به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ممکن است بخواهید یک صفحه نمایش خیلی بزرگ داشته باشید، به ویژه زمانی که بحث سرگرمی پیش می‌آید، اما اگر در میان مانیتورها به دنبال آنچه می‌خواهید هستید، می‌بینید که بزرگترین انتخاب قابل دسترس برایتان انواع 27 اینجی است. حالا اگر 27 اینچ هم راضی‌تان نمی‌کند، باید سراغ تلویزیونتان بروید. اینجور مواقع بزرگتر بهتر به نظر می‌رسد، اما به چه قیمتی؟ به قیمت از دست دادن کیفیت؟!

hdmi-connector-100052480-large

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
سه شنبه 26 خرداد 1394  - 1:00 AM

اولین هارد دیسک ۱۰ ترابایتی جهان توسط HGST معرفی شد

هاردهای ظرفیت بالای HGST اولین بار در سال ۲۰۱۲ رونمایی شدند آنهم درست در زمانی که کمپانی تولید کننده شان ذکر نمود توانسته با حذف هوایی که به صورت معمول در این نوع درایو ها وجود دارد و جایگزین کردن آن با گاز هلیوم، گنجایش شان را تا ۴۰ درصد افزایش دهد.

این شرکت زیر شاخه وسترن دیجیتال، تحقیق و توسعه در زمینه مورد اشاره را ادامه داد و لذا در سال ۲۰۱۳ شاهد ارائه ی هارد دیسک های مبتنی بر هلیوم ۶ ترابایتی بودیم و این روند در سال ۲۰۱۴ به عرضه ی مدل های ۸ ترابایتی ختم شد. اکنون نیز کمپانی مذکور طی سال جاری یکبار دیگر موفق شده تا ظرفیت این دسته از محصولاتش را افزایش داده و آن را به ۱۰ ترابایت برساند.

 

در همین راستا به تازگی آخرین هارد مبتنی بر هلیوم HGST با نام Ultrastar Archive Ha10 رونمایی شده و مستقیماً دیتا سنترها و کسب و کارهایی که نیاز به آرشیو کردن داده دارند را مورد هدف قرار داده است.

اما شاید این پرسش برایتان بوجود آمده باشد که استفاده از هلیوم چگونه سبب افزایش ظرفیت درایو های یاد شده می گردد؟ در پاسخ باید بگوییم همه چیز در کم چگال بودن این گاز نسبت به هوا خلاصه می گردد. تراکم کمتر هلیوم سبب می شود قطعات مکانیکی هارد دیسک در حین کار کردن اصطکاک کمتری را تجربه نموده و لذا انرژی مورد نیاز برای عملکرد آنها نیز کاهش یابد، ضمن اینکه در چنین شرایطی حرارت تولیدی قطعات مذکور نیز کمتر می شود.

در وضعیت ذکر شده در بالا تولید کنندگان فرصت می یابند از دیسک های فشرده تر و دارای گنجایش بیشتر برای ذخیره سازی داده بهره گیرند و به زبان ساده هارد هایی با ظرفیت بالا تولید نمایند.

HGST محصولاتی که بر اساس راهکارهای پیش تر اشاره شده تولید می نماید را تحت خانواده HelioSeal عرضه می کند و در آنها از شیوه ای با نام SMR یا “ضبط توفالی مغناطیسی” بهره می گیرد.

لازم به ذکر است در حالت عادی داده ها بر روی پلاتر یا همان صفحه مغناطیسی هارد در مسیرهایی دایره ای با ضخامت ۷۵ نانومتر ذخیره سازی می شوند و در بین هر مسیر فواصلی نیز وجود دارد، اما با بهره گیری از راه حل SMR داده ها مانند ردیف های سقف های سفالی در مسیرهایی لب به لب و کنار هم جای گرفته و در نتیجه ظرفیت هارد دیسک بسیار بالاتر می رود.

البته این راهکار مشکلاتی را هم در پی دارد، مثلاً چنین درایو هایی برای کارهای روزمره با لود بالا مناسب نیستند و تنها برای آرشیو کردن دیتا توصیه می گردند.

محصول ۳.۵ اینچی جدید کمپانی زیر شاخه وسترن دیجیتال علاوه بر ظرفیت بسیار بالایش وعده ی طول عمری مطلوب و بسیار طولانی را نیز به همراه دارد و طبق اظهارات سازنده مصرف انرژی آن نسبت به نمونه های پیشن به ازای هر ترابایت ۲۰ درصد کمتر گشته است.

آنطور که از شواهد بر می آید و همانگونه که در ابتدای مطلب نیز گفته شد Ultrastar Archive Ha10 به شکل جدی خدمات دهندگان سرویس های کلاود و سایر کمپانی هایی که در زمینه ذخیره سازی داده فعالیت دارند را هدف گرفته و البته سعی دارد فضای فیزیکی مورد نیاز و هزینه های آنها را به صورت قابل توجهی کاهش دهد.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 خرداد 1394  - 12:58 AM

وب‌سایت لنزک: راز کلیدی عکاسی پرتره، بیش از اینکه به تنظیمات دوربین بستگی داشته باشد، ارتباط برقرار کردن و سازگاری با مدل است. اما در هنگام عکاسی، زمانی که در حال نورپردازی هستید و روی به تصویر کشیدن حالات چهره مدل تمرکز دارید، ممکن است برخی از تنظیمات را نادیده بگیرید و در نتیجه نتوانید عکسی رضایت بخش بگیرید. در این مطلب قصد داریم تنظیمات دوربینی که عکاسان پرتره گاها می توانند آن ها را اشتباه اعمال کنند، بررسی کنیم و چگونگی تصحیح آنها را نشانتان دهیم.



بقیه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب
سه شنبه 26 خرداد 1394  - 12:54 AM
شرکت F-Secure در زمینه حفاظت از گوشی‌های تلفن همراه توصیه هایی منتشر کرده است.
 

به گزارش خبرنگار ایسنا، طبق آمارهای ارائه شده در حال حاضر در کشور حدود 30 میلیون تلفن همراه هوشمند در دست کاربران است که با توجه به تعداد مشترکان سیم کارت به نوعی می توان گفت که حدود نیمی از صاحبان سیم کارت کشور از گوشی های هوشمند استفاده می‌کنند.

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
جمعه 22 خرداد 1394  - 8:52 AM

نگاهی به کمپانی سونی از ابتدای تاسیس تا به اکنون

سونی در هفتم ماه مه ۱۹۴۶ میلادی توسط ماسارو ایبوکا و آکیو موریتا در کلانشهر توکیوی ژاپن تاسیس شد. Morita یک فیزیکدان بود و در سال ۱۹۴۴ از دانشگاه اوساکا فارغ التحصیل گشت. وی سپس به ارتش ژاپن پیوست و در جنگ جهانی دوم نیز برای این کشور به خدمت پرداخت و در هنگام خدمت به کشور بود که با Masaru Ibuka آشنا شد و ایده ی تاسیس سونی شکل گرفت.

از Ibuka البته می توان به عنوان موسس اصلی یاد کرد؛ وی چند سالی از Morita مسن تر بود و پیش از اعزام به جنگ نیز به عنوان یک تاجر موفق شناخته می شد. هر دو موسس با سرمایه اولیه ی ۵۳۰ دلار، یک مغازه اجاره کرده و با ۸ کارمند، کار خود را به عنوان یک تعمیرگاه رادیو آغاز نمودند. البته شاید برایتان جالب باشد که نام آنچه Morita و Ibuka دست به تاسیسش زدند از همان ابتدا «سونی» نبود و برای مدت ۱۲ سال، آنها تحت نام «توکیو تسوشین کوگیو» به فعالیت خود ادامه می دادند. سپس در سال ۱۹۵۸، تصمیم بر این شد که نام شرکت را به «سونی» تغییر دهند.

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
جمعه 22 خرداد 1394  - 8:47 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 22

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825389
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی