G بزرگ چند رنگ:
اصولا تغییر خوب است و مخصوصا در بحث تکنولوژی تغییر لوگو می تواند جان تازه ای به برند ها بدهد.به عقیده من لوگوی جدید گوگل امکان جدیدی را پیش پای گوگل می گذارد که تاکنون برایش فراهم نبوده است. یک “the multicolored G” یا یک G چند رنگ که اکنون به صورت لوگو در کنار نام گوگل در بالای تب مرورگر شما قابل مشاهده است. به عقیده بسیاری این G رنگی میتواند زمینه ساز اتفاقات خوب در گوگل باشد.
بقیه در ادامه مطلب...
بی شک از این پس باید منتظر اتفاق های جدید تری در گوگل باشیم، این G رنگی می تواند بیانگر تمامی توانایی های شرکت و یک پارچگی این برند در طراحی و دیسیپلین خاص خودش باشد.
لوگوی تازه گوگل تنها ۳۰۵ بایت حجم دارد:
بله درست متوجه شدید، تنها ۳۰۵ بایت! لوگوی قبلی گوگل از سری فونت serif ایده گرفته شده بود و ۱۰۰ anchor points نیاز بود تا بتوان آن را به صورت وکتور و یا کد ثبت کرد که همین مطلب باعث بالا رفتن حجم فایل تصویر آن تا ۶ کیلوبایت (۶۳۸۰ بایت) می شد و با فشرده سازی تا حدود ۲ کیلوبایت یا دقیقتر ۲۱۴۰ بایت می رسید.
اما نسخه جدید لوگوی گوگل که تماما از دایره و مربع تشکیل شده روند حجم کمی تغییر می کند و ما شاهد افت حجم فایل تصویری به مقدار بسیار زیادی هستیم.
لوگوی جدید شامل:
۱۰ عدد دایره : ۲ عدد برای G ، دو تا برای g و برای هر یک از o ها هم ۲ تا و سرانجام در e هم ۲ تا
۵ عدد مستطیل : ۲ تا برای G ، یک عدد برای I و ۲ عدد هم برای e که در انتهای لوگوست
۱ شکل ناموزون : زبانه حرف g که شامل ۷ anchor points است
تا قبل از ارائه و رونمایی این لوگو باور اینکه بتوان لوگویی با این حجم برای گوگل در نظر گرفت کمی دور از ذهن بود، اما اکنون شاهد آن هستیم که این لوگو واقعا ۳۰۵ بایت حجم دارد !
تشابه رنگی لوگوی جدید گوگل با رنگ های لوگوی مایکروسافت و …
به تصاویر زیر و مفایسه رنگ های به کار گرفته شده در لوگوی جدید گوگل و لوگوی مایکروسافت دقت کنید:
لوگوی گوگل مختص خود این شرکت طراحی شده و هیچ تشابهی با هیچ لوگوی دیگری ندارد اما رنگ های به کار رفته در آن کمی شک و شبهه در ذهن بوجود می آورد. با توجه به تصویر بالا می توان گفت ما شاهد کپی برداری از رنگ های موجود در لوگوی جدید گوگل از روی لوگوی مایکروسافت هستیم.
وبلاگ Color Hunters blog با بررسی دقیق رنگ های بکارگرفته شده طبق جدول زیر اشباع رنگ (Saturation) را در مایکروسافت بیشتر و امکان کپی برداری را بسیار کم می داند.
این نکته را هم باید در نظر داشت که تنها گوگل و مایکروسافت نیستند که از این ترکیب رنگ برای لوگوی خودشان استفاده کرده اند: