به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در حالی که شرکت هایی همانند سونی و مایکروسافت با قیمت های بسیار بالا کنسول های بازی خود را معرفی می کنند ، شرکت هایی هم وجود دارند که محصولاتی ساده با قیمت بسیار پایین را برای کاربران به ارمغان می آورند. یکی از همین کنسول ها Ouya است که توانست موفقیت بسیاری را کسب نماید. اما PlayJam که یک شرکت فعال در زمینه بازی سازی در کشور انگلستان می باشد کنسولی اندرویدی با قیمت ۷۹ دلار عرضه کرده است که بیست دلار با Ouya اختلاف قیمت دارد. نام این کنسول GameStick می باشد و دارای اندازه بسیار کوچک اما امکاناتی متنوع می باشد.

1

در داخل بسته بندی کنسول یک عدد کنترل و آداپتور برای تامین برق دستگاه وجود دارد. در قلب کنسول پردازشگر اصلی و پردازنده گرافیکی دو هسته ای قرار دارد که هر کدام به ترتیب از چیپ های Amlogic 8726-MX و  Mali 400 بهره می گیرند. پردازشگر اصلی در اصل از دو هسته Cortex A9 تشکیل شده که بر روی فرکانس ۱٫۵ تنظیم شده اند. از دیگر ویژگی های این کنسول ۱ گیگابایت حافظه رم ، نسخه ۴٫۰ بلوتوث ، پشتیبانی از وای فای سری ۸۰۲٫۱۱b/g/n و ۸ گیگابایت حافظه داخلی می باشد که از طریق کارت حافظه microSD تا ۳۲ گیگابایت قابل ارتقاء است. سیستم عامل آن نیز نسخه لوبیا ژله ای می باشد.

2

کنسول GameStick شبیه یک حافظه قابل حمل کوچک است که از آن یک خروجی HDMI بیرون آمده و به طور مستقیم به نمایشگر وصل می شود. اگر نمایشگر شما از فناوری MHL پشتیبانی کند می تواند کنسول را شناسایی نماید و از این طریق برق آن را تامین نماید. در سوی دیگر اگر فناوری MHL بر روی نمایشگر وجود نداشته باشد باید کابل برق دستگاه را از طریق ورودی میکرو یو اس بی به آن متصل نمایید. البته اگر نمایشگر دارای پورت USB باشد می توان یک سر کابل را به خود نمایشگر و دیگری را به کنسول متصل کرد تا دیگر نیازی به یک پریز برق نباشد.

کنترل کنسول شکل ویژه ای دارد و بسیار تخت است. هم چنین طراحی آن به یک مستطیل ساده محدود می شود. کنترل از طریق بلوتوث با کنسول ارتباط برقرار می کند. به گفته مدیر بازاریابی شرکت PlayJam هرگونه کنترل بلوتوثی با کنسول سازگاری دارد ، پس اگر یک عدد کنترل اضافه PS3 در خانه دارید می توانید از آن به صورت جایگزین استفاده نمایید. این کنسول در حال حاضر تا ۴ کنترل را پشتیبانی می کند و اگر تمایل به داشتن کنترل های بیشتر دارید می توانید آنها را به صورت جداگانه خریداری نمایید. یک عدد داک ۳۹٫۹۹ دلاری نیز برای شارژ کردن کنترل ها با برخی امکانات اضافی در نظر گرفته شده است.

3

البته GameStick فقط یک کنسول بازی نیست و می توان برخی قابلیت های اضافی که در اندروید پشتیبانی می شوند را بر روی آن اجرا کرد. به طور مثال با انتقال ویدیوها بر روی کارت حافظه می توانید آنها را مشاهده کنید یا این که از برنامه هایی مانند Netflix بهره ببرید. شرکت سازنده اعلام کرده است که آماده همکاری برای توسعه برنامه و بازی را برای این کنسول می باشد.

گفته می شود این کنسول در هنگام عرضه با ۱۰۰ عنوان بازی همراه خواهد بود که همه آنها از کنترل مخصوص پشتیبانی می کنند. البته نمی توان این شرکت را با سونی یا مایکروسافت مقایسه کرد ولی چنین محصولی با قیمتپایین تجربه ای متفاوت را در اختیار کاربران قرار می دهد. رابطه کاربری دستگاه نیز یک دست و ساده است ولی در آینده بهبود پیدا می کند. سوالی که مطرح می شود این است که چه زمانی شرکت سازنده این کنسول می تواند توسعه دهندگان را راضی کند تا بازی هایی را مختص به آن تولید نمایند؟

4

بازی های اجرا شده بر روی دستگاه از نظر گرافیکی با تبلت هایی با رزولوشن بالا قابل قیاس هستند. البته کیفیت بازی ها به نمایشگر شما نیز بستگی دارد. به گفته مدیر بازاریابی شرکت پردازشگر دو هسته ای دستگاه از معماری خاصی بهره می برد که می تواند همانند پردازنده های چهار هسته ای عمل کند و همه بازی های اندروید که در حال حاضر عرضه شده اند قابل اجرا بر روی GameStick می باشند. البته باید اشاره کرد Ouya دیگر کنسول اندرویدی از پردازشگر قدرتمند Nvidia Tegra 3 بهره می برد و شاید از این نظر برتری داشته باشد.

5

این کنسول بازی پتانسیل های بالایی در خود جای داده است که از جمله آنها می توان به قابلیت حمل آسان و قیمتمناسب اشاره کرد. هم چنین بازی های آن نیز بسیار ارزان تر از دیگر کنسول ها می باشند و همانند بازی های موبایلعرضه می شود. در سوی دیگر قدرت بالایی را برای اجرای بازی ها بدون لگ و افت کیفیت دارد.

6

پس از عرضه Ouya شرکت های بسیاری در زمینه بازی سازی به این فکر افتادند که کنسول های اندرویدی خود را عرضه نمایند. بیشتر این کنسول ها حجم کمی دارند و به آسانی بر روی نمایشگر های مختلف کار می کنند. هم چنین سیستم عامل اندروید نیز مزیت مهمی برای آنها به شمار می رود.

منبع

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 خرداد 1392  - 7:20 AM

چنانچه به دنبال برنامه ویندوزی هستید که بتواند تصاویر ضبط شده صفحه نمایش را به عنوان فایل GIF ذخیره سازد، GifCam را بیازمایید. این برنامه کار ذخیره و ضبط فعالیت ها بر روی صفحه نمایش به صورت مستقیم در قالب GIF بجای نخست ضبط ویدئو در قالبی دیگر و سپس تبدیل آن به GIF از طریق مبدل های شخص سوم را برای هر فردی آسان می سازد. افزون بر این، این یک برنامه قابل حمل (portable) است؛ که اجازه استفاده از آن در حال حرکت و جابجایی را می دهد و شما را از زحمت نصب رها می سازد.

GifCam یک طراحی پایه و اساسی زیبایی را نمایان می سازد که در حفظ سادگی امور یاری می رساند. این برنامه در تمامی جنبه ها کاربرپسند و به نسبت بصری است. بخش خالی در مرکز، منطقه ضبط و ذخیره سازی برنامه است؛ هرگونه فعالیتی که در این فضا انجام می دهید هنگامی که روی دکمه “ضبط” (Rec) می زنید به صورت خودکار به وسیله GifCam ضبط و ذخیره می شود. پنجره GifCam به طور کامل از قابلیت تغییر اندازه برخوردار است، بدین معنی که شما می توانید اندازه منطقه ضبط و ذخیره سازی را در هر زمان افزایش یا کاهش دهید.

جالب اینکه که، دو روش متفاوت ضبط و ذخیره سازی فعالیت صفحه نمایش وجود دارد. یکی اینکه روی دکمه “ضبط” کلیک کنید تا GifCam بی درنگ شروع به ضبط و ذخیره سازی فعالیت، بدون هیچ گونه تلاش اضافی از سوی شما نماید. گزینه دیگر، کنترل و نظارت بیشتری را با اجازه کلیک بر روی دکمه “قاب” (Frame) به شما، به منظور ضبط و ذخیره سازی دستی یک قاب (فریم) صفحه در یک زمان را ارائه می دهد. طول ضبط و ذخیره سازی فعالیت های صفحه نمایش، به شمار فریم هایی که می گیرید بستگی دارد. کلیک بر روی “ویرایش” (Edit) به شما اجازه تغییر و پیرایش تصاویر ضبط شده با حذف هر گونه فریم ناخواسته در یک پنجره جداگانه را می دهد.

GifCam

GifCam می تواند فایل خروجی را تنها در قالب GIF ذخیره کند که – تعجبی ندارد – به هرحال ویژگی اصلی این نرم افزار است. این برنامه به شما اجازه پیکربندی تنظیمات رنگ خروجی را می دهد، و شامل گزینه ای برای انتخاب قالب رنگ از میان Quantize (تعیین و سنجش کیفیت با فرمول)، ۲۵۶ رنگ، ۲۰ رنگ، GrayScale (متمایز کننده رنگ  های سیاه و سپید)، و Monochrome (تک رنگ) است. شما می توانید با کلیک بر روی دکمه پیکان کوچک در کنار ذخیره از میان اینها انتخاب کنید. به منظور پاک کردن فریم های موجود و از ابتدا شروع کردن، تنها روی “جدید” (New) کلیک کنید. هنگامی که کار ضبط و ذخیره سازی فریم ها را به پایان رساندید، روی ذخیره (Save) بزنید و نام فایل و مکانی که می خواهید آن را ذخیره کنید را مشخص سازید.

GifCam_Color

من ضبط و ذخیره سازی تعدادی از فعالیت های صفحه نمایش در قالب GIF با استفاده از GifCam را امتحان کردم، و تمامی آنها در واقع بسیار خوب انجام شد. نگاهی گذرا به تصویر نمونه در پایین بیندازید:

GIF_thumb

GifCam یک برنامه قابل حمل است و بی عیب و نقص بر روی ویندوز ۸ کار می کند. این برنامه همچنین از نگارش های پیشین ویندوز، شامل XP، ویستا و ویندوز ۷ پشتیبانی می کند.

برای دریافت این برنامه به پیوند پایین مراجعه نمایید:

Download GifCam

نوشته ای از Waqas Ahmed

منبع: AddictiveTips

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 خرداد 1392  - 7:18 AM

به زودی مادربردهای سری Z87 گیگابایت در بازارهای داخلی موجود خواهند شد و انتظار کاربران برای تغییر نسل رایانه های شخصی شان به پایان خواهد رسید.

 در طراحی این نسل از مادربردهای گیگابایت چندین فن آوری منحصر به فرد و جدید مورد استفاده قرار گرفته است که موجب افزایش چشمگیری در سطح کارایی و دگرگونی کاربری های رایانه های شخصی شده است. یکی از آنها قابلیت های صوتی پیشرفته می باشد که Amp-Up نام دارد و به طور انحصاری روی مادربردهای G1.Sniper 5 و G1.SniperM5 مخصوص گیمینگ تعبیه شده است.

Picture1

فن آوری Amp-Up شامل یک پردازنده صوتی پیشرفته، ساخت شرکت Creative به همراه یک رابط نرم افزاری جامع، آمپلی فایر مجتمع OP-Amp، نویزگیر صدا و قطعاتی با روکش طلا می باشد. پردازنده صوتی Creative Sound Core3D که با روکشی از طلا پوشانده شده است صدایی شفاف و رسا، در اصطلاح صدای کریستالی، را به همراه داشته و کاربران حرفه ای را از نصب کارت های صوتی جداگانه روی سیستم بی نیاز می کند.

همچنین یک چیپ آمپلی فایر قابل ارتقاء نیز روی این مادربرد قرار گرفته است که به گسترش دامنه صدای خروجی از سیستم کمک بسزایی می کند. قابلیت نصب آمپلی فایرهای مختلف روی این مادربرد به کاربر اجازه می دهد که حتی نوع ماهیت صدا را بر اساس نیاز خود انتخاب کند.

Picture2

به علاوه یک آمپلی فایر هدفون مجتمع روی این مادربرد تعبیه شده است که باعث افزایش عمق و قدرت صدای خروجی از طریق هدفون های حرفه ای گیمینگ می شود. شرکت گیگابایت برای بالاتر بردن کیفیت صدا از خازن های صوتی پیشرفته Nichicon استفاده کرده و برای کاهش نویز و حفاظت بیشتر از سخت افزارهای صوتی، از لایه جداکننده نویزگیر و قطعاتی با روکش طلا بهره برده است. طراحی بی نظیر این مجموعه از فن آوری ها، این دو مادربرد گیگابایت را از تمامی محصولات مشابه کاملاً مجزا کرده است.

ادامه مطلب
دوشنبه 27 خرداد 1392  - 10:17 PM

1

تا زمانی که نسخه ۱۳.۰۴ ابونتو منتشر نشده بود، کنونیکال در صفحه دانلود وبسایتش توصیه می کرد که کاربران نسخه ۳۲ بیتی را دانلود کرده و نصب کنند. اما این توصیه را دیگر نخواهید دید. دلیل آن هم واضح است. چون کاربرانی که از کامپیوترهای مدرن تر استفاده می کنند، با نسخه ۶۴ بیتی به بازدهی بالاتر دست خواهند یافت.

در حالی که مایکروسافت به صورت پیشفرض نسخه های ۶۴ بیتی ویندوز را روی پی‌سی های مدرن تر نصب می کند، اما ظاهرا کنونیکال از قافله عقب مانده است و با سرعت کمتری در حال ترویج نسخه ۶۴بیتی است. ولی این روند در حال تغییر است.

مسلما اساسی ترین سوالی که مطرح می شود این است که از نسخه ۳۲ بیتی استفاده کنیم یا ۶۴ بیتی؟

 

تفاوت بین نسخه های ۳۲ و ۶۴ بیتی چیست؟

همانطور که می دانید کل بازار پردازنده های کامپیوترها در اختیار دو شرکت اینتل و اٍی.ام.دی است. پردازنده های جدید این دو شرکت نیز همگی ۶۴ بیتی هستند. پردازنده های ۶۴ بیتی می توانند برنامه های ۶۴ بیتی را اجرا کرده و همچنین از حافظه های رم قدرتمندتر نیز پشتیبانی می کنند. این پردازنده ها می توانند حافظه بیشتری را به برنامه های خاص اختصاص دهند. مثلا برنامه هایی که عملیات سنگینی را اجرا می کنند و یا بازی ها که نیاز به منابع سخت افزاری بیشتری دارند. حتی برخی قابلیت های امنیتی پیشرفته نیز وجود دارند که تنها پردازنده های ۶۴ بیتی از عهده اجرای آنها بر می آیند.

در عین حال پردازنده های ۶۴ بیتی با برنامه و سیستم عامل های قدیمی تر هم سازگاری دارند و می توانند برنامه های و سیستم عامل های ۳۲ بیتی را اجرا کنند. این بدان معناست که شما می تواند نرم افزارهای ۳۲ بیتی خود را به راحتی روی کامپیوترهای ۶۴ بیتی اجرا کنید. در واقع اکثر برنامه هایی که به صورت پیشفرض روی ویندوزهای ۶۴ بیتی قرار دارند، همان نسخه های ۳۲ بیتی هستند. اما در لینوکس این قضیه فرق می کند و اکثر برنامه های موجود برای آنها، نسخه های ۶۴ بیتی هستند که برای پردازنده های ۶۴ بیتی طراحی شده اند.

 

مشکلات گذشته‌ی ۶۴ بیتی‌ها

مانند سیستم عامل ویندوز که مشکلات زیادی با نسخه ۶۴ بیتی داشت ( مخصوصا نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ایکس پی )، دیگر نسخه های دسکتاپ لینوکسی هم با نرم افزارهای ۶۴ بیتی شان مشکلات فراوانی را تجربه کرده اند. در ادامه می خواهیم به برخی از این مشکلات اشاره ای داشته باشیم.

۱- مشکل سازگاری فلش و دیگر پلاگین های مرورگرها: در گذشته شرکت ادوبی تنها نسخه ۳۲ بیتی پلاگین فلش را منتشر می کرد. اما هنگامی که نسخه ۶۴ بیتی مرورگرها به همراه ابونتوی ۶۴ بیتی ارائه شدند، کاربران به دردسر افتادند. در آن زمان آنها مجبور بودند که یا یک مرورگر ۳۲ بیتی نصب کنند و یا از nspluginwrapper استفاده کنند. nspluginwrapper به کاربران امکان می داد که پلاگین های ۳۲ بیتی را روی مرورگرهای ۶۴ بیتی نصب کنند. اما بعد از آن بود که ادوبی نسخه پیش نمایش پلاگین فلش ۶۴ بیتی را منتشر کرد که آن هم برای کاربران مشکلات زیادی را بوجود می آورد. اما در نهایت ادوبی نسخه نهایی پلاگین فلش ۶۴ بیتی را منتشر کرد که اکنون به خوبی کار می کند و مشکلی را برای تان به همراه نخواهد داشت.

 

۲- مشکل سازگاری نرم افزارها: همانطور که در بالا هم گفتیم، برنامه های ۳۲ بیتی می توانند روی سیستم عامل های ۶۴ بیتی اجرا شوند. اما برای این کار نیاز به کتابخانه های مخصوص نسخه ۳۲ بیتی نرم افزار مورد نظر شما وجود دارد. در گذشته نسخه های ۶۴ بیتی لینوکس نمی توانستند برنامه های ۳۲ بیتی را اجرا کنند. چون کتابخانه های آنها را به همراه نداشتند. اما در حال سازگاری بسیار خوبی به وجود آمده است و نسخه های ۶۴ بیتی دارای کتابخانه های ۳۲ بیتی نیز می باشند و حتی در صورتی که کتابخانه‌ی نرم افزار مورد نظر شما وجود نداشته باشد، می توانید از طریق اینترنت اقدام به دانلود نصب آن کنید. حتی اکثر برنامه ها به هنگام نصب، این کتابخانه ها را اتوماتیک دانلود کرده و نصب می کنند.

 

۳- باگ ها و خطاهای نرم افزاری: در گذشته کاربران کمی از نسخه های ۶۴ بیتی ابونتو استفاده می کردند و دلیل شان هم وجود باگ ها بود که منجر به کرش کردن سیستم می شد. اما حالا این مشکلات برطرف شده است و کاربران زیادی از ابونتو ۶۴ بیتی استفاده می کنند.

 

4- مشکلات نصب: یکی از دلایلی که کنونیکال به کاربران خود پیشنهاد می داد که نسخه های ۳۲ بیتی را دانلود کنند، تضمین نصب شدن آن روی کامپیوترها بود. نسخه های ۳۲ بیتی را همه ی کامپیوترها نصب می شوند؛ اما اگر نسخه ۶۴ بیتی توسط کاربری دانلود می شد و می خواست آن را روی کامپیوتر ۳۲ بیتی اش نصب کند، قطعا با خطا روبرو می شد. اما این روزها اکثر کامپیوترها دارای پردازنده های ۶۴ بیتی هستند مگر اینکه شما از یک کامپیوتر خیلی قدیمی استفاده کنید که پردازنده اش ۶۴ بیتی نباشد.

 

5- مشکلات درایورها: خوشبختانه لینوکس از درایورهای اوپن سورس استفاده می کند. بنابراین دیگر نیازی به درایورهای قدیمی که فقط در نسخه های ۳۲ بیتی کار می کردند نخواهید داشت.

2

چرا شما باید از نسخه ۶۴ بیتی ابونتو استفاده کنید؟

اگر همه دلایل بالا مثل پشتیبانی فلش از مرورگرهای ۶۴ بیتی، نصب ساده و آسان، حل شدن مشکلات نرم افزاریو پشتیبانی پردازنده شما را کنار هم بگذاریم، دیگر دلیلی ندارد که از نسخه ۳۲ بیتی ابونتو استفاده کنید. اما اگر هنوز هم قانع نشده اید، دلایل دیگری را برای شما عنوان خواهیم کرد.

۱- بازدهی بالا: وبسایت فرونیکس مقایسه ای بین نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی ابونتو ۱۳.۰۴ انجام داده است و نتیجه این بررسی نشان می دهد که ابونتو ۶۴ بیتی به شکل محسوسی بازدهی بالاتری دارد.

۲- سازگاری با UEFI: نسخه های ۳۲ بیتی ابونتو با این فیرم‌ویر جدید که در کامپیوترهای ارائه شده با ویندوز ۸ وجود دارد، سازگار نیست. به همین دلیل باید نسخه ۶۴ بیتی را استفاده کنید.

* توضیح در مورد UEFI: این فریم‌ویر جدید در کامپیوترهایی که با ویندوز ۸ ارائه می شوند وجود دارد و در واقع قرار است که جایگزین بایوس شود. یکی از قابلیت هایی که این فریم‌ویر دارد، قابلیت “بوت امن” می باشد که اکثر هواداران لینوکس معتقدند که این می تواند ضربه ای بر لینوکس باشد. چون فقط با داشتن کلیدهای شرکت مایکروسافت می توانند لینوکس را اجرا کرده و نصب کنند. البته مایکروسافت هم در جواب گفته است که کاربران می توانند از طریق UEFI قابلیت بوت امن را غیر فعال کنند. اما ممکن است این کار برای کاربران عادی راحت نباشد.

 

۳- حافظه و قابلیت های امنیتی: این مورد را در بالا هم توضیح دادیم. اگر از نسخه ۶۴ بیتی ابونتو استفاده کنید، می توانید حافظه بیشتری را به برنامه های مورد نظرتان اختصاص دهید و یا از قابلیت های امنیتی پیشرفته تری بهرمند شوید.

 

مشاهده می کنید که اکثر مشکلات لینوکس های ۶۴ بیتی حل شده و حالا زمان خوبی است تا به این نسخه ها مهاجرت کنید.

3

چه زمانی باید از نسخه ۳۲ بیتی استفاده کنید؟

اما گاهی اوقات نیز نمی توانید از نسخه ۶۴ بیتی استفاده کنید. مثلا زمانی که هنوز از یک پردازنده ۳۲ بیتی استفاده می کنید. یا اینکه درایورهای سخت افزاری شما فقط در نسخه ۳۲ بیتی کار می کنند. البته این مورد خیلی بعید است که درایور ۶۴ بیتی برای سخت افزار شما پیدا نشود.

اما برای اینکه متوجه شوید که پردازنده شما ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی هست، کافیست ترمینال را باز کرده و دستور lscpu را اجرا کنید. مقدار مقابل CPU op-mode نشان دهنده نوع پردازنده شماست. اگر مانند تصویر زیر باشد، یعنی ۶۴ بیتی است و در غیر این صورت شما فقط مقدار ۳۲ بیت را خواهید دید.

4

 

 

نتیجه بررسی وبسایت فرونیکس

منبع

ادامه مطلب
دوشنبه 27 خرداد 1392  - 10:15 PM

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

حالا از چند طریق می‏تونید از این امکان استفاده کنید.

حالت اول: از طریق کابل USB همراه گوشی
برای گوشی‏های نوکیا: اگه گوشیه شما نوکیا باشه میشه گفت کار شما تقریباً خیلی سخت نیست. اول از همه نرم‏افزار «Nokia PC Suite» و یا «Nokia OVI Suite» را روی کامپیوتر خودتون نصب کنید. اولین نرم‏افزار (Nokia PC Suite) برای گوشی‏های قدیمی ‏تر استفاده میشه، و نرم افزار دوم (Nokia OVI Suite) برای گوشی‏های جدیدتر. معمولاً یکی از این نرم‏افزار‏ها -بسته به نوع گوشی- همراه با سی‏ دی و یا دی ‏وی‏ دی داخل جعبه‏ ی گوشی هست، و فقط کافیه شما این نرم ‏افزار را روی کامپیوتر خودتون نصب کنید و مراحل زیر رو دنبال کنید.

دقت کنید که بعد از نصب برنامه، برنامه از شما روش اتصال گوشی موبایلتون به کامپیوتر رو می‏پرسه که در این‏جا شما باید گزینه‏ ی کابل USB رو انتخاب کنید.

۰- کابل گوشی رو به گوشی متصل کنید و از منوی ظاهر شده گزینه‏ ی «PC Suite» رو انتخاب کنید (تصویر یک).

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

اگه از برنامه‏‏ی «Nokia PC Suite» استفاده می‏کنید: بعد از چند ثانیه پیغام شناسایی موبایلتون در کنار ساعت خودنمایی میکنه (تصویر۲).

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

۱- حالا برنامه‏ ی نوکیایی رو که نصب کردید اجرا کنید، اگه از «Nokia PC Suite» استفاده میکنید باید روی گزینه‏ ی Connect to the internet کلیک کنید (تصویر ۳)

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

۲- منتظر بمونید تا به اینترنت وصل بشه، اگه این ده ثانیه گذشت و با پیغام خطا مواجع شدید اصلاً نگران نباشد، پیغام خطا رو ببندید و بر روی گذینه ‏‏ی Configure یا بهتر بگم اون آچار خوشگل اون پایین کلیک کنید (تصویر ۴).

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

۳- از قسمت Select modem (انتخاب مودم) مودم موبایل خودتون رو انتخاب کنید. اسم مودم موبایلتون هم معمولا با مدل گوشیتون شروع میشه، مثلاً گوشیه من که نوکیامدل ۵۸۰۰ هست، اسم مودم گوشیم رو نوشته Nokia 5800 XpressMusic USB Modem.

4- روی گزینه ‏ی Next کلیک کنید و گزینه‏‏ی دوم (Configure the connection manually) رو انتخاب کنید و روی گزینه‏ ی Next کلیک کنید (تصویر ۵).

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

۵- در پنجره‏‏ ی جدیدی که باز شده، در کادر اول (Access Point) اسم اکسس پوینت خودتون رو بنویسید، اگه از سیم‏کارت ایرانسل استفاده می‏کنید در این کادر بنویسید mtnirancell و اگه از همراه اول استفاده می‏کنید در این کادر بنویسید MCCI Internet و سه کادر دیگه رو خالی بگذارید روی گزینه‏ی Finish کلیک کنید.

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

تمام شد، به همین راحتی :) الان کافیه فقط روی گزینه ‏ی کانکت کلیک کنید تا به اینترنت بیسم دسترسی داشته باشید.

اگه از برنامه‏‏ ی «Nokia OVI Suite» استفاده می‏کنید: باز هم کار خیلی راحت، بعد از این که گوشی موبایلتون رو به کامپیوتر وصل کردید نرم‏افزار رو باز کنید و چند ثانیه منتظر باشید تا نرم‏افزار گوشی موبایل شما را شناسایی کنه، و بعد از منوی بالا روی گزینه‏ی Internet کلیک کنید تا زیر منو نمایش داده بشه، و بروی One Touch Access کلیک کنید (تصویر ۶).

استفاده ازاینترنت <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a>, <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA'>موبایل</a> <a  data-cke-saved-href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia' href='http://emalls.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA~Category~39~Search~Nokia'>نوکیا</a>

ده ثانیه صبر کنید تا نوکیا برای اتصال به اینترنت تلاش کنه، اگه بار اول به اینترنت وصل شد، که خوشا به حال شما اگر هم که خطا داد و بر روی گزینه‏ ی Settings کلیک کنید و شماره‏های ۳ و ۴ و ۵ مراحل بالا را که گفته شد، عیناً تکرار کنید و از کار کردن با اینترنت موبایلتون روی کامپیوتر لذت ببرید.

حالت دوم: از طریق اتصال بدون سیم بلوتوث (Bluetooth)
توی “دقت کنید” حالت اول گفته بودم که شما باید موقع‏ای که کار نصب برنامه تموم می‏شه کابل USB را انتخاب کنید. برای اتصال با بلوتوث می‏تونید در همون مرحله بلوتوث رو هم انتخاب کنید، البته لازمه‏ی انتخاب بلوتوث داشتن سخت‏ افزار بلوتوث هست که معمولاً روی بیشتر لپ‏تاپ‏ها وجود داره، برای کامپیوتر شخصی هم شما می‏تونید به راحتی از اولین فروشگاه کامپیوتر دم دستتون تهیه کنید. همون طور که در عکس رو به رو می‏بینید، گاهی اندازه‏ی این بلوتوث‏ها که به پورت USB کامپیوتر وصل میشن خیلی کوچیک.

مراحل اتصال به اینترنت با بلوتوث هم مثل حالت کابل USB هستش، فقط کافیه به جای کابل USB با بلوتوث موبایل خودتون رو به کامپیوتر وصل کنید.

منبع:armanam.net

ادامه مطلب
دوشنبه 27 خرداد 1392  - 7:58 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 26

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825720
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی