چشم اندازی منحصر به فرد از فناوری که روزانه به آن اتکا می کنیم به طور دقیق در مجموعه عکسهای یک کانادایی مشخص شده تا بدانیم داخل همه چیز از آی پاد گرفته تا لپ تاپ چه چیزهایی وجود دارد. تاد مک لیلان عکاس کانادایی بیش از ۱۰ سال صرف پروژه عکاسی از این گجتها کرده است که نتایج آن این تخریب فناورانه را در کتاب جدیدی با عنوان ” چیزایی که جدا شدند” منتشر کرده است. این کتاب با هدف نمایش قطعات تشکیل دهنده نمادین ترین فناوریهای دنیا و چگونگی ترکیب آنها با یکدیگر منتشر شده است.
مهر، این قطعات از گوشه سمت چپ تصویر با یک کاور باطری آغاز شده است، عکاس برای گرفتن این تصویر حتی دکمه های کنترل را هم از هم جدا کرده است. همان دوربین کانن در تصویری گسترده که مک لیان برای تمام گجتهای کتاب خود ترتیب داده تا مخاطب یک ایده کلی از تمام قطعات تشکیل دهنده این دستگاه ها داشته باشد. در این کتاب همه چیز از یک دوربین تک لنزی تا یک دستگاه اسپرسو، آی پد و دوچرخه به صورت تفکیک قطعات تشکیل دهنده ارائه شده است.
وی همچنین برخی از ابزارهای موسیقی چون آکاردئون را که ۱۴۵۰ قطعه مختلف تشکیل شده را بررسی کرده است و از هر مجموعه دوبار عکاسی کرده است که یک بار نمای شبیه به انفجار و یک بار نمای مسطح و پهن را روی یک زمینه خنثی به نمایش گذاشته است. وی در این کتاب نوشته است: از زمان بچگی به هنر پیاده کردن قطعات علاقمند بودم، وقتی که بچه بودم در اتاقم با چکش اسباب بازی هایم را خرد می کردم و وقتی در مقطع دبیرستان تحصیل می کردم ، قطعات اتومبیل پونی هیوندا ۱۹۸۵ خود را پیاده کردم. هر شی که توجه من را به خود جلب کند به سرعت به قطعات تشکیل دهنده خود تبدیل می شود.
این عکاس توضیح داده است که می خواسته داخل این دستگاه ها را نمایش دهد تا دنیای کیفیت و زیبایی آنها مشخص شود. تصویری از یک واکمن سونی ۱۹۸۲ با ۳۷۰ قطعه، این قطعات از گوشه سمت چپ با هدفون و کابلها آغاز شده است. لیلان نوشته است: پیاده کردن قطعات این دستگاه ها یک روز و نیم طول می کشد و گاهی وقتها این زمان طولانی تر می شود چرا که باید قطعات پیاده شده با ترتیب ترکیب شده صحیح کنار هم چیده شوند. حتی کوچکترین اشیاء نیز گاهی سه روز یا بیشتر زمان می برد.
وی اضافه کرد: آنچه که در یک قاب کوچک قرار گرفته ممکن است سطحی به وسعت ۳ متر مربع را پر کند، بنابراین انتظار وسعت گستردگی قطعات تشکیل دهنده دستگاه ها چندان هم میسر نیست.