به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 اين خيلي خوب است كه هرچه گوشت قرمز براي آدم (حتي ما!) ضرر دارد؛ در عوض گوشت سفيد مرغ و ماهي دريا و ساير وابستگان آبزي، باعث پيشگيري از هرگونه سكته كامل و ناقص و حتي سكته مليح مي‌شود. البته تا خواست خدا چي باشد.

 

پدر اميرحسين مدرس (هنرمند خوش‌ذوق و توانمند)، هرگاه كه بنده يا اخوي ما را ـ كه پسرعموهايش بوديم ـ مي‌ديد، سفارش مي‌كرد كه اگر هر شب يك سيب بخوريد، هرگز سكته نخواهيد كرد. سال‌ها گذشت؛ يك شب اميرحسين به من زنگ زد و با بغضي در گلو گفت: «بابا ديشب سكته كرد و به رحمت خدا رفت!»

نظر قضايي مولانا:

از قضا سركنگبين صفرا فزود/ روغن بادام خشكي مي‌نمود

البته هيچ‌وقت نبايد قاعده را فداي استثنا كرد. عقلاي قوم فرموده‌اند كه به خاطر مويي ترك پوستين كردن خطاست. آنچه قاعده است اين است كه خارج از تقدير قضايي، برخي ر‍ژيم‌هاي غذايي در جلوگيري از بروز برخي بيماري‌ها مي‌تواند مفيد و موثر باشد. شما به متن خبر زير عنايت بفرماييد تا صدق عرايض ما دستگيرتان شود:

آخرين خبر بهداشتي: «يافته‌هاي جديد محققان حاكي است كه گنجاندن غذاهاي دريايي همچون ماهي در برنامه غذايي هفتگي مي‌تواند خطر ابتلا به سكته قلبي را تا 50درصد كاهش دهد.»

در حاشيه خبر: در متن خبر فوق، نگفتيم كه محققان مورد اشاره انگليسي هستند كه معتقدان به تئوري سابق«هرچه هست، زير سر انگليس است»؛ در اين راستا هم دچار توهم و ترس نشوند. دو لقمه مي‌خواهند ماهي بخورند، بگذار راحت بخورند. بنده‌هاي خدا حرامشان نشود.

بسته پيشنهادي: عقل سليم حكم مي‌كند كه هميشه توصيه‌هاي پزشكي و بهداشتي را جدي بگيريم. حالا چه از داخل توصيه شده باشد، چه از خارج. همه انسان‌ها ممكن است سكته كنند. ايراني و انگليسي نمي‌شناسد. فلذا ما نيز در راستاي اثرگذاري بيشتر، توصيه محققان فوق‌الذكر كه گفتند ماهي بخوريد تا سكته نكنيد؛ چند نكته ناقابل را حاشيه‌وار عرض مي‌كنيم:

1ـ كندن برچسب قيمت: هر چند خود ماهي ممكن است جلوي سكته را بگيرد، اما از كجا معلوم كه قيمت ماهي باعث ايجاد سكته نشود؟ آن هم درجا و به شكل سنگ‌كوپ!... مي‌رويم ماهي بخوريم، مي‌بينيم ماهي ما را خورد!

2ـ تجويز ماهيتابه: سال‌هاست كه ماهيتابه تحت تاثير تهاجم ماهواره، تغيير ماهيت داده است. اسمش ماهيتابه است، اما رسما داخلش گوشت قرمز تفت مي‌دهند. اگر واقعا ماهي تا اين حد ـ يعني دقيقا تا حدود 50 درصد ـ مي‌تواند از سكته پيشگيري كند؛ به نظر من كه همه پزشكان بايد در نسخه بيماران خود، خصوصا بيماران چاق و چله‌شان، حتما ماهي هم تجويز كنند. لااقل ماهي يك ماهي. يك ماهيتابه هم در نسخه براي مريض بنويسند كه تهيه كند.

3ـ پرداخت ماهيانه: دولت نيز كماكان به ملت كمك كند كه كمتر سكته نمايند. براي تسهيل اين امر، ماهانه مبلغي را به عنوان مابه‌التفاوت قيمت ماهي دولتي با ماهي آزاد، به حساب مردم واريز نمايد. عين آن 28 هزار توماني كه بابت نان واريز شد. بزودي بايد يارانه را تخصيصي و تفكيكي پرداخت كرد. وقتي كلي پرداخت مي‌شود، معلوم نيست به چي مي‌رسد!

4ـ ماهي چيني: ته‌چين ماهي ديديم، اما اين كه ماهي از چين وارد شود، تا الان چيزي نديديم و نشنيديم. فكر كنم كمبود دريا و اقيانوس دارند وگرنه تا الان انواع ماهي‌هاي چيني، مهمان سفره نفتي ما بودند. پيشنهاد مي‌كنم كه اين دفعه بياييد ما غافلگيرشان كنيم؛ يعني ما به چين ماهي صادر كنيم. البته قبلش از طريق ديپلماسي خارجي به آنها اطلاع دهيم كه انگليسي‌ها گفتند ماهي جلوي سكته را مي‌گيرد.

رضا رفيع

ادامه مطلب
دوشنبه 19 تیر 1391  - 6:36 AM

  رنه بوفير سالمندترين داوطلب امتحانات ديپلم دبيرستان در فرانسه پس از اينكه بار ديگر در اين امتحان رد شد، گفته است: اي كاش مدت زمان داوطلبان بيشتر بود تا او سر فرصت مي توانست پرسش ها را بخواند.

 

 به نقل از خبرگزاري فرانسه، رنه بوفير 87 ساله سالمندترين داوطلب امتحانات ديپلم دبيرستان در سال 2012 كه در خانه سالمندان باسياك دوردني سكونت دارد، مي گويد: از اينكه باز هم در امتحان قبول نشده ام تا اندازه سرخورده هستم.

اين داوطلب بدشانس تاييد مي كند: با اينكه از ساير داوطلبان وقت پاسخ دادنم به پرسش ها يك سوم بيشتر بود اما باز هم اين وقت اضافي براي خواندن سوالات با دقت بيشتري برايم كافي نبوده است.

اين كشاورز سابق مي افزايد:‌هنگام امتحان استرس شديدي داشتم.

وي با تاسف ابراز مي كند: مي خواستم مدرك ديپلم خود را به هم خانه هايم در خانه سالمندان كه همواره از من هنگام امتحان ديپلم حمايت مي كنند ، هديه دهم.

مديره خانه سالمندان كه رنه در آن سكونت دارد، با تاكيد مي گويد: او تمام اوقات بيكاري اش را در اتاق مانده و درس مي خواند اما استرس زياد و خستگي مانع قبولي او در امتحان ديپلم شدند. درهر حال بايد اراده او را در اين سن و سال تحسين كرد.

ادامه مطلب
دوشنبه 19 تیر 1391  - 6:35 AM

 يك شيوه جديد تجاري در بازار انتشارات آرژانتين ابداع شده كه خريدار كتاب را ناگزير مي كند هرچه زودتر آن را خوانده و به اتمام برساند.

 

به نقل از جنتسايد، كتاب ايده بكري است اما خالي از ريسك نيست. موسسه انتشارات اترنا كاندسيا درشهر بوئنوس آيرس كتابي را با اين هشدار منتشر كرده است: " ال ليبرو كه نو پوئده اسپرار" به مفهوم " كتابي كه انتظار نمي كشد".

اين كتاب كه در كيسه هاي وكيوم شده به فروش مي رسد با جوهري چاپ شده كه دو ماه پس از باز كردن كيسه ناپديد مي شود و صفحات آن كاملا سفيد و بدون هيچ گونه نشاني از چاپ خواهند شد.

در واقع اين ابتكار براي مقابله با "eBooks " پرطرفدار ، كتابهايي كه روي اينترنت مي توان آنها را خواند و باعث كسادي كار انتشارات سنتي شده اند، ابداع شده است.

در هرحال، ايده " كتابي كه انتظار نمي كشد" در آرژانتين با استقبال مواجه شده و به كتاب چاپي  شان و اعتباري بيشتر داده است. بايد ديد آيا اين ابتكار در ساير نقاط جهان نيز با استقبال اهل كتاب مواجه مي شود يا خير.

ادامه مطلب
دوشنبه 19 تیر 1391  - 6:34 AM

 عرق پا به تنهايي بوي چندان نامطبوعي ندارد؛ مشكل وقتي است كه باكتري‌ها و قارچ‌هاي روي پوست پا شروع به شنا در حوضچه طبيعي حاصل از عرق كرده، براي ايجاد واكنش‌هاي شيميايي به يكديگر بفرما مي‌زنند.

افرادي كه اين حوضچه‌هاي طبيعي را در پاهاي خود فراهم مي‌آورند، معمولا خود متوجه بوي آن نمي‌شوند و درد با درمان اينجاست!.

ديگران در محذوريت‌هاي ادبي، تعارفي و... به جاي تذكر و يادآوري، آدم را بي‌مبالات و كثيف دانسته، به مرورِ نسبت‌هاي موجود در شجره افراد در ذهنشان روي مي‌آورند! براي حفظ آبروي خود و شجره خود به انجام اين اعمال و مناسك روي آوريد:

پوشيدن جوراب نخي، عرق و ورق مرده پوست را، همراه با باكتري و قارچ يكجا جذب مي‌كند و تا حدودي مانع نشر بو مي‌شود.

به محض دست دادن فرصت، پاهايتان را با آب خنك و صابون بشوييد. آب خالي بي‌فايده است، زيرا استخر و جكوزي بهتري براي شناي باكتري‌ها فراهم مي‌آورد اما صابون اگر معمولي باشد، كافي است.

هنگام شست‌وشو، لاي انگشتان پا را نيز با آب و صابون بشوييد. پس از شست‌وشو، حتما پاها و بويژه لاي انگشتانتان را خشك كنيد. از پوشيدن كفش در حال خيسي پا پرهيز كنيد.

اين كار سبب تسريع و تشديد بو مي‌شود. كفش‌هاي مناسب بپوشيد. كفش‌هاي كتاني و ساخته شده از چرم طبيعي به سبب انتقال بهتر هوا، براي جلوگيري از تعرق پا و تشديد بو بهتر است.

كفش‌هايي از جنس پلاستيك و لاستيك نيز به سبب نگه داشتن حرارت و افزايش تعريق، از بدترين كفش‌ها محسوب مي‌شود. دو يا سه بار در هفته كفي كفشتان را درآوريد و پس از شست‌وشو، آن را در معرض هوا و آفتاب قرار دهيد. اگر كفي را با جنس موكت تعويض كنيد، بهتر است.

از پودرهاي رفع بوي پا استفاده كنيد كه انواع آن در بازار موجود است. پودر زاج نيز خاصيت بوگير دارد. اسپري‌هاي ضدعرق و ضدعفوني‌كننده نيز مناسب است.

در صورت در دسترس نبودن هيچ يك از اينها، هر شب كمي جوش شيرين را درون كفش خود بپاشيد. وجدان داشته باشيد و از درآوردن كفش‌هايتان در محلي كه ديگران حضور دارند، مثل دفتر، اداره، خودروهاي مسافربر و... خودداري كنيد

ادامه مطلب
دوشنبه 19 تیر 1391  - 6:30 AM

 شايد بيشتر مردم روغن كرچك را به عنوان ملين و مسهلي كه قبل از انجام راديوگرافي يا آمادگي شكمي، قبل از عمل جراحي مورد استفاده قرار مي‌گيرد، مي‌شناسند.

اما جالب است بدانيد كه اين روغن گياهي علاوه بر كاربردهاي درماني در ساخت لغزاننده‌هاي درجه يك، جوهر ماشين تايپ، چاپگر‌ها و رنگ‌كردن پارچه‌ها، شمع‌ها، موم‌ها، جلادهنده‌ها و كاربن‌ها نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 

روغن كرچك در دستگاه گوارش جذب بسيار كمي دارد و بخش عمده آن در روده باقي مي‌ماند و با اثر تحريكي روي عضلات لوله گوارش و جمع‌شدن آب در فضاي داخلي روده باعث تشكيل مدفوع آبكي شده و اجابت‌مزاج را تسهيل مي‌كند. از آنجا كه روغن كرچك بوي نامطبوعي دارد، انواع خوش‌طعم و كپسول آن نيز در داروخانه‌ها موجود است.

خواص درماني

براي روغن كرچك علاوه بر خاصيت مسهلي و مليني، خواص بسيار زياد ديگري ذكر شده است كه از آن جمله مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

 

ـ‌ روغن كرچك خاصيت ضدباكتريايي، ضدويروسي و ضدقارچ دارد و روي غده تيموس و بافت‌هاي لنفاوي تاثير مي‌گذارد و باعث كاهش تورم غدد لنفي مي‌شود.

ـ ‌عده‌اي معتقدند اين روغن به علت داشتن خاصيت ضدعفوني كنندگي‌اش مي‌تواند در درمان زخم‌هاي پوستي و از بين‌بردن قارچ‌هاي دور ناخن انگشتان دست و پا مفيد باشد.

ـ‌ اگر روغن كرچك را در فصل سرما پس از دوش گرفتن به پوست بدن بماليد، افزون بر جلوگيري از خشكي پوست از ايجاد لكه‌هاي سفيد روي بدن جلوگيري مي‌كند و اگر به موهاي سرتان بماليد و بگذاريد به مدت يك ساعت بماند، جلاي خاصي به موهاي خشك شما مي‌دهد. ‌ بعضي مي‌گويند اگر روزي دوبار هر بار 15 دقيقه روغن كرچك را به زگيل بماليد، بعد از مدتي زگيل‌ها از بين مي‌رود.

ـ‌ مصرف موضعي روغن كرچك در درمان بيماري‌هاي رماتيسمي، آرتروز، نقرس و ناراحتي‌هاي مفصلي مفيد است.

ـ افرادي كه مژه‌ها و ابروهاي خيلي نازك دارند، براي پركردن آن مي‌توانند قبل از خواب، روغن كرچك بمالند.

عوارض جانبي

ـ از عوارض جانبي روغن كرچك اسهال و درد شكم است.

 

ـ‌ دانه‌هاي گياه كرچك داراي 2.8 تا سه درصد مواد سمي ‌است كه خوردن 2.5 تا 20 دانه آن ممكن است باعث مرگ انسان شود.

موارد منع مصرف

روغن كرچك در بيماري‌هاي التهابي حاد روده، انسداد روده، آپانديست و دردهاي شكمي با منشأ ناشناخته نبايد مصرف شود. همچنين مصرف آن در دوران بارداري، شيردهي و در اطفال زير 12 سال نيز توصيه نمي‌شود.

 

دكتر هادي منوري - دكتراي داروسازي

ادامه مطلب
دوشنبه 19 تیر 1391  - 6:28 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 68

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833678
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی