به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

باشگاه خبرنگاران،در این گزارش به معرفی مواردی که موجب آسیب رسیدن به هارددیک شما می شوند و نیز راه های جلوگیری از آنها می پردازیم.

صدمات فیزیکی
اولین دلیل خرابی هارد دیسک،صدمات فیزیکی است.دلیل این امر نیز روشن است، قطعات متحرک مختلفی در زمان روشن بودن هارد مشغول به کارند و در نتیجه کوچک ترین تکان می تواند به آسیب دیدگی جدی هارد منجر شود.



راه حل:حد امکان پس از نصب هارد داخل کیس،آن را جدا نکنید و یا در صورت جدا کردن،سریعا هارد را به کیس جدید انتقال دهید و نصب کنید.



نکته:تکان های شدید ممکن است به هارد صدمه وارد کند.


روشن و خاموش کردن مکرر رایانه
خاموش و روشن کردن رایانه باعث می شود بیشترین فشار به هارد دیسک وارد شود.

راه حل:اگر برای چند ساعت قصد دارید رایانه خود را ترک کنید،از قابلیتStandBy  و یا  Hibernate استفاده کنید ولی اگر قرار است از آن به مدت طولانی استفاده نکنید،آن را خاموش کنید.



گرمای بیش از حد
هارد نیز مانند سایر قسمت های رایانه برای کار کردن در دمای مشخصی ساخته شده است و اگر میزان دما از حد معمول بیشتر شود ممکن است هارد شما صدمه ببیند. 

راه حل:حتما توجه داشته باشید که هوا به خوبی داخل کیس جریان داشته باشد. برای این کار کیس رایانه را باز کنید و قسمت هایی را که گرد و غبار در آن ها جمع شده است،با استفاده از اسپری های مخصوص تمیز کنید.

نکته:در انتخاب محل قرار گیری لپ تاپ به این نکته توجه داشته باشید که هوا به خوبی در اطراف و به ویژه زیر آن جریان داشته باشد.



قطعی و نوسانات برق
برای جلوگیری از نوسانات برق کافی است از محافظ های مخصوص این کار استفاده کنید. برای خرید محافظ برق مناسب حتما با متخصص این امر مشورت کنید.



نامرتب بودن چیدمان فایل ها روی هارد

فایل ها هنگام کپی شدن به صورت نامنظمی روی هارد دیسک قرار می گیرند و در نتیجه دسترسی به آن ها زمان بیشتری خواهد برد.نامرتب بودن فایل ها منجر می شود تا هارد بیشتر کار کند و بدیهی است که این امر به خرابی هارد در دراز مدت منتهی می شود.


راه حل:نرم افزارهای زیادی در بازار بدین منظور موجود است.البته دفرگ کردن بیش از حد نیز ممکن است باعث تحلیل عملکرد هارد دیسک شود و در نتیجه توصیه می شود زمانی به دفرگ اقدام کنید که فایل های شما بیشتر از ۵ تا ۱۰ درصد از هم گسیختگی داشته باشند.

ادامه مطلب
یک شنبه 28 دی 1393  - 12:29 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5824499
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی