به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

viruseصبح دیر از خواب بیدار شده‌اید و وقت کافی برای آماده کردن چای یا قهوه ندارید؟ دوست دارید آب جوش در زمان کوتاهی آماده شود؟ کمی ویروس به آب اضافه کنید! این راهکار آخرین دستاورد پژوهش‌های دانشمندان دانشگاه Drexel است.
البته این بار ویروس‌های مورد نظر هیچ ارتباطی با دنیای کامپیوتر و فن‌آوری اطلاعات ندارند و شاید لازم باشد که در مورد آن توضیح بدهیم:
ویروس‌ها که انواع مختلف آن‌ در انسان عامل بیماری‌های گوناگون از یک سرماخوردگی ساده تا بیماریهایی مانند ایدز یا انواع سرطان می‌شوند، به صورت خلاصه شامل قطعه‌ای از DNA یا RNA و یک پوشش پروتئینی هستند. آنها فقط داخل سلول‌های زنده فعال و تکثیر می‌شوند ودر خارج از سلول‌ها هیچ‌ نشانه‌ای از یک موجود زنده ندارند. درست مانند ویروس‌‌های کامپیوتری، با استفاده از منابع سلول‌های جانوری یا گیاهی میزبان، موجب اختلال و اشتباه در کدنویسی و بیان ژن، و درنهایت از بین رفتن آن می‌شوند.
در این تحقیق از ویروس موزاییک تنباکو استفاده شده است. این ویروس نوعی آفت گیاهی محسوب می‌شود که علاوه بر تنباکو گیاهان دیگری را نیز آلوده می‌کند. دانشمندان المنتهای یک دستگاه کتری برقی را با نمونه‌هایی از ویروس موزاییک تنباکو پوشش دادند. البته ساختار این کتری به صورتی است که المنت‌ها در تماس مستقیم با آب داخل آن قرار می‌گیرند. با این کار تعداد حباب‌های آب جوش در محل تماس المنت‌ها سه برابر افزایش می‌یابد. این ویروس ها به صورت ژنتیکی تغییر شکل یافته‌اند و قلاب‌هایی برای چسبیدن به سطوح مختلف دارند. برای ساخت این پوشش ویروسی، محققان مقداری تنباکو را به صورت آزمایشگاهی به ویروس آلوده کردند؛ سپس با آسیاب و خرد کردن برگ‌های آلوده یک شیرابه یکنواخت بدست آمد که ویروس‌ها توسط سانتریفیوژ از آن جدا شدند. (سانتریفیوژ یکی از دستگاه‌های آزمایشگاهی است که مایعات را با سرعت‌های بسیار زیاد به گردش در‌می‌آورد و ذرات موجود درمخلوط مایع بر اساس وزن خود، در سرعت‌های مختلف رسوب می‌کنند). بعد از جداسازی ویروس‌ها، آن‌ها را با یک لایه میکروسکوپی از نیکل پوشش دادند تا غیر فعال شوند.
این آزمایش می‌تواند سرآغازی برای تولید صنعتی نوع جدیدی از کتری‌های برقی شود. همچنین این ایده می‌تواند برای تولید خنک کننده‌های تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد. به این صورت که قطعات الکترونیکی درون یک مایع قرار گرفته و بوسیله حباب های زیاد خنک شوند! 

ادامه مطلب
شنبه 15 فروردین 1394  - 10:02 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6181484
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی