پژوهشگران در تحقیقات خود دریافتند که تنبیه بدنی فرزندان ممکن است اختلالات روانی را هنگام رسیدن آنها به سن بلوغ افزایش دهد.

به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز، پژوهشگران در کانادا دریافتند که تا 7 درصد از طیف وسیعی از اختلالات روانی با تنبیه بدنی از جمله تنه زدن، گرفتن یا ضربه زدن در دوران کودکی در ارتباط است.
تریسی عفیفی نویسنده این تحقیقات و دستیار پروفسور در دپارتمان علوم بهداشت جامعه در دانشگاه مانیتوبای کانادا گفت: ما به دنبال افرادی هستیم که تنبیه بدنی را برای مجازات فرزندان خود مرتباً مرتکب میشوند.
پژوهشگران در تحقیقات خود دریافتند: تنبیه بدنی با درصد ابتلا به اضطراب و اختلالات خلقی، افسردگی اساسی، ترس، استرس پس از ضربه، ترس از مکانهای شلوغ و ترس از اجتماع مرتبط است.
پژوهشگران همچنین دریافتند که تعدادی از اختلالات شخصیت و سوء استفاده از الکل و مواد مخدر نیز به تنبیه بدنی مرتبط است.
عفیفی گفت: آنچه واقعاً مهم است دانستن این مسئله است که تنبیه بدنی و اشکال دیگر آن هزینه بردار است و تحت هیچ شرایطی نباید برای مجازات کودکان از تنبیه بدنی استفاده شود.
تحقیقات در گذشته نیز نشان داده است که تنبیه بدنی با پرخاشگری کودکان، بزهکاری و حرکات هیجانی، اختلالات رشدی و رفتاری مرتبط است.
اما این تحقیقات جدید اثرات تنبیه بدنی بر سلامت روان را در شرایط برخورد شدید فیزیکی، سوء استفاده جنسی یا سایر انواع بی توجهی و بدرفتاری مورد بررسی قرار داده است.