به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

جام، افرادی كه به ویروس آنفولانزا آلوده شوند، ۱ روز پیش از این كه نشانه‌های بیماری بروز كند تا ۵ روز پس از بروز آن، می‌توانند دیگران را آلوده كنند. بنابراین، ممكن است شما زمانی كه هنوز نمی‌دانید به این بیماری دچار شده‌اید، آن را به دیگران انتقال دهید.

 

آنفولانزا چگونه درمان می‌شود؟
ـ مراقبت و استراحت در خانه همه‌ی چیزی است كه برای تسكین نشانه‌های آنفولانزا نیاز هست. باوجود این، داروهای ضد ویروس برای كاهش مدت زمان بیماری و شدت نشانه‌ها نیز وجود دارد. این داروها به‌ویژه برای افراد مسن و كسانی كه خطر شدت گرفتن پیامدهای بیماری در آنان بالاست، مفید هستند. مصرف این داروها را طی دو روز پس از بروز نخستین نشانه‌ها باید آغاز كرد. مصرف این داروها به دستور پزشك نیاز دارد.

ماده غذایی كه در این بخش به شما معرفی می‌شود، تأثیر بسزایی در كاهش علائم این بیماری داشته و احتمال ابتلا به آن را كمتر خواهد كرد.

 

بقيه در ادامه مطلب...

توت سیاه 
توت سیاه یكی از مواد غذایی است كه برای جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا مؤثر شناخته شده است. دانشمندان در تحقیقی كه روی این میوه داشته‌اند دریافته‌اند این میوه سرشار از آنتی‌اكسیدان بوده و موجب كاهش التهاب می‌شود. با این یافته‌ها دانشمندان تحقیقات خود را روی تأثیر این میوه روی آنفلوانزا متمركز كرده‌اند. 


قارچ 
قارچ به عنوان یك ماده غذایی كه سرشار از سلنیوم و آنتی‌اكسیدان است، شناخته شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد كه سطح پایین سلنیوم موجود در بدن باعث افزایش خطر ابتلای شدید به آنفلوانزا می‌شود. علاوه‌بر این ویتامین B، ریبوفلاوین و نیاسین موجود در این ماده غذایی نقش مهمی در ارتقا و افزایش سطح سیستم ایمنی بدن بازی می‌كند. همچنین دانشمندان از قارچ به عنوان یك ضد ویروس، ضدباكتری و ضدتومور یاد كرده‌اند. بنابراین مصرف بیشتر این ماده غذایی را در طول فصل‌هایی از سال كه امكان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا بیشتر است، توصیه می‌كنند. 


كلم 
كلم نیز مانند هندوانه منبع دیگری برای تقویت گلوتاتیون سیستم ایمنی شناخته شده است. كلم در طول فصل پاییز و زمستان به وفور یافت می‌شود و استفاده از آن نیز ساده است. متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند تا از انواع كلم در سوپ و سالادها استفاده شود و با این روش به ارزش غذایی، آنچه در هر وعده غذایی انتخاب می‌شود، افزوده شود. 


بادام 
مصرف چند عدد بادام نقش بسیار مؤثری در حفظ سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. مصرف یك چهارم فنجان بادام نزدیك به نیمی از نیاز بدن به ویتامین E را تأمین كرده و موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود. بادام همچنین حاوی ویتامین B، ریبوفلاوین و نیاسین است كه اثرات ضداسترس دارند و به این علت موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. 


ماست كم‌چرب 
مصرف یك فنجان ماست كم‌چرب به صورت روزانه امكان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا را كاهش می‌دهد. محققان بر این باور هستند كه سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماری‌ها با خوردن این ماده غذایی تحریك می‌شود. آخرین یافته‌ها نشانگر آن است كه میان سطح پائین 
ویتامین D و ابتلا به آنفلوانزا ارتباط مستقیمی وجود دارد. ماست به‌عنوان یك منبع دیگر حاوی این ویتامین، از این لحاظ نیز در جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزا نقش مؤثری دارد.

 

سیر 
سیر حاوی چند آنتی‌اكسیدان است. متخصصان امور تغذیه این ماده غذایی را به عنوان مهمترین عامل نبرد با مهاجمان سیستم ایمنی بدن می‌شناسند. سیر با انواع باكتری‌ها مقابله می‌كند. با این حال نوع مصرف سیر برای حفظ آنتی‌اكسیدان‌های موجود در آن حائز اهمیت است. این ماده غذایی را باید به صورت ورقه‌های نازك یا خرد شده 15 تا 20 دقیقه قبل از پایان پخت به غذا افزود تا موجب افزایش و فعال‌سازی آنزیم‌های سیستم ایمنی شود. 


اسفناج 
اسفناج را به عنوان یك ماده غذایی كه سرشار از مواد مغذی است، می‌شناسند. فولات موجود در این ماده غذایی بدن را در تولید سلول‌های جدید كمك كرده و موجب ترمیم DNA می‌شود. فیبر، آنتی‌اكسیدان‌ها و ویتامین C موجود در آن در كاهش ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا مؤثر است. این سبزی را به صورت خام و یا كم‌پخته شده باید مصرف كرد تا اثرات غذایی آن كاهش نیابد. 


چای 
چای از هر نوعی كه نوشیده شود به علت دارا بودن پلی‌فنل‌ها و فلاونوئیدها در مبارزه با ویروس آنفلوانزا مؤثر است، این آنتی‌اكسیدان‌ها موجب نابودی رادیكال‌های آزاد می‌شوند. 



كلم بروكلی 
كلم بروكلی موجب تقویت ایمنی بدن است. مطالعات نشان می‌دهد یك نوع ماده شیمیایی كه در گل كلم بروكلی وجود دارد سیستم ایمنی بدن را تحریك می‌كند. علاوه‌بر این كلم بروكلی سرشار از مواد مغذی است كه بدن را در برابر آسیب‌ها حفظ می‌كند. ویتامین A، ویتامین C و گلوتایتون موجود در آن در ارتقای سیستم ایمنی بدن و محافظت در برابر بیماری‌ها مؤثر است. 
استفاده از این ماده غذایی به همراه مقداری پنیر برای مبارزه با آنفلوانزا و سرماخوردگی مؤثرتر خواهد بود.

ادامه مطلب
شنبه 21 دی 1392  - 11:52 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899683
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی