به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

زمانی که کودکان اولین کلمات خود را به زبان می آورند تمام خانواده خوشحال شده و از شیرین زبانی های کودک لذت می برند اما برخی کودکان هستند که خیلی دیر سخن می گویند و یا بر اثر مشکلاتی از این قابلیت محروم شده اند.

"فیلد تیلور" دختر بچه ۳ ساله ای است که به یک مشکل خاص دچار شده است. این کودک مبتلا به سندروم "گلات۱" است که بر روی قدرت تکلم او تاثیر گذاشته و قابلیت سخن گفتن را در شرایط عادی از او می گیرد.



این بیماری در سال ۱۹۹۱ برای اولین بار دیده شد و به حدی نادر است که از ان زمان تا کنون تنها ۳۰۰ مورد در تمام دنیا دیده شده است که البته درمانی هم برای آن پیدا نشده و تمامی بیماران از قدرت تکلم محروم هستند.


این دختر بچه انگلیسی اما توانسته راهی عجیب را برای درمان این بیماری پیدا کند. این دختر تنها زمانی می تواند صحبت کند که ۴ بسته پنیر خامه ای خورده باشد.


پزشکان در مورد این موضوع می گویند به نظر شکر و موادی که در این پنیر وجود دارد باعث می شود تا انرژی لازم به مغز رسیده و آن نیز می تواند بخش ضعیف مربوط به تکلم را راه بیاندازد. این دختر این روزها هفته ای یک کارتن پنیر خامه ای می خورد ومی تواند صحبت کند.

ادامه مطلب
جمعه 1 شهریور 1392  - 8:14 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6217966
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی