به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خون، كثيف است و تمامي لباس‌هاي من هميشه خون‌آلوده هستند، در مدرسه هيچكس به من نزديك نمي‌شود، تا با هم بازي كنيم.
ایسنا: يك دختر 13 ساله هندي به جاي اشك، خون گريه مي‌كند و علاوه بر اين، از تمامي منافذ بدنش خون مي‌چكد.
به گزارش خبرگزاري شينهوا، «تونيكل دوي ودي» دختر نوجوان هندي است كه بدون هيچ خراش يا زخمي بر روي پوست بدنش، خونريزي دارد.
هنگامي كه گريه مي‌كند، به جاي اشك، خون از غدد اشكي چشمانش مي‌چكد.
علاوه بر اين از گردن، بيني و كف پاهايش نيز خون ترشح مي‌شود.
اين دختر 13 ساله مي‌گويد: اين موضوع اولين بار باعث ترس من شد، اما بعد به آن عادت كردم.
خون، كثيف است و تمامي لباس‌هاي من هميشه خون‌آلوده هستند، در مدرسه هيچكس به من نزديك نمي‌شود، تا با هم بازي كنيم.
من هيچ وقت نمي‌توانم گريه كنم و هميشه جلوي گريه خودم را مي‌گيرم، تا خون جاري نشود.
بر اساس گزارشات و آزمايشات صورت گرفته به روي اين دختر، وي از ژوئيه سال 2007 ميلادي براي اولين بار از راه دهانش خونريزي داشت و از همان زمان اين خونريزي ادامه دارد.
ابتدا پزشكان گمان كردند، خون‌ها از زخمي ناشي مي‌شود، اما چند هفته بعد اين خونريزي از منافذ پوست سر وي هم ادامه يافت.
پزشكان انستيتو تحقيقاتي هند بر اين عقيده‌اند كه اين دختر به بيماري كمبود پلاكت خون مبتلاست و بر همين دليل بدنش قادر به تامين پلاكت به ميزان كافي نبوده و از اين روست كه خون از منافذ بدنش ناخواسته خارج مي‌شود.
«تونيكل» 13 ساله همراه با سه خواهر و والدينش در روستاي عالم باغ در شهر لاك نو در ايالت اوتارپرادش هند زندگي مي كند.


 
ادامه مطلب
چهارشنبه 25 آذر 1388  - 8:17 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898494
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی