به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 در صورتي كه فيس بوك احساس كند كاربر در زمان ورود به اين سايت با استفاده از يك حساب كاربري در واقع شخص ديگري است از وي سوالات متعددي را مطرح مي كند و پس از كسب اطمينان از هويت وي اجازه ورود را صادر كرده و سپس از كاربر مي خواهد تا كلمه عبور خود را تغيير دهد.
همچنين اين سرويس با استفاده از ابزاري كه توسط شركت امنيتي مك آفي طراحي شده رايانه شما را اسكن مي كند تا بدافزارهاي احتمالي را شناسايي و اسكن كند، اما نكته اينجا است كه پاكسازي بدافزار و ويروس از رايانه هاي قربانيان حملات پيشينگ به اين آساني امكان پذير نيست.
در ضمن بررسي ها نشان داده كه عملكرد اين ابزار چندان دقيق نيست. نكته جالب آن است كه در نهايت به كاربران پيشنهاد مي شود با پرداخت 35 دلار مشترك سرويس امنيت اينترنتي مك آفي شوند كه چنين اقامي نشان دهنده توافق مالي فيس‌بوك و مك آفي و سود كلاني است كه فيس بوك از اين بابت به جيب زده است.
برخي كاربران مي گويند اگر كاربران پس از اسكن رايگان اين گزينه را رد نكنند مك آفي به طور خودكار سرويس ياد شده را براي كاربران منظور كرده و 35 دلار را از طريق كارت هاي اعتباري از حساب كاربرانش كسر مي كند، امري كه موجب اعتراض بسياري از كاربران فيس بوك شده است.
تداخل اين سرويس امنيتي با ديگر نرم افزارهاي امنيتي مورد استفاده كاربران از جمله ديگر نقاط ضعف آن تلقي مي شود.
 
ادامه مطلب
جمعه 25 دی 1388  - 2:53 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6270548
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی