به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

از زمانی که با عرضه سیمبین سری 60 در اوایل دهه اول قرن اخیر کاربران با قابلیتهای سطح بالایی که سابقاً فقط بر روی پی سی در دسترس بودند آشنا شدند، یک نیاز جدید هم به سبد خوراک کاربران متوسط و بالاتر پدید آمد. این نیاز همان در اختیار داشتن قابلیتهای پیشرفته روی ابزارهای موبایل بود. اکنون با گذشت بیش از یک دهه از آن زمان به طور طبیعی پیشرفت بسیاری در زمینه پردازش موبایل پدید آمده است. در واقع میزان پیشرفت ابزارهای موبایل (شامل گوشی هوشمند و همچنین تبلتها) به لحاظ مفهومی به طور قابل توجهی بیش از میزان پیشرفت پی سی ها بوده است.

اگرچه کاربران با فرهنگ کاربرد سیستم عاملهای موبایل مانند ویندوز فون و iOS و اندروید آشنا شدند اما کماکان برخی تصوراتی که ناشی از به کارگیری سیستم عاملهای پی سی مانند ویندوز و مک و لینوکس در فکر آنها نقش بسته بود کماکان برقرار است. این تصورات همیشه هم درست نیستند. برخی از این تصورات غلط به این شرح هستند:

1-خارج کردن برنامه ها از حافظه

در همه سیستم عاملهای پی سی از جمله ویندوز و مک شما با قابلیت بستن برنامه ها و آزاد کردن رم در اختیاز آنها طرف هستید. اگرچه در سیستم عامل مک این کار به صراحتی که در ویندوز به دلیل وجود آیکون X مانند آن صورت نمی گیرد و با کلیک راست روی ایکون برنامه در داک مک و انتخاب Quit صورت می گیرد اما باز هم این کار بسیار در بین کاربران مک هم شایع است.

اما در سیستمهای عامل موبایل که با طراحی مدرن تولید شده اند این کار اساساً بی معنا است. چرا؟ چون همگی این ابزارها مجهز به چیپهای سیستمی یا SOC هستند که کل پردازنده و گرافیک و رم در هم مجتمع هستند و از طرف دیگر ذخیره سازی بر روی SSD صورت می گیرد که با توجه به ماهیت فلش بودن آن یک رویه متفاوت می طلبد.

در این سیستم عاملها مدیریت حافظه به صورت اتوماتیک توسط سیستم عامل صورت می گیرد و بستن برنامه خیلی مفهوم ندارد. زیرا اولاً بستن برنامه اثری روی توان مصرفی ندارد و از سوی دیگر برنامه ها اصلا بسته نمی شوند بلکه بر روی SSD به صورت خواب زمستانی Cache می شوند. در زمانی هم که رم لازم باشد برنامه های قدیمیتر کچ شده و رم به برنامه های جدید اختصاص می یابد. از طرف دیگر چون حافظه نوع SSD بسیار سریع هستند استفاده از آنها به عنوان حافظه مجازی هم بسیار عالی است و همگی سیستمهای عامل موبایل از آن بهره می برند. در مجموع دنبال بستن برنامه ها و یا نصب تسک منیجر و پاک کننده رم در روی سیستم عاملهای موبایل نباشید زیرا در 99 درصد موارد آب در هاون کوفتن هستند. کاملاً بی فایده!

2-فلش کردن بی مورد

شاید شما هم با تجربه نصب مجدد ویندوز و حتی مک آشنا باشید. زمانی میرسد که خسته می شوید از تلاش بیهوده برای تعمیر کردن سیستم عامل! این موقع است که با نصب مجدد سیستم عامل کار به سرانجام میرسد. اما در مورد سیستم عاملهای موبایل چنین نیست. سیستم عامل به صورت ایزوله در اختیاز برنامه ها است و آسیبی متوجه آن نیست. از این رو بدترین حالت ممکن شما نیاز به فاکتوری ریست خواهید داشت. همین! پس بی دلیل دنبال فلش کردن نباشید. این کار نه تنها سودی ندارد بلکه ممکن است موجب روبرو با خطری به نام بریک شدن شود. اگر در حین فلش کردن مشکلی پدید بیاید گوشی شما با آجر تفاوتی نخواهد داشت!

3-برنامه های بهینه کننده دروغین

اگر شما نوت بوک داشته باشید با پروفایلهای مصرف انرژی آشنا هستید. پروفایلهایی مانند High Performance و Normal و Power Saver که با انتخاب آنها عمر باطری و در مقابل آن توان پردازشی سیستم را تعیین می کنید. در سیستمهای عامل موبایل که به جای پردازنده اینتلی یا AMD بر پایه معماری بسیار ایده آل ARM طراحی شده اند اساساً چنین کاری بی معنا است و انتخاب توان پردازشی به صورت دینامیکی توسط سیستم عامل به صورت کاملاً اتوماتیک صورت می گیرد. فرکانس پردازنده و حتی اینکه چند هسته کار کنند کاملاً اتوماتیک تغییر میکند. پس دنبال برنامه های بهینه ساز مصرف انرژی نباشید. تنها چیزی که در اختیار شما برای بهینه سازی مصرف انرژی است تعیین سطح نور صفحه نمایش و همچنین روشن یا خاموش بودن ارتباطات بی سیم شامل بلوتوث، وایرلس و شبکه موبایل همراه (GPRS-EDGE-3G-4G) است.

 

وب شهر

ادامه مطلب
سه شنبه 30 آبان 1391  - 9:25 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825741
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی