به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 


 زمانی که زلزله ۷٫۳ ریشتری ژاپن را لرزاند، مردم از تلفن هایشان برای اتصال به دیگران و هشدار به دوستان و آشنایان در مورد خطر زلزله استفاده کردند. حالا ممکن است در آینده این خود تلفن ها باشند که برای هشدار نسبت به زلزله دیگران را خبر کنند نه خود مردم.

محققان و دانشمندان «دانشگاه برکلی کالیفرنیا» معتقدند با قطعه ای که در حال حاضر موجود در تلفن ها و اسمارت فونها است، می توانند این کار را انجام دهند؛ این قطعه همان شتاب سنج دستگاه است.

شتاب سنج که در حال حاضر در گوشی های تلفن همراه برای تغییر وضعیت دادن صفحات نمایش استفاده می شود، بهتر می تواند امواج اولیه یک زلزله که در ادامه به امواج ثانویه مخرب تبدیل می شوند، به کاربران چند ثانیه قبل از وقوع زلزله خبر دهد.

«کینگای کونگ» فارغ التحصیل دانشگاه برکلی به بی بی سی می گوید: «امروزه تلفن های هوشمند دارای سنسورهای زیادی هستند که ما می توانیم از آنها در راهی استفاده کنیم که پیش از این استفاده نمی شده است. در حال حاضر ما می توانیم زلزله های بالای ۵ ریشتر را تشخیص دهیم اما با شتاب سنج های بهتر در اسمارت فون های آینده، امیدوار هستیم تا بتوانیم زلزله های کوچک تر را هم تشخیص دهیم.»

این گروه از دانشمندان در حال کار روی این مسئله هستند تا بتوانند لرزش های بوجود آمده بخاطر زلزله را از دیگر لرزه ها تشخیص دهند. آنها معتقدند که این کار را با استفاده از یک الگوریتم مشخص که بتواند حرکات معمولی همچون پیاده روی، دویدن ، رانندگی و … را از لرزه های زلزله را تشخیص دهند، انجام خواهند داد.

 

ادامه مطلب
دوشنبه 20 آذر 1391  - 11:20 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899245
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی