به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 فرزند شیخ رجبعلی خیاط در مراسم جشن نیمه شعبان در خبرگزاری فارس ضمن اشاره به ماجرای دیدار یک روزنامه‌نگار با شیخ گفت: پدرم تا پایان عمرش خیاطی می‌کرد، به طوری که تا 4 ساعت قبل از وفاتش نیز خیاطی مشغول خیاطی بود.

 
خبرگزاری فارس: توصیه شیخ رجبعلی خیاط به یک روزنامه‌نگار/ شیخ تا 4 ساعت قبل وفاتش مشغول خیاطی بود

 

مراسم جشن میلاد امام زمان(عج) پس از اقامه نماز ظهر و عصر امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد.

محمود نکوگویان فرزند زنده‌یاد شیخ رجبعلی خیاط که از مشهورترین شخصیت‌هایی است که امام عصر(عج) را در مکاشفات خود زیارت کرده است، در این مراسم معنوی به بیان خاطراتی از پدر بزرگوار خود پرداخت که به شرح زیر است:

پدرم از سن هفت سالگی یتیم شد و مدرسه‌ای نرفت و از مادرش نگهداری می‌کرد. این مطلب در کتاب «کیمیای محبت» اشتباه درج شده است.

پدرم تا پایان عمرش خیاطی می‌کرد، به طوری که تا 4 ساعت قبل از مرگش نیز خیاطی مشغول خیاطی بود. شیخ رجبعلی خیاط از کسی پولی قبول نمی‌کرد. یک بار فردی پولی به شیخ داد و گفت: جناب شیخ این هزار تومان را بگیرید و بین فقرا تقسیم کنید. ایشان پول را گرفت و دوباره به شخص باز گرداند! وقتی آن فرد گفت من این پول را به شما دادم که به فقرا دهید، پاسخ داد: خواهر کوچکت به این پول نیاز دارد (چرا که از عالم غیب و شهود خبر داشت).

همچنین جملات شیخ، کوتاه بود. او کوتاه اما پر بار سخن می‌گفت. معتقد بود اگر آبروی کسی را ببری آبرویت را خواهند برد و اگر آبرو بخری آبرویت را می‌خرند.

وقتی از رجبعلی خیاط سؤال می‌شد از کجا به اینجا رسیدی؟ در جواب می‌گفت: اگر حرف خدا را گوش کنی، خداوند نیز حرف تو را گوش خواهد کرد.

یکی دیگر از ویژگی‌های این عارف وارسته این بود که از پرحرفی بیزار بود و مکتبش، مکتب احسان به خلق بود. او بدون اینکه کسی نزدش از پیشینه خود اطلاعاتی بدهد،‌ از همه آن‌ها خبر داشت. یک بار ایشان به غرب کشور سفر کرده بود. کشاورزی (بدون اینکه از هویت خود چیزی بگوید) وارد شد و از شیخ خواست به او توصیه‌ای بکند. شیخ به کشاورز گفت: اگر جو بکاری جو درو می‌کنی و اگر گندم بکاری گندم درو خواهی کرد. فرد دیگری وارد شد و از شیخ خواست تا او را نصیحتی کند، شیخ گفت: بنویس ولو اینکه کشته ‌شوی، ننویس حتی اگر بدانی کشته می‌شوی!

اطرافیان همه از این نصیحت شیخ متعجب بودند که چرا شیخ چنین توصیه‌ای را به او داشته است. یکی از این افراد نقل می‌کند بعدها متوجه شدیم آن شخص یک روزنامه‌نگار بوده است!  

ادامه مطلب
جمعه 16 تیر 1391  - 4:58 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5842954
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی