به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

شارژ بی سیم در چند سال اخیر تبدیل به یکی از ویژگی هایی شده که همه آرزو دارند به صورت استاندارد در دستگاه های مختلف دیده شود، ولی انگار هنوز کسی موفق نشده شیوه مناسبی اختراع کند. مثلا نکسوس ۴ را به یاد بیاورید که این ویژگی همراه با آن “معرفی” شد ولی تازه چند ماه بعد شارژر مورد نظر در فروشگاه آنلاین قرار گرفت.  اما حالا خبرهای جالبی رسیده که باعث امیدواری نسبت به آینده است. یک تحول خوب در راه است که هم می تواند نوید بخش گام های بعدی رو به جلو باشد و هم می تواند در مقیاس بزرگ تولید و عرضه شود.  برای شروع به این نکته اشاره می کنیم که در حال حاضر سه تشکل فعال در این زمینه شارژ بی سیم، قدرت های اصلی به شمار می روند. کنسرسیوم Qi با ۱۳۷ عضو، اتحاد Power Matters با ۵۷ عضو، و اتحاد A4WP (مخفف Alliance for Wireless Power) با ۳۵ عضو. تا به امروز هر یک از این ۳ تشکل، راه مجزای خود را رفته اند ولی اخیراً A4WP توانسته خود را به عنوان آینده این صنعت اثبات کند. توسعه دهندگان تکنولوژی جدیدی که در این مطلب به شما معرفی می کنیم، معتقدند که دو تشکل دیگر هم باید به A4WP بپیوندند… و شاید حق با آنها باشد. 

wireless charging1 معرفی شارژ بی سیم عمودی با نام  Alliance for Wireless Power
تکنولوژی جدید چیست؟ حتما تاکنون شارژرهای بی سیم یا القایی را دیده اید. صفحات یا بالشتک ها یا پایه هایی که دستگاه شما حتماً باید در تماس مستقیم و دائمی با آنها قرار بگیرد تا فرآیند شارژ انجام شود. این محدودیت یعنی الزام به تماس فیزیکی، یکی از ناامیدی های اصلی تکنولوژی شارژ بی سیم است و هنوز اکثر افراد ترجیح می دهند با اتصال کابل شارژر، بتوانند موقع شارژ، آزادانه از تلفن یا تبلت شان استفاده کنند.  حالا A4WP تکنولوژی جدیدی را به نمایش گذاشته که در راستای عمودی و بدون نیاز به تماس فیزیکی با صفحه شارژر، باتری دستگاه شما را شارژ می کند. آن هم نه فقط یک دستگاه، بلکه تا چند دستگاه از برندهای مختلف و به طور همزمان. البته این پیشرفت زمین و زمان را تکان نمی دهد، چراکه تنها با بزرگ کردن کویل های شارژ القایی حاصل شده ولی مطمئناً قبول دارید که طلیعه ای برای پیشرفت های بعدی است. 

شارژر جدید با کویل های بزرگتری که در خود دارد، یک میدان مغناطیسی محدود تولید می کند که A4WP  نام آن را “رهایی فاصله ای” گذاشته، یعنی برای شارژ دستگاه های مختلف که دارای قابلیت شارژ القایی اند، کافی است آنها را در محدوده بالای شارژر بگیرید. در نتیجه دیگر نیازی به قرار دادن دستگاه در یک نقطه خاص نیست و یک محدوده -هر چند محدود- وجود خواهد داشت. حتی می توان با قرار دادن شارژر در میزها، خودروها و هر جای مفید دیگری، از آن استفاده کرد. البته با زیاد شدن فاصله، سرعت شارژ پایین و -هر چه دورتر- پایین تر می آید ولی با این حال ارزش اش را دارد. مثلا راننده ای را تصور کنید که بدون تلاش خاصی، پشت فرمان نشسته و گوگل گلسی به صورت دارد که در حال شارژ شدن به این روش است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 8:44 AM

 

