به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 نتیجه این تحقیق عدم وجود یا وجود یك یا دو متغیر در ناحیه پیشرونده ژن مخصوص گیرنده سروتونین با نام 2C را نمایان ساخت. ناحیه پیشرونده بخشی از دی ان آ است كه ساختار ژنی را كنترل می كند.

یافته های تحقیقات جدید دانشمندان حاكی است: مسائل ژنتیكی دلیل گرایش برخی از زنان به بدخلقی را در مقایسه با سایرین توضیح می دهد.


به گزارش مهر، دانشمندان دانشگاه پیترزبورگ در این تحقیق متغیرهای ژنتیكی مرتبط با ماده شیمیایی كنترل كننده خلق و خو را در بدن كه با بروز خشم، پرخاشگری و خصومت در زنان در ارتباط است، مورد آزمایش قرار دادند.


"ایندرانی هالدر" و همكارانش از 550 زن اروپایی برای شركت در دو تست خشم دعوت به عمل آوردند. همچنین اطلاعات مربوط به ژنی كه به بدن در تولید سروتونین كمك می كند، جمع آوری شد. سروتونین یك ماده شیمیایی در مغز است كه احساسات و حالات افراد را كنترل می كند.


نتیجه این تحقیق عدم وجود یا وجود یك یا دو متغیر در ناحیه پیشرونده ژن مخصوص گیرنده سروتونین با نام 2C را نمایان ساخت. ناحیه پیشرونده بخشی از دی ان آ است كه ساختار ژنی را كنترل می كند.


بنا بر گزارش "لایوساینس"، زنانی كه از یك یا دو متغیر ژنتیكی برخوردار بودند، نمره كمتری در تست خشم دریافت كردند و این بدان معناست كه تمایل این افراد به پرخاشگری و بروز رفتارهای خشمانه بیشتر بود
 
ادامه مطلب
شنبه 28 شهریور 1388  - 3:40 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898497
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی