حتما تا کنون بارها شنیده اید که باید برای جلوگیری و عدم سوء استفاده اطرافیان از سیستم برای آن رمز عبور تنظیم کنیم! ما شدیدا به این مورد واقفیم. یک رمز عبور باعث می شود که هر فردی به سیستم شما دسترسی نداشته باشد، فایل های شخصی را مشاهده نکند و حتی در غیاب شما از طریق وارد شدن و مشاهده ایمیل شما، به نامتان به کسی ایمیل نفرستد! این ها نکاتی است که بسیار حائز اهمیت است. با این حال که به بسیاری از دوستان پیشنهاد می کنیم رمز عبورشان را تنظیم و گاه به گاه آن را عوض کنند در عین حال گاهی لازم است که رمز را برداشت یا صفحه ورود را غیر فعال کرد. خوشبختانه این کار از ویندوز xp به بعد برای تمامی ویندوز ها امکان پذیر است.
اگر می خواهید ریسک کنید و این صفحه را غیر فعال کنید حتما این آموزش را بخوانید. شما در چند گام کوتاه خواهید توانست این کار را کنید.
با توجه به نوع ویندوز یکی از سه گام زیر را اجرا کنید :
برای Windows 7 و Vista:
ابتدا start را باز کنید و عبارت netplwiz
را نوشته و اینتر بزنید
برای Windows XP:
ابتدا از طریق استارت منو گزینه run را بزنید و عبارت control userpasswords2
را بنویسید و بعد اینتر را بزنید
برای Windows 8:
در Search Charm عبارت netplwiz
را سرچ کنید
در هر سه مورد بعد از زدن اینتر کادری مشابه زیر برایتان باز می شود :
بعد از اینکه نام کاربری و پسورد خود را نوشتید می توانید ok را بزنید. بعد از این کار هر بار بخواهید وارد ویندوز شوید دیگر نیازی به وارد کردن رمز عبور نیست و به راحتی می توانید وارد شوید.