پژوهشگران دانشگاه هاروارد برگ مصنوعی برای تولید برق ساخته اند که توانایی خود ترمیمی آسیب هایی را دارد که در طول تولید انرژی روی می دهند. این خاصیت موجب می شود این برگ مصنوعی ابزار مناسبی برای تولید برق در کشورهای در حال توسعه و مناطق دورفتاده شود. “دانیل  نوسرا” مجری این تحقیقات توضیح می دهد که این برگ توانایی برگ های طبیعی را برای تولید انرژی از نور خورشید و آب تقلید می کند. با این حال، این ابزار به جای برخورداری از سازوکارهای پیچیده فوتوسنتزی در برگ های طبیعی، در واقع ورقه نازکی از سیلیکون ساده دارای پوشش کاتالیسیتی است. وقتی که این برگ درون ظرفی از آب انداخته شده و در معرض نور خورشید قرار می گیرد، کاتالیست های موجود در این ابزار، آب را به اجزایش – اکسیژن و هیدروژن- تجزیه می کنند. این گازها حباب هایی را شکل می دهند و می توانند آنها را به عنوان سوخت برای تولید برق در پیلهای سوختی جمع آوری کرد.
mit artificial leaf fuel from sunlight 537x407 ساخت نخستین برگ مصنوعی جهان برای تولید برق

 خبرگزاری مهر، نوسرا اظهار داشت: به طور شگفت انگیزی برخی از کاتالیست هایی که برای استفاده در این برگ مصنوعی ساخته ایم در واقع خودشان را ترمیم می کنند. آنها به نوعی کاتالیست های زنده هستند. این ابداع مهمی است که یکی از نگرانی های عمده برای استفاده از این برگ ها را در کشورهای در حال توسعه و دیگر مناطق دورافتاده حل می کند. نوسرا که استاد انرژی در دانشگاه هاروارد است توضیح می دهد که این برگ مصنوعی احتمالا می تواند نخستین کاربردها را در تولید برق شخصی شده برای خانه هایی فراهم کند که در مناطق دورافتاده از ایستگاه های تولید برق معمولی و خطوط انتقال برق قرار دارند.

مثلا، کمتر از یک لیتر آب آشامیدنی می تواند برای تولید ۲۴ ساعت برق  ۱۰۰ وات کافی باشد. نسخه های اولیه این برگ نیازمند آب خالص بودند چرا که باکتری های موجود در آب زیست نوارهایی را بر روی سطح برگ ایجاد می کردند که موجب توقف تولید برق می شد. خاصیت خودترمیمی موجب می شود این برگ مصنوعی در آب های غیرخالص و حاوی باکتری نیز که در طبیعی موجودند، به کار خود ادامه دهد. این پژوهشگران می گویند: ما شیوه ای را برای اصلاح این شرایط یافتیم به طوریکه آن بخش از کاتالیست جدا می شود و سطح صافی که باکتری برای شکل دهی زیست نوار به آن نیاز دارد را از بین می برد . سپس دوباره کاتالیست می توانند ترمیم و مونتاژ شود. استفاده از نسخه های اولیه این وسیله نادر و نیازمند فلزات و دیگر مواد گرانقیمت و شامل سیم کشی های پیچیده و فرایندهای ساخت پرهزینه بود. اما برگ مصنوعی که نوسرا ساخته است از موادی استفاده کرده که خیلی گران نیستند و در آن از طرحی موسوم به  اتصال مدفون که ساده است و تولید انبوه آن ارزان تمام می شود استفاده شده است.

 

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 8:41 AM

 

روترهای بی سیم در بازار بسیار زیادند و انتخاب مناسب یکی از آنها بر حسب نیاز، دشوار به نظر می رسد.

 

 
 
 
 
دیدن اینکه چه ابزاری متصل به دستگاه شما هستند یکی از این ویژگی هاست که با در اختیار گرفتن پنل ادمین روی روتر می توانید به این نوع اطلاعات پی ببرید.
درست کردن لیست سیاه از سایتهایی که فرزندانتان نباید بروند نیز از دیگر ویژگی های روتر بی سیم است.
اخیرا روتری بنامه Skydog عرضه شده که جزییات بیشتری از موارد ذکر شده را در دسترس شما قرار می دهد. مثلا کنترل میزان اینترنت مصرفی توسط فرزندتان (یکی از معضلات مدرن) ، تعداد افرادی که به روتر وصل هستند و اینکه هر کاربر به چه جاهایی وصل شده نیز در این روتر به صورت ریز تعریف شده و قابل مانیتور کردن است.
مثلا می تواند به شما بگوید آیا فرزندتان اکنون وارد فیس بوک شده است یا نه؟ و تا 6 کامپیوتر را به صورت ریز به شما گزارش می دهد و اسم سایت و اسم اپلیکیشن در حال استفاده را نیز به شما می گوید.
ارسال هشدار به والدین و اینکه فرزندتان تمام مدت پشت گیم نشسته است و یا سایتی را دیده است نیز جزو ویژگی های Skydog است.
نوع اپلیکیشنی که فرزندتان می تواند استفاده کند و اینکه چه مدتی می تواند استفاده کند نیز قابل تعریف در این روتر است.
می توان تعریف کرد که کودک چه زمانی و چه گیمی را بازی کند.
از خاموش شدن خدمات اینترنت سرویس دهنده و یا اتصال غریبه به شبکه تان نیز شما را آگاه می سازد.
 
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 11:38 PM

 

 

 
 
"استیو لودوین" برخلاف دیگر انسان های دنیا از مار به هیچ عنوان ترس ندارد و سم مار را به عنوان بهترین دوست خودش می داند.
 

جام علمی، مارها انسان های زیادی را در طول سال می کشند و سم آن ها یکی از وحشتناک ترین موادی است که می تواند وارد خون انسان شود و بسیاری از مردم دنیا از این خزنده بسیار وحشت دارند.

 

"استیو لودوین" برخلاف دیگر انسان های دنیا از مار به هیچ عنوان ترس ندارد و سم مار را به عنوان بهترین دوست خودش می داند.  او می گوید سالانه 100 هزار نفر از سم مار می میرند ولی من بدنم در مقابل تمامی سم ها مقاوم است.

 

این  جوان 42 ساله که در کالیفرنیا زندگی می کند هر هفته سم مارهای مختلف را وارد بدنش می کند اما هیچ کدام روی او تاثیری ندارد و تنها قوی ترین سم ها کمی سردرد را برای او به همراه دارند. "باشگاه خبرنگاران"

 

او در خانه 25 مار واقعا کشنده نگهداری می کند و سم آن ها را بسیار دوست دارد. استیو می گوید من همچنان به دنبال مارهای کشنده هستم تا شاید آن ها بتوانند من را کمی از پا بیاندازند.

 

او می گوید 23 سال پیش برای اولین بار سم مارها را وارد بدنش کرد و از آن زمان متوجه شد در مقابل سم مار مقاوم است. او همچنین اعتقاد دارد روزی به همه ویروس ها و سم های دنیا مقاوم خواهد شد.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 11:30 PM

 

انسان بندرت به کوسه Frilled برخورد می کند. این مخلوق شگفت انگیز در اعماق اقیانوس ها زندگی می کند .شما برای دیدن او باید زحمت رفتن به عمق 5000 فوتی یعنی معادل 1500 متر را به جان بخرید. این کوسه فسیلی زنده از دوران دایناسور ها است که مشخصات فیزیکی اجداد باستانی خود را داراست.این نمونه یک کو سه 5.3 فوتی (1.6متری)بوده که در سال 2007 در آبهای کم عمق ژاپن یافت و به یک پارک دریایی منتقل می شود .این موجود ساعتی بعد از این انتقال میمیرد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 فروردین 1392  - 11:28 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6027287
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی