به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 یلدا، شب تولد مسیح یا انقلاب زمستانی، نام آخرین روز از پاییز را هر چه که بگذارید وجه اشتراک تمام‌شان مراسمی است که مردم برای زنده نگه‌داشتن طولانی‌ترین شب سال برگزار می‌کنند. شبی که خورشید در بیش‌ترین فاصله از استوا قرار می‌گیرد و در نتیجه زمستان نیمکره شمالی و تابستان نیمکره جنوبی از راه می‌رسد.

انقلاب زمستانی از هزاران سال قبل تا به حال بهانه برگزاری آئین‌های باستانی بوده است؛ در ایران باستان بهانه شب چله، در میان یهودیان بهانه حنوکا و در میان مسیحیان بهانه جشن کریسمس. اما به جز این آیین‌ها، در فرهنگ هر کشور رسم و رسومی برای زنده نگه داشتن طولانی‌ترین شب سال وجود دارد که فردا شب، وقتی شما پای سفره یلدایتان نشسته‌اید و با انار و خرمالو و دیوان حافظ به استقبال زمستان می‌روید‌، آنها در حال برگزار کردن این رسم و رسوم هستند.

پاکستانی‌ها بر اساس آیین‌های قدیمی شان در شب یلدا به دعا و نیایش می‌پردازند. مردان آیین حمام زمستانی را به جا می‌آورند و در حالی که تکه نانی را در دست گرفته اند روی سرشان آب می‌ریزند. این حمام باید ایستاده انجام شود و از صبح تا بعد از ظهر آخرین روز از پاییز ادامه خواهد داشت. زنان و دختران هم مراسم سنتی حمام را به جا می‌آورند و بعد از این تطهیر مراسم آتش افروزی، جشن و پایکوبی و خوردن غذایی که از شکمبه بز تهیه شده، آغاز می‌شود.

مردم شرق آسیا، انقلاب زمستانی‌شان را با مراسم دونگ‌ژی جشن می‌گیرند. مراسمی که در میان ژاپنی‌ها، چینی‌ها، کره‌ای‌ها و مردم فیلیپین و تایلند و ویتنام، یکی از مهم‌ترین مراسم آیینی به حساب می‌آید و از غروب روز آخر پاییز شروع می‌شود. خانواده‌ها در این روز دور هم جمع می‌شوند و غذایی به اسم تانگ یوآن و کوفته برنجی می‌خورند؛ غذاهایی که در فرهنگ شرق آسیایی‌ها، نماد همبستگی و اتحاد خانواده دانسته می‌شوند.

در کره، غذایی به نام سائیلسیم مرسوم است که با برنج و لوبیا قرمز تهیه می‌شود. آنها مایع مخصوصی را در این روز در اطراف خانه خود می‌پاشند تا ارواح خبیث و نیروهای شر را از اطراف شان دور کنند. کاری که شاید منشا آن، افسانه قدیمی چینی‌ها باشد که بر اساس آن در آخرین روز پاییز روح یک شکارچی به خانه روستاییان سرک می‌کشد تا طعمه فصل سرمایش را پیدا کند.

ژاپنی‌ها هم در این روز حمام مرکبات می‌گیرند تا نه فقط نیروهای منفی را از خود دور کنند، بلکه در زمستان پیش رو، از سرماخوردگی هم در امان باشند. حمام مرکبات در گذشته به معنی غوطه ور شدن در وان مرکبات بود اما امروزی‌ها اگر قرار باشد این رسم را به جا بیاورند، در وانی حمام می‌کنند که داخل آن چند لیمو و پرتقال را شناور کرده اند.

در اسکاتلند مراسمی به اسم هاگمانی برگذار می‌شود که در آن مراسم «اولین قدم» برگزار می‌شود. رسمی شبیه کاسه زنی نوروز ایرانی‌ها که در آن، یک نفر با موهای بلند و سیاه رنگ در خانه همسایه‌ها می‌رود و از آنها هدیه‌هایی مثل نمک، نان، نوشیدنی، پودینگ میوه، شیرینی و شکلات و... می‌گیرد. هاگمانی از نیمه شب به بعد آغاز می‌شود یکی از مهم‌ترین جشن‌های زمستانی اسکاتلندی‌ها است.

مردم بولیوی، پرو و اکوادور رسم مشترکی در طولانی‌ترین شب سال دارند: طناب پیچ کردن خورشید! آنها به ارتفاعات می‌روند و در مراسمی آیینی وانمود می‌کنند خورشید را به سنگ‌ها بسته اند تا روزها را طولانی‌تر کنند. ارتفاعات ماچوپیچو در اسپانیا یکی از مهم‌ترین نقاط باستانی طناب پیچ کردن خورشید بوده است.

اما پرهیجان‌ترین مراسم شاید فستیوالی باشد که در باهاماس، غرب آفریقا، جامائیکا و بخش‌هایی از کارولینا و ویرجینیا برگزار می‌شود. در این فستیوال، مردم با لباس‌های عجیب و غریبی مثل کله گاو، پیکر اسب، شیطان و فرشته و... به خیابان‌ها می‌آیند و موسیقی‌های آیینی شان را می‌نوازند تا به استقبال زمستان بروند.

در روسیه هم مردم طولانی‌ترین شب سال را به دعا و نیایش می‌پردازند و غذای مرسوم شان نان و پنیر و عسل است. آنها با ریسه کشیدن خیابان‌ها و روشن کردن چراغ‌های رنگین، به استقبال زمستان می‌روند و در طولانی‌ترین شب سال‌شان کلوچه‌های خانگی به یکدیگر هدیه می‌دهند.

آداب و رسوم شب یلدا در ایران هم پیشینه ای دراز دارد. آیینی که یکی از اهداف اصلی اش جمع کردن خانواده در کنار هم است. البته در این چندسال اخیر و همزمانی شب یلدا با ماه های محرم و صفر، در کنار محترم شمردن این ایام، تاکید بر جنبه خانوادگی این آیین کهن بیشتر شده است. موضوعی که در روایات دینی هم با عنوان «صله رحم» از آن یاد شده تا پیوند سنت های ایرانی و اسلامی با هم، رنگ دیگری به یلدای این چندسال بدهد.

منبع:مجله مهر

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 آذر 1391  - 7:58 AM

 

مک کینن، مدیر یک شرکت کامپیوتری اسکاتلندی است. او اولین کسی بود که موفق شد یک نفره تمام سیستم های قوای دریایی، زمینی و هوایی ارتش آمریکا به همراه ناسا و ۹۷ شرکت عظیم کامپیوتری را در عرض یک شب هک کند.

Richard Matthew Stallman مایکروسافت را در هم ریخت…!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
ریچارد متیو استالمن در دنیای مجازی به عنوان هکر شناخته نمی شود بلکه او را به عنوان رهبر مبلغان نرم افزارهای آزاد می شناسند. اما همین رهبر به علت قدرتی که در برنامه نویسی دارد هکر ماهری هم هست. در ضمن او از دشمنان سرسخت مایکروسافت است.
در دسته بندی هکرها یک هکر کلاه سفید است و در دنیای مجازی تا به حال خرابکاری نکرده ولی مانند هر هکری به حریم شخصی اعتقاد ندارد و می گوید تمام اطلاعات دنیا باید به اشتراک گذاشته شود.
این هکر روسی کنفرانس های بسیاری درباره هک و هکرها برگزار کرده و چهره هکرهای واقعی را به دنیا نشان داده است. یکی از کارهای معروف او هک کردن قوی ترین سیستم امنیتی مایکروسافت است.
استالمن درحالی که نماینده مایکروسافت در کنفرانس و در حال توضیح دادن همین مثلا قوی ترین سیستم امنیتی بود به شبکه نفوذ کرد و در مقابل همه حضار و تنها در مدت ۸ دقیقه، نرم افزار را هک کرد و در فهرست سیاه مایکروسافت قرار گرفت.

David Smith خالق ملیسا …!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
آیا تا به حال اسم ویروس ملیسا به گوش شما خورده است؟ این ویروس که فقط از طیق ای میل منتقل می شود، توسط دیوید اسمیت نوشته شد که برای یک دهه کل شبکه پست الکترونیکی را بدنام کرد.
ملیسا یک ویروس ساده است که روی ای میل ها می نشیند و اطلاعاتی ناخواسته را برای همان ای میل ارسال می کند. ملیسا در عرض یک هفته به ۸۰ سرور مختلف دسترسی پیدا کرد و اطلاعات آنها را برای افراد مختلف ارسال می کرد و سپس رمز عبور ای میل را برای دیوید اسمیت می فرستاد تا به تمام اطلاعات دسترسی داشته باشد.
اگرچه تا آن موقع ۶۰ هزار ویروس برای ای میل وجود داشت اما این رویروس خطرناک ترین اعلام شد و حتی خود اسمیت هم نتوانست آن را غیرفعال کند. این ویروس همچنان در دنیای مجازی به فعالیت اش ادامه می دهد.

Robert Morris خالقی که اینترنت را به هم ریخت …!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
رابرت موریس سال ۱۹۸۸ یک کرم اینترنتی طراحی کرد. ویژگی این کرم این بود که نیازی به دانلودشدن نداشت و فقط با بازکردن یک سایت به سیستم کاربر منتقل و در عرض یک ساعت آن قدر تکثیر می شد که حافظه رم را پر می کرد. این کرم در عرض یک هفته حدود یک دهم اینترنت را آلوده کرد و بسیاری از سرورها و سایت ها را به تعطیلی کشاند.
موریس در همان سال دستگیر شد و در حالی که ابراز پشیمانی می کرد، گفت: فقط قصد داشته با یک نفر شوخی کند. او به دلیل آلوده کردن اینترنت بزرگ ترین هکر آن سال شناخته شد و به پرداخت جریمه ۱۵ میلیون دلاری و پاک کردن کل اینترنت از این کرم محکوم شد با اینکه کرم را کاملا از بین برد ولی چون این نرم افزار قابلیت خود تکاملی داشت، هنوز در بعضی قسمت ها نوادگان این کرم به صورت هرزنامه دیده می شوند، موریس با اینکه جریمه شده بود ولی سال های بعد هم دست به اقدامات مشابهی زد.

Vladimir Levin جیمزباند هکرها …!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
ولادیمیر لوین از قوی ترین هکرهای کلاه قرمز محسوب می شود او اهل سن پترزبورگ روسیه است و یک ریاضیدان برجسته به شمار می رود.
لوین، سال ۱۹۹۴ به سیتی بانک که یکی از بانک های جهانی است تنها با استفاده از یک لپ تاپ ساده نفوذ کرد. در ابتدا نتوانسته بود کار خاصی انجام دهد ولی بعد از یک ماه با پیدا کردن یک حفره امنیتی در سیستم بانک موفق شد به تمام حساب های موجود در این بانک دسترسی پیدا کند. او در ابتدا چند حساب مجازی به وجود آورد و سپس از حساب کاربران تمام جهان مبلغ ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار را به حساب مجازی خود منتقل کرد. یک هفته بعد در اثر یک اشتباه کوچک پلیس بین المللی او را شناسایی و دستگیر کرد لوین هنوز در زندان است و
به عنوان هکر عمر کوتاهی داشته است ولی به علت حرفه ای عمل کردن به او «جیمزباند هکرها» می گویند.

۷Steve Jobs / Steve Wozniak دقیقه و ۴۳ ثانیه مکالمه رایگان …!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
جابز و وزنیاک از بنیانگذاران شرکت اپل هم هکر بودند آن هم از دسته کلاه سیاه! آنها از همان روزگار جوانی با یکدیگر همکار بودند و قسمتی از دوره جوانی خود را به عنوان هکر زندگی کردند. وزنیاک و جایز در زمینه هک تلفن ها و ایجاد ارتباطات بدون هزینه فعالیت می کردند. آنها موفق شدند جعبه های کوچکی طراحی کنند که به مردم اجازه می داد بدون هزینه به مدت ۷ دقیقه و ۴۳ ثانیه مکالمه رایگان داشته باشند. بیشتر مشتریان آنها دانشجویانی بودند که برای تحصیل به آمریکا می رفتند و می خواستند برای ارتباط برقرارکردن با خانواده خود هزینه کمتری بپردازند. نرم افزار Skype که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد بعدا براساس ایده جابز و وزنیاک ساخته شد.

Kevin Poulsen دانته تاریک…!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
کوین پولسن، متخصص هک از طریق امواج رادیویی است او بیشتر هک های خود را از طریق تلفن همراه انجام داده است. پولسن بارها و بارها به شبکه های تلفنی مانند AT&T نفوذ کرده و سیستم آنها را به مدت چند ساعت و حتی چند روز از کار انداخته است ولی شهرت خود را به علت هک تاریخی مخابرات واحد شبکه رادیویی KIISFM لس آنجلس آمریکا به دست آورد و از آن روز در جامعه هکرها با نام دانته تاریک شناخته شد.
شبکه رادیویی KIISFM در سال ۱۹۹۱ یک مسابقه رادیویی برگزار کرده بود و به برنده مسابقه اتومبیل پورشه مدل S2944 جایزه می داد. در آن زمان پولسن بسیار جسورانه عمل کرد او تصمیم گرفت برنده پورشه باشد سیستم مخابرات را هک کرد و تمام تماس های تلفنی به شبکه رادیویی را مسدود کرد. سپس برای لونرفتن هک دیگری در شبکه تلفنی انجام داد و با شبکه، ۱۰۲ تماس تلفنی تقلبی برقرار کرد که هرکدام برنده می شدند در حقیقت او برنده شده بود.
از آنجا که فکر برنده شدن او را از سیستم های امنیتی خود غافل کرد همان روز توسط هکرهای FBI هک و دستگیر شد. پولسن که برای بردن جایزه تمام سیستم مخابراتی کشور را مختل کرده بود به ۵۱ ماه حبس و پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

Yan Romanovsky: پسر مافیایی…!(فاقد عکس)

یان رومانوسکی یکی دیگر از هکرهای مخوف روسی است. او تا به حال صدمات بسیاری به اینترنت وارد کرده است. رومانوسکی که به نام مافیابوی نیز شناخته می شود به سایت هایی مانند یاهو، ای بی، آمازون و… حمله کرده است.
حملات او ماه ها کار این سایت ها را به تاخیر انداخته و صدمات مالی جدی به آنها وارد کرده است. بعد از حمله سال ۱۹۹۸ او به فروشگاه اینترنتی ای بی تمام حساب های شرکت خالی شد و تا مرز تعطیلی پیش رفت ولی رومانوسکی مقداری از پول ها را برگرداند و گفت اگر ای بی تعطیل شود من سرگرمی شب های تعطیلم را از دست می دهم.
سرانجام او در فوریه سال ۲۰۰۰ دستگیر شد. در دادگاه هیچکدام از اعمال خود را انکار نکرد. وکیل او گفته بود اگر رومانوسکی می خواست می توانست آسیب های غیرقابل تصوری به شما وارد کند. رومانوسکی از طریق یک اسکریپت به نام Kiddie حملات خود را انجام می داد و تا سال ۲۰۰۰ که او این اسکریپت را در ازای آزادی اش نفروخته بود هیچ کس آن را نمی شناخت و راهی برای مقابله با آن وجود نداشت. امروزه این اسکریپت حداکثر می تواند در حد یک هرزنامه عمل کند و خطری ندارد.

Gary Mcknnon: متواری همیشگی …!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
در سال ۲۰۰۲ یک پیغام عجیب روی صفحه اصلی سایت ارتش آمریکا ارسال شد «سیستم امنیتی شما مختل شد. من به تنهایی این کار را کردم».
مک کینن، مدیر یک شرکت کامپیوتری اسکاتلندی است. او اولین کسی بود که موفق شد یک نفره تمام سیستم های قوای دریایی، زمینی و هوایی ارتش آمریکا به همراه ناسا و ۹۷ شرکت عظیم کامپیوتری را در عرض یک شب هک کند.
مک کینن معتقد بود آمریکا اطلاعات محرمانه ای را روی سرورهای خود نگهداری می کند و می خواست به آنها دسترسی پیدا کند البته نتیجه هک های یک شبه اوتنها خسارت ۷۰۰ هزار دلاری بود که به آمریکا وارد شد. مک کینن بعد از انجام این هک از اسکاتلند فرار کرد و تا به امروز پیدا نشده است. به همین دلیل اسرار هک او هنوز فاش نشده است.

George Hotz: سونی را به زانو درآورد…!

1x1.trans با 9 هکر معروف جهان آشنا شوید
جورج هاتز بزرگ ترین هکر سال ۲۰۱۱ است. هاتز اسم مستعار است و تا به حال اسم واقعی او معلوم نشده ولی همه ما او را با هک کردن شرکت سونی و دستگاه پلی استیشن ۳ می شناسیم. از آن موقع او را به عنوان هنرمند هکرها نیز شناخته شده روش فرار از زندان او شاهکاری در دنیای هک محسوب می شود.
او توانست با استفاده از روش ابداعی خودش تمام اطلاعات استفاده کنندگان از PS3 از اسم گرفته تا شماراه حساب و آدرس محل سکونت را دربیاورد و شناسایی هم نشود. هاتز این حمله را در دو نوبت انجام داد و در هر دو نوبت هم پیروز شد و سونی را تا مرز سقوط پیش برد.
او در آوریل همان سال روش فرار از زندان خود را به صورت عمومی انتشار داد و شرکت سونی را بسیارکرد زیرا با این روش بازی های PS3 هم که گفته شده بود کرک نمی شوند، کرک شدند. به این ترتیب سونی تا هنگامی که برای این محصول بازی تولید می کند متحمل ضرر و زیان خواهد شد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 آذر 1391  - 7:54 AM

 

ایسنا ، ارسال پیامک تلفن ثابت به سه روش انجام می‌شود که شامل ارسال پیامک توسط تلفن‌های رومیزی مخصوص و همچنین دستگاهی که به تلفن‌های معمولی وصل می‌شود و می‌تواند پیامک ارسال کند و نوع دوم استفاده از سیستم “پیاثا” با روش دایل آپ و روش سوم استفاده از اینترنت پرسرعت “آسانک” است. 

روش‌های ارسال پیامک

برای ارسال پیامک از شبکه تلفن ثابت، ابتدا باید وارد منوی دستگاه تلفن خود شده و شماره 9717000 را در قسمت SMS Center در هر دو قسمت Deliver و Submit وارد کنید.

برای ارسال پیامک از طریق تلفن ثابت مراحلی را به ترتیب انجام دهید: دکمه نوشتن (Write)را فشار دهید. سپس پیام خود را توسط دکمه‌های موجود تایپ کرده و دکمه OK را فشار دهید.

شماره تلفن مقصد (گیرنده) را وارد کرده و دکمه OK را فشار دهید. پیام شما ارسال خواهد شد و پیغام موفق (Successful) برروی گوشی شما نمایش داده می‌شود.

درصورت دریافت پیام توسط گیرنده،‌ گوشی شما با پخش آلارم و اعلام روی صفحه نمایش، تحویل موفق پیام (delivery) را به شما اعلام می‌کند.

هم‌چنین درصورت دریافت پیام توسط گوشی شما،‌ دکمه “خواندن” پیام (read) را فشار دهید. بدین ترتیب آخرین پیام دریافتی شما روی گوشی نمایش داده می‌شود.

هزینه هر پیامک چند تومان است؟

سقف تعرفه پیامک از تلفن ثابت به ثابت با نوع ارتباط شهری یک پالس، سقف تعرفه از شبکه تلفن ثابت به تلفن ثابت با نوع ارتباطی بین شهری دو پالس، ارسال پیامک از تلفن همراه به تلفن ثابت از نوع ارتباطی شهری و بین شهری دو پالس محاسبه می‌شود. قایم مقام مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در توضیح هزینه در نظر گرفته شده پیامک تلفن ثابت به ثابت برای هر پیامک حدود 60 ریال و هزینه ارسال پیامک از تلفن ثابت به سیار را حدود 110 ریال اعلام کرد.

امکان شناسایی مزاحمان تلفنی

قائم مقام مدیر عامل شرکت مخابرات در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سرویس ارسال پیامک از طریق تلفن ثابت گفته بود: پیامک تلفن ثابت با استقبال خوبی مواجه بوده است و اجرای این طرح بیشتر به نفع شرکت‌های خصوصی، مدراس، هیات‌های مذهبی و مجتمع‌ها است.وی اظهار کرد: استفاده از این سرویس امکان شناسایی مزاحمان را فراهم کرده است و فرد به طور کامل از شماره ارسال شده آگاهی دارد.

بهترین روش ارسال پیامک

قائم مقام مدیر عامل شرکت مخابرات بهترین روش ارسال پیامک تلفن ثابت را از طریق آسانک اعلام کرد و گفت:‌ ارسال پیامک از تلفن ثابت به ثابت هزینه کمتری برای مشترکان دارد.وی در پاسخ به ظرفیت متن ارسال پیامک‌ها گفت: ظرفیت ارسال متن هر پیامک به گونه‌ای در نظر گرفته شده است که متن مورد نظر و حداقل را پوشش می‌دهد.

سه ماهه اول فعالیت چند پیامک ارسال شد؟

پس از گذشت سه ماه از اجرای طرح ارسال پیامک از تلفن ثابت،‌ قائم مقام مخابرات استان تهران با ابراز خرسندی از حجم پیامک‌های تبادل شده از تبادل 26 میلیون پیامک از طریق تلفن ثابت خبر داد.ابراهیم یافتیان افزود: در حالی که این طرح از شهریورماه آغاز شده 26 میلیون و 200 هزار پیامک ارسال شده که از این تعداد 17 میلیون و 400 هزار پیامک از طریق سرویس آسانک انجام شده است.

آخرین آمار اعلامی از سوی مسوولان هم از این قرار بود که هشت میلیون و 800 هزار پیامک دیگر از طریق تلفن ثابت و کامپیوترهای افراد ارسال شده است.

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 آذر 1391  - 7:52 AM

 

 

 پایگاه خبری آی تی نیوز خبرگردی Khabargardi نام اپلیکیشنی (ویژه اندروید) است که به کاربران امکان مطالعه آخرین خبرهای منتشر شده در وب سایت های خبری و خبرگزاری مختلف را می دهد.

به وسیله خبرگردی دیگر نیازی ندارید که وب سایت های مختلف را برای دریافت آخرین اخبار روز دنیا زیر و رو کنید و به آنها روزانه سر بزنید، بلکه همه را یکجا و آسان بر روی موبایل خود مطالعه می کنید.

این اپلیکیشن توسط شرکت شارنگ طراحی و توسعه داده شده است و به زودی امکانات متنوع و جدیدی به آن اضافه خواهد شد.

اخبار خبرگردی را در سه بخش اصلی می توانید دنبال کنید:
منابع خبری : تابناک ، بولین نیوز ، عصر ایران، جام نیوز، برترین ها (که به مرور زمان این منابع افزایش پیدا خواهند کرد)
پیشخوان: آخرین اخبار ، پر بازدیدترین ها ، اخبار مهم ، مورد علاقه ها
موضوعات: اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگ و هنر ، حوادث ، ورزشی ، بین الملل ، علم و فن آوری ، مذهبی ، گوناگون

جمع آوری هوشمندانه اخبار از منابع خبری معتبر و دسته اول و دسته بندی آن بر اساس موضوعات متنوع از ویژگی های اپلیکیشن خبرگردی است.

از دیگر ویژگی های این اپلیکیشن که می توان به آن اشاره کرد امکان ذخیره سازی اخبار و مرور آنها به صورت آفلاین و به اشتراک گذاری اخبار با دیگران است.

آدرس دانلود از بازار : http://cafebazaar.ir/app/com.khabargardi.app

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 آذر 1391  - 7:49 AM

 

AppsFire یکی از بهترین و محبوبت ترین سرویس هایی به شمار می رود که به تجزیه و تحلیل اپلیکیشن ها می پردازد. و کاربران بسیاری از آن برای یافتن برنامه ها و بازی های جدید و مطابق با سلیقه خود استفاده می کنند. 
در ادامه می توانید اینفوگرافیک ساخته شده بر مبنای اطلاعات این سرویس در سال ۲۰۱۲ را مشاهده نمایید.

برای مشاهده عکس در اندازه اصلی، بر روی آن کلیک کنید.


ios-apps-2012-final-001-500px-narenji-ir.jpg

ادامه مطلب
پنج شنبه 30 آذر 1391  - 7:47 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5912486
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی