به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 باشگاه خبرنگاران؛ امروزه با استفاده روزافزون از گوشی‌های هوشمند و فراگیر شدن این نوع گوشی‌ها اغلب شرکت‌های سرمایه گذار نیز بر روی آن‌ها تمرکز کرده‌اند تا بتوانند با ارائه خدماتی هرچه بهتر، کاربران را جذب خود نمایند اما این تمام ماجرا نیست، بلکه همیشه گروهی از افراد هم هستند که با توجه به هدف‌هایی که دارند سعی می‌کنند رخنه‌ای در این بازار پررونق ایجاد کنند و لذا گفتنی است که گوشی‌های هوشمند نیز از این قاعده مستثنی نیستند، چرا که به گفته برخی از کار‌شناسان آن‌ها ابرگجت‌های امروزی هستند و این امر نیز به وضوح دیده می‌شود. 
 
حال این ابرگجت‌ها مورد هدف هکران قدرتمند قرار گرفته است و ما روزانه شاهد خبرهای زیادی مبنی بر اینکه یک هکر به تلفن هوشمند یک فرد نفوذ کرده هستیم، اما آیا راه مقابله‌ای با این نوع هکر‌ها وجود دارد؟ 
 
در اینجا ما هم سعی کردیم با گردآوری و ارائه ۴ روش از مرسوم‌ترین‌ها، شما را در حفظ امنیت گوشی هوشمند خود، یاری کرده تا با استفاده از آن‌ها بتوانید از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنید. 
 
1- باز نکردن لینکهای موجد در ایمیل‌های نا‌شناس، بهتر است پیام‌های نا‌شناس و یا ایمیل‌های نامطلوبی را که در آن‌ها لینکی درج شده است را مورد استفاده قرار ندهید، زیرا در اکثر مواقع مخربان با ارسال یک اکسپلوت و کد مخرب می‌توانند اسمارت فون و یا تبلت شما را تحت کنترل در بیاورند و این بدان دلیل است که شما ایمیل حاوی لینک را مورد استفاده قرار داده‌اید.
 
۲- عدم استفاده از بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موجود در منابع غیر معتبر
اگر به بازی و یا اپلیکیشن احتیاج دارید، سعی کنید آن‌ها را از منابع معتبر دریافت کنید، چرا که بعضی از همین بازی‌ها می‌توانند پر از کدهای مخربی باشند که باعث بروز مشکلات حاد شوند. برای مثال بازی انگری برد که یک بازی پرطرفدار می‌باشد، در چند ماه گذشته با ادغامی پیچیده به یک کد مخرب مجهز شده که اگر این بازی بر روی گجت شما اجرا می‌شد، حتما مشکلاتی را برای شما به همراه داشت. 
 
۳- حفاظت از اطلاعات موقعیتی و شخصی
اگر علاقمند به عکاسی با تلفن شخصی خودتان هستید و نمی‌خواهید اطلاعات موقعیتی و برخی دیگر از اطلاعات شخصی شما توسط عکس گرفته شده منتشر شود، کافیست گزینه‌های مربوط به GPS Camera را غیرفعال کنید.
 
دلیل این کار این است که وقتی شما در حال عکاسی با موبایل خود هستید، دوربین اطلاعات موقعیتی شما را توسط GPS دریافت کرده و ضمیمه تصویر می‌کند و همچنین برخی اطلاعاتی مثل نام تلفن و نوع دوربینی که با آن تصویر ثبت شده نیز همراه تصویر گرفته شده ذخیره می‌شوند.
 
این اطلاعات به راحتی قابل مشاهده است و هنگامی که شما تصاویر خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنید، افراد مختلفی می‌توانند این اطلاعات را مشاهده و از آن‌ها سوء استفاده کنند. 
 
اما اگر شما تصاویری را از قبل گرفته‌اید و آن‌ها را در هیچ شبکه‌ای به اشتراک نگذاشته‌اید، قبل از این کار کافیست با نرم افزار Microsoft photo tools تمامی مشخصات شخصی خود را از روی تصویر گرفته حذف کنید و بعد اقدام به اشتراک گذاری کنید. البته شما می‌توانید بدون استفاده از نرم افزار هم این اطلاعات را از بین ببرید. 
 
برای این کار شما باید روی تصویر مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه properties را انتخاب کنید و در زبانه Details می‌توانید این اطلاعات را مشاهده کرده و با استفاده از گزینه Remove properties and personal Information اطلاعات خود را حذف کنید. 
 
۴- وای فای و بلوتوث خود را خاموش نگه دارید. بلوتوث و وای فای خود را در مراکز شلوغ خاموش نگه دارید، چرا که امروزه بدون آنکه شما متوجه امری شوید می‌توانند به تلفن شما نفوذ پیدا کرده و اطلاعات شما را به سرقت ببرند، البته اگر شما به هر دلیلی نمی‌خواهید بلوتوث یا وای فای خود را خاموش کنید، بهتر است از گزینه «عدم نمایش از دیگران» و یا «حالت امن» یا گزینه‌های مشابه که در بخش امنیتی تنظیمات دستگاه شما موجود است، استفاده کنید. 
ادامه مطلب
سه شنبه 26 فروردین 1393  - 7:17 PM
 باشگاه خبرنگاران؛ اولین سرویس فکس اینترنتی در کشور با نام تجاری FAX.IR بهمن ماه سال ۱۳۹۰ توسط شرکت افرانت رونمایی شد. این سرویس که توسط شرکت آتریسا، وابسته به افرانت ارائه می‌شود، کاربران بدون نیاز به دستگاه فکس و خط تلفن می‌توانند به ارسال و دریافت فکس بپردازند.


جهت ارسال فکس، کاربران می‌توانند با ورود به حساب کاربری در سایت FAX.IR و انتخاب گزینه ارسال فکس، متن دلخواه خود را نوشته و یا فایل PDF ,WORD ,EXCEL و غیره را بارگذاری کرده و به شماره فکس مورد نظر ارسال کنند. جهت اطلاع رسانی از وضعیت ارسال فکس، پیامک و ایمیلی از سایت برای وی ارسال و وضعیت اعلام می‌شود.

  

این سرویس علاوه بر اسال فکس امکان دریافت فکس را هم برای شما فراهم می‌کند. در این سرویس به کاربران شماره فکسی اختصاصی داده می‌شود و تمامی فکس‌های دریافتی به این شماره بصورت فایل PDF به ایمیل شخصی ایشان ارسال و در صورت تمایل یک نسخه از آن در قسمت بایگانی حساب کاربری در سایت FAX.IR ذخیره می شود. جهت اطلاع رسانی در مورد دریافت فکس نیز یک SMS به شماره موبایل کاربر با متن "دریافت فکس جدید از شماره ..." از سایت FAX.IR ارسال می‌شود.

 

به طور خلاصه می‌توان گفت که این سرویس مانند حساب کاربری ایمیل می‌باشد که ورودی از دستگاه فکس و خروجی به دستگاه فکس را دارا می‌باشد و به این ترتیب امکان ارسال و یا دریافت فکس را در هر مکان و زمان و با هر دستگاه متصل به اینترنت مانند رایانه، تلفن‌های همراه هوشمند و... میسر می‌سازد. در این سرویس کاربر هیچگونه هزینه‌ای بابت مخابرات، شماره فکس و دستگاه فکس نداشته و تنها اشتراک ماهیانه پرداخت می‌کند.

تصاویر محیط نرم افزار، برای مشاهده در اندازه اصلی روی تصاویر کلیک کنید
 
     

مشخصات
  حجم: 11.8 مگابایت
  نسخه: 1.0.1
  نصب‌های فعال: ۱۰۰٬۰۰۰+
  نسخه IOS: دانلود نسخه IOS از App Store

 

ادامه مطلب
سه شنبه 26 فروردین 1393  - 7:15 PM

باشگاه خبرنگاران؛ برای دانستن تلفظ درست واژگان انگلیسی حتما نیاز به نرم‌افزارهای تخصصی دیکشنری و یا مراجعه به افراد مطلع نیست. شما می‌توانید با موتور جستجوی گوگل هم به راحتی تلفظ درست لغات را شفاهی بشنوید و یاد بگیرید.

ابتدا به موتور جستجوی گوگل به نشانی www.google.com رفته و بعد عبارت define: example را وارد کرده و جستجو کنید. به جای کلمه‌ی exampleکه برای نمونه وارد شده باید لغت انگلیسی موردنظر خودتان را وارد کنید.
 
حالا صبر کنید تا صفحه کاملا بارگذاری شود.
 
حالا اگر به بالای لیست نتایج دقت کنید عبارتی که وارد کرده بودید را همراه معنی، مترادف‌ها و علائم فونتیک آن می‌بینید.
 
همچنین علامتی به شکل بلندگو هم هست که با کلیک بر روی آن می‌توانید تلفظ درست واژه را به صورت شفاهی بشنوید.
 
لازم به ذکر است، برای دانلود این فایل صوتی شامل تلفظ شفاهی کلمه،‌ کافی است آدرس زیر را در مرورگر وارد کنید: https:// ssl.gstatic.com/dictionary/static/sounds/de/o/example.mp3 
 
به جای واژه‌ی example در قسمت آخر آدرس، باید واژه‌ی موردنظرتان را وارد کنید.
 

 

ادامه مطلب
سه شنبه 26 فروردین 1393  - 7:13 PM
 باشگاه خبرنگاران؛ برای تقویت و افزایش اعتماد به نفس راهکارهایی مختلف و کاربردی وجود دارد که در این نرم افزار Etemad Be Nafs با 24 روش تقویت اعتماد به نفش آشنا می شوید. اگر دوست دارید که اعتماد به نفس خود را از طریق راهکارهای علمی و عملی افزایش دهید برنامه معرفی شده را به صورت رایگان دانلود کنید. استفاده از این نرم افزار سبب افزایش شادابی و کاهش استرس و فشارهای روانی می شود. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: استفاده از روش های معرفی شده توسط پزشکان، توضیح ساده و روان، محیط کاربری زیبا و ... اشاره کرد.
 
 
 
 
 
 
 
قابل اجرا در اندروید 2.1 و بالاتر
حجم نرم افزار: 1 مگابایت
ادامه مطلب
سه شنبه 26 فروردین 1393  - 7:02 PM

ایتنا، این نوت‌بوک‌ها شامل مدل های بسیار سبک GS، نوت‌بوک‌های بسیار قدرتمند GT Dominator و GE Apache خواهند بود.


نرم‌افزار Steelseries Engine قابلیت‌های متفاوتی را براي سفارشی سازی صفحه کلیدهای ساخت این کمپانی را به کاربران می‌دهد تا کاربران بتوانند بیشترین بهره را از صفحه کلید ببرند.


از میان قابلیت‌های این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت Macro Editor: این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد کلید یا ترکیبی از کلیدهای مورد نظر را براي انجام کارهای مختلف نظیر اجرای بازی‌ها و نرم‌افزارها، کپی کردن متون و غیرفعال کردن صفحه‌کلید برنامه‌ریزی کنند.


- کلیدها: این نرم افزار نمای کاملی از صفحه کلید را به کاربران نمایش می‌دهد و به کاربران اجازه می‌دهد برای دکمه‌های قابل برنامه‌ریزی در نظر گرفته شده وظایف مورد نظر را تعریف کنند.


- قابلیت رنگ‌بندی: این قابلیت باعث می شود کاربران بتوانند بسته به نیاز خود برای کلیدهای مختلف صفحه کلید رنگی جداگانه را در نظر بگیرند.


- قابلیت تنظیم پروفایل: کاربران می‌توانند پروفایل‌های مختلفی را برای حالت‌های مختلف تنظیم كرده و در هنگام نیاز به راحتی پروفایل مورد نظر را بارگزاری کرده و از تنظیمات ذخیره شده خود استفاده كنند.


نوت‌بوک‌های جدید کمپانی MSI با پشتیبانی از این قابلیت جدید در نمایشگاه CES سال جاری میلادی معرفی خواهند شد.

ادامه مطلب
دوشنبه 25 فروردین 1393  - 3:42 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 17

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5857638
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی