به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

آئودی یکی از حاضران نمایشگاه CES 2014 بود که برای نمایش جدیدترین دستاوردهای خود در ساخت خودروهای بدون سرنشین قدم به این عرصه جهانی گذاشته بود. این کمپانی آلمانی سال گذشته از خودروی Audi A6 Avant خود رونمایی کرد که در واقع دارای قابلیت پارک خودکار البته با سرعتی بسیار پایین بود و از آن زمان تاکنون با مطالعه در این حوزه توانست محصولات جدیدتری را با امکانات بهتر وارد بازار نماید.

در نمایشگاه امسال، کمپانی ائودی مدل ساده‌ شده‌ای از فناوری هدایت خودکار خود را رونمایی کرد که به اندازه یک جعبه کفش بود و به راحتی آن را در داخل اتومبیل‌های تولیدی خود جای داده بود.
مدل آزمایشی Audi A7 مجهز به یک دوربین دیجیتال، اسکنر لیزری و سیستم راداری است که در داخل اتومبیل نصب می‌شود. براساس گفته دکتر Bjorn Giesler مدیر پروژه ساخت خودروهای بدون سرنشین آئودی، این اتومبیل‌ها قادرند هرآنچه که در سطح جاده قرار دارد را تشخیص دهند که این قابلیت در نوع خود بی‌نظیر است.

البته لازم به یادآوری است که این نوع اتومبیل‌ها تماما هم خودکار نیستند و شاید بهتر باشد که از این فناوری با نام سیستم کنترل قابل انطباق با فرمان خودکار یاد کرد. مدیران کمپانی آئودی برای نمایش قابلیت‌های این فناوری جدید، یک سفر طولانی میان دو ایالت مختلف آمریکا را با استفاده از این خودروی بدون سرنشین ترتیب دادند که توسط تعداد خودروی پلیس اسکورت می‌شد و خوشبختانه مسافرین این خودرو نیز به سلامت به مقصد رسیدند.

در این سفر، نخست راننده هدایت اتومبیل را بر عهده داشت اما در یکی از بزرگراه‌ها، اتومبیل‌های پلیس هر چهار لاین را مسدود نموده و پس از آنکه راننده سرعت خودرو را به 40 مایل بر ساعت (حدودا 65 کیلومتر بر ساعت) رساند، سیستم هدایت خودکار فعال شد. از آن زمان به بعد بود که دیگر اتومبیل‌های آئودی همراهی کننده این خودرو، رفتار متداول اتومبیل‌ها در سطح جاده‌ها را شبیه‌سازی نمودند تا واکنش و عملکرد این سیستم را بسنجند. برای نمونه یکی از آنها به طور ناگهانی مقابل خودروی بدون سرنشین قرار می‌گرفت تا واکنش آن را بسنجد و در آن زمان بود که خودروی A7 سرعت خود را کم کرده و پس از کنار رفتن خودروی جلویی خود به طور خودکار سرعت می گرفت.

البته برخی امکانات ایمنی دیگر هم برای این سیستم در نظر گرفته شده بود: برای نمونه در نقطه‌ای از مسیر، راننده هر دو دست خود را روی زانوهایش قرار داد و چشمان خود را بست، در این لحظه بود که اتومبیل با پخش آلارم سعی در هشیار نمودن راننده کرد و پس از چند ثانیه که راننده عمدا چشمانش را باز نکرد خودرو با گرفتن ترمزهای پیاپی و سپس توقف کامل جان سرنشین را نجات داد.
هدف از طراحی این سیستم اطمینان از هشیاری سرنشین خودرو در حین رانندگی است: چنانچه سیستم تشخیص دهد که چشمان شما بسته است وارد وضعیت ایمنی می‌شود، اما مشخص نیست که  اگر راننده عینک بر چشم بزند، عملکرد این سیستم چه خواهد بود.
در پایان می‌توان گفت که این سیستم نمی‌تواند کاملا جایگزین راننده شود و بیشتر با هدف افزایش راحتی راننده طراحی شده است و در واقع هدف نهایی تمامی کمپانی‌های دست اندرکار این زمینه افزایش ایمنی و راحتی سرنشینان خودرو از جمله راننده است.

ادامه مطلب
دوشنبه 23 دی 1392  - 9:45 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899079
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی