به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

محققان  بررسی را انجام دادند تا به این سوال همیشگی، پاسخ بدهند که آیا والدین باید فرزندانشان را تنبیه کنند یا خیر. این تحقیق روی نزدیک به 1500 کودک انجام شد پژوهشگران این کودکان را به دو گروه تقسیم کردند گروه اول بین 2 تا 4 سال و گروه دوم بین 5 تا 9 سال سن داشتند.


محققان در این مطالعه بررسی کردند که این کودکان هر چند وقت یک‏بار توسط والدینشان تنبیه می‏شوند و شدت این تنبیه تا چه حد است. بعد از گذشت 4 سال محققان میزان بهره هوشی این کودکان را تحت نظر قرار دادند. بعد از انجام این بررسی‏ها محققان دریافتند کودکانی که در گروه جوان‏تر قرار داشتند در صورتی که تنبیه شوند میزان بهره هوشی آنها نسبت به کودکانی که تنبیه نشده‏اند پنج درجه کمتر است. کودکانی که در گروه مسن‏تر قرار دارند در صورتی که تنبیه شوند میزان بهره هوشی آنها 28 درجه کمتر است.


پروفسور مولای استراوس از دانشگاه همپایر که این تحقیق را انجام داد در این باره گفت: البته این موضوع که والدین تا چه حدی فرزندان خود را تنبیه کنند روی کاهش ضریب هوشی کودکان تاثیر مستقیم دارد این چنین است که  هر چه والدین بیشتر فرزندان خود را تنبیه کنند میزان رشد فکری کودکان آنها به همان میزان کاهش پیدا می‏کند.


کودکانی که به طور مرتب توسط والدینشان تنبیه می‏شوند دچار ناهنجاری‏های روحی و استرس هستند و معمولا نسبت به همه موضوعات احساس نگرانی می‏کنند. همین عامل سبب می‏شود این کودکان دارای بهره‏ هوشی پایین‏تری باشند. تحقیقات دانشمندان هم‏چنین نشان داده است که این موضوع مختص به یک کشور خاص نیست به طوری که در کشورهایی که تنبیه بدنی به عنوان روش تربیتی برای کودکان رواج دارد معمولاً کودکان نسبت به کشورهایی که از روش‏های دیگری برای تربیت کودکان استفاده می‏کنند ضریب هوشی کمتری دارند.

 

عواقب و صدمات ناشی از تنبیه جسمانی:

1- تنبیه جسمانی خیلی زود اثر آگاه کننده خود را از دست می دهد.


2- مجازاتگر که در غالب موارد، مادر و پدر طفل می باشد مجبور است هر بار بر شدت آن بیافزاید که طفل از مجازات دچار ترس و اضطراب گردد و دیگر، عمل بد خود را تکرار نکند یعنی هدفی که تنبیه کننده به دنبال آن است.

 

3- در اثر این تشدید مجازات در اکثر موارد مجازاتگر عنان اختیار را از دست داده و لطمات شدیدی در حین حمله خشم برطقل وارد می سازد  و در نتیجه در بسیاری موارد بچه آنچنان صدمه خواهد دید که دیگر قابل جبران نخواهد بود و یا به مرگ طفل خواهد انجامید.


4- طفل کتک خورده می آموزد که راه حل مشکلات، منازعه و ابزار خشم به دیگران است.

 

5- پایین آمدن اعتماد به نفس

 

6-عدم اعتماد به دنیا

 

 

انواع تنبیه مناسب:


اولین مرحله تنبیه، نگاه بی محبت است. مرحله ی بعد قطع جوایز است. مرحله بعد قطع آن چیزهایی است که او دوست دارد، مانند: یک کارتون یا یک غذای خوشمزه یا رفتن به خانه خاله و ... آن هم ابتدا باید در حد تهدید باشد. مرحله بعد تنبیه، قهرهای چند ساعته است، چند ساعت نه بیشتر!

ادامه مطلب
جمعه 24 آبان 1392  - 7:48 AM

سال 61 ه.ق عصر روز دهم محرم لشكر یزید بعد از این كه امام حسین (علیه‌السلام) را به شهادت رساند به دستور فرماندهان خود دست به غارت و آتش زدن خیمه‌ها و آزار و اذیت خاندان نبوت زدند.

 

آن نامردان به سوی خیمه‌های حرم امام حسین (علیه‌السلام) روی آوردند و اثاث و لباسها و شتران را به یغما بردند و گاه بانویی از آن اهل‌بیت پاك با آن بی‌شرمان بر سر جامه‌ای در كشمكش بود و عاقبت آن لعنت شدگان الهی جامه را از او می‌ربودند.

 

دختران رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و حریم او از خیمه‌ها بیرون آمده و می‌گریستند و در فراق حامیان و عزیزان خود شیون و زاری می‌نمودند.

 

بعد از این اموال اهل‌بیت را با سر و پای برهنه و لباس به یغما رفته به اسیری گرفتند. و آن بزرگواران را از كنار پیكر امام حسین (علیه‌السلام) گذراندند. وقتی نگاه اهل‌بیت به كشته‌ها افتاد فریاد كشیدند و بر صورت خود زدند.

 

بعد از به اسارت گرفتن اهل بیت، عمر سعد ملعون در میان یارانش فریاد كشید: چه كسی حاضر است كه اسب بر پشت و سینه حسین (علیه‌السلام) بتازد! ده نفر داوطلب شدند و پیكر مطهر امام حسین(علیه‌السلام) را با سمّ اسبان لگدكوب كردند.

 

در عصر عاشورا عمر سعد سر مبارك امام حسین(علیه السلام) را با خولی بن یزید اصبحی و حمید بن مسلم ازدی نزد عبیداله بن زیاد به كوفه فرستاد و سرهای یاران و خاندان او را جمع كرده (كه هفتاد دو سر بود) و به همراهی شمر بن ذی‌الجوشن و قیس بن اشعث به كوفه فرستاد.

 

سپس كشته‌های خودشان را جمع كرده و دفن نمودند ولی جنازه بی سر و زیر پای اسبان لگدكوب شده امام حسین (علیه‌السلام) و یارانش تا روز دوازدهم محرم عریان در بیابان كربلا بود تا این كه توسط قبیله بنی‌اسد و به راهنمایی امام سجاد (علیه‌السلام) دفن شدند.

 

شب یازدهم محرم را گویا اسرای اهل‌بیت در یك خیمه نیم‌سوخته سپری نمودند در این رابطه در مقاتل چیزی از احوال اهل‌بیت (علیهم‌السلام) نقل نشده ولی می‌توان تصور كرد كه چه شب سختی را بعد از یك روز پر سوز و از دست دادن عزیزان و غارت اموال و اسارت و سوختن خیمه‌ها و اهانت‌ها و ... داشته‌اند.

 

عمر سعد ملعون در روز 11 محرم دستور حركت از كربلا به سوی كوفه را می‌دهد و زنان و حرم امام حسین (علیه‌السلام) را بر شتران بی‌جهاز سوار كرده و این امانت‌های نبوت را چون اسیران كفّار در سخت‌ترین مصائب و غم و غصه كوچ می‌دهند.

 

شاعر عرب این مصیبت عظما را به رشته نظم در آورده:

"یصلى على المبعوث من ..."؛ این قضیه بسیار شگفت‌آور است كه مردم بر پیغمبر مبعوث كه از آل هشام است، تحیت و درود بر روح پاكش می‌فرستند و از طرف دیگر، فرزندان و خاندان او را به قتل مى‌رسانند!!

 

در هنگام حركت از كربلا عمر سعد دستور داد كه اسرا را از قتلگاه عبور دهند. قیس بن قرّه گوید: هرگز فراموش نمی‌كنم لحظه‌ای را كه زینب دختر فاطمه (سلام‌الله علیها) را از كنار كشته بر خاك افتاده برادرش حسین عبور دادند كه از سوز دل می‌نالید ... و امام سجاد (علیه‌السلام) می‌فرماید: ... من به شهدا نگریستم كه روی خاك افتاده و كسی آنها را دفن نكرده، سینه‌ام تنگ شد و به اندازه‌ای بر من سخت گذشت كه نزدیك بود جانم بر آید و عمه‌ام زینب وقتی از حالم با خبر شد مرا دلداری داد كه بی‌تابی نكنم.

برگرفته از لهوف،نفس المهموم

ادامه مطلب
جمعه 24 آبان 1392  - 7:47 AM

دهم محرم سال 61 هجری، حادثه‌ عظیم قیام عاشورا، شهادت حسین بن علی علیه‌السلام و هفتاد و دو تن از یاران باوفای ایشان رقم خورد. قیامی که حضرت اباعبدالله(ع) برای برپایی و اقامه دین مبین اسلام، همراه خانواده خویش، حج خود را نیمه‌تمام رها کرد و برای ادای رسالت مهمی به سوی کربلا حرکت کرد.

 

افراد بسیاری در واقعه عظیم عاشورا به ایفای نقش در جبهه حق و باطل پرداختند. آنهایی که دل در گروی محبوب حقیقی نهاده بودند، در یاری امام زمان خویش بر یکدیگر سبقت ‌گرفته، عاشقانه از حریم ولایت و حرمت فرزند رسول خدا(ص) دفاع و حمایت کردند.

 

اما گروهی که فریفته مال و مقام دنیوی شده بودند در جبهه مقابل حق، ایستادند و سرنوشتی ذلت‌بار را برای خود در دنیا و آخرت رقم زدند.

 

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
جمعه 24 آبان 1392  - 7:46 AM

آیات تطهیر، مباهله، مودت، اولی‌الامر و ... از جمله آیاتی هستند که بدون شک در منزلت اهل‌بیت پیامبر اکرم(ص) نازل شده است، اما آیاتی از قرآن کریم نیز به صورت اختصاصی در شأن امام حسین علیه‌السلام نازل شده‌اند.

 

بقیه در ادامه مطلب....

ادامه مطلب
جمعه 24 آبان 1392  - 7:44 AM

عمر بن سعد، فرمانده لشكر عبيدالله بن زياد، نخستين تير را به سوي اردوگاه امام حسين (ع) نشانه مي رود و لشکريانش را گواه مي گيرد که نزد عبيدالله شهادت دهند او آغاز كننده اين جنايت بزرگ تاريخ بوده است.


ياران اندک حسين (ع)، آزاد و سبک بال ، يک به يک به ميدان مي شتابند و صحنه هايي كم نظيراز رشادت و فداکاري مي آفرينند؛ عابس بن شبيب شاکري "جوانمردي شجاع و بي باك است. نزد امام مي آيد و مي گويد: به خدا سوگند که امروز در عالم، كسي نزد من عزيزتر و محبوبتر از تو نيست. اي فرزند سرور نيكوكاران، گواه باش که من درراه آئين تو و اجدادت، خالصانه جان بر کف نهاده ام.»


بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
جمعه 24 آبان 1392  - 7:42 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6031483
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی