به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  هر چند رباخوار به قصد انباشت ثروت از دیگران ربا مى‏گیرد، ولى خداوند در آیه 276 سوره مبارکه بقره تأکید کرده است: برکت و آثار خوبى که باید ازدیاد مال داشته باشد را از ربا مى‏گیرد.

 
خبرگزاری فارس: نابود شدن اموال حاصل از ربا سنت‏ تردیدناپذیر الهى است

 

 از دستورات دین مبین اسلام، کسب روزی حلال و پرهیز از مال حرام در زندگی است چراکه روزی حلال تاثیر مستقیمی بر زندگی انسان داشته و سعادت و یا شقاوت را برای انسان رقم خواهد زد.

«ربا خواری» یکی از مصادیق مال حرام است که قرآن کریم، این مسئله را جنگ با خدا مطرح کرده است و انسان به طور جد از گرفتن و یا دادن ربا نهی شده است.

توجه به تفسیر این آیات می‌تواند گام مؤثری را در جهت‌دهی بینش افراد ایجاد کند از این رو برخی از آیات مرتبط با موضوع ربا از تفسیر نور حجت‌الاسلام قرائتی برای شما خوانندگان گرامی عنوان می‌شود.

 

«یَمْحَقُ اللَّهُ الْرِّبَو اْ وَیُرْبِى الْصَّدَقَتِ وَاللَّهُ لَایُحِبُّ کُلَّ کَفَّارٍ أَثِیمٍ»/ بقره 276 خداوند ربا را نابود مى‏کند، ولى صدقات را افزایش مى‏دهد و خداوند هیچ انسان ناسپاس و کافرِ گنهکارى را دوست نمى‏دارد.

 

توضیحات:

کلمه‏ «محق» به معناى نقصان تدریجى است و مُحاق به ماه گفته مى‏شود که نورش در شب‌هاى آخر آن چنان کاهش یافته که دیده نمى‏شود. و اما «ربا» به معنى رشد تدریجى است.

این آیه یادآور مى‏شود که هر چند رباخوار به قصد انباشت ثروت، از دیگران ربا مى‏گیرد، ولى خداوند برکت و آثار خوبى که باید ازدیاد مال داشته باشد را از ربا مى‏گیرد. لازم نیست خود مال رَبَوى از بین برود، بلکه اهدافى که از افزایش ثروت در نظر است از بین مى‏رود.

در نظام رَبَوى، سعادت، محبت و امنیت، وجود ندارد و چه بسیار ثروتمندانى که از سرمایه خود، هیچ نوع راحتى، آرامش و یا محبوبیتى را به دست نمى‏آورند، اما در نظامى که در آن انفاق، صدقه و قرض‏الحسنه رایج باشد، آن جامعه از برکات زیادى برخوردار است. در این نظام، فقرا مأیوس نبوده و اغنیا در فکر تکاثر نیستند.

همچنین در نظام مالی مبتنی بر انفاق و صدقه، محرومان به فکر انتقام و سرقت، و اغنیا نگران حراست و حفاظت اموال خود نیستند و جامعه از یک تعادل نسبى همراه با الفت، رحمت، تفاهم و امنیت برخوردار خواهد بود. در تفسیر «کبیر» فخر رازى آمده است: وقتى رباخوار، عواطف و عدالت انسانى را در خود محو کند، خود و اموالش مورد نفرین فقرا قرار مى‏گیرند کینه، انتقام و توطئه سرقت هر لحظه او را تهدید مى‏کند و این نمونه‏اى از آن نابودى است که در این آیه مطرح شده است.

 

پیام‌ها:

1- به رشد ظاهرى ثروت خیره نشوید، نظام اقتصادى بر اساس ربا روبه نابودى است. «یَمْحَقُ اللَّهُ الْرِّبَواْ»

2- نابود کردن مال ربوى، از سنت‏هاى الهى است. «یَمْحَقُ اللَّهُ الْرِّبَواْ» فعل مضارع نشانه‏ استمرار است.

3- رواج صدقه و زکات، سبب رشد و استوارى اقتصاد است. «وَیُرْبِى الْصَّدَقَتِ»

4- رباخوار، از رحمت و محبّت الهى محروم است. «وَاللَّهُ لَایُحِبُّ کُلَّ کَفَّارٍ أَثِیمٍ»

5 - رباخوار، بسیار ناسپاس و گنهکار است. او با گرفتن ربا خود را ضامن مردم، زندگى خود را حرام، عباداتش را باطل، و حرص و طمع قساوت را بر خود حاکم مى‏گرداند. «کَفَّارٍ أَثِیمٍ»

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 2:15 PM

 امروزه اگر کسي تصميم داشته باشد تا در مقابل استفاده از فناوري‌ها و ابزارهاي پيشرفته ديجيتالي از خود مقاومت به خرج دهد، به طور يقين در مقابل يک وسيله نمي‌تواند اين کار را انجام دهد. اگر با دقت به افرادي که در اطراف‌تان قرار دارند نگاه کنيد، درمي‌يابيد که ممکن است همه آن‌ها رايانه همراه يا رايانه خانگي نداشته باشند و اين امکان هم وجود دارد که از اينترنت استفاده نکنند اما وقتي پاي تلفن‌همراه به ميان مي‌آيد بيشتر مردم دوست دارند که حتما از اين ابزار استفاده کنند و حتي تمايل بيشتري به داشتن دستگاه‌هاي هوشمند و پيشرفته از خود نشان مي‌دهند تا بتوانند کارهاي بيشتري را با تلفن همراه خود انجام دهند.

بايد بدانيـد که در حال حاضـر بيشتـر از 85 درصـد کل جمعيت جهان به تلفن‌هاي‌همراه با توانايي برقراري ارتبـاط صوتـي و نوشتاري دسترسـي دارند. شرکت اريکسـون در اين رابطه گزارشي را تهيـه کـرده و سعي بر اين داشتـه است تا با توجه به داده‌هـا و اطلاعاتي که به دوره حال حاضر مرتبط هستند، به نوعي آينده را پيش‌بيني کند.

بر اساس گزارش اين شرکت تا 5 سال آينده يعني تا سال 2017 ميلادي، تمامي اين 85 درصد از جمعيت کل جهان به کمک تلفن‌هاي همراه خود به اينترنت پر سرعت 3G دسترسي خواهند داشت.

بايد بدانيد که بر طبق همين گزارش پيش‌بيني شده است که تا سال 2017 بيشتر از 9 ميليارد اشتراک تلفن‌همراه در جهان وجود خواهد داشت و تقريبا نصف اين جمعيت از اينترنت 4G استفاده خواهند کرد و در حدود 3 ميليارد هم با تلفن‌هاي هوشمند کار خواهند کرد.

در يک دوره از سال‌هاي گذشته شرايطي به‌وجود آمد که مردم بيشتر تمايل داشتند تا از گوشي‌هاي تلفن قديمي و بدون امکانات استفاده کنند اما با ورود گوشي‌هاي پيشرفته و هوشمند، بار ديگر تمايل کاربران به اين فناوري بيشتر شد و اين دسته از تلفن‌ها امروزه طرفداران زيادي براي خود پيدا کرده است.

اگر بخواهيم آمار پيش‌بيني شده براي آينده را با اعداد و ارقامي که براي امروز وجود دارند، مقايسه کنيم بايد گفت که هم اکنون 4.2 ميليارد مشترک تلفن‌همراه وجود دارد و به اين دليل که ممکن است هر مشترک بيشتر از يک شماره داشته باشد تعداد کل اشتراک‌ها 6.2 ميليارد است و تا پايان سال 2011 تعداد مشترکاني که از تلفن‌هاي هوشمند استفاده مي‌کرده‌اند، تنها 700 ميليون نفر بوده است.

آقاي ''داگلاس گيل استرپ'' که معاون ارشد شرکت اريکسون است اعتقاد دارد که مردم در حال حاضر مي‌دانند که پيش‌نياز استفاده از هر دستگاهي، دسترسي مناسب به اينترنت است و همين موضوع باعث شده است تا تقاضاي مردم براي پهناي باند تلفن‌همراه بيشتر از گذشته شود.

اين شرکت بر همين اساس تصميم گرفته است تا سرعت انتقال داده‌ها را از طريق ظرفيت‌هاي شبکه تلفن همراه هدف قرار داده و کاربران خود را در اين زمينه راضي نگه دارد. همچنين اين شرکت با قاطعيت اعتقاد دارد که تا 5 سال آينده بسياري از مردم جهان تنها از تلفن همراه براي اتصال به اينترنت استفاده خواهند کرد و به اين ترتيب تا آن سال ترافيک اينترنت تلفن‌هاي همراه به 15 برابر عددي که اکنون وجود دارد، خواهد رسيد.

جالب است بدانيد که تا سال 2012 چين با داشتن 30 ميليون مشترک جديد تلفن همراه در زمينه رشد مشترکان پيشتاز بوده است و بعد از آن هند با 25 ميليون اشتراک جديد در جايگاه دوم قرار گرفته است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 8:30 AM

  

 
 
 

مدتي است که همـه ما با زنـدگي ديجيتـالي و استفاده از فنـاوري‌هاي مـدرن موجـود در جهـان خو گرفته و طعم آسايش و راحتـي در زندگي را به وسيله اين ابزارها چشيده‌ايم.

در حال حاضر زندگي بدون رايانه‌ها و ديگر ابزارهايـي که مرتبط با آن‌ها هستند، غير قابل تصور به نظر مي‌رسـد. با حضور رايانه در جهان سبک زندگي جديدي بـراي همه افراد به وجود آمده و با توجه به نيازهايي که وجود داشته، حرفه‌هاي جديدي شکل گرفت و شرکت‌هاي بسياري بنيان گذاشته شده‌اند تا نيازهاي کاربران رايانه‌ها را در زمينه‌هاي مختلف پوشش دهند.

شايد يکي از مهـم‌ترين قسمت‌هـاي يک رايانـه قطعاتـي اسـت کـه به گرافيک آن ارتبـاط پيـدا مي‌کند. واحـد پردازش گرافيـکي رايانه از اهميت بسيار بالايي براي کاربـران برخـوردار است و به هميـن خاطر هم شرکت‌هاي بزرگـي بر سر اين واحد با يکـديگر رقابت مي‌کنند.

يکي از اين شرکت‌ها که نام آن براي همه کاربران آشنا است، شرکت محبوب nVidia، است. شرکت آمريکايي nVidia از پيشگامان فناوري‌هاي مربوط به توليد کارت‌هاي ويدئويي، گرافيکي، ايستگاه‌هاي کاري و رايانه‌هاي شخصي در جهان است. اين شرکت از فروشندگان اصلي IC براي مادربورد رايانه‌هاي شخصي، پردازنده‌هاي گرافيکي و کنسول‌هاي بازي از جمله Xbox و پلي استيشن3 است. شايد معروف‌ترين محصول nVidia سري GeForce آن باشد که براي انواع بازي‌هـا مناسب است و بعد از آن هم سري Quadro که براي کارهاي حرفه‌اي توليد شده است.

شـرکـت nVidia در سـال 1993 توسـط آقـاي Jen-Hsun Huang بنيان گذاشته شد.

رقيب اصلي اين شرکت در ابتدا ATI بود و تا زماني هم هر دو به طور مشابهي فعاليت کرده و موفق بودند اما پس از همکاري nVidia با شرکت سوني براي طراحي پردازنده گرافيکي RSX، اين شرکت به محبوبيت بيشتري دست پيدا کرد.

آقاي ''جن هوسان هوانگ''، در 17 فوريه سال 1963 در چين متولد شده است. هوانگ مدرک کارشناسي خود را در رشته برق از دانشگاه اورگان در سال 1984 و مدرک کارشناسي ارشد را در سال 1992 از دانشگاه استانفورد دريافت کرد.

در سال 2008 او در فهرست پردرآمدترين مديران جهان فناوري قرار گرفت.

پايگاه games.venturebeat.com مصاحبه‌اي را با او انجام داده است که در ادامه آن را مي‌خوانيم.

 

چه عاملي شما را در صنعت رايانه به جلو مي‌برد؟

در صنعت رايانه هميشه خلاقيت و نيازسنجي کاربران حرف اول را زده است. من هم با همين ايده به آينده نگاه مي‌کنم. همان‌طور که مي‌بينيم کاربران در هر دوره خاص به يک محصول خاص توجه نشان مي‌دهند و صنعت رايانه‌ها از اين طريق در حال رشد است. در حال حاضر هم فکر مي‌کنم نـت‌بوک‌ها بسيار مورد توجه قرار گرفته‌اند.

 

افراد بسيـاري فکر مي‌کننـد که آينده را نـت‌بوک‌ها خواهنـد ساخـت اما مـن فکـر مي‌کنم که نت‌بوک‌ها هم هوسي زودگذر هستند که به زودي فروکش خواهند کرد. نظر شما چيست؟

ما معتقد هستيم که نت‌بوک‌ها رو به رشد هستند و دليل اصلي آن هم ارزان بودن قيمت آن‌ها نسبت به امکاناتي است که ارائه مي‌دهند. هيچ کس از رايانه‌اي ارزان و با امکانات کافي بدش نمي‌آيد و همين موضوع هم باعث محبوبيت نت‌بوک‌ها شده است. من اطمينان دارم که اگر کمي بيشتر به اين محصول توجه شود به طور حتم در آينده جايگاه بسيار خوبي در ميان کاربران پيدا خواهد کرد.

 

در مورد صنعت تراشه‌هاي پردازشي چه نظري داريد؟

آن‌چه در حال حاضر به نظر مي‌رسد اين است که اين صنعت در قبضه اينتل و AMD قرار گرفته است و ديگر توليدکننده‌ها در حاشيه قرار گرفته‌اند. اما چيزي که براي من بسيار جالب است اين است که اکنون شرايطي پيش آمده کـه همه شرکت‌ها در کـار هم دخالت کرده و دست به توليـد محصولاتي زده‌اند که در حيطه کاري تخصصي آن‌ها قرار نـدارد. براي مثال شرکت‌هاي توليدکننده نرم‌افزار، سخت‌افزار توليد مي‌کنند و بر عکس.

 

در حال حاضر هم اينتل در فکر توليد پردازنده گرافيکي است و هم AMD نقشه‌هايي براي توليد CPU-GPU دارد. نظر شما در اين مورد چيست؟

من با اين قضيـه مشکلـي ندارم اما به نظرم بهتر است که هر کسي در حوزه مرتبط با تخصصش فعاليت کند.

 

شما براي ساخت نت‌بوک‌هاي‌تان با مايکروسافت همکاري داشته‌ايد. آيا در سري جديد نت‌بوک‌ها از ويندوز هم استفاده خواهد شد؟

بله در ابتدا مايکروسافت به پيشنهاد ما به فکر توليد ويندوز خانگي براي نت‌بوک‌ها بود و در حال حاضر هم سعي داريم تا سخت‌افزار توليدي ما توانايي سازگاري با ويندوز جديد را داشته باشد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 8:28 AM

 تانیشک ابراهیم پسر 9 ساله هندی این روزها به دنبال گرفتن مدرک دانشگاه اش است. این پسر بچه در سن 4 سالگی به موسسه نوابغ معرفی شد و توانست در 99.9 درصد از تست ها به راحتی بگذرد.

این پسر بچه در سن 8 سالگی وارد کالج امریکن ریور شده و در میان دانشجویانی درس می خواند که سنشان حتی از دو برابر سن او نیز بیشتر است و حتی گاهی اوقات به آن ها درس نیز می دهد.



مادر تانیشک اولین فردی است که به نبوغ فرزندش در سن دو و نیم سالگی پی برده است. پدر تانیشک یک مهندس کامپیوتر است و مادرش نیز یک دامپزشک است.



تانیشک در سن دوسالگی می توانسته است تا عدد 100 بشمارد و همچنین بدون وقفه به کلاس های 5 ابتدایی رسیده است. تانیشک می گوید: من به درس های فیزیک و ریاضی بسیار علاقه دارم و همچنین دوست دارم یک دانشمند یا رئیس جمهور شوم.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 8:00 AM

  در این پژوهش، محقق در حد بضاعت به بررسی قدمت و تاریخچه اختراع قلم "خودنویس" پرداخته و ساخت آن را به مسلمانان منتسب نموده است.

 
خبرگزاری فارس: اولین مخترع خودنویس به سبک امروزی که بود؟

 

پایگاه الخیرات، با احترام به استاد دانشمندم  حضرت حجه الاسلام والمسلمین "حاج شیخ علی اکبر مهدی پور تبریزی" که عمر شریف خود را در راه نشر و پراکندن معارف ناب الهی صرف نموده اند چنان که هماره به امر نوشتن و گسترش معالم دین از طریق آثار قلمی اهتمام وافری دارند و بدین  خاطر دستانی دردآگین و متالم  یافته اند و نیز  تقدیم به پیشگاه نسخه پژوه هم روزگار ما علامه  مفخم"حسینی اشکوری" (کثرالله امثالهما) که با وجود فقط ده درصد از قوه بینایی هنوز مشغول دانش اندوزی ، تالیف و پژوهش معارف و تراث آسمانی اهل بیت (ع) از طریق آثار قلمی هستند.

چکیده

در این پژوهش، محقق در حد بضاعت به بررسی قدمت و تاریخچه اختراع قلم "خودنویس" پرداخته  و ساخت آن را به مسلمانان منتسب نموده است. در تحقق این امر ، پژوهشگر از منابع قدیمی و دست اول به خصوص متون  کهن عربی  و نیز  نصوص فارسی، انگلیسی و ایتالیایی  بهره ها برده و در باب صحت و اعتبار موارد کنکاش شده ، مطالبی را بیان نموده است.

کلید واژه ها

قلم ، خودنویس ، مسلمانان   

بقیه در ادامه

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 تیر 1391  - 7:41 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 68

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6026866
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی