به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

مصطفي حسنعليان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بيان اينكه گروه هوا و فضا دانشگاه صنعتي اصفهان از سال تحصيلي 84 ـ 85 كار خود را با ساخت UIV با موتور بنزيني آغاز كرد، افزود: اين تيم با اختراع و ساخت اين هواپيما موفق به كسب رتبه‌هاي دوم در مسابقات دانشگاه صنعتي شريف و كسب رتبه سوم در مرحله ساخت نمونه پروازي شده است.
وي با اشاره به اينكه با ساخت هواپيمايي با نوع MAV با ابعاد زير 500 گرم و ابعاد زير 50 سانت در مسابقات كشور فرانسه در سال 2007 شركت كرده‌ و از بين 24 تيم شركت كننده موفق به كسب رتبه نهم شديم، بيان داشت: در اين مسابقات با اجرايي يك ماموريت هوايي كه يك ناحيه را دور زده و در يك نقطه خاص تصويربرداري كند و سربازهاي قرمز و آبي را از يكديگر تشخيص دهد و اگر تعداد سربازهاي قرمز از آبي بيشتر بود يك سنسور بيندازد.
سرپرست گروه هوا و فضا دانشگاه صنعتي اصفهان خاطرنشان كرد: در سال 2008 در مسابقات جهاني آلمان با ساخت هواپيمايي بزرگ‌تر در اين مسابقات شركت كرديم مزيت اين هواپيما نسبت به هواپيماهاي قبل به كارگيري سيستم اتوپايلت در آن بود اين سيستم در مواقعي كه خلبان قادر به ديدن نباشد به صورت خودكار كار كرده و در ايمني هواپيما نقش موثري دارد.
وي با اشاره به چگونگي انجام كار اظهار داشت: در ساخت هواپيماها از دو روش آماري و علمي براي ساخت هواپيما بهره مي‌بريم به اين صورت كه در بررسي‌هاي آماري هواپيماي ساخته شده را از نظر شكل ظاهري و مزيت‌هاي آن بررسي مي‌كنيم، در پردازش علمي نيز تحليل‌هاي زيادي را در ساخت بال هواپيما به كار مي‌بريم.
حسنعليان با اشاره به اينكه دراين بررسي‌ها تلاش شده تا بررسي‌هاي علمي و آماري را بر هم منطبق كرده و از نتايج آن در ساخت هواپيما استفاده كنيم، تصريح كرد: ساخت مقطه بال هواپيما يا «ايرفويل» از سخت‌ترين مراحل ساخت هواپيما است در اين كار با تحليل 1500 ايرفويل موفق به ساخت شش ايرفويل مناسب براي هواپيما شديم.
وي با بيان اينكه براي راحت‌تر كردن ساخت ايرفويل هواپيما نرم‌افزاري ساخته‌ايم، ادامه داد: اين نرم‌افزار قادر به تحليل و بررسي ايرفويل‌هاي ارائه شده است و مي‌تواند با بررسي داده‌هاي طول بال، وزن و سرعت نوع ايرفويل را براي هواپيما ارائه دهد.
سرپرست گروه هوا و فضا دانشگاه صنعتي اصفهان اضافه كرد: در آينده در صدد ساخت هواپيمايي مشابه هواپيماي RAVEN آمريكا بوده كه 60 درصد كار را انجام داده‌ايم و همچنين در مسابقات جهاني آلمان در سال 2010 شركت مي‌كنيم كه تاكنون 30 تا 40 درصد كار آن را انجام داده‌ايم.
وي بااشاره به مزيت هواپيماهاي جديد گفت: بيشتر هواپيماها داراي PLANFORM دلتايي بوده اما هواپيماي جديد داراي PLANFORM با مدل INVERS ZIMMER MAN است. 
 
ادامه مطلب
شنبه 28 آذر 1388  - 6:07 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5897764
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی