به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  پیش از آنکه تکنولوژی در ساخت صحنه‌های پرجمعیت مثل صحنه‌های جنگی و تاریخی به یاری فیلمسازان بیاید، ساخت این قبیل صحنه‌ها از دغدغه‌های آنان محسوب می‌شد.

 
خبرگزاری فارس: ساخت «ده فرمان» با ۱۴ هزار سیاهی‌لشکر و ۱۵ هزار حیوان + عکس

 

برخی فیلم‌ها به خاطر ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد خود از به کار بردن جلوه‌های ویژه گرفته تا پرهزینه‌ بودن فرایند ساخت، در تاریخ سینما ماندگار می‌شوند.

 

برای سالیان سال ساخت فیلم‌های پرجمعیت (با سیاهی‌لشکر فراوان) امری بسیار پیچیده و پردردسر بود که برای ساخت چنین صحنه‌هایی نه تنها به تعداد زیادی نیروی انسانی نیاز بود بلکه هزینه‌های گزافی نیز در‌بر‌داشت، مخصوصا اینکه در بسیاری از فیلم‌ها باید صدها بلکه هزاران سیاهی‌لشکر را با لباس و گریمی خاص جلوی دوربین می‌بردند. 

البته امروزه با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از حقه‌های کامپیوتری بخش زیادی از مشکلات حل شده است.

 

 

عظیم‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما از نظر تعداد سیاهی لشکر کدامند؟

 

* «تولد یک ملت» (1915) و «تعصب» (1916)

این دو فیلم جنگی حماسی ساخته «دیوید وارک گریفیث» یکی از بنیانگذاران سینمای هالیوود است.

 

گریفیث در حال فیلمبرداری فیلم «تولد یک ملت»

در فیلم «تولد یک ملت» که تصویرگر جنگ‌های داخلی آمریکاست، برای به تصویر کشیدن این صحنه‌ها، از بیشترین سیاهی‌لشکری که در تاریخ سینما به کار رفته، استفاده شده است.

 

فیلم تولد یک ملت

به گزارش فارس، «گریفیث» یک سال بعد برای ساخت فیلم «تعصب» مجبور به بازسازی شهر بابل باستان شد که برای این کار به هزاران سیاهی‌لشکر نیاز داشت.

این فیلم همچنین از نظر ساخت لوکیشن، عظیم‌ترین پروژه تاریخ سینماست.

 

لوکیشن فیلم «تعصب» در حال تکمیل

 

لوکیشن فیلم تعصب پس از اتمام

 

* فیلم «ده فرمان» (1923) و بازسازی آن 53 سال بعد

بر اساس گزارش فارس، این فیلم اولین فیلم صامت درباره زندگی حضرت موسی (ع) است که «سیسیل ب.دمیل» برای ساخت آن از بیش از 3 هزار و 500 سیاهی لشکر استفاده کرد.

 

پشت صحنه فیلم ده فرمان

 

سیسیل ب.دمیل در حال گفت‌وگو با چارلتون هستون در پشت صحنه فیلم ده‌فرمان

بر اساس گزارش فارس، همچنین در این فیلم کاخ فرعون با ارتفاع 120 فوت و عرض 720 فوت و وزن بیش از یک میلیون پوند بازسازی شد که این لوکیشن برای 60 سال باقی ماند.

البته این فیلم در سال 1956 با بازی «چارلتون هستون» و «یول براینر» بار دیگر بازسازی شد که این بار برای ساخت آن، در صحنه مشهور شکافته شدن دریای سرخ توسط حضورت موسی از 14 هزار سیاهی لشکر و 15 هزار حیوان استفاده شد.

صحنه شکافته شدن دریای سرخ توسط حضرت موسی در فیلم ده‌فرمان

 

* «متروپلیس» (1927)

 

فیلم مترو پلیس

«فریتز لانگ» در این فیلم علمی تخیلی برای به تصویر کشیدن صحنه شورش کارگران،  از حدود 38 هزار سیاهی لشکر استفاده کرد که در این میان 1000 نفر نیز همگی سرهایشان را به نشانه اعتراض تراشیده بودند.

 

پشت صحنه فیلم «مترو پلیس»

 

* «سیمارون» (1932) 

 

فیلم برنده اسکار سیمارون

به گزارش فارس، برای ساخت این فیلم که در همان سال برنده جایزه اسکار شد، از بیش از 5 هزار سیاهی‌لشکر استفاده شده که برای همگی آن‌ها لباس طراحی شده است.

یکی از صحنه‌های مربوط به فیلم سیمارون

 

* «دور دنیا در 80 روز» (1956)

 

فیلم دور دنیا در 80 روز

در این فیلم که یکی از نسخه‌های سینمایی یک اثر ادبی مشهور است، از 69 هزار سیاهی‌لشکر و هزاران حیوان شامل گوسفند، بوفالو، میمون، اسب، الاغ، شترمرغ و ... استفاده شده است.

همچنین در این فیلم از 140 لوکیشن که در 6 استودیوی بزرگ هالیوود ساخته شد، استفاده شده و در کنار آن لوکیشن‌هایی در سه کشور انگلستان، هنگ‌کنگ و ژاپن نیز ساخته شد.

بیشترین بازیگر میهمان تاریخ سینما در این فیلم بوده، آن‌چنان‌که حدود 30 ستاره سینما در این فیلم در نقش‌های مختلف ظاهر شده‌اند.

 

فیلم‌هلای دیگری چون «بن‌هور»، «کلئوپاترا»، «گلادیاتور»، «بر باد رفته»، «کشتی نوح (ع)»،‌ «شبح اپرا»، «رزمناو پوتمکین» و «ده روزی که دنیا را لرزاند» از دیگر فیلم‌هایی است که بیشترین سیاهی لشکر تاریخ سینما را داشته است.

 

به نظر می‌رسد که پروژه‌های عظیمی چون «ارباب حلقه‌ها» با 100 هزار جنگجوی کامپیوتری در صورتی که قرار بود ده‌ها سال پیش از این ساخته شود، فیلمساز خود را با مشکلات فراوانی روبرو می‌کرد که شاید امری محال به نظر می‌رسید.

________________________

گزارش از: نرگس محمدی

________________________

ادامه مطلب
یک شنبه 18 تیر 1391  - 12:21 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5840650
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی