به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

 همشهری آنلاین، پژوهشگران می‌گویند با توجه به این یافته‌ها لازم است به بیماران دچار کمردرد کمک کرد تا سیگار را ترک کنند.
 
 به گزارش هلث دی نیوز، این پژوهشگران 5 هزار و 300 بیمار دچار کمردرد به علت مشکلات ستون فقرات را که تحت درمان جراحی یا غیر جراحی قرار گرفته بودند، برای 8 ماه تحت نظر قرار دادند.
 
 هنگام شروع درمان، افراد که پیش از این سیگار را ترک کرده بودند یا هرگز سیگار نکشیده بودند، کمردرد بسیار کمتری را نسبت به بیماران سیگاری یا آنهایی که در طول این بررسی سیگار را ترک کردند، گزارش کردند. سیگاری‌های فعلی بر اساس همه رده‌بندی‌های تعیین شدت درد، میزان درد بالاتری نسبت به افرادی داشتند که هرگز سیگار نکشیده بودند.
 
 بیمارانی که در طول دوره درمان سیگار را ترک کردند، بهبودی بیشتری از لحاظ کاهش کمردرد نسبت به بیمارانی پیدا کردند که به سیگار کشیدن ادامه دادند.
 
 این پژوهشگران می‌گویند با توجه رابطه میان ترک سیگار و کاهش درد در این بیماران، لازم است برای بیماران دچار اختلالات دردناک ستون فقرات برنامه‌های ترک سیگار به اجرا درآید.
 
 گرچه این بررسی رابطه‌ای میان ترک سیگار و کاهش کمردرد را نشان می‌دهد، رابطه سببی را میان این دو ثابت نمی‌کند.
 
 پژوهش‌های قبلی نشان داده است که میزان سیگار کشیدن و "علائم عاطفی منفی" در بزرگسالان دچار گردن درد یا کمردرد مزمن بالاتر است؛ و این مسئله مطرح شده است که آیا این افراد مبتلا به درد مزمن با این تصور که سیگار کشیدن به آنها کمک می‌کند، به این کار روی آورده‌اند یا خیر؟
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آذر 1391  - 10:49 PM

 

 مشرق، پزشکان همیشه توصیه می‌کنند تا روزانه حداقل 30 دقیقه ورزش کنید تا بدن شما همیشه در بهترین حالت از نظر سلامت قرار داشته باشد اما این روزها با اداری شدن بسیاری از مشاغل میزان تحرک مردم بسیار کم شده است و آنها کمتر تحرک خواهند داشت به طوری که آمار بیماری‌های مختلف افزایش داشته و همچنین متوسط وزن مردم نیز بسیار رشد کرده است.
 
 افرادی که در اداره‌های مختلف مشغول کار هستند، می‌توانند با رعایت چند نکته ساده و به راحتی به اندازه مناسب تحرک داشته باشند.
 
*جلسه بگذارید و قدم بزنید
 
 یکی از روش‌های بسیار ساده برای اینکه بتوانید در محیط کار ورزش و تحرک داشته باشید برگزاری جلسات ساده به صورت سرپایی است؛ در این جلسات می‌توانید به راحتی در قسمت‌های مختلف اداره قدم بزنید و به صحبت کردن با همکارانتان بپردازید؛ این کار بسیار ساده است و نه از کار عقب افتاده‌اید و هم اینکه ورزشتان را به درستی انجام داده‌اید.
 
*با تلفن چربی بسوزانید
 
 این روزها تقریباً بسیاری از خانه‌ها و ادارات مجهز به تلفن‌های بدون سیم هستند پس هنگام کار با تلفن نیز می‌توانید چربی بسوزانید و ورزش کنید؛ محققان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر در هنگام صحبت کردن بایستید یا قدم بزنید تا 2 برابر بیشتر کالری در حالت نشسته مصرف خواهید کرد.
 
*زیرپایی برای میزتان بخرید
 
 یک استراحتگاه پا می‌تواند به شما بدون اینکه از جایتان بلند شوید در ورزش کردن کمک کند؛ تنها کافی است تا پاهایتان را به طور منظم و هر چند ثانیه روی زیرپایی بگذارید؛ این کار در طول 20 دقیقه باعث می‌شود تا 91 کالری بسوزانید؛ این نکته را نیز در نظر داشته باشید که ورزش‌های مخصوص پا مهمترین ورزش‌هایی هستند که یک کارمند به آنها نیاز دارد.
 
*از سطل زباله دیگران استفاده کنید
 
 ممکن است زیر میز یک سطل زباله داشته باشید اما اگر واقعاً قصد دارید تا در اداره ورزش کنید، بهتر است از جای خودتان بلند شوید و از سطل زباله دوستی که با فاصله از شما نشسته است، استفاده کنید؛ این کار باعث می‌شود تا حداقل چند قدمی راه بروید و تحرک داشته باشید.
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آذر 1391  - 10:48 PM

 

 افکار نیوز، ایرانیان و بسیاری از دیگر اقوام شب یلدا را جشن می‌گیرند؛ این شب در نیمکره شمالی با انقلاب زمستانی مصادف است و به همین دلیل از آن زمان به بعد طول روز بیش‌تر و طول شب کوتاه‌تر می‌شود؛ مراسم شب یلدا (شب چله) از طریق ایران به قلمرو رومیان راه یافت و جشن «ساتورن» خوانده می‌شد.
 
 واژه «یلدا» به معنای «زایش زادروز» و تولد است؛ ایرانیان باستان با این باور که فردای شب یلدا با دمیدن خورشید، روزها بلندتر می‌شوند و تابش نور ایزدی افزونی می‌یابد، آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید می‌خواندند و برای آن جشن بزرگی برپا می‌کردند و از این رو به دهمین ماه سال دی (دی در دین زرتشتی به معنی دادار و آفریننده) می‌گفتند که ماه تولد خورشید بود.
 
*آشنایی با تاریخچه شب یلدا
 
 یلدا و جشن‌هایی که در این شب برگزار می‌شود، یک سنت باستانی است؛ مردم روزگاران دور و گذشته، که کشاورزی، بنیان زندگی آنان را تشکیل می‌داد و در طول سال با سپری شدن فصل‌ها و تضادهای طبیعی خوی داشتند، بر اثر تجربه و گذشت زمان توانستند کارها و فعالیت‌های خود را با گردش خورشید و تغییر فصول و بلندی و کوتاهی روز و شب و جهت و حرکت و قرار ستارگان تنظیم کنند.
 
 آنان ملاحظه می‌کردند که در بعضی ایام و فصول روزها بسیار بلند می‌شود و در نتیجه در آن روزها، از روشنی و نور خورشید بیشتر می‌توانستند استفاده کنند؛ این اعتقاد پدید آمد که نور و روشنایی و تابش خورشید نماد نیک و موافق بوده و با تاریکی و ظلمت شب در نبرد و کشمکش‌اند.
 
 مردم دوران باستان و از جمله اقوام آریایی، از هند و ایرانی - هند و اروپایی، دریافتند که کوتاه‌ترین روزها، آخرین روز پاییز و شب اول زمستان است و بلافاصله پس از آن روزها به تدریج بلندتر و شب‌ها کوتاهتر می‌شوند؛ از همین رو آن را شب زایش خورشید نامیده و آن را آغاز سال قرار دادند.
 
 بدین‌سان در دوران کهن فرهنگ اوستایی، سال با فصل سرد شروع می‌شد و در اوستا، واژه Sareda, Saredha «سَرِدَ» یا «سَرِذَ» که مفهوم «سال» را افاده می‌کند؛ خود به معنای «سرد» است و این به معنی بشارت پیروزی اورمزد بر اهریمن و روشنی بر تاریکی است.
 
 در آثار الباقیه ابوریحان بیرونی، ص 255، از روز اول دی ماه، با عنوان «خور» نیز یاد شده‌ است و در قانون مسعودی نسخه موزه بریتانیا در لندن، «خُره روز» ثبت شده، اگرچه در برخی منابع دیگر «خرم روز» نامیده شده‌ است؛ در برهان قاطع ذیل واژه «یلدا» چنین آمده‌ است:
 
 «یلدا شب اول زمستان و شب آخر پاییز است که اول جَدی و آخر قوس باشد و آن درازترین شب‌هاست در تمام سال و در آن شب و یا نزدیک به آن شب، آفتاب به برج جدی تحویل می‌کند و گویند آن شب به غایت شوم و نامبارک است و بعضی گفته‌اند شب یلدا یازدهم جدی است».
 
 فردوسی به استناد منابع خود، یلدا و خور روز، را به هوشنگ از شاهان پیشدادی ایران (کیانیان که از سیستان پارس برخاسته بودند) نسبت داده و در این زمینه از جمله گفته است:
 
 که ما را ز دین بهی ننگ نیست به گیتی، به از دین هوشنگ نیست
 
 همه راه داد است و آیین مهر نظر کردن اندر شمار سپهر
 
 شب چله: 40 روز از زمستان که آغاز آن برابر است با اول جَدی و 7 دی ماه جلالی و 22 دسامبر فرنگی، و پایانش برابر است با 16 بهمن ماه جلالی و سی‌ام ژانویه فرنگی که به آن چله بزرگ زمستان گویند.
 
 در ایران مرکزی چله بزرگ زمستان از آغاز زمستان که برابر است با آغاز دی ماه شروع می‌شود و مدت آن 40 روز است؛ و چله کوچک زمستان از شب 10 بهمن ماه تا پایان بهمن ماه که مدت آن 20 روز است.
 
 چله بزرگ: 40 روز از موسم زمستان که آغاز آن مطابق اول جَدی و 7 دی ماه جلالی و 22 دسامبر فرانسوی و پایانش 16 بهمن ماه جلالی و سی‌ام ژانویه فرانسوی است.
 
 چله کوچک: 20 روز از فصل زمستان که آغاز آن از 17 بهمن ماه جلالی شروع می‌شود و در 5 اسفند ماه پایان می‌یابد؛ چله زمستان همان چله بزرگ است و گاه در تداول عامه کنایه از سرمای سخت باشد؛ چله زمستان.
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آذر 1391  - 10:47 PM

 

خبر آنلاین، این نگاره منحصر به فرد از خورشیدگرفتگی کلی ماه قبل که ترکیبی از تصاویر زمینی و چشم‌انداز ماهواره‌های Proba-2 و SOHO است؛ به نظر می‌رسد خورشید همچون چشمی آسمانی به دقت ما و حرکاتمان را بر روی زمین زیر نظر گرفته است.
 
 به گزارش آژانس فضایی اروپا، مردمک رنگی این چشم تصویر قرص خورشید از نگاه ماهواره Proba-2 آژانس فضایی اروپا در لحظاتی است که از دید ناظر زمینی، خورشیدگرفتگی کلی بر روی زمین در حال وقوع بود. تصاویر مورد استفاده برای تهیه این بخش عکس، توسط دوربین SWAP این ماهواره گرفته شده است که به مطالعه خورشید در نور فرابنفش می‌پردازد.
 
 برای ایجاد تمایز میان عوارض و خصوصیات فراوان موجود در سطح خورشید و اطراف آن، به خصوص برای نشان دادن شدت‌های مختلف نواحی طوفانی فعال خورشید، رنگ‌های عکس دستکاری شده‌اند.
 نواحی آبی تیره عکس نشان‌دهنده لکه‌های خورشیدی به همراه گروهی از خطوط میدان مغناطیسی هستند که از سطح خورشید به سمت بیرون قوس برداشته‌اند؛ لکه‌های خورشیدی ردپاهای برخی از زبانه‌های عظیم خورشیدی و فوران جرم تاج خورشیدی هستند که گاه و بیگاه به سوی زمین پرتاب می‌شوند.
 
 عنبیه آبی این چشم ترکیبی از صدها پرتو نور سفید است که در روز 13 نوامبر / 23 آبان و طی 2 دقیقه خورشیدگرفتگی کلی، به طور پیوسته از شمال استرالیا گرفته شده است؛ مشاهده فواصل بسیار نزدیک سطح خورشید در نور مرئی از روی زمین، تنها طی خورشیدگرفتگی امکان‌پذیر است.
 
 زمانی که قرص خورشید موقتاً توسط ماه پوشانده می‌شود و برای مدت کوتاهی باعث آشکار شدن جو خورشید یا تاج خورشیدی می‌شود.
 
 حلقه‌های خطوط میدان مغناطیسی به وضوح در تصاویر نور سفید دیده می‌شوند؛ زمانی که بادهای خورشیدی این عارضه‌ها را به درون فضا می‌دمند؛ رد آنها در تصاویر میدان گسترده ماهواره SOHO ثبت می‌شود.
 
 پیوند میان تصاویر زمینی و فضایی فرصت بی‌نظیری ایجاد می‌کند که بتوان نواحی جو خورشید -که مشاهده آنها بسیار دشوار است و تنها در لحظات زودگذر خورشیدگرفتگی کلی قابل دیدن هستند- را با عارضه‌های مشهور قرص خورشید و محیط گسترده‌تر اطراف آن پیوند داد.
 
 این تصویر همچنین به ما یادآوری می‌کند حتی با وجود اینکه نیمکره شمالی سیاره ما این هفته به نقطه انقلاب زمستانی خود می‌رسد؛ اما خورشید کماکان بسیار فعال است و محیط مغناطیسی آن با چشم بر هم زدنی تغییر می‌کند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آذر 1391  - 10:46 PM

 

تابناک، از چند سال پیش تاکنون و به موازات گسترش شبکه‌های اجتماعی در سطح اینترنت، سخن از میزان نفوذ و تأثیرگذاری این شبکه‌ها بر اجتماع و سیاست، به یکی از مباحث مهم در جامعه‌شناسی معاصر بدل شده است؛ مؤسسه نظرسنجی «پیو» در گزارشی، این موضوع را بررسی کرده و به نقش فناوری‌های نوین در این زمینه پرداخته است.
 
 یافته‌های کلیدی از مطالعه و نظرسنجی 21 کشور جهان در مؤسسه تحقیقاتی «پیو» از 17 مارس 2012 تا 20 آوریل 2012، نشان می‌دهد که عموم مردم جهان، برخط (آنلاین) دیدگاه‌هایشان را به ویژه درباره فرهنگ عامه به اشتراک می‌گذارند.
 
 در سراسر این 20 کشور ـ پاکستان به دلیل شمار کاربران اندک شبکه‌های اجتماعی از این تحقیق کنار گذاشته شده است ـ میانگین، 67 درصد کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند که این سایت‌ها برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌هایشان درباره موزیک و فیلم‌ها استفاده می‌کنند.
 
 همچنین شمار چشمگیری از کاربران، دیدگاه‌هایشان را درباره مسائلی چون اجتماعی، ورزشی و سیاسی و شمار اندکی نیز عقاید مذهبی خود را از این راه، به اشتراک می‌گذارند.
 
*آیا شما از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنید؟
 
 
 بیان عقاید درباره سیاست، مسائل اجتماعی و مذهب، به ویژه در جهان عرب عمومی است؛ برای نمونه، در مصر و تونس، دو کشوری که قلب انقلاب‌های عربی هستند، بیش از 6 نفر از هر 10 نفر کاربر شبکه اجتماعی، برخط دیدگاه‌هایشان را درباره سیاست به اشتراک می‌گذارند.
 
 در مقابل در سراسر این 20 کشور، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد به طور متوسط، 34 درصد اشتراک گذاری‌ها مربوط به عقاید سیاسی است.
 
 به طور مشابه، در مصر، لبنان و اردن بیش از 7 نفر از هر 10 نفر، عقایدشان درباره مسائل اجتماعی را از این راه به اشتراک گذاشته‌اند؛ این در مقایسه با 46 درصدی است که در سراسر این 20 کشور وجود دارد.
 
*وقتی شما از سایت‌های شبکه اجتماعی استفاده می‌کنید، چه چیزهای را بین هم به اشتراک می‌گذارید؟
 
 برعکس، گویا مردم در بیشتر کشورهای پیشرفته از لحاظ اقتصادی، کمتر تمایل به تعامل برخط با دیگران در این شبکه‌ها دارند.
 در این میان، به ویژه ژاپن و آلمان، تنها 2 کشوری هستند که کمتر از نصف همه کاربران اینترنت آن در شبکه‌های اجتماعی مشارکت می‌کنند؛ کاربران برخط این 2 کشور در مقایسه با دیگر کاربران جهان، از شبکه‌های اجتماعی کمتر برای بیان دیدگاه‌هایشان درباره فرهنگ، اجتماع، ورزش، سیاست و مذهب بهره می‌گیرند.
 
 افزون بر این، در کشورهای نظرسنجی شده، نحوه استفاده از شبکه‌های اجتماعی متناسب با سن افراد متفاوت است؛ در 17 کشور از این 21 کشور، شکاف 50 درصدی یا بیشتر میان کسانی که کمتر از 30 سال دارند، با آنهایی که 50 یا بیشتر از آن سال دارند، به چشم می‌خورد.
 
 به طور مشابه، استفاده از شبکه‌های اجتماعی به واسطه سطح تحصیلات متفاوت است و این تفاوت با اختلافی 2 رقمی میان آنهایی که تحصیلات دانشگاهی دارند با آنهایی که ندارند، در 15 کشور از 18 کشورِ نظرسنجی شده (این یافته بدون در نظر گرفتن کشورهایی همچون مکزیک، برزیل و پاکستان به دلیل اینکه در آنها از هر 100 پاسخ‌دهنده، میزان کمی دارای مدرک دانشگاهی بودند) نشان داده شده است.
 
 گسترده‌ترین شکاف در مصر است که در آن، 81 درصد کسانی که دارای مدرک دانشگاهی هستند، از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند و این در مقایسه با 18 درصد کسانی است که تحصیلات پایینی دارند.
 
 جدول زیر، نمایی کلی از فعالیت‌هایی را نشان می‌دهد که توسط کاربران شبکه‌های اجتماعی انجام می‌گیرد: 
 
 در پایان اینکه گزارش مؤسسه «پیو»، بیانگر آن است که گسترش فناوری‌های نوین، به ویژه گوشی‌های تلفن همراه با قابلیت اتصال به اینترنت، نقش بسیار مهمی در گسترش نفوذ شبکه‌های اجتماعی و استفاده از آن در کشورهای مورد مطالعه دارد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آذر 1391  - 10:44 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5912069
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی