به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 شبهه نوشت؛ امروزه فرياد "وا فيلترا - وا سانسورا " كه توسط بلندگوهاي خارجي پخش و توسط برخي از رسانه‌ها يا شايع‌پراكنان داخلي منتشر مي شود، در گوشه و كنار شنيده مي‌شود! چنان چه گويي در همه جاي دنيا آزادي (دمكراسي به معناي غربي) وجود دارد، به جز ايران!
ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه به نام علم، دمكراسي، ارتباطات ... و در نهايت نظم نوين و صلح جهاني، جايزه‌ي نوبل صلح‌اش را به جنگ‌افروزي چون اوباما مي‌دهند - در ميان هفت ميليارد انسان و ميليون‌ها متفكر در كشورهاي متفاوت، زهرا رهنورد را به عنوان متفكر جهان در سال 2009 انتخاب مي‌كنند و نام بورسيه تحصيلي در يك دانشگاه فرانسوي را "ندا آقا سلطان " مي‌گذارند(؟!)
ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه سازمان‌هاي جاسوسي آن مانند "سيا "، "آنتلي جنت سرويس " و "موساد "، مراجع تقليد و فقهاي شيعه را رده بندي مي‌كنند و نتيجه مي‌گيرند كه "صانعي " خوب است و بقيه مراجع خطرناك‌اند! و ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه براي اشغال افغانستان 11 سپتامبر به راه مي‌اندازند و براي اشغال عراق اذهان عمومي را با تهديد كذب مي‌ترسانند و براي نسل كشي مسلمانان، پرچم مبارزه با تروريسم بلند مي‌كنند!
ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه در كشوري "چون فرانسه " كه معروف به مهد تمدن است و اكثريت قريب به اتفاق ملتش مسلمان نيستند، حتي تاب تحمل روسري يك دختر دبيرستاني يا دانشجو را ندارند و براي اخراج آنها و چند صد نفر كارمند در ميان هفتاد ميليون نفر جمعيت، قانون منع حجاب وضع مي‌كنند و اصلاً نگران نيستند كه اين يك ديكتاتوري است و مردم خودشان شعور دارند كه تشخيص دهند يا نه؟! لذا امروزه سخن از غرب و دمكراسي به معناي غربي، واقعاً جايگاهي جز براي استهزاء و خنده ندارد.
بر كسي پوشيده نيست كه تكنولوژي اينترنت و شبكه‌هاي ماهواره‌اي ارمغان علمي غرب است و تكنولوژي فيلتر نيز از همان غرب آمده است و مخصوص نظام جمهوري اسلامي ايران طراحي نشده است. لذا معلوم مي‌شود كه مصرف ممالك مدعي دمكراسي در فيلتر كردن سايت‌ها و شبكه‌هاي ماهواره‌اي به مراتب بيش از ايران است و به هنگام فيلتر كردن نيز هيچ توجهي به معناي دمكراسي يا شعور مردم ندارند!
امروزه در آمريكا و اغلب كشورهاي قدرتمند اروپايي، نه تنها اخبار به صورت سانسور شده و هدفمند منتشر مي‌گردد و نيز بسياري از سايت‌هاي خبري و يا علمي و بسياري از شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني و ... فيلتر مي‌شوند، بلكه حتي با كد گزاري كلمات مورد نظر، تمامي ايميل‌ها و حتي گفتگوهاي تلفني (به هر زباني) ره‌گيري مي‌شود و در صورت لزوم به بازداشت و حبس طولاني مدت بدون محاكمه همراه با شكنجه (با مجوز دولت و دادگاه‌هاي آمريكا) مي‌انجامد. تازه اگر منجر به ترور از نوع انفجار و يا تصادف با خودرو (روش متداول در آمريكا) نيانجامد! چه شد نوبت به ايران در دفاع از تهاجمات كه مي‌رسد، به ياد دمكراسي و شعور مردم مي‌افتند؟!
بديهي است كه معناي "جنگ نرم " با حملات سايبري همين است. دشمن از همه‌ي امكانات خود براي حمله استفاده مي‌كند و طرف مقابل نيز همه‌ي امكانات را خود براي دفاع به كار مي‌بندد.
حال چه شده است كه انتظار دارند ايران عرصه را براي هجوم دشمن باز بگذارد تا هر طور كه مي‌خواهند توطئه كنند و نامش را بگذارند دمكراسي يا احترام به شعور مردم(؟!) آيا چنين رفتاري كه فقط خوشايند دشمنان است، احترام به دمكراسي است يا نوعي "بلاهت سياسي و امنيتي "؟!
جالب است بدانيد كه هم زمان با آشوب‌هاي تهران، تظاهرات گسترده و وسيعي در اغلب كشورهاي اروپايي مانند: فرانسه - ايتاليا - بلژيك و حتي سوئيس صورت پذيرفت. هر چند كه هدف تظاهر كنندگان ايجاد آشوب در براندازي نبود، اما پليس شديدترين برخوردهاي فيزيكي و دستگيري‌هاي بدون دليل را داشت (رجوع شود به عكس‌هاي مندرج در گالري سايت). البته درگيري پليس در اروپا هيچ ايرادي ندارد و اين فقط نيروي انتظامي ايران است كه بايد با دست گل و شيريني به استقبال اغتشاش‌گران برود و اگر باتومي در درست داشت، عكس و فيلمش در همه شبكه‌ها و سايت‌هاي خبري پخش مي‌شود! چنان چه رئيس پليس سوئيس طي يك مصاحبه گفت: "هر چيزي حدي دارد، از حدش كه گذشت بايد برخورد و ممانعت كنيم ". اما جالب است بدانيد هم زمان با سانسور خبري اين تظاهرات، خبرگزاري‌ها و شبكه‌هايي چون بي‌بي‌سي فارسي و ...، فقط اخبار راست و دروغ راجع به تهران را گزارش مي‌كردند (؟!) البته در اخبار آنها خبر زيادي راجع به شعارها - كشتارها - آتش‌سوزي‌ها و به آتش كشيدن نام ابا عبدالله الحسين (ع) و قرآن كريم از يك سو و رقصيدن دختران و پسران در زير پل گيشا و عريان كردن مردم و رقصيدن به دور آنها و ... نبود!
و در نهايت آن كه كدام سايت خبري فيلتر شده است؟! آيا اينها سايت‌هاي خبري هستند و يا پايگاه‌هاي تبيين استراتژي براي مبارزه با يك نظام سياسي و يك ملت(؟!)
آيا اين كه در كدام روز به خيابان بياييد - چه شعاري دهيد - كجا اغتشاش كنيد - با چه شماره تلفن‌هايي تماس بگيريد - چه شبهه‌هايي را دهان به دهان نقل كنيد - چه كسي را چگونه بكشيد و ...، "خبر " است يا سازماندهي و برنامه‌ريزي(؟!)
و آيا حملات گسترده دشمن و سكوت و بي‌تفاوتي يك نظام (هر نظامي) در دفاع از تماميت ارضي و ارزش‌هاي خود (خواه طرف مقابل يا طرفداران انديشه‌هاي متفاوت قبول داشته باشند يا نه)، احترام به دمكراسي و شعور مردم است، يا بلاهت؟!
 
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 دی 1388  - 11:56 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823004
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی