به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

به وجود آمدن ابزارهایی که به وسیله آن ها بتوان طرح های مختلف را تولید کرد می تواند جالب باشد. از جمله این ابزارها می توان به پرینترها و یا چاپگرهای سه بعدی اشاره کرد.

 

استفاده از این نوع چاپگرها به این صورت است که طرحی را از رایانه دریافت می کنند و آن را بر روی کاغذ چاپ کرده و مورد استفاده قرار می گیرند. این موضوع در چاپگرهای سه بعدی نیز صدق می کند با این تفاوت که به جای چاپ بر روی کاغذ، چاپ را بر روی مواد دیگری همچون پلاستیک و یا تیتانیوم انجام می دهند.

زور بازوی چاپگرهای سه‌بعدی!

 

این چاپگرها در ابتدا توسط یک شرکت سوئیسی ساخته شد. نحوه کار آنها به این صورت است که برای این که بتوانند شکل را مدل سازی کنند ابتدا طرح مورد نظر را به صورت لایه لایه می سازند و آن را به صورت یک مایع بیرون می دهند که با اشعه ماورای بنفش حالت می گیرد و محکم می شود.

کوچکترین چاپگر ساخته شده از این نوع از یک جعبه کفش نیز کوچکتر است. این چاپگر طرح خود را بر روی یک ماده حک می کند و با اشعه نور آن را سفت می کند.

از جمله پرینترهای سه بعدی می توان به 3D Touch 3D printer، CB Printer، File2Part Gutenberg و ... اشاره کرد.

محققان توانسته‌اند تا با استفاده از چاپگرهای سه‌بعدی و سلول‌های بنیادین اقدام به تولید اندام سه‌بعدی انسان نمایند. با این کار علاوه‌بر تولید اجزای مختلف بدن انسان آن‌ها می‌توانند تاثیر داروهای مختلف را بر روی اجزای بدن انسان مشاهده کنند

چاپگرهای سه بعدی می توانند در ساخت ساختمان ها نیز به معماران کمک کنند چرا که معماران ساختمان می توانند آنچه را که در سر دارند به وسیله این چاپگرها تولید کرده و مشاهده کنند. چاپگرهای سه بعدی از شن و مواد ویژه ساخت و ساز استفاده می کنند تا مواد شبیه به مرمر و قویتر از سیمان را ارائه کنند.

چاپگرهای سه بعدی در فضا

از زمانی که انسان ها به فکر افتادند تا بر روی سیارات دیگر همچون ماه زندگی کنند به فکر فراهم کردن شرایط زندگی در آنجا افتادند، فراهم کردن این شرایط اصلا آسان نبود، از جمله آنها نیاز به داشتن خانه هایی برای زندگی است که بردن مصالح مورد نیاز برای ساخت و ساز به یک کره دیگر نیازمند تحمل مشقات زیادی است. با روی کار آمدن چاپگرهای سه بعدی این موضوع تاحدی قابل قبول است چرا که با وجود این دستگاه ها در کرات دیگر همچون ماه می توان از آن به عنوان مواد اولیه چاپگر استفاده کرد و طرح مورد نیاز را به وسیله آن تولید کرد. همچنین در صورتی که بتوان رابطه ای بین ربات های بنا و چاپگرها ایجاد کرد، کارهای ساخت و ساز با سرعت بیشتری انجام خواهد شد. از آنجایی که در سیارات پرتوهای مختلفی همچون اشعه گاما وجود دارد باید مکان ها را به گونه ای ساخت تا بتوانند انسان را در مقابل آسیب ها حفظ کنند. برای این کار موادی که به چاپگرهای سه بعدی می دهند ترکیبی از اکسیدهای سیلیکون، آلومینیوم، کلسیم، آهن و منیزیوم – مخلوطی از خاک و گرد و غبار است. با این روش تاکنون دانشمندان توانسته اند چند سازه را تولید کنند. 

زور بازوی چاپگرهای سه‌بعدی!

 

چاپگرها و انسان ها

محققان توانسته اند تا با استفاده از چاپگرهای سه بعدی و سلول های بنیادین اقدام به تولید اندام سه بعدی انسان نمایند. با این کار علاوه بر تولید اجزای مختلف بدن انسان آن ها می توانند تاثیر داروهای مختلف را بر روی اجزای بدن انسان مشاهده کنند که این کار موجب می شود تا تولید داروها با سرعت بیشتری انجام گیرد. همچنین از فواید آن می توان به کم شدن نیاز به اهدای عضو اشاره کرد. با این روش دیگر افراد در صف اهدای عضو نمانده و مشکلاتی همچون قبول عضو جدید از سوی بدن و ... را نخواهند داشت. دانشمندان در تلاش هستند تا از این طریق بتوانند سلول های بنیادین جنین انسان را نیز تولید کنند. در صورتی که شما بتوانید یک چاپگر سه بعدی در منزل خود داشته باشید از طریق آن می توانید مجسمه ها و وسایل مور نیاز خود را تولید کنید. از این روش برای تولید هدفون استفاده شده است. البته بخش های ساده ای از آن را می بایست از فروشگاه های ابزار الکترونیکی تهیه کرد.

زور بازوی چاپگرهای سه‌بعدی!

 

چاپگرها و غذایی آماده

اگر شما یک روز سخت را پشت سر گذاشته باشید و نیاز به یک غذای گرم و خوب داشته باشید می توانید غذای مورد علاقه خود با کمک چاپگرهای سه بعدی آماده کرده و میل بفرمایید. محققان بر این عقیده اند که در صورتی که برنامه های غذایی مورد نیاز خود را به چاپگر بدهید و به جای کاغذ و یا پلاستیک، مواد غذایی مورد نیاز را در داخل محفظه کارتریج آن قرار دهید، می توانید غذای مورد نظر خود را تحویل بگیرید.

زور بازوی چاپگرهای سه‌بعدی!

 

فائزه خاموشی

ادامه مطلب
شنبه 26 اسفند 1391  - 11:39 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825926
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی