به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  

 
 ويروس، تروجان، كرم، ابزارهاي جاسوسي و... برخي از رايج‌ترين بدافزارها هستند كه بسياري از كاربران با آ‌نها آشنايي دارند؛ اما نوع بسيار خطرناك ديگري كه امنيت اطلاعات، آدرس‌هاي پست الكترونيك و اطلاعات كارت‌هاي اعتباري كاربران را به‌خطر مي‌اندازد بدافزارهايي از جنس كي‌لاگر (Keylogger) هستند.

كي‌لاگرها ابزارهايي هستند كه پس از آلوده كردن سيستم شما تمام حروف وارد شده به وسيله صفحه‌كليد رايانه شما را جمع‌آوري كرده و به روش‌هاي مختلف آنها را در اختيار هكرها قرار مي‌دهند. به اين ترتيب اگر سيستم شما به اين نوع بدافزارها آلوده شود، تمام نام‌هاي كاربري و رمزهاي عبور وارد شده در سرويس‌هاي پست الكترونيك، اطلاعات وارد شده كارت اعتباري كه جهت پرداخت قبوض آب، برق و تلفن وارد كرده‌ايد، نام كاربري و رمزعبور شما در سايت‌ها و نرم‌افزارهاي مختلف همچون پيام‌رسان‌هاي ياهو مسنجر، اسكايپ و... و حتي متن نامه‌ها، قراردادها و هرچيز ديگري كه با استفاده از صفحه‌كليد به تايپ محتواي آنها مي‌پردازيد توسط اين ابزارها ثبت و ضبط شده و براي هكرها ارسال مي‌شود.

پيشگيري بهتر از درمان

با گسترش شيوه پرداخت قبوض به‌صورت الكترونيك و تهيه كارت شارژ‌هاي تلفن همراه به‌صورت الكترونيك و از طريق اينترنت، بسياري از كاربران، درگاه‌هاي پرداخت آنلاين بانك‌هاي مختلف را مشاهده كرده‌اند. يكي از ابزارهايي كه جهت حفظ امنيت و جلوگيري از سرقت اطلاعات شما توسط كي‌لاگرها در اين صفحات به‌كار گرفته شده است، استفاده از صفحه‌كليد مجازي است كه با كمك آن مي‌توانيد بدون نياز به تايپ رمزعبور توسط صفحه‌كليد رايانه، با استفاده از صفحه‌كليد مجازي حروف و اعداد موردنظرتان را انتخاب كنيد و مراحل پرداخت يا خريد الكترونيك خود را به انجام برسانيد. اين روش تا حد بسيار زيادي مانع ثبت و ضبط و سرقت كلمات عبور شما مي‌شود ؛ اما فرض كنيد به سايتي مراجعه كرده‌ايد كه اين امكان در آن وجود ندارد. يا قصد داريد به سرويس پست الكترونيك خود وارد شويد و از ربوده‌شدن رمزعبورتان توسط اين بدافزارها نگرانيد! به‌نظر شما در چنين مواردي بهترين روش براي ممانعت از سرقت اطلاعات چيست؟

مخلوط كن حروف

اگر بخواهيم راه حل اين مشكل را در يك كلمه خلاصه كنيم، هيچ پاسخي بهتر از KeyScrambler شايسته اين سوال نيست.

همان‌طور كه گفتيم استفاده از صفحه‌كليد مجازي براي پيشگيري از سرقت اطلاعات روش مناسبي است؛ اما فرض كنيد طي روز چند بار براي ورود به سرويس پست الكترونيك خود از صفحه‌كليد مجازي جهت وارد كردن رمزعبوري كه 12 كاراكتري است، استفاده مي‌كنيد. همچنين چند بار طي روز نيز به محيط كاربري خود در نرم‌افزارهاي پيام‌رسان وارد مي‌شويد و نيز به سايت‌هاي مختلفي كه در آنها عضويت داريد، مراجعه مي‌كنيد.

شعارنرم‌افزار KeyScrambler : حفاظت+ پيشگيري+ پايداري= آرامش خاطر كاربران

آيا در چنين شرايطي وارد كردن رمزعبور توسط صفحه‌كليد مجازي كه براي انجام آن نيز مي‌بايد با استفاده از ماوس، كاراكترهاي موردنظر را انتخاب كنيد، دشوار نيست؟ مطمئنا اگر بخواهيد مدام از اين روش استفاده كنيد پس از چند روز و حتي در مواردي نيز در همان روز اول حوصله‌تان سر مي‌رود و آلوده شدن به بدافزار و سرقت اطلاعات تان را به انجام اين كار دشوار ترجيح مي‌دهيد! نرم‌افزار KeyScrambler نيز با توجه به اين موضوع، روش كار منحصر‌به‌فردي را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اين نرم‌افزار شما را مجاب به استفاده از صفحه‌كليدهاي مجازي يا ديگر نرم‌افزارها نمي‌كند، بلكه از شما مي‌خواهد طبق معمول رمزعبور خود را در كادرهاي موردنظرتان وارد كنيد؛ اما هنگام ورود اطلاعات توسط شما، آنها را با حروفي به‌صورت تصادفي مخلوط مي‌كند و به‌طور مجازي صفحه‌كليد شما را به شكلي شبيه‌سازي مي‌كند كه گويا عبارتي با كاراكترهاي كاملا نامفهوم كه هيچ شباهتي به كاراكترهاي وارد شده توسط شما ندارند، توسط صفحه‌كليد به ثبت رسيده است تا در صورت آلوده بودن رايانه به كي‌لاگرها نيز، كاراكترهاي ثبت و ضبط شده توسط آنها، با رمز شما متفاوت باشد.

افزونه‌ها

يكي ديگر از امكانات اين نرم‌افزار پشتيباني از 25 مرورگر مختلف اعم از اينترنت اكسپلورر، فايرفاكس، كروم، اپرا، سافاري و... است. به اين ترتيب به كمك اين برنامه براحتي مي‌توانيد با 25 مرورگر مختلف كه توسط نرم‌افزار پشتيباني مي‌شوند به گشت‌و‌گذارهاي اينترنتي خود بپردازيد و از هر لحاظ خيالتان راحت باشد كه هيچ رمز عبوري به شكل درست توسط كي‌لاگرها ثبت نخواهد شد.

ردگم‌كني به‌جاي شناسايي

همان‌طور كه گفتيم اين نرم‌افزار روش منحصر‌به‌فردي دارد كه همان مخلوط كردن حروف است. به‌كمك اين روش، نرم‌افزار فوق قادر است برخلاف نرم‌افزارهاي امنيتي همچون ويروس‌ياب‌ها كه مي‌بايد بانك اطلاعاتي از ويروس‌هاي شناخته شده را در اختيار داشته باشند، بدون داشتن بانك اطلاعاتي و بدون نياز به به‌روزرساني‌هاي مداوم، به حفاظت لحظه‌به‌لحظه از رمزها و اطلاعات شما بپردازد. اين به دليل آن است كه نرم‌افزار فوق هيچ نيازي به شناسايي بدافزارها ندارد و آلوده بودن يا نبودن رايانه نيز براي آن تفاوتي ندارد ؛ زيرا در هر دو حال، روش رد‌گم‌كردن را به‌جاي شناسايي و ازبين بردن بدافزارها در پيش گرفته است و اطلاعات غلط را به‌جاي اطلاعات درست از صفحه‌كليد ارسال مي‌كند.

نرم‌افزار فوق در نسخه‌هاي 32 و 64 بيت سيستم‌‌هاي عامل‌ ويندوز 2000، 2003، اكس‌پي، ويستا و 7 قابل استفاده است و مي‌توانيد نسخه‌اي از آن را با حجم كمتر از 1.5 مگابايت از سايت زير دانلود كنيد:

http: //www.qfxsoftware.com/download.htm

 

امير عصاري


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 خرداد 1391  - 6:19 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900458
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی