به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

android-security

تلفن‌های هوشمند امروزی، ساخته‌ شده‌اند تا علاوه بر قابل‌حمل بودن، اطلاعات شخصی ما را هم حمراه خود حمل کنند! امروزه امنیت مسئله‌ای بزرگ است که شکسته‌شدن آن برای تلفن شما چیزی بیش از ازدست دادن چند شماره تلفن خواهدبود! ما درباره حساب‌های شبکه‌های اجتماعی، فایل‌های شخصی و همگام‌سازی شده، اسناد مهم، ایمیل‌ها، تصاویر و پیام‌ها و چندین و چند مورد دیگر صحبت می‌کنیم! در این بین اندروید سیستم‌عاملی فراگیر و رایج است که کاربران بسیاری از آن استفاده می‌کنند، اساس اندروید هم منبع کاملاً باز یا به اصطلاح Open Source بودن است که به خودی خود می‌تواند امنیت گوشی شما را پایین بیاورد، پس با ما و ۱۰ نکته کاربردی جهت امنیت بیشتر دستگاه اندرویدیتان، همراه باشید.

بقيه در ادامه مطلب...

۱ . همه رمزهایتان را ذخیره نکنید!

save-password

افراد زیادی هنگام ورود به حسابشان در شبکه‌ها و سایت‌های مختلف، پسوورد خود را هم در آن قسمت سیو می‌کنند! که چندان نمی‌تواند کار درستی باشد، تا به حال به این فکر کردید که اگر فردی فقط برای چند ثانیه به دستگاه شما دسترسی داشته‌باشد می‌تواند به صورت کامل حساب شما را زیر و رو کند؟ پس بهتر است که در موارد مهم کمی بیشتر حواستان به رمزهایتان باشد.

۲ . از امکانات امنیتی پیش‌فرض اندروید استفاده کنید!

lock-screen

اگر سری به تنظیمات دستگاه اندرویدیتان بزنید می‌بینید که بصورت پیش‌فرض نیز گزینه‌هایی برای شما تعبیه شده‌است. با تغییر قفل صفحه و انتخاب یکی از روش‌های Password, PIN, Pattern یا Face Unlock می‌توانید امنیت دستگاهتان را بیشتر از پیش تظمین کنید.

۳ . برنامه‌های خود را قفل کنید!

app-lock

قفل کردن و رمزگذاری روی برنامه‌های مختلف، از آسان‌ترین و کاربردی‌ترین روش‌های امنیتی است که تا حدود بسیار زیادی خیالتان را راحت خواهدکرد! نرم‌افزارهایی چون AppLock این کار را به راحتی برای شما، انجام خواهندداد! البته توجه کنید که تا حد امکان از رمزهایی مثل پترن استفاده نکنید چون از روی اثر به جا مانده روی نمایشگر، می‌توانند قابل تشخیص باشند!

۴ . دسترسی و سطح کیفی برنامه‌ها، مهم‌تر از آنی‌ست که فکرش را بکنید!

app-premissions

هنگام نصب برنامه‌ها، همیشه لیستی از دسترسی‌های آن برای شما ارائه می‌شود که توجه کردن به آن‌ها، خالی از لطف نیست! برای مثال هیچوقت یک نرم‌افزار تنظیم ساعت نباید به ایمیل‌ها و پیام‌های شما دسترسی داشته‌باشد! البته که در نسخه +۴٫۳ از اندروید، امکان ویرایش و تغییر دسترسی برنامه‌ها برای کاربر فراهم آمده‌است.

مورد دیگر کیفیت و تظمین برنامه‌هاست، که به راحتی با خواندن نظرات مختلف افراد، تعداد دانلودها و ارزیابی که از آن در فروشگاه به عمل آمده می‌توان آن را تشخیص داد.

reviews-and-rating

۵ . شبکه اینترنتی خود را ایمن سازید!

یکی از مهم‌ترین بخش‌های ایمن‌سازی یک دستگاه، امنیت شبکه‌ای است که به آن متصل می‌گردد. البته که بسیاری از افراد سودجو نیز، از همین راه اطلاعات شما را کش می‌روند! تا حد امکان سعی کنید از شبکه‌های وای-فای عمومی که در شهر وجود دارد، برای کارهای شخصی چون پرداخت‌های بانکی استفاده نکنید، چون از آن‌جایی که همه افراد از همان شبکه‌ای که شما استفاده می‌کنید، استفاده می‌کنند؛ به راحتی می‌توانند اطلاعات شما را در زمانی بسیار کوتاه به سرقت ببرند.

شما می‌توانید با نرم‌افزارهایی چون Hideninja شبکه اتصالی خود را، کاملاً رمزگذاری و ایمن کنید، که برای افراد مختلف سرقت اطلاعات شما را بسیار سخت خواهدکرد. اما اگر متوجه شدید که شبکه شما بصورت کاملاً مستقیم موردحمله و سرقت قرار می‌گیرد، نرم‌افزار WiFi Protector نیز می‌تواند بسیار کارا باشد. اگر هم دستگاه اندرویدی روت‌شده دارید، می‌توانید از برنامه SecDroid استفاده کنید که با برخی تغییرات در هسته سیستم‌عامل جهت اتصال به اینترنت، تأثیراتی در امنیت دستگاه خواهدداشت.

network-security

۶ . حساب‌های کاربری مختلفی در دستگاهتان ایجاد کنید!

Restricted_profiles_step5_thumb

اگر از یک تبلت اندرویدی استفاده می‌کنید، از نسخه جلی‌بین اندروید به بعد قادر هستید تا چند پروفایل مختلف در تبلت ایجاد کرده و برنامه‌ها و اطلاعات شخصی خود را از سایر افرادی که از تبلت استفاده می‌کنند، جدا سازید! برای استفاده از این امکان به مسیر ” Setting < Users ” بروید.

۷ . از اطلاعاتتان، یک نسخه پشتیبان بگیرید!

backup

یک بکاپ از اطلاعات کلی‌تان، موردی ضروری در دنیای تلفن‌های هوشمند امروزی محسوب می‌شود. وقتی را تصور کنید که دستگاه شما توسط شخصی به سرقت برده می‌شود، تنها راهی که شما می‌توانید از دسترسی به اطلاعاتتان جلوگیری کنید حذف تمامی آن‌ها از راه دور است. که یعنی بدون داشتن یک نسخه پشتیبان جداگانه، برای همیشه تمامی آن‌ها را از دست خواهیدداد.

حتی اگر بتوانید دوباره تلفن دزدیده‌شده‌تان را با اطلاعات دست‌نخورده پیدا کنید، باز هم احتمال هک شدن آن وجود دارد! پس هیچوقت کار از محکم‌کاری، عیب نمی‌کند!

۸ . از برنامه‌های امنیتی دیگر هم استفاده کنید!

security-apps

آنتی‌ویرس‌های مختلف و برنامه‌های امنیتی، امکانی دیگر هستند که با افزایش و قوی‌تر شدن روزبه‌روز بدافزارها، می‌توانید از آن‌ها جهت ایمن‌سازی اندروید خود بعلاوه چندین ویژگی دیگر، استفاده کنید که لیستی مختصر از برترین‌های آنان را ارائه می‌کنیم :

البته به این مورد نیز توجه کنید که هیچوقت به صورت همزمان دو یا چند آنتی‌ویروس روی دستگاه خود نصب نکنید، چرا که طبق گزارشات می‌تواند مشکلات سخت‌افزاری/نرم‌افزاری متعددی برای دستگاه اندرویدیتان ایجاد کند!

۹ . تلفن گم‌شده‌تان را ردیابی کنید!

track-lost-phone

خب حالا که از اطلاعاتتان بکاپ دارید و می‌خواهید واقعاً تلفن گم‌شده یا به سرقت‌رفته‌تان را پیدا کنید! بر اساس سازندگان تلفن‌همراه، گوشی شما به طوری ساخته‌شده که بصورت پیش‌فرض توسط GPS قابل ردیابی باشد. در این زمینه برنامه‌های زیادی تولید و ارایه گشته‌اند که از نمونه‌های باکیفیت و خوب آن‌ها می‌توان به Where’s my DroidAndroid Lost و Cerberus اشاره کرد که هر کدام به خودی خود، امکانات بسیار جالب و کاربردی برای کاربران ارایه می‌کنند. برنامه‌های امنیتی و آنتی‌ویروس‌های معرفی شده در قسمت قبل هم بعضاً چنین امکانی را دارا می‌باشند.

۱۰ . از راه دور، همه چیز را نابود کنید!!

آخرین مرحله‌ای که برای شما باقی می‌ماند برای وقتی است که مطمئنید برای همیشه تلفنتان را از دست داده‌اید! از آن‌جایی که از قبل یک نسخه پشتیبان از اطلاعات خودتان دارید، می‌توانید با استفاده از برخی برنامه‌ها از راه دور به صورت کامل تمامی اطلاعاتتان را پاک کنید و سپس آن‌ها را بازگردانی کنید، حداقل قبل از اینکه جناب دزد محترم  تمامی اطلاعات شما را زیر و رو کند…! در حقیقت این مرحله را قسمتی ضروری باید نامید.

برنامه‌های زیادی در این زمینه موجود هستند، که ۳CX Mobile Device Manager یکی از نمونه‌های خوب آن‌هاست که با ایجاد یک حساب در این قسمت، می‌توانید به آسودگی از آن استفاده کنید.

remote-wipe

 
ادامه مطلب
جمعه 18 بهمن 1392  - 8:28 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5914586
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی