حضرت امام موسى بن جعفر (عليه السلام)، معروف به كاظم و باب الحوائج و عبد صالح در روز يكشنبه 7 صفر سال 128 قمرى در روستاى «ابواء»، دهى در بين مكّه و مدينه، متولّد گرديد. نام مادر آن حضرت حميده است. آن حضرت در 25 رجب سال 183 قمرى، در زندان هارون الرّشيد عبّاسى در بغداد، در 55 سالگى به دستور هارون مسموم گرديد و به شهادت رسيد. مرقد شريفش در كاظمين، نزديك بغداد، زيارتگاه شيفتگان حضرتش می باشد.
زبان برنامه نویسی ++c در سال 1985 توسط Bjarne Stroustup در آزمایشگاه AT&T به عنوان توسعه ای بر زبان C بوجود آمد.افزونه هایی که بر این زبان اضافه شده بودند، از زبان Simula گرفته شده است.
دیجیاتو،چیپست های کامپیوتری متعددی با قابلیت هایی مشابه به مغز انسان ساخته شده اند اما تا به امروز هیچکدام از آنها توانایی انجام وظایفی مشابه به مغز انسان را نداشه اند و این چالش دیگری است که پیش روی دانشمندان قرار دارد.
با این همه، پژوهشگران دانشگاه سانتا باربارا نظر دیگری در این رابطه دارند و اعلام کرده اند که با استفاده از یک مدار عصبی با ۱۰۰ نقطه اتصال می توانند عمل طبقه بندی عکس ها را برای نخستین بار همانند مغز انسان انجام دهند.
این تکنولوژی مبتنی بر مموریستور (پایدار کننده حافطه) که به خاطر ماهیت خود مانند یک مغز آنالوگ عمل می کند، موفق شد علیرغم نویز بصری موجود که انجام کار را برایش دشوار کرده بود، حروف را از یکدیگر متمایز نماید و کاری شبیه به تشخیص افراد آشنا در یک جمع را انجام دهد.
البته ناگفته نماند که کامپیوترهای معمولی توانایی انجام چنین کاری را دارند اما برای این منظور به چیپ های قدرتمندتر با مصرف انرژی به مراتب بیشتر نیاز خواهند داشت تا همان رفتار شبه- طبیعی را از خود نشان دهند. برای انجام وظایفی که نیازمند درک دقیق تر و جزئی تر فعالیت ها هستند، به اتصالات عصبی بیشتری نیاز خواهد بود.
با این همه، عملیاتی شدن این دستاورد مستلزم صرف زمان بیشتری است و دانشمندان باور دارند که در آینده نزدیک گامی مهم برای جفت کردن یک شبکه مموریستور با پردازنده های سنتی برداشته می شود و به این ترتیب امکان انجام فعالیت ها و وظایف پیچیده تری از طریق این تراشه ها برایشان فراهم می گردد.
از این رو، اگر در آینده شاهد ارائه موبایل هایی با اپلیکیشن های هوشمند رهگیری یا سیستم های تصویر برداری پزشکی بودید که قابلیت تشخیص شرایط را دارند چندان هم تعجب نکنید.
هفته نامه عصر ارتباط: تغییر و تحولات سریع صنعت تولید گوشی های هوشمند اکنون فعالان این عرصه را به سوی استفاده از هنر در طراحی گوشی های جدید کشانده است. مدت هاست که توقع کاربران از گوشی های هوشمند بیش از برقراری تماس و تبادل پیام است.
این وسیله ای که امروزه همراه همیشگی کاربران است بایدعلاوه بر کارآیی های مختلف، زیبا باشد. این زیبایی می تواند حاصل همان هنری باشد که تولیدکنندگان در طراحی به خرج می دهند.