به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

آماندا گاسای که پیش از این اولین صفحه گرامافون چاپ سه بعدی دنیا را خلق کرده بود و به جای ضبط صدا، آن را پرینت نموده بود؛ اکنون شیوه ای را ابداع نموده تا بتوانیم عکس های معمولی مان را با پرینترهای سه بعدی چاپ کنیم. همان طور که می دانید، اگر چه هنوز در آغاز دوران پرینترهای سه بعدی به سر می بریم، اما چاپ سه بعدی گامی دیگر به جلو برداشته و درحال تبدیل شدن به یک پرینتر خانگی است. اما چرا آن را تبدیل به یک پرینتر عکس نکنیم؟ آیا وسوسه انگیز نیست با یکی از این پرینترها سراغ آرشیو عکس های دیجیتال روی هارد کامپیوترمان برویم؟

photo 11 چاپ عکسهای دیجیتال به صورت سه بعدی

آماندا شیوه ای ابداع کرده که می توانیم عکس های معمولی دیجیتال را به صورت ۳D چاپ کنیم. برای این کار تنها به یک پرینتر سه بعدی همچون Objet Connex500 داریم تا با کیفیت ۶۰۰ پیکسل بر اینچ به خلق اشیاء بپردازد. البته در کنار آن حضور اپلیکیشن هایی چونModelBuilder library و Processing هم ضروری است تا عکس ها را به نقشه های قابل چاپ سه بعدی تبدیل کنیم.

شیوه کار به این گونه است که با استفاده از مواد نیمه شفاف کارتریج پرینتر Objet Connex500 بخش های تاریک و سایه دار عکس ضخیم تر چاپ می شوند. هنگامی هم طرح نهایی مقابل روشنایی قرار گیرد، نور از بخش های نازک تر به راحتی عبور کرده و بخش های ضخیم تر تیره باقی می مانند. و بدین شکل یک تصویر تک رنگ خلق می شود.

آماندا برای آماده سازی تصاویر ابتدا آنها را به یک عکس سیاه و سفید تبدیل می کند و سپس به هر پیکسل بر اساس میزان سایه و تاریکی آن، یک ضخامت مشخص را تخصیص می دهد. آنگاه آن را تبدیل به یک فایل قابل چاپ با پرینتر سه بعدی می کند. تمام این کارها توسط الگوریتم ها و کدهایی انجام می شوند که توسط وی نوشته شده اند. نتیجه کار بسیار جذاب و افسانه ای خواهد بود. به گونه ای که وسوسه می شوید مجموعه ای از آنها را کنار هم گذارده و دیواره ای زیبا برای خانه یا محل کارتان بسازید.

برای جزئیات بیشتر در خصوص شیوه تبدیل عکس ها و تولید این ورق های جادویی می توانید به سایت INSTRUCTABLES مراجعه کنید.

ادامه مطلب
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  - 7:59 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5897315
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی