به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 صراط نوشت؛ امروزه با گسترش كارت‌هاي الكترونيك و فرايندهاي كسب و كار الكترونيك در ايران، شيوه‌هاي جديدي از كلاهبرداري الكترونيكي نيز در ميان افراد سودجو و بزهكار رايج شده است. سرقت رمز كارت‌هاي بانكي و دستكاري در حساب‌هاي بانكي از طريق اينترنت و تلفن‌همراه و اخاذي از شهروندان با شيوه‌هاي فريبنده از اين جمله است.
يكي از روش‌هاي بسيار رايج در كلاهبرداري‌هاي اينترنتي، ارسال اي‌ميل‌هايي تحت عنوان برنده شدن در قرعه‌كشي شركت‌هاي معروف و تلاش براي دريافت مبالغي جهت ترخيص جايزه يا اعزام فرد به كشوري خارجي براي دريافت جايزه مذكور است. در برخي موارد نيز ارسال‌كننده ايميل خود را بازمانده يك ثروتمند آفريقايي معرفي كرده و خواستار تقسيم ميراث كلان خود با شما مي‌شود. در انتهاي ماجرا نيز او بعد از كلي رد و بدل كردن اي‌ميل و ارسال دعوتنامه و حتي بليت هواپيما، خواستار دريافت مبلغي به عناوين مختلف شده و از همين مرحله است كه درصورت گول‌زدن قرباني، ديگر اثري از او يافت نمي‌شود.
تبليغات اين روزهاي بانك مركزي براي آموزش نحوه حفاظت از رمز كارت بانكي و اطلاعيه چندي پيش پليس در مورد جرايم رايانه‌اي و اينترنتي را نيز مي‌توان در همين زمره تلقي كرد.
همچنين آن‌طور كه نوكيا در ايران خبر داده. تعدادي از كاربران ايراني نيز در معرض كلاهبرداري الكترونيك قرار گرفته‌اند. به همين جهت اين برند تلفن همراه نسبت به سوءاستفاده و اخاذي از مصرف‌كنندگان تحت نام اين شركت در ايران هشدار داده است.
به تازگي پيغامي ظاهرا از طرف نوكيا به مصرف‌كنندگان ايراني فرستاده مي‌شود با اين مضمون كه "شما برنده مقادير زيادي دلار/پوند/يورو شده‌ايد و براي دريافت آن مي‌بايست شماره حساب بانكي خود را در اختيار ما قرار دهيد. " نوكيا ضمن رد ادعاي اينگونه پيغام‌ها كه اخيراً در قالب برنامه‌هاي بخت‌آزمايي و تبليغاتي به ظاهر مربوط به نوكيا از طريق اي‌ميل يا SMS ارسال مي‌شوند، گفته كه اين شركت هيچ‌گونه برنامه تبليغاتي مشابهي را تاكنون آغاز نكرده و هرگونه ارتباطي را با فرستنده اين پيام‌ها رد مي‌كند.
به نظر مي‌رسد بهترين عكس‌العمل در برابر چنين پيام‌هاي مشكوكي اين است كه درصورت دريافت چنين پيام‌هايي به آنها جواب نداده و آنها را نيز براي ديگران نفرستيد چراكه با پاسخ به اين پيام‌ها و فرستادن اطلاعات درخواستي ممكن است اطلاعات شما مورد سوءاستفاده قرار گيرد. بهترين اقدام، حذف آنها از ميان پيغام‌هايتان و عدم‌پاسخ‌دهي به آنهاست. ضمناً كاربران ايراني درصورت دريافت چنين پيام‌هايي مي‌توانند مراتب را به مراجع ذي‌ربط قانوني اطلاع دهند. با توجه به تصويب و ابلاغ قانون مبارزه با جرايم رايانه‌اي و اينترنتي، مي‌توان متخلفين را تحت پيگرد قانوني قرار داد.
 
ادامه مطلب
دوشنبه 24 اسفند 1388  - 10:58 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828650
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی