به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در ویندوز 8 و 8.1 منویی به نام Power User ایجاد شده است که می‌توان با زدن کلیدهای ترکیبی Win+X به آن دسترسی پیدا کرد. در ویندوز 8 این منو دارای گزینه‌ی Command Prompt می‌باشد که باعث افزایش سرعت دسترسی به Command Prompt می‌شود. اما در ویندوز 8.1 این گزینه جای خود را به Windows PowerShell داده است. اگر از کاربران ویندوز 8.1 هستید و از Command Prompt بیشتر از PowerShell استفاده می‌کنید شاید ترجیح بدهید این منو مانند ویندوز 8 دارای گزینه‌ی Command Prompt باشد. در این ترفند نحوه‌ی بازگردانی این گزینه را به منوی Power User برای شما شرح می‌دهیم.

 

بدین منظور:
در فضای خالی تسک‌بار راست‌کلیک کنید و Properties را بزنید.
به سربرگ Navigation بروید.
اکنون تیک گزینه‌ی Replace Command Prompt with Windows PowerShell in the menu when I right-click the lower-left corner or press Windows key+X را بزنید و بر روی OK کلیک کنید.
حال اگر کلیدهای ترکیبی Win+X را بزنید مشاهده می‌کنید که گزینه‌ی Windows PowerShell جای خود را به Command Prompt داده است

ادامه مطلب
شنبه 23 آذر 1392  - 12:07 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900799
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی