مادربردهای سری 100 گیگابایت اولین محصولاتی در جهان خواهند بود که از کنترلر جدید اینتل به صورت پیش فرض استفاده خواهند کرد. مادربردهای سری 100 گیگابایت علاوه بر پشتیبانی از پردازندههای نسل ششم اینتل، از Intel USB 3.1 Premium I/O Controller بهره خواهند برد که امکاناتی متنوعتر از کنترلرهای قبلی در اختیار کاربران قرار میدهد. این امکانات شامل USB 3.1 و در آینده، پورتهای Display Port 1.2 و Thunderbolt 3 خواهد بود. این ویژگیها در قالب پشتیبانی از کانکتور Type-C است که به کمک آن بخش وسیعی از امکانات و اتصالات پشتیبانی میشود.
کنترلر USB 3.1 با بهرهگیری از خطوط ارتباطی PCIe Gen.3 x4 میتواند مجموعا تا پهنای باند 40Gb/s را در اختیار کاربر قرار دهد. هنگامی که شما قصد دارید از دو پورت USB 3.1 چه در قالب Type-C و چه در قالب Type-A استفاده کنید، کنترلر USB 3.1 میتواند به صورت همزمان و بدون وقفه برای هر دو استفاده، پهنای باند 10Gb/s را در اختیار شما قرار دهد. از همین رو مادربردهای گیگابایت بهترین عملکرد را در USB 3.1 از خود نشان میدهند.
اما امتیاز دیگر این کنترلر پشتیبانی از کانکتور Type-C است. تجهیزات زیادی به سمت استفاده از این قابلیت ارتباطی رفتهاند و این کانکتور کمکم در حال تبدیل به یک انتخاب محبوب برای ارتباط با تجهیزات ذخیرهسازی اکسترنال، اتصال به مانیتور و حتی اتصال و شارژ دستگاههای همراه است.
نسل جدید مادربردهای گیگابایت، یعنی سری 100، در کنار کانکتور Type-C، از USB 3.1 نیز پشتیبانی میکنند که میتواند تا سرعتی معادل 10Gb/s را ضمن هماهنگی با نسلهای قبلی USB 2.0 و USB 3.0 ارائه دهد. ضمن اینکه در آینده از Thunderbolt 3 نیز با سرعت 40Gb/s بر روی سری 100 مادربرد های گیگابایت قرار می گیرد. همچنین پشتیبانی از Display Port 1.2 با قابلیت انتقال تصاویر 4K/60P از دیگر امتیازات برجسته این کنترلر است.
گفتنی است که USB Type-C از یک ویژگی خاص بهره میبرد و آن این است که آن را میتوانید در هر دو حالت پشت و رو(بدون محدودیت در جهت اتصال) به پورت متصل کنید و دیگر مشکل برعکس جا زدن وجود ندارد. این امر خصوصاً در اتصالات مربوط به پشت کامپیوتر، به دلیل نبود دسترسی و عدم وجود دید مناسب، بسیار کارآمد است. در کنار این، پورت USB Type-C با پشتیبانی از USB Power Delivery 2.0 این قابلیت را به شما میدهد تا تبلت یا نوتبوکهای خود را به راحتی از این طریق شارژ کنید.لازم به ذکر است این ویژگی در تمامی مدل های سری 100 عرضه شده از گیگابایت به صورت پایه قرار داده شده است.
به گزارش خبرآنلاین شصتویک ثانیهای کردن وقت در روز سیام ژوئن به عقیده کارشناسان باعث برهم ریختگی تایمینگ سیستمهای رایانهای و سرورها خواهد شد و جهان فناوری با آشوبی بیسابقه روبرو خواهد شد.
سیستمهای حساس بانکی، نظامی و غیره در معرض این تغییر عمدی زمان خواهند بود و به همین خاطر کارشناسان هشدار دادهاند بلایی بزرگ بر سر اینترنت خواهد آمد.
رایانهها طوری تعریفشدهاند که ثانیه شصتم را نشان خواهند داد و نمیتوانند ثانیه 59 را دوبار تکرار کنند. به همین خاطر با خطای رایانهای و بهاصطلاح آورلود/Overload شدن سی پی یو و هنگ سیستمی روبرو خواهند شد.
بدین ترتیب ثانیههای شمارششده برای سال 2015 بالغبر 31,536,001 ثانیه خواهد شد و رایانههایی که فرایندشان مبتنی بر زمانبندی دقیق تعریفشده مانند افزودن یک ترکیب شیمیایی واکنش نشان خواهند داد.
به گفته دانشمندان از مجموع 86400 ثانیه محاسبهشده توسط ساعتهای اتمی زمین 0.002 ثانیه کندتر میچرخد و بر اساس همین اختلاف محاسبه میان ساعت اتمی و محاسبه ریاضی، این داستان پیش میآید.کندتر چرخیدن زمین در هر 100 سال بهطور متوسط در کمتر از یک میلیثانیه باید موردمحاسبه قرار گیرد. گفتنی است 4 میلیارد سال پیش گردش روزانه زمین 22 ساعت بود که این بیشتر به خاطر کشش جزر و مدی از ماه است که باعث کندتر شدن چرخش زمین میشود.
باید منتظر شد تا ببینیم 10 روز دیگر در ساعت 23:59:59 چه رخ خواهد داد؟
اسمارت فونهای بالارده امروزی قادر هستند که پردازشهای گرافیکی سنگینی را انجام دهند و دوربین پشتی آنها نیز پیشرفت چشمگیری داشته است اما با این اوصاف همچنان باتری اسمارت فونها به طور معمول میتواند تا 24 ساعت دوام بیاورد. البته این رقابت در زمینه اسمارت فونهای پرچمدار کمی سنگینتر است زیرا کمپانیهای مختلف سعی دارند با افزایش سرعت شارژ شدن دستگاهها و همچنین بهبود طول عمر باتری پیروز این میدان رقابت باشند اما نتیجه تنها زمانی معلوم خواهد شد که تمام پرچمداران را در کنار یکدیگر داشته باشیم.
بقیه در ادامه مطلب...
این سوپر اتومبیل غولی است که پس ار ۱۰ سال از ورود بوگاتی ویرون، جایگزین آن میشود. اتومبیل سوپر اسپورت بوگاتی ویرون، در حال حاضر با حداکثر سرعت ۴۱۵ کیلومتر بر ساعت، تاج پادشاهی اتومبیلهای اسپرت را بر سر دارد ولی بوگاتی چیرون که نامش از لوییز چیرون (۱۹۷۹-۱۸۹۹) قهرمان معروف مسابقات فرمول یک گرفته شده، به سرعت ۴۶۴.۵ کیلومتر بر ساعت دست مییابد!
بقیه در ادامه مطلب...