به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

در هفته ای که گذشت محققان اعلام کردند که یک حفره ی امنیتی خطر ساز در جاوا کشف کرده اند که ممکن است باعث ایجاد مشکل شود و تا زمانی که مشکل آن توسط اوراکل حل نشده کاربران بهتر است به طور موقت جاوا را غیرفعال کنند. گرچه تاکنون گزارشی از بوجود آمدن مشکل توسط کاربران گزارش نشده است. ولی این سوال برای خیلی ها پیش آمده که آیا به جاوا نیاز دارند یا نه؟

بهترین راه ایسنت که جاوا را در مرورگر غیرفعال کنید، سپس اگر وارد سایتی شدید که از شما خواست جاوا را دانلود کنید، آنرا دوباره فعال کنید.

در ادامه روش غیرفعال کردن جاوا در IE 9، فایرفاکس ۱۵.۰.۱ ، کروم ۲۲ و سافاری ۶.۰.۱ آمده است. پیشنهاد ما به روزرسانی مرورگر همیشگی مرورگر است.

 

غیرفعال کردن جاوا در IE 9 از طریق Manage add-ons

اینترنت اکسپلورر را اجرا کنید و بر روی Tools‌ کلیک کنید. سپس Manage add-ons‌ را انتخاب کنید و سپس Toolbars and Extensions  را انتخاب کنید، سپس در سمت چپ Java plug-in Sun Microsystems‌ را انتخاب کنید و در قسمت پایین بر روی Disable‌ کلیک کنید.

 

 

هنگامی که دفعه ی بعد IE را باز می کنید یک اخطار همچون تصویر زیر در پایین صفحه ظاهر می شود که به شما اخطار می دهد  IE‌ غیرفعال است. و می توانید با کلیک روی Enable آنرا دوباره فعال کنید.

غیرفعال سازی جاوا در فایرفاکس

برای اینکار به Tools‌ بروید و بر روی Add-ons و add-on manager کلیک کنید. (چنانچه منو دیده نمی شد روی Alt‌ کلیک کنید.) و سپس بر روی Plugins کلیک کنید و در سمت چپ بر روی Disable روبروی Java plug-in کلیک کنید.

 

 

خاموش کردن جاوا در گوگل کروم

برای اینکار در کروم به آدرس زیر بروید:

Chrome://plugins و جاوا را پیدا کنید و آنرا غیرفعال یا Disable‌ کنید.

 

غیرفعال کردن جاوا در سافاری

برای اینکار به Preferences بروید یا Command- را بفشارید و سپس زبانه ی Security در بالای صفحه را انتخاب کنید و تیک Enable Java را بردارید.

 

توجه داشته باشید که چنانچه از جدیدترین نسخه ی جاوا استفاده کنید و مدام جاوا را بروز کنید مشکلات امنیتی به حداقل می رسند.

ادامه مطلب
شنبه 18 آذر 1391  - 8:23 PM

اين روزها لپ تاپ هاي فوق سبک، نسل برتر و پرچمدار لپ تاپ ها به حساب مي آيند و اگر کسي بخواهد بهترين هاي بازار را بخرد سراغ اين سري مي رود که هم از نظر قدرت سخت افزاري خوب عمل مي کنند و هم از نظر وزن بسيار سبک و قابل حمل اند. 
    نمایش اندازه واقعی 
 
اين لپ تاپ ها از نظر طول عمر باطري، قدرت پردازنده، سرعت انتقال اطلاعات و سرعت پردازش تست شده اند. همه مدل هاي ويندوزي که در اينجا ذکر شده جزو دسته اولترابوک ها هستند و همگي از پردازشگرهاي اينتل نسل جديد ايوي بريج استفاده مي کنند و Core i5 يا i7 هستند و کارت گرافيک آنها نيز Intel HD 4000 است. 
 
رتبه هشتم: Sony Vaio T 
 
اين لپ تاپ از نظر مشخصات سخت افزاري قدرتمند است اما طراحي آن چندان دلچسب نيست. فاصله کليد هاي کيبرد کمي زياد است و سرعت تايپ را پايين مي آورد. عيب بزرگ ديگر جنس نامناسب بدنه است که حس کيفيت بالا را به شما القا نمي کند. اين اولترابوک تنها يک پورت يو اس بي 3.0 دارد و دومي از نوع 2.0 است. 
 
رتبه هفتم: Lenovo U310 
 
اين کامپيوتري دوست داشتني است. اما نسبت به مدل 300 که سال گذشته معرفي شد کمي افت داشته. کيبرد آن لذت تايپ گذشته را ندارد و پردازشگر آن در کارهاي سنگين سرفه مي کند و سبب داغ شدن بدنه به خصوص کيبرد مي شود. اما به طور کلي جزو محصولات خوب بازار به حساب مي آيد. 
 
رتبه ششم: Dell XPS 14 
 
امسال شرکت دل در اولترابوک ها قدرتمند ظاهر شده. البته اين يکي هم مانند سوني فقط يک پورت يو اس بي 3.0 دارد. اما نمايشگر 14 اينچي و وزن سبک آن شما را کاملا راضي مي کند. به خصوص وقتي ببينيد در عمليات پردازشي سنگين چقدر خوب ظاهر مي شود. 
 
رتبه پنجم: Acer Aspire S5 
 
از اينجا وارد مدل هايي مي شويم که برترين هاي بازار به شما مي روند. Aspire S5 از شرکت ايسر واقعا باريک و سبک است و وقتي با آن کار مي کنيد از سرعت اش لذت مي بريد. باطري آن کمي شما را ناراضي مي کند و طراحي به گونه اي است که پورت ها به راحتي در دسترس نيست. 
 
يک داک هم براي اين مدل ارايه شده که تعدادي پورت ديگر در اختيار شما قرار مي دهد. وزن اش 1200 گرم است و باطري آن در شرايطي که از آن کار بکشيد يک ساعت و 40 دقيقه دوام مي آورد. باطري در حالت مصرف متوسط نيز زير3 ساعت کار مي کند. اس اس دي به کار رفته نيز سريع و عالي است 
 
  
 
رتبه چهارم: Vizio Thin + Light 
 
اين اولترابوک در بعضي کارها عالي است و البته در چند کار هم بد عمل کرده است. نمايشگر 14 اينچي آن با رزولوشن 1600 در 900 پيکسل از بسياري از لپ تاپ هاي موجود بهتر است و رنگ ها بسيار خوب ديده مي شوند اما در نهايت نمي توانيد کيفيت را عالي به حساب بياوريد. 
 
طراحي بسيار زيبا است و بدنه يکپارچه شبيه محصولات اپل طراحي شده. هنگام تايپ سريع ممکن است حس خوبي نداشته باشيد و از صداي کليد ها خوشتان نيايد. ترک پد بخش بد داستان است، کوچک و با کيفيت بد که شما را عصباني مي کند. هر چند اين شرکت گفته درايور جديدي براي بهبود ترک پد ارايه خواهد کرد. 
 
  
 
رتبه سوم: Samsung Series 9 
 
يکي از زيباترين لپ تاپ هايي که مي توانيد داشته باشيد. جنس بدنه بسيار خوب و طراحي نيز عالي است. طراحي منحصر به فرد اين لپ تاپ مي تواند آن را تبديل به يک نماد در ميان بقيه بکند. اما از نقاط ضعف بايد سراغ نمايشگر برويم که با رزولوشن 1600 در 900 روي يک نمايشگر 15 اينچي آنقدرها هم خوب به نظر نمي رسد. مشکل بعدي هم کيبورد است که براي تايپ عالي نيست. 
 
رتبه دوم: Asus Zenbook Prime UX31A 
 
  
 
لپ تاپ هاي سال گذشته Zenbook شرکت ايسوس پر از مشکلات متفاوت بودند. اما اين شرکت امسال بهبودهاي فراواني را به اين سري اعمال کرده. آنقدر که آنها را در رتبه دوم بهترين هاي 2012 قرار مي دهد. 
 
نقطه قوت بزرگ، نمايشگر عالي است که در واقع بهترين نمايشگري است که در ميان اين لپ تاپ ها پيدا مي شود. رزولوشن 1080p و کيفيت رنگي که نسبت به همه مدل ها غني تر است و زاويه ديد عالي. 
 
مشکل شامل ترک پد نامناسب است که با کليک هاي اشتباهي شما را نا اميد مي کند. اما سرعت و قدرت اين اولترابوک در تست هاي مختلف نشان مي دهد که با چه محصول قدرتمندي مواجه هستيد و کيبرد اين يکي عالي است. باطري هم در ميانه بازار قرار مي گيرد. 
 
  
 
رتبه اول: MacBook Air 
 
فعلا مي توانيم اين را بهترين لپ تاپي بناميم که تا به حال ساخته شده است. البته نمايشگر آن به خوبي Zenbook ايسوس نيست اما از هر نظر که به آن نگاه کنيم نسبت به بقيه مدل ها برتري دارد. سرعت آن از ديگران بهتر است، کيبرد عالي و ترک پدي که در هيچ کدام از مدل هاي ديگر پيدا نمي کنيد. سرعت انتقال اطلاعات و طول عمر باطري نيز نسبت به بقيه مدل ها برتري دارد. 
 
طراحي نيز به گونه اي است که مدل هاي ديگر به جز لپ تاپ سامسونگ در مقابل آن حرفي براي گفتن ندارند. اما در استفاده از اين لپ تاپ بايد بدانيد که نبايد سراغ ويندوز برويد و اگر بخواهيد همه مزيت هاي آن را داشته باشيد بايد به جمع سيستم عامل او اس 10 وارد شويد. در نهايت فعلا اين لپ تاپ مدل برتر بازار به حساب مي آيد اما مي دانيم که به زودي بايد منتظر ورود لپ تاپ هاي جديد با ويندوز 8 باشيم. بنابراين معلوم نيست که تا چند وقت ديگر تاج برتر بر سر مکبوک اير باقي مي ماند. 
 

ادامه مطلب
شنبه 18 آذر 1391  - 8:21 PM

 

 

تبلت ها با سرعت بسیار زیادی در حال پیشرفت هستند و هر روز مدل های جدیدی از آن ها وارد بازار می شود و رقابت سختی میان شرکت های فناوری در دنیا برقرار است.
تبلتی با سه صفحه نمایش + عکس
 

 مشرق ، به تازگی طراحی به نام "Claudia Copersito" تبلتی جدید طراحی کرده است که درنوع خود بسیار منحصر به فرد است و از امکانات ویژه ای برخوردار است.

این تبلت در اصل یک تلفن همراه، دوربین و تبلت است که با سه صفحه نمایش جدا از یک دیگر ساخته شده است و البته این تبلت قابلیت تا شدن را نیز دارد که باعث می شود اندازه اش به یک کیف پول کاهش یابد.

این سه صفحه نمایش به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید در یک زمان سه کار مختلف را با هم انجام دهید و این میزان کارایی شما را بالا خواهد برد و همچنین می توانید این کارها را با یکدیگر پیوند نیز بزنید.

این تبلت دارای یک دوربین 12.1 مگاپیکسلی است و همچنین قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080 را نیز دارا است. قسمت دوربین و چراغ مخصوص اعلانات بر روی صفحه نمایش اول قرار دارد.


این تبلت در حالی که از مواد بسیار محکم ساخته شده است اما وزن بسیار کمی در حد یک کیف پول ساده دارد و همچنین به خاصر اندازه متوسطش قابلیت حمل کردن آن نیز بسیار آسان است.

طراح این تبلت می گوید این دستگاه می تواند قدم اولی باشد در دنیای جدید از فناوری که در آن تعدادی وسیله همه در اندازه ای کوچک قرار گرفته اند.

















 

 

ادامه مطلب
شنبه 18 آذر 1391  - 8:19 PM

 

 

در ميان سيستم‌هاي عامل‌ موجود براي رايانه‌هاي روميزي و قابل حمل، ويندوز شركت مايكروسافت يكي از آن سيستم عامل‌هايي است كه طرفداران و كاربران بسيار زيادي در سراسر دنيا دارد.
پنجره هشتم
 

محبوبيت اين سيستم عامل به حدي است كه افراد بسياري در اقصي نقاط جهان منتظر رونمايي رسمي و عرضه نسخه جديد اين محصول به بازار بودند؛ اما به نظر مي‌رسيد كه انتظار براي عرضه ويندوز جديد كه هشت نام دارد بيش از هميشه بود، زيرا اين بار مايكروسافت تغييرات جدي و عمده‌اي را در مورد ويندوز هشت انجام داده است. ويندوز جديد پرچمدار ويژگي‌هاي عمده‌اي است كه قصد داريم به برخي از آنها بپردازيم.

پنجره‌ها و كاستي‌ها

نخستين ويژگي كه در همان نگاه اول به چشم مي‌آيد كاشي‌ها يا به اصطلاح همان Tileها است كه يكي از مهم‌ترين تغييرات يا بهتر است بگوييم ويژگي‌هاي نسخه جديد ويندوز به حساب مي‌آيد به كلي آنچه را تا به حال در مورد ويندوز به آن عادت كرده‌ايم دگرگون كرده است.

در ويندوز هشت به جاي منوي هميشگي و قديمي استارت و محيط كار موسوم به دسكتاپ با صفحه‌اي روبه‌رو هستيم كه پر از كادر‌هاي كوچك و بزرگ و رنگارنگي است كه مايكروسافت آنها را كاشي ناميده است.

تمام برنامه‌هاي پيشفرض و نصب‌شده توسط كاربر درون هر يك از اين كاشي‌ها به نمايش در مي‌آيند. به غير از كاشي‌هايي كه به صورت پيشفرض وجود دارند، كاربر مي‌تواند بسته به نياز خود برنامه‌هايي كه بيشتر مورد نياز قرار مي‌گيرند بين اين كاشي‌ها قرار دهد.

نكته جالب در مورد كاشي‌هاي مذكور اين است كه حالت زنده (لايو) دارند؛ به اين صورت كه براي مثال در مورد برنامه نامه‌هاي الكترونيكي تعداد ايميل‌هاي رسيده را در لحظه نشان مي‌دهند يا نام موسيقي يا فيلم در حال پخش را به نمايش مي‌گذارند.

اين رابط كاربري جديد و نوظهور اوايل مترو نام داشت، ولي بعدها اسم آن به مُدرن تغيير پيدا كرد. البته نياز نيست خيلي نگران باشيد و افسوس بخوريد، زيرا مايكروسافت همان طراحي كلاسيك محيط دسكتاپ و نوار وظيفه‌اش را همانند آنچه در ويندوز هفت و نسخه‌هاي پيشين شاهدش بوديم در ويندوز هشت نيز حفظ كرده است كه با يك كليك يا لمس مي‌توان به آن دسترسي پيدا كرد.

ورود به دنياي لمسي

جالب است بدانيد كه باز طراحي و تغييرات ظاهر رابط كاربري ويندوز جديد اتفاقي يا فقط با هدف تغيير دكوراسيون نبوده است، بلكه هدف اصلي مايكروسافت از اين كار ورود به دنياي پيشرو و با شتاب صفحه‌هاي لمسي بوده است. در حقيقت همان كاشي‌هايي كه پيشتر از آنها ياد كرديم نقش بسيار عمده‌اي در ارتباط بهتر و موثرتر كاربر با صفحه لمسي دارند.

يكي از ايرادات و انتقادهايي كه به نسخه قبلي ويندوز وارد مي‌شد اين بود كه اين سيستم عامل مناسب نمايشگرهاي لمسي نبود؛ از همين رو مايكروسافت كوشيده تا حد ممكن ويندوز هشت را براي نمايشگرهاي لمسي بهينه كند.

يكي ديگر از ويژگي‌هاي قابل ذكر و برجسته ويندوز هشت امكان اجراي چند برنامه يا به اصطلاح مولتي تسكينگ بوده كه آن هم به كلي دگرگون شده و بسيار كارآمدتر مي‌توان از آن استفاده كرد.

حـــال كه با تغييرات كـــليدي ويندوز هشت آشنا شديد، بد نيست بدانيد كه ويندوز جديد در حدود 10 ثانيه (25 ثانيه سريع‌تر نسبت به نسخه قبلي يعني هفت) بالا مي‌آيد.

اما به غير از تغيير عمده‌اي كه مايكروسافت در ظاهر ويندوز اعمال كرده است، از ابتكار ديگري هم استفاده كرده كه چشم‌انداز اين شركت در رقابت با سيستم عامل‌هاي جلودار فعلي دستگاه‌هاي همراه را نشان مي‌دهد.

در واقع ويندوز هشت مخصوص رايانه‌هاي روميزي، داراي همتايي است به نام ويندوز آر تي (RT) كه مخصوص دستگاه‌هاي پرتابل از قبيل تبلت‌ها با پردازنده‌هاي ضعيف‌تر طراحي شده است.

به غير از آر تي، ويندوزفون هم محصول ديگر مايكروسافت است كه براي دستگاه‌هاي پرتابل از قبيل تلفن‌هاي همراه هوشمند در نظر گرفته شده است.

دارو دسته هشتي‌ها

ويندوز هشت، ويندوز هشت آر تي و ويندوزفون در عمل از يك هسته مشترك بهره مي‌برند كه كار را براي برنامه‌نويسان و توسعه‌دهندگان آن بسيار آسان مي‌كند؛ زيرا با تغييراتي جزئي در كدهاي برنامه، برنامه نويسان قادرند برنامه‌هاي مشترك براي هر سه نسخه ويندوز بنويسند.

همين موضوع در درازمدت باعث نزديكي بيشتر رايانه‌هاي بزرگ با موبايل‌ها و تبلت‌ها مي‌شود و يكپارچگي بيشتر و بهتر محصولات مايكروسافت و در نهايت سهم بالاتر اين شركت در بازار سيستم عامل‌هاي روميزي و همراه را به ارمغان خواهد ‌آورد. به همين جهت بسياري از كارشناسان بر اين باورند كه ويندوز جديد مي‌تواند رقيبي جدي و سرسخت براي اندرويد گوگل و آي او اس (iOS) اپل باشد.

اما در آخر قيمت ويندوز جديد هم جالب توجه است. مايكروسافت در اقدام غيرمنتظره‌اي براي مدت زماني نسبتا محدود و تا اواسط دي‌ماه امكان به روز رساني ارزان‌قيمت به ويندوز هشت را براي كاربران نسخه اصلي ويندوز هفت فراهم كرده است.

كاربراني كه در حال حاضر رايانه‌اي مجهز به نسخه اصلي ويندوز هفت دارند مي‌توانند تنها با پرداخت 120هزار تومان دستگاه خود را به ويندوز هشت آپديت كنند.

اين در حالي است كه مايكروسافت براي نسخه جداگانه ويندوز هشت قيمت 210 هزار تومان را با نرخ فعلي دلار آمريكا در نظر گرفته است.

 

 

ادامه مطلب
شنبه 18 آذر 1391  - 8:18 PM

 

ممکن است برخی از شما در برخورد اول با ویندوز ۸ کمی سردرگم شوید چون به‌‌نظر می‌رسد هیچ چیز سرجای خودش نیست و خب حق هم دارید چرا که ظاهر آن کاملا متفاوت از نسخه‌های قبلی ویندوز شده است. در اینجا روش‌هایی را یاد‌آور می‌شویم که کارهای روزمره شما را راحت‌تر خواهد کرد:

دسترسی سریع و آسان به تمام تنظیمات در ویندوز ۸

یکی از کارهای تقریبا سخت در ویندوز ۸ پیدا کردن مکان قرارگیری همه تنظیمات این ویندوز است. در اینجا روشی بیان خواهیم‌کرد که به شما کمک می‌کند همه تنظیمات را یک‌جا و کنار هم داشته باشید:

- به صفحه اصلی ویندوز بروید.

- در قسمتی خالی از صفحه کلیک راست کنید.

New-Folder را انتخاب کنید.

- نام این پوشه جدید ساخته‌‌شده را به این صورت قرار دهید(می‌توانید از همین‌جا کپی کنید)

All Settings .{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

- وقتی این پوشه را باز‌کنید به لیست کامل تنظیمات دسترسی خواهید‌داشت. نکته اینکه این امکان در ویندوز ۷ هم قابل استفاده است و در بعضی مطالب به نام God Mode از آن یاد می‌شود.

خاموش کردن سریع ویندوز ۸

خاموش کردن ویندوز ۸ به طور معمول شامل چندین مرحله می‌شود. برای انجام این کار ابتدا باید به نوارجادویی بروید، سپس بر‌روی تنظیمات کلیک کنید، سپس برروی Power کلیک کنید و بعد گزینه Shut down را انتخاب کنید.

در‌اینجا روشی برای ایجاد میانبر خواهیم گفت که شما را از انجام این چهار مرحله بی‌نیاز خواهد کرد :

- ابتدا به دسکتاپ بروید.

- روی قسمتی خالی کلیک ‌راست کنید.

- گزینه New-Shortcut را انتخاب کنید.

- به خطی که با نام “Type the location of the item…” مشخص‌شده است بروید.

- این عبارت را وار کنید : shutdown.exe -s -t ۰ (دقت کنید که کاراکتر آخر عدد صفر است).

- بر روی Next کلیک کنید.

- نامی مانند Shutdown را تایپ کنید.

- بر‌روی Finish کلیک کنید.

وقتی که میانبر ایجاد شد می‌توانید آن را به نوار ابزار اضافه کنید :

- بر‌روی شورتکات کلیک‌ راست کنید.

- بر‌روی گزینه “Pin to Taskbar”  کلیک کنید.

در اینجا منظور از استارت، صفحه شروع است. یک کپی از شورتکات ایجاد شده را داخل کاشی‌های موجود در رابط کاربری مترو قرار دهید.

 قرار دادن پوشه‌ها و برنامه‌های پُراستفاده در صفحه‌ اصلی

دسکتاپ پیش‌فرض در ویندوز ۸ بیش از ‌حد ساده است. اگر می‌خواهید دسترسی به قابلیت‌های پُرکاربرد، آماده و در دسترس شما باشد این روش را امتحان کنید:

- به دسکتاپ بروید.

- به روی ناحیه‌ای خالی از دسکتاپ کلیک ‌راست کنید.

- گزینه “Personalize” را انتخاب کنید.

- در قسمت بالا سمت چپ پنجره محاوره‌ای باز شده بر‌روی “Change desktop icons” کلیک کنید (همان‌طور‌که در شکل نمایش داده شده است.)

- در پنجره باز‌شده در کنار آیکن‌هایی که به آنها بر‌روی صفحه اصلی نیاز‌دارید تیک بزنید. به عنوان مثال کنترل پنل یکی از مواردی است که به ‌آن همیشه نیاز داریم.

- بر‌روی OK کلیک کنید و پنجره را ببندید.

خب، با‌هم روش‌هایی برای آسانتر کردن کار با ویندوز ۸ را انجام دادیم، اگر شما هم روشی دارید، در قسمت کامنت‌ها با ما در میان بگذارید. اگر تاکنون ویندوز ۸ را نصب و استفاده نکرده‌اید پیشنهاد می‌دهم برای پیوستن به ویندوز هشتی‌ها از لینک‌های مطمئن زیر استفاده کنید.

پیشنهادات ویژه:

دانلود نسخه نهایی ویندوز ۸ (Windows 8 Enterprise x86/x64 RTM Volume)

دانلود کرک ویندوز ۸ (فعال سازی و رفع محدودیت زمانی ویندوز ۸)

دانلود فارسی‌ساز محیط ویندوز ۸ (Windows 8 Persian Language Interface Pack)

موفق باشید.

ادامه مطلب
شنبه 18 آذر 1391  - 8:16 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899236
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی