به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

والدین از وعده و وعید دادن به فرزندان خود به چند دلیل استفاده می کنند: برای رشوه دادن به فرزند جهت انجام کاری که خودشان می خواهند، اجتناب از برخورد احتمالی با فرزندشان، ناامید نکردن فرزند و ایجاد امید در او. ولی بچه ها وقتی نوبت به قول می رسد بسیار سمج می شوند و شکستن قول و عهدتان با آنها در واقع اعتماد او به شما را از بین می برد. در این جا به چند قول و وعده و وعید که معمولاً والدین می دهند (و آنها را می شکنند!) اشاره می کنیم و توصیه هایی برای والدین می آوریم.

 

1. "قول میدم درد نداشته باشه."

باید بدانید که درد یک امر درونی است، پس وقتی بانداژ شما را برمی دارند زیاد برایتان مهم نیست، ولی فرزندتان حس دیگری دارد. بجای آنکه قول بدهید که اصلاً درد ندارد، بگویید که ممکن است کمی درد داشته باشد، ولی خیلی زود تمام می شود.


2. "قول میدم قبل از این که خوابت ببره بیام خونه."

در مورد موقعیت ها و شرایطی که خارج از کنترل شما هستند – مانند ترافیک و جلسات دقیقه نودی – مراقب باشید. به جای آن بگویید: "قول میدم تمام تلاشمو بکنم و قبل از اینکه بخوابی خونه باشم."


3. "قول میدم هفته دیگه ببرمت پارک با دوستت بازی کنی، ولی امروز نه."

بچه ها همیشه جزئیات را به یاد دارند. اگر بگویید هفته دیگر، یادشان می ماند. سعی کنید گزینه واقع گرایانه تری بدهید: "بذار با مامان دوستت حرف بزنم و قرار بذاریم بریم پارک."

 

4. "قول میدم اگه اتاقتو مرتب کنی، ببرمت بیرون بستنی بخرم برات."

رشوه دادن به فرزندتان به او خودکفایی را یاد نمی دهد. قول دادن و رشوه دادن را فراموش کنید و در عوض به او کمک کنید عواقب موضوع را درک کند. مثلاً چنین چیزی بگویید: "اسباب بازی هاتو جمع کن تا کسی روشون نیفته خراب بشن."


5. "قول میدم اگه مشقاتو انجام بدی، باهوش ترین بچه کلاس بشی."

به او کمک کنید تا ارزش یادگیری را بفهمد، نه اینکه تمرکز او را به سمت بهترین بودن جلب کنید. بهتر است بگویید: "انجام دادن تکلیف شب باعث می شه که رشد کنی و چیزای زیادی یاد بگیری."


6. "قول میدم که فردا روز بهتری باشه."

والدین می خواهند همه چیز را برای فرزندانشان بهتر کنند، ولی گاهی آنچه بچه ها بیش از همه به آن نیاز دارند، این است که احساساتشان درک و پذیرفته شود. جمله بهتر این است: "به نظر می رسه که امروز روز سختی برات بوده."


7. "قول میدم که دفعه دیگه برای تولدت بریم مسافرت."

فرزندتان ناامیدانه چیز خاص و ویژه ای از شما می خواهد و شما ناامیدانه می خواهد آن را به او بدهید، ولی چیزهای بزرگ و گرانی مانند سفر نیاز به پول و برنامه ریزی دارد. فرزندتان را در برنامه ریزی ها دخالت دهید تا بهتر وسعت آن را درک کند. مثلاً بگویید: "منم فکر می کنم تو این مسافرت بهمون خیلی خوش بگذره. پس بذار براش پول پس انداز کنیم."

ادامه مطلب
شنبه 30 شهریور 1392  - 11:31 AM

مادری از دیدن دخترش با دو دندان هنگام تولد شوکه شد.

ویکی گریفیث 26 ساله روز 8 سپتامبر اوا را بدنیا آورد در حالی که دو دندان در قسمت پایین درآورده بود.



دکترها در بیمارستان میدلزبرو انگلیس می گویند از هر 2300 تولد ، یکی با دندان متولد می شود.

دندان ها چک شده و اگر ایجاد مشکل کند(مخصوصا هنگام شیر خوردن از مادر) آن را در می آورند.

اغلب این دندانها شل بوده و به راحتی از بدن جدا می شوند.

این نوع دندانها اغلب شکل خوبی ندارند و به گفته کارشناسان علامت بیماری خاصی در نوزاد نیست.


با این وضعیت "اوا" با شیشه شیر می خورد و وضعیت وی هنوز مشخص نشده که آیا دندانهایش را در می آورند یا نه!

 

 

 

برترین ها

ادامه مطلب
شنبه 30 شهریور 1392  - 11:29 AM

در اعماق یکی از ژرف‌ترین غارهای دنیا که عمق آن به بیش از 1350 متر می‌رسد، دانشمندان با موجودی خارق‌العاده روبه‌رو شده‌اند: گونه جدیدی از حلزون که پوسته‌ای تقریبا شفاف دارد.



این گونه جدید از حلزون‌های خاکی که Zospeum tholussum نام‌گذاری شده، رده کاملا جدیدی در خانواده حلزون‌های صدف توخالی است. این حلزون بسیار کوچک دارای صدفی مارپیچی، نیمه شفاف و گنبدی‌شکل است. این گونه حلزون که صدها متر زیر زمین زندگی می‌کند،

 

کاملا با زندگی در تاریکی خو گرفته است. برای مثال، ظاهرا این حلزون هیچ‌گونه حس بینایی ندارد که جهشی عادی در چنین جانورانی محسوب می‌شود. حیوانات غارزی، شامل سخت‌پوستان، ماهیان و سمندرها، اغلب طی هزاران سال حس بینایی خود را از دست داده‌اند: وقتی نوری برای دیدن وجود ندارد، مصرف انرژی برای تفسیر محرک‌های نوری هم معنایی ندارد.

 



این حلزون خاص که در عمق بیش از 1 کیلومتری زیر زمین و در مجموعه غارهای لوکینا جاما-تروجاما در کرواسی کشف شده، توانایی حرکتی اندکی دارد. این حلزون اغلب در گل و لای سرد و عمیق غار و نزدیک آب جاری باقی می‌ماند، تا بتواند رطوبت بدن خود را حفظ کند. دانشمندان هنوز به درستی نمی‌دانند که نحوه تولیدمثل این حلزون چگونه است، و یا اینکه از چه چیزی تغذیه می‌کند.

 

برترین ها

ادامه مطلب
شنبه 30 شهریور 1392  - 11:28 AM

آمریکایی‌ها که تلاش وافری دارند تا رهگیری اطلاعاتی نشوند، مایل نیستند که در مقابل دید یگان‌های بیگانه، شناورهای سپاه به آنها نزدیک شوند.

حدود سه سال قبل بود که ستاد فرماندهی نیروی دریایی سپاه از تهران به بندرعباس رفت تا فرماندهی این نیرو که طبق تدبیر فرمانده معظم کل قوا وظیفه حراست از آبهای ایران در خلیج فارس و تنگه هرمز را دارد، به منطقه یکم یعنی خط مقدم مواجه با تهدیدات منتقل شود.

 

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
شنبه 30 شهریور 1392  - 11:23 AM

عالمان اخلاق مى‏گویند منشأ و انگیزة درونىِ گناهان، سه نیروى نفْس است: شهوت، غضب، وَهم.
نیروى شهوت، انسان را به‌افراط در لذت‌خواهىِ نفسانى مى‏کشاند و سرانجامش، غرق‌شدن در فحشا و زشتى‏هاست. 
نیروى غضب، انسان را به ظلم، طغیان، آزاررسانى و تجاوز، وادار مى‏کند. 
نیروى وهم، روح برترى‌طلبى، انحصارجویى، تکبّر و خودخواهى را در انسان زنده مى‏کند و او را به گناهانِ بزرگى وارد مى‏کند. 
به این مثال، توجه کنید: آب، درعین‌حال که مایة حیاتِ تمامى جانداران مى‏باشد، اگر مهار نشود، به‌صورت سیلابى جریان مى‏یابد و باعث نابودىِ حیات بشر مى‏شود. بنابراین، این پدیدة حیات‏بخش نیز نیاز به سدسازى و مهار دارد و درصورتى براى بشر مفید خواهد بود که به‌هنگامِ نیاز، در کانال کنترل‌شدة خاصى قرار گیرد و از دریچة مخصوصى، به مقدار نیاز، جریان یابد؛ در غیراین‌صورت، طغیان مى‏کند و به باغ‏ها، کشتزارها و خانه‏ها سرازیر می‌شود و همه را ویران خواهد ساخت. 
دربارة انسان نیز نیروى غضب، براى دفاع لازم است و شهوت، براى بقاى نسل؛ ولى، اگر این دو غریزه بر اثر افسارگسیختگى طغیان کنند، بروز جنایات ویرانگر و انحرافات جنسى و بى‏عفتى را موجب خواهند شد. درنتیجه، اگر بخواهیم جامعه را از لوث گناه پاک سازیم یا وجود خویش را از آلودگىِ گناه حفظ کنیم، راهى جز کنترل و تعدیل غرایز و تمایلات نفسانى نداریم. 

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
شنبه 30 شهریور 1392  - 11:19 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 30

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5853730
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی