به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

http://www.hamshahrimags.com/Images/News/Larg_Pic/24-5-1390/IMAGE634490162757343750.jpg

این ایده از کجا آب می‌خورد؟
وقتی ماشین شما پرنده باشد، دیگر چندان به جاده‌های آسفالتی نیازی نیست. در واقع ممکن است گاهی به جاده‌هایی نظیر جاده‌های معمول احتیاج داشته باشیم اما نه همیشه. سال‌ها و دهه‌های متمادی طراحان بسیاری سعی داشتند تا ماشین‌های پرنده‌ای طراحی کنند و به بن‌بست خورده‌اند اما از سال آینده شما با 160000 یورو می‌توانید یک ماشین هوایی برای خودتان دست و پا کنید.

 

 تا کجا پیشرفت داشته‌ایم؟
پیشگام حاضر در عرصه رقابت خودروهای پرنده در آسمان‌ها شرکت آمریکایی ترافوگیاست. این شرکت به وضوح وسایل نقلیه خود را تشریح کرده و به جای استفاده از ماشین‌های پرنده، از تعبیر هواپیماهای جاده‌رو استفاده کرده است. در این‌گونه خودروها دو بال در دو طرف وسیله تعبیه شده است. طول بال‌ها هر کدام به هشت متر می‌رسد. این بال‌ها در مواقعی که اتومبیل پرواز نمی‌کند، جمع شده و در فضاهایی که در دو طرف خودرو در نظر گرفته شده‌اند، جای می‌گیرند. ایده اصلی ساختن چنین وسیله‌ای جهت رفت‌وآمد آسان شما از فرودگاه تا در منزلتان است.
ریچارد تیلور، سخنگوی مسوولان سیستم هواپیمایی شهری انگلستان می‌گوید: «برای اینکه بتوان از چنین وسیله‌ای در انگلستان استفاده کرد، بایستی قبل از هر چیز گواهینامه مناسبات پروازی را اخذ کنید. در واقع همه وسایل نقلیه هوایی باید زیر نظر آژانس ایمنی پرواز اتحادیه اروپا (EASA) باشند.

 

پس چرا این همه درنگ می‌کنیم؟
حتی اگر فرض کنیم که انتقال و گذار به این مرحله با مشکلی مواجه نشود و برای استفاده از خودروهای پرنده هم مشکلی از نظر تکنیک‌های لازم نداشته باشیم، باز هم موضوعی هست که شاید از نظر ما پنهان مانده باشد. موضوع اینجاست که با وجود همه مواردی که ذکر شد، بدون سیستم عظیمی از کنترل و تأمین امنیت مسیرهای هوایی نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم.
تیلور می‌گوید: «قانون مسیرهای هوایی تعیین کرده است که هیچ وسیله نقلیه‌‌ای در آسمان نواحی شهری حق پرواز تا محدوده هزار فوتی را نداشته و در حومه شهر نیز تا محدوده 500 فوتی حق عبور و مرور نخواهند داشت.» او در ادامه بیان می‌کند که توانایی اتومبیل‌های هوایی در میزان ایجاد ایمنی که با استفاده از سنسورهای مخصوص، تمامی اجرام هوایی را دیده و از برخورد با آنها اجتناب کند، بایستی در آیین‌نامه قوانین هوایی به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

 

 در نهایت چه زمانی شاهد این تکنولوژی خواهیم بود؟
تکنولوژی از همین حالا قابل استفاده است اما بدون شک سال‌ها و دهه‌های زیادی زمان لازم است تا قوانین چگونگی استفاده از آن تصویب شود.

ادامه مطلب
یک شنبه 30 مرداد 1390  - 11:32 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5824239
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی