به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 مشرق، تصویری که پیش رو دارید، جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی را در حال و هوای کوه نوردی ثبت کرده است. در کانون تصویر، «محمدعلی جعفری»، فرمانده فعلی «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» حضور دارد. سومین نفر از سمت راست هم، شهید «حسن طهرانی مقدم» پدر صنایع موشکی ایران دیده می شود.

 

سردار «محمدعلی جعفری» در تیرماه 1335 در روستای نجف آباد از توابع شهر دارالمومنین یزد متولد شد. این روستا، با توسعه شهر یزد، امروز با نامحمیدیا ، یکی از محلات این شهر است. او در سال 1355 در رشته مهندسی معماری دانشگاه تهران، دانشکده هنرهای زیبا، با رتبه سوم پذیرفته شد. وی فعالیت های نظامی خود را، از نخستین روزهای دفاع مقدس، در سپاه سوسنگرد، با مسئولیت یگانِ آتشبار آغاز کرد و  امروز با درجه سرلشکری، قبضه ی برنده ترین شمشیر جهان اسلام را در دست دارد.

 

«حاج حسن طهرانی مقدم» به تاریخ 6 آبان 1338 در تهران متولد شد و پس از 30 سال مجاهدت نظامی و علمی که صنایع موشکی ایران را به قله های رفیع خود رساند، در مورخه ی 21 آبان 1390 طی انفجاری در پادگان «بیدگنه» شهرستان «ملارد» بال در بال ملائک گشود.

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آبان 1392  - 5:23 PM

شاید حتی کله پاچه خورهای حرفه ای و کاربلد هم که در نحوه خوردن انسانی این طعام حیوانی، طبق نظر سازمان استاندارد جهانی، حق مطلب را درست و حسابی ادا می کنند و میل کردن غذا به حیف و میل کردن آن نمی انجامد؛ هرگز به مخیله شان نیز خطور نکند که تاریخچه اختراع کله پاچه، به خیلی پیشتر از روزگار ما و به هزاران سال قبل که هنوز سهام عدالت توزیع نشده و یارانه ای در کار نبود، برمی گردد.

 

عشق و علاقه ایرانیان به غذای سنتی کله پاچه، شهره آفاق است و نیازی به نشان دادن سند و مدرک نیست؛ اما از آنجا که ما از دولت مستند پیشین یاد گرفته و بلکه عادت کرده ایم که همیشه و در هر موردی، اسناد موجودش را هم نشان دهیم؛ فلذا در این مورد خاص نیز، مایل به ارائه اسناد لازم جهت هل دادن افراد دیرباور یا کلا ناباور به سمت کسب یقین کامل می باشیم.

 

سند ادبی: ابواسحاق اطعمه (یا بسحق اطعمه) پنبه زنی بود که چون از کار خود فارغ می شد، پنبه شعر دیگران را می زد. یک مصرع از اشعار بزرگان شعرفارسی همچون جناب حافظ برمی داشت و آن را با مصرعی در باره انواع غذاهای روزگار خود ــ یعنی سده های هشتم و نهم هجری ــ کامل می کرد. وی با این شیوه که به اصطلاح به آن، استقبال و تضمین نیز می گویند؛ در باب کله پاچه فروشی ها گفته است:

 

کیپاپزان سحر که سر کله وا کنند

«آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند؟»

سند تاریخی: تازه ترین کشفیات باستان شناسی در سه کیلومتری شهر «سنخواست» در استان خراسان شمالی و در محوطه ای به نام «چلو»، به کشف یک دست کله پاچه چهار هزار ساله منجر شد. آنچه عرض کردیم، عین خبر مندرج در روزنامه هاست. از خودمان در نیاوردیم.

 

طبق اخبار رسیده، هیأت باستان شناسی ایران و ایتالیا، حین کاوش در این محوطه باستانی با دو قبر مواجه می شوند که در هرکدام یک دست کله پاچه گذاشته شده است.

 

سرپرست ایرانی این هیأت کاوش به خبرنگاران گفته است: «در کنار اجساد این دو قبر، ظروفی به شکل کاسه گذاشته شده بود که در آن بقایای سر گوسفند و چهارپاچه قابل رؤیت است. این موضوع نشان می دهد که احتمالا کله پاچه، غذای محبوب آنها بوده و پس از مرگ به آنها هدیه شده است.»

 

بسته پیشنهادی: حالا که از دیرینگی عمر کله پاچه و علاقه مندی نیاکان ما به آن مطلع شدید، بد نیست که از پیشنهادهای حاشیه ای ما نیز در عصر حاضراطلاع حاصل کنید:

 

1ـ کاوش بیشتر: هیأت باستان شناسی ایران و ایتالیا بیشتر کاوش بفرمایند؛ شاید در اطراف اجساد داخل قبور که کاسه های سفالی حاوی بقایای کله پاچه وجود داشته است، برگه های آزمایش آنها هم پیدا شود تا مشخص شود که با این همه علاقه به کله پاچه، با مشکل چربی و کلسترول خون خود چه می کرده اند؟

 

2ـ وجود احتمالات: از آنجا که در بررسی های باستان شناسی، علاوه بر مشاهدات که اصل و اساس است، برخی احتمالات و فرضیات علمی نیز راهگشاست؛ لهذا کاوشگران ارجمند اگر در قبرهای این اموات خدابیامرز، کاسه های سفالین کوچکی نیز مشاهده کردند که حاوی هیچی نبود؛ بدانند که به احتمال قوی، داخل آنها پیاز و ترشی لیته یا دیگر ترشیجات بوده که به مرور زمان از بین رفته است. زیرا این دو مقوله، لازم و ملزوم یکدیگرند و خوردن کله پاچه بدون ترشی، بلاتشبیه عین خوردن پیتزا بدون سس می باشد که غیرمعمول است.

 

3ـ گذاشتن در قبر: آن اجداد چهارهزار ساله ما یحتمل اگر الان می بودند، وقتی فوت می فرمودند؛ اطرافیان آنها در قبرشان چیزهایی می گذاشتند که به روز باشد. مثلا یک ماسک اکسیژن که نشان دهد هوای آلوده استنشاق می کردند یا چندتا قرص اعصاب که نشان دهد میت مورد نظر، چقدر حرص و جوش می خورده است و چیزهایی دیگر از این قبیل که بستگی به سلیقه خانواده هایشان دارد!

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آبان 1392  - 5:22 PM

دستشویی، توالت، سرویس بهداشتی یا هر نام دیگری که برای این تاسیسات می گذارید هرچند به ظاهر یکی از پیش‌پا افتاده‌ترین موضوعات زندگی انسان به نظر می‌آیند اما نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه جهانی ایفا می‌کند.

 

در گزارش اخیر بانک جهانی و یونیسف به مناسب روز جهانی توالت منتشر شد در حالی‌ که بیش از یک سوم جمعیت جهان از دسترسی به سرویس بهداشتی محروم هستند این احتمال وجود دارد که شرایط فوق از این هم وخیم‌تر شود.

 

به گزارش لایوساینس، در تحلیل‌های آماری اخیر پیش‌بینی شده است که جمعیت جهان در سال 2100 میلادی به 11 میلیارد نفر می‌رسد و به این ترتیب دسترسی به سرویس‌های بهداشتی مناسب و نقش آنها در حفظ سلامت بشر اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

 

در این گزارش تاکید شده است که امکان دسترسی به سرویس بهداشتی برای تمام مردم دنیا از جنبه‌های مختلف شامل مقابله با بیماری‌ها و تقویت آموزش‌های بهداشتی و اجتماعی، زندگی و وضعیت سلامت مردم جهان را به شیوه‌های مختلف تحت تاثیر قرار می‌دهد که مهمترین آنها عبارتند از:

 

- حفظ سلامت بشر: عدم دفع مناسب فضولات انسانی عامل بروز بیماری‌های کشنده‌ در انسان‌ها است. عدم دسترسی به سرویس بهداشتی موجب می‌شود مردم برای رفع نیاز خود از فضاهای باز اطراف محل زندگی‌شان و یا فضاهای نزدیک منابع آبی همچون رودخانه‌ها استفاده کنند. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت در هر دقیقه حدود 1.1 میلیون لیتر از این فاضلاب وارد رود «گنگ» در هند می‌شود.

 

مصرف آب آلوده موجب بروز بیماری‌های اسهالی همچون وبا می‌شود که افراد بسیاری به آن مبتلا می‌شوند. در سال 2012 میلادی بارندگی شدید در «گینه» و «سیرالئون» موجب جاری شدن سیل و شیوع گسترده بیماری وبا شد که بیش از 392 قربانی گرفت و دست‌کم 25 هزار نفر را بیمار کرد.

 

در عین حال بیماری‌های ناشی از عفونت‌های مدفوعی می‌توانند موجب بروز مشکلاتی همچون سوء تغذیه، تولد نوزادان با وزن پایین، مشکلات شناختی و اختلالات ذهنی و کندی رشد شوند.

 

- پیشگیری از نابینایی: بیماری تراخم که عامل اصلی نابینایی‌های قابل پیشگیری به حساب می‌آید از طریق حشرات تغذیه‌کننده از فضولات انسانی منتقل می‌شود. تماس با حشرات و ترشحات چشم فرد آلوده می‌تواند به گسترش این بیماری کمک کند. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت حدود 21.4 میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند که از میان آنان 2.2 میلیون به ضعف بینایی مبتلا و 1.2 میلیون نفر نابینا شده‌اند.

 

- حفظ سلامت و امنیت زنان: در بسیاری از مناطق روستایی و دورافتاده جهان عدم دسترسی زنان به سرویس بهداشتی خانگی آنها را وادار می‌کند که برای رفع نیاز خود به مناطق دورافتاده بروند اما در این شرایط اغلب در معرض آزار و خشونت‌های جنسی قرار می‌گیرند. بنابراین اکثر این زنان برای پیشگیری از خطرات این چنینی در خانه‌های خود از کیسه‌های پلاستیکی استفاده می‌کنند اما این کیسه‌های پلاستیکی محلی برای تجمع و رشد میکروب‌ها خواهند شد و خطر شیوع تراخم را افزایش می‌دهد.

 

- ضرورت ارائه آموزش‌های لازم در مدارس: در بسیاری از نقاط جهان صبحت کردن درباره موضوع توالت به خصوص در بین زنان قدغن است. همچنین در برخی از مناطق جهان عدم وجود سرویس‌های بهداشتی در مدارس مانع از حضور دانش‌آموزان دختر در مدارس می‌شود.

 

- ذخیره انرژی: فاضلاب سرویس‌های بهداشتی حدود 10 درصد انرژی را به شکل ترکیبات زیست‌شیمی دربرمی‌گیرد به همین دلیل محققان و مهندسان در تلاش برای یافتن شیوه‌هایی هستند تا فاضلاب را به منظور حفظ انرژی فرآوری کنند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آبان 1392  - 5:19 PM

ایتنا، بسیاری از کاربران اینترنت، دکمه پسندیدم (Like – لایک) را مترادف «فیس‌بوک» می‌دانند.

 

کاربران برای پسندیدن هر گونه محتوا در فیس‌بوک، بر این دکمه کلیک می‌کنند.
حضور پررنگ این دکمه ساده بر روی میلیاردها صفحه و سایت اینترنتی، آن را به یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های شبکه فیس‌بوک تبدیل کرده است.

 

فیس‌بوک اولین بار پس از زمان عرضه دکمه لایک در سال ۲۰۱۰، در ظاهر آن تغییراتی به عمل آورده است.

در لایک جدید، قسمت بالایی انگشت شست حذف شده و به جای آن حرف F که نماد فیس‌بوک است، کار شده است.

 

نوک رو به بالای انگشت شست، در یک کادر دیگر که بالای دکمه لایک جای دارد منتقل شده و در آنجا تعداد لایک‌های صفحه نشان داده می‌شود.
پس از ارائه رسمی لایک جدید، طی چند هفته آینده این دکمه در سایت‌های اینترنتی به طور خودکار به‌روز می‌شود.

 

یکی از مدیران فیس‌بوک دلیل این تغییر ظاهر را نیاز به طرحی دانست که بتواند در نمایشگرهای دقیق و با وضوح بالا به خوبی نمایش پیدا کند، ولی برخی گزارش‌ها از موضوع دیگری سخن می‌گویند.

 

گفته می‌شود در فوریه سال جاری شبکه اجتماعی SurfBook از فیس‌بوک به دلیل به کارگیری دکمه «پسندیدم» شکایت کرده است.
مدیران این سایت مدعی هستند که دکمه لایک را در سال ۱۹۹۸ و پنج سال پیش از تاسیس فیس‌بوک به ثبت رسانده‌اند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آبان 1392  - 5:16 PM

این گردهمایی که با حضور مدیران عالی شرکت‌های ال‌جی، گلدیران و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد، شرکت ال‌جی به عنوان پرچمدار صنعت تلویزیون‌های OLED منحنی جهان، جدیدترین و مبتکرانه‌ترین محصول خود را به بازار ایران عرضه کرد.
 تلویزیون‌ OLED منحنی ال‌جی برای نخستین بار در نمایشگاه CES لاس‌وگاس معرفی شد و عموم مردم و رسانه‌های دنیا را شگفت‌زده کرد.
 

 


بقیه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب
چهارشنبه 29 آبان 1392  - 5:12 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 33

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822751
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی