به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

شارژ بی سیم در چند سال اخیر تبدیل به یکی از ویژگی هایی شده که همه آرزو دارند به صورت استاندارد در دستگاه های مختلف دیده شود، ولی انگار هنوز کسی موفق نشده شیوه مناسبی اختراع کند. مثلا نکسوس ۴ را به یاد بیاورید که این ویژگی همراه با آن “معرفی” شد ولی تازه چند ماه بعد شارژر مورد نظر در فروشگاه آنلاین قرار گرفت.  اما حالا خبرهای جالبی رسیده که باعث امیدواری نسبت به آینده است. یک تحول خوب در راه است که هم می تواند نوید بخش گام های بعدی رو به جلو باشد و هم می تواند در مقیاس بزرگ تولید و عرضه شود.  برای شروع به این نکته اشاره می کنیم که در حال حاضر سه تشکل فعال در این زمینه شارژ بی سیم، قدرت های اصلی به شمار می روند. کنسرسیوم Qi با ۱۳۷ عضو، اتحاد Power Matters با ۵۷ عضو، و اتحاد A4WP (مخفف Alliance for Wireless Power) با ۳۵ عضو. تا به امروز هر یک از این ۳ تشکل، راه مجزای خود را رفته اند ولی اخیراً A4WP توانسته خود را به عنوان آینده این صنعت اثبات کند. توسعه دهندگان تکنولوژی جدیدی که در این مطلب به شما معرفی می کنیم، معتقدند که دو تشکل دیگر هم باید به A4WP بپیوندند… و شاید حق با آنها باشد. 

wireless charging1 معرفی شارژ بی سیم عمودی با نام  Alliance for Wireless Power
تکنولوژی جدید چیست؟ حتما تاکنون شارژرهای بی سیم یا القایی را دیده اید. صفحات یا بالشتک ها یا پایه هایی که دستگاه شما حتماً باید در تماس مستقیم و دائمی با آنها قرار بگیرد تا فرآیند شارژ انجام شود. این محدودیت یعنی الزام به تماس فیزیکی، یکی از ناامیدی های اصلی تکنولوژی شارژ بی سیم است و هنوز اکثر افراد ترجیح می دهند با اتصال کابل شارژر، بتوانند موقع شارژ، آزادانه از تلفن یا تبلت شان استفاده کنند.  حالا A4WP تکنولوژی جدیدی را به نمایش گذاشته که در راستای عمودی و بدون نیاز به تماس فیزیکی با صفحه شارژر، باتری دستگاه شما را شارژ می کند. آن هم نه فقط یک دستگاه، بلکه تا چند دستگاه از برندهای مختلف و به طور همزمان. البته این پیشرفت زمین و زمان را تکان نمی دهد، چراکه تنها با بزرگ کردن کویل های شارژ القایی حاصل شده ولی مطمئناً قبول دارید که طلیعه ای برای پیشرفت های بعدی است. 

شارژر جدید با کویل های بزرگتری که در خود دارد، یک میدان مغناطیسی محدود تولید می کند که A4WP  نام آن را “رهایی فاصله ای” گذاشته، یعنی برای شارژ دستگاه های مختلف که دارای قابلیت شارژ القایی اند، کافی است آنها را در محدوده بالای شارژر بگیرید. در نتیجه دیگر نیازی به قرار دادن دستگاه در یک نقطه خاص نیست و یک محدوده -هر چند محدود- وجود خواهد داشت. حتی می توان با قرار دادن شارژر در میزها، خودروها و هر جای مفید دیگری، از آن استفاده کرد. البته با زیاد شدن فاصله، سرعت شارژ پایین و -هر چه دورتر- پایین تر می آید ولی با این حال ارزش اش را دارد. مثلا راننده ای را تصور کنید که بدون تلاش خاصی، پشت فرمان نشسته و گوگل گلسی به صورت دارد که در حال شارژ شدن به این روش است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 فروردین 1392  - 8:44 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6042295
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی