به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

باشگاه خبرنگاران؛ شاید برخی از دوستان برایشان سوال پیش بیاید که پورت چیست ؟ پورت در معنا به معنی درگاه است و برای رد و بدل کردن اطلاعات بین دو کامپیوتر استفاده میشود. (‏محلی است که داده‌ها وارد یا خارج می‌شوند.)
دو نوع پورت فیزیکی و مجازی وجود دارد.
 پورت های فیزیکی مانند:
پورت مودم RJ-11 MODEM PORT
این پورت برای کانکت شدن خط تلفن به مودم داخلی یک لپ تاپ هست . یک کانکتور 4 یا 6 سیمه برای این تجهیزات به کار می رود. اگر لپ تاپی مودم داخلی داشت حتما این پورت را نیز دارد. 99 درصد لپ تاپ ها دارای مودم داخلی برای اتصال به شبکه تلفن از طریق زوج سیم هایشان هستند
 
پورت شبکه RJ-45 Ethernet Port
این پورت برای اتصال به سایر تجهیزات شبکه DSL/Broadband از طریق کابل شبکه می باشند و شما می توانید با سرعت 10/100/1000 Mbps به شبکه های رایانه ای local-area networks LAN متصل شوید. دقت کنید که پهانای ان از پورت مودم بیشتر می باشد و دارای کانکتور 8 سیمه است .
 
شکاف های مموری کارت Memory Card Slot
اسلات یا شکاف های کوچکی هستند که شما می توانید کارت حافظه های دستگاه های قابل حمل همانند موبایل ، دوربین فیلم برداری و عکاسی و غیره را وارد آنها کرده و مثل یک ram redear به اطلاعات انها دسترسی داشته باشید. اغلب در دو استاندارد SD برای کارت ها حافظه های مولتی مدیا و استاندارد مختصی سونی یعنی Memory Stick طراحی شده اند. شما می توانید با یک فشار کارت های حافظه را وارد آنها کنید و با فشار دوباره آنها را خارج کنید.
 
پورت خروجی تصویر آنالوگ VGA Port
برای متصل کردن لپ تاپ به انواع نمایشگرها و دستگاه های پروجکشن می باشد. کیفیت تصویر قایل قبول است ولی خروجی دیجیتال نیست. دقت شود این پورت همان تصویری را می تواند نمایش دهد که بر روی LCD خود نوت بوک می بینید.
 
شکاف کارت PCMCI و کارت های اکسپرس PC Card & Express Card Slot
پورت فایروایر IEEE 1394 FireWire Port
پورت Serial Port
پورت USB ، USB 2.0  USB 3.0
پورت خروجی تصویر S-Video Port
پورت های خروجی و ورودی صدا Audio In/Out
پورت مولتی مدیای HDMI
 
 
 پورت های مجازی قابل لمس نیست و به هر کدام از آنها یک شماره تعلق گرفته است. و رنج آن ۶۵۵۳۵ – ۰ می باشد.
برخی پورت های باز در سیستم باعث میشود امنیت سیستم شما کاهش پیدا کند. هکر ها با استفاده از برخی نرم افزار ها بدافزار های تولید می کنند و آنها را به شکلی به سیستم شما انتقال میدهند برای مثال برای آن یک عنوان کلیک خور انتخاب می کنند ( مثلا فیلم س کس ی ۲۰۱۳ یا کرک فلان برنامه و … ) و شما خودتان آن را دانلود می کنید و در سیستم اجرا می کنید و این گونه برنامه ها فقط کافی است یک بار اجرا شوند و برنامه سریع خود را به عنوان فایل سیستمی معرفی می کنند و کار خود را از طریق پورت های باز سیستم تان شروع می کند  برخی از فعالیتهایشان شامل سرقت اطلاعات شخصی شما و یا رمز ها عبور تان و حتی گاهی از شما به عنوان یک قربانی استفاده می کنند و از طریق سیستم شما مکان دیگری را هک می کنند و شما به دردسر خواهید افتاد.
در گزارش آماری که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد ۱۰ پورت­ای که بیشتر حملات از طریق آنها صورت میگرفت اعلام شد در میان این ۱۰ پورت برتر هدف حملات به ترتیب شماره پورت‌های ۴۴۵، ۲۳، ۳۳۸۹، ۱۴۳۳، ۸۰، ۲۲، ۱۳۵، ۴۴۳، ۳۳۰۶ و ۸۰۸۰ می باشد.
باید به این نکته توجه داشته باشید که هیچ پورت خطرناکی وجورد ندارد. سرویس های که دارند روی پورت ها گوش میدن مهم است. برای مثال پورت ۴۴۳ به عنوان یکی از پورت های اعلام شده است که خیلی از آن برای حملات استفاده می کردند پس ما باید این پورت را ببندیم ؟ جواب خیر است. این پورت مربوط به HTTPS می شود و برای مثال اگر این پورت را شما ببندید دیگر نمی توانید وارد حساب کاربری گوگل تان شوید. شما باید دقت کنید که چه سرویس های از آن پورت استفاده می کنند و در زمانی که احساس کردید سرویس مشکوکی در حال استفاده است باید موقتا آن را مسدود کنید. البته برخی پورت ها هم می باشد که بیشتر کاربران از آنها استفاده نمی کنند پس لزومی بر باز نگهداشتن آن نیست. برای مثال پورت های ۲۳ ، ۴۴۵ ، ۱۳۹ و ۱۳۵ بیشتر کاربران به آنها احتیاج ندارند (البته پورت ۲۳ مربوط به Telnet می باشد و احتمال اینکه برخی از دوستان به آن احتیاج داشته باشند وجود دارد. اگر شما با Telnet آشنایی ندارید آن را ببندید. در ویندوز ۷ و ۸ به صورت پیشفرض Telnet بسته می باشد.) ویا برخی دیگر از پورت ها ۱۰۲۴ به بالا استفاده نمی کنند پس بهتر است آنها را هم ببندید.
ادامه مطلب
چهارشنبه 23 بهمن 1392  - 3:46 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826884
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی