم و فايرفاكس تغيير كرده‌اند، پاسخ دهد؛ در اين مقاله نگاهي به جوانب مثبت و منفي استفاده از اين مرورگرها خواهيم انداخت.

فايرفاكس 4

احتمالا بارها شده است كه مشكلي در بازكردن يك صفحه وب در اينترنت اكسپلورر داشته‌ايد كه فايرفاكس توانسته است آن را براحتي باز كند؛ تا جايي كه از تفاوت سرعت بارگذاري صفحه در اين دو مرورگر حيرت‌زده شده‌ايد. قبل از اين‌كه به معايب استفاده از فايرفاكس4 بپردازيم، بياييد به قابليت‌هاي مثبت آن نگاهي بيندازيم.

 

نكات مثبت: فايرفاكس بدون شك افزونه‌هاي فوق‌العاده‌اي دارد. مي‌توانيد هرچيزي از افزونه موثر دانلود كردن ويدئو مثل DW Helper گرفته تا مديرهاي جلسه و حتي افزونه‌هايي براي كمك به متخصصان IT (مثل فايرباگ) را براحتي دريافت كنيد. فايرفاكس بسرعت درحال تطبيق دادن خود با آخرين نيازهاي تكنولوژيك مثل HTML5 است. همچنين فايرفاكس جديد همزمان كردن رمزهاي عبور، Bookmarkها، تنظيمات و... را بسيار ساده‌تر كرده است.

 

نكات منفي: با وجود تغيير رفتارهاي كاربران توسط افزونه‌هاي راحت فايرفاكس، به‌نظر مي‌رسد اين مرورگر محبوبيت خود را كم‌كم از دست مي‌دهد. سر و كله زدن با مسائل متعدد سازگاري حتي در نسخه نهايي فايرفاكس 4 براي كاربران خسته‌كننده است. اولين چيزي كه به‌نظر مي‌رسد، مساله HTML5 است كه در بازكردن برخي صفحات مثل Windows Live Mail خودش را نشان مي‌دهد. همچنين مشكلاتي نظير مشكلات سازگاري افزونه‌ها، مصرف بيش از حد حافظه و مساله بارگذاري صفحه كه كاربران آنها را تجربه مي‌كنند. به‌نظر مي‌رسد برخي صفحه‌ها، تصاوير و ويدئوها را در فايرفاكس نمايش نمي‌دهند، درحالي كه همان وب‌سايت يا صفحه وب در مرورگر ديگري براحتي نشان داده مي‌شود.

اينترنت اكسپلورر

اينترنت اكسپلورر از ابتداي به وجود آمدن اينترنت، غول مرورگرها بوده است. زماني بوده كه كاربران ويندوز حتي نمي‌توانستند فكر داشتن يك مرورگر ديگر را در سر داشته باشند. اگر به آن زمان بازگرديم شايد بهترين گزينه ثانويه Netscape بود؛ البته تا قبل از اين كه تسليم بازار غيرقابل رقابت اينترنت اكسپلورر شود. سپس از خاكستر Netscape مرده، ققنوس فايرفاكس بيرون آمد تا اينترنت اكسپلورر را ببلعد!

 

نكات مثبت: مسلما IE9 سريع‌تر از هر مرورگر ديگري باز مي‌شود. زمان اجراي آن بسيار بهتر از نسخه‌هاي قبلي است و در واقع در مكان اول قرار دارد. قابليت‌هاي گرافيكي جديد و كارايي بهبود يافته در IE9 را نمي‌توان ناديده گرفت. اين مرورگر مي‌تواند از متن‌ها، ويدئوها و گرافيك‌هايي كه به‌ صورت سخت‌افزاري شتاب داده شده‌اند پشتيباني كند. زيرسيستم‌هاي بهبود يافته‌تري نظير موتور جاوا اسكريپت دارد. براي رويارويي با نيازهاي در حال تغيير مرورگرهاي مدرن، IE9فضاي پيش‌فرض تب (tab) خود را تغيير داد و توسط مصرف بسيار كمتر حافظه نسبت به نسخه‌هاي پيشين خود تجربه مرورگري بهتري را ارائه كرد. همچنينIE9‌ بسيار سريع‌تر از اينترنت اكسپلورر 7 و 8 نصب مي‌شود كه زمان بسيار زيادي حتي در اتصال‌هاي با پهناي باند زياد صرف مي‌كردند. تا حدودي مسائل سازگاري مرورگري را مي‌توان توسط حالت سازگاري، كه بدون شك يك قابليت پراستفاده موجود درIE9 است، حل كرد.

 

نكات منفي: به‌خاطر داريد كه گفته شدIE9‌ در يك چشم به هم زدن باز مي‌شود؟ متاسفانه اين مساله زماني اتفاق مي‌افتد كه ابتدا كارهايش به پايان برسد! هنوز IE9‌ نياز دارد قبل از اين كه بتواند با كيفيت افزونه رقباي خود رقابت كند، كارهاي زيادي انجام دهد. با اين كه اين نسخه از نسخه‌هاي قبلي سبك‌تر است، ولي مسلما زمان بيشتري نسبت به ديگر مرورگرها براي بارگذاري اغلب صفحه‌هاي وب صرف مي‌كند. با وجود پيشرفت‌هاي اخير اين نسخه، اينترنت اكسپلورر بايد با رفتارهاي تغيير يافته كاربران نهايي رقابت كند تا بتواند در بازار مرورگرها پيشتاز باشد.

كروم 11

برخي از كاربران با مشكل باز شدن برخي وب‌سايت‌هاي خاص در كروم مواجه مي‌شوند. اين مشكل زماني ظاهر مي‌شود كه به دلايلي، صفحه خالي باقي مي‌ماند درحالي كه كروم نشان مي‌دهد درحال تلاش براي ارتباط با آن وب‌سايت است. با اين حال به‌نظر مي‌رسد با ورود كروم 11 اين مشكل برطرف شده باشد.

نكات مثبت: مسلما كروم در بسياري زمينه‌ها مي‌تواند با رقباي خود رقابت كند. چه از نظر مصرف پايين حافظه و مسائلي نظير بارگذاري سريع صفحه، افزونه‌هاي مفيد و چه از نظر ظاهري زيبا. بسياري از كاربران به‌خاطر تجربه روان مرورگري كه كروم ارائه مي‌كند، ترجيح مي‌دهند در اوبونتو از آن استفاده كنند. كروم مانند فايرفاكس و اوپرا توانسته است به كاربران وسيعي در انواع سيستم‌هاي عامل‌ نظير ويندوز، لينوكس و Mac دست پيدا كند. اين توانايي‌اي است كه اينترنت اكسپلورر از آن محروم است. كروم 11 نسبت به نسخه‌هاي پيشين بسيار سودمندتر است و تجربه مرورگري بسيار بهتري را ارائه كرده است.

نكات منفي: با وجود نكات ذكر شده در بالا، كروم 11 خالي از مشكل نيست. مساله بارگذاري صفحه به‌نظر مي‌رسد در اين نسخه نيز ادامه دارد. گويي كروم در ويندوز اغلب نياز دارد صفحه را از نو بارگذاري كند. جالب است بدانيد اين مشكل در اوبونتو كمتر ديده مي‌شود.

اوپرا 11

 

نكات مثبت: اوپرا يك مرورگر كاملا سبك و مفيد بويژه براي افرادي است كه از سخت‌افزار قديمي استفاده مي‌كنند. براي مثال اگر كسي از ويندوز 95 استفاده مي‌كند، مي‌تواند براحتي اوپرا را روي آن نصب كند، درحالي كه هيچ مرورگر ديگري قادر به اجرا روي چنين سخت‌افزاري نيست. همچنين اوپرا با افزونه‌هاي مفيدش شروع به رقابت با فايرفاكس و كروم كرده است. اين مرورگر در ارائه پشتيباني براي قابليت‌ها و فناوري‌هاي جديدي مثل HTML5 و همزماني Bookmark هيچ‌گاه از رقباي خود عقب نيفتاد.

نكات منفي: مرورگر اوپرا گه‌گاه صفحه‌هاي وب را باز نمي‌كند و از صفحه خالي كه كروم هم با آن درگير است، رنج مي‌برد. براي مثال ناتواني اوپرا در بارگذاري آرنا (Arena)، نرم‌افزار كاربردي فيس‌بوك را مي‌توان نام برد. اين مرورگر اغلب قادر نيست صفحه‌هايي را نشان دهد يا افزونه‌اي اضافه كند كه اين مسائل كاهش قابل توجهي در كارايي آن خواهد داشت. به‌طور خلاصه با وجود اين كه اوپرا اميدواركننده ظاهر شد، ولي براي تبديل شدن به اسطوره در بازار مرورگرها راه بسياري پيش‌رو دارد.

كدام مرورگر براي استفاده بهتر است؟

 

بسياري از كارشناسان اعتقاد دارند كه باثبات‌ترين مرورگر از بين اين 4 مرورگر، اينترنت اكسپلورر 9 است. با وجود اين شما قادر نخواهيد بود كمبود قابليت‌هاي آن را بويژه كمبود آن در افزونه‌هاي مفيد، جبران كنيد. گزينه بعدي مي‌تواند كروم باشد؛ البته با در نظر گرفتن مسائل كاربردي كه نياز به برطرف شدن دارد. بنابراين اگر با يك تاخير كوچك در بارگذاري صفحه مشكلي نداريد و مي‌توانيد بدون افزونه‌ها كارهاي خود را انجام دهيد، مي‌توانيد از IE9 استفاده كنيد! نصب هر 4 مرورگر كار چندان مفيدي نيست ولي نگه داشتن IE9 و كروم براي دوري از كمبود كارايي فايرفاكس و اوپرا گزينه مناسبي است.

محمدحسين كردوني

ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:14 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900176
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی