به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ما بعضی وقت ها گله داریم که چرا به هیچ کاری نمی رسیم. مخصوصا در این روزهای پاییزی که تا به خودت بیایی شب شده. شاید بشود گفت یکی از مهم ترین عوامل این کمبود وقت، این است که مدام مشغول گشت و گذار در تلگرام هستیم؛ نرم افزاری که بعد از کندشدن وایبر، جایگاه خودش را در گوشی های ما تثبیت کرد و با فرار از خطر فیلترینگ، همچنان دارد می تازد. 

اینکه تلگرام ابزار قدرتمند و کار راه اندازی است، چیزی نیست که بشود انکارش کرد، اما از آنجا که هر پدیده ای در کنار محاسنش، معایبی هم دارد، می شود این نقد را به تلگرام وارد دانست که زمان زیادی از کاربرانش می گیرد. بیایید با هم یک حساب سرانگشتی بکنیم: ما- اگر کوآلا نباشیم- حداقل در 14 ساعت از شبانه روز بیداریم. اگر دو ساعت یک بار هم به تلگرام سربزنیم و هر بار سر زدنمان 15 دقیقه طول بکشد، بالغ بر 10 دقیقه از وقتمان در تلگرام می گذرد. این در حالی است که شاید خودمان گذر سریع زمان را اصلا حس نکنیم. در این مطلب می خواهیم پیشنهادهایی برای بهینه سازی استفاده از این شبکه اجتماعی پرطرفدار بدهیم.

 

SALI JOON
 


بقیه در ادامه مطلب...

برنامه ریزی کنید

برای خودتان یک زمانبندی مشخص برای حضور در تلگرام داشته باشید و در صورتی که به آن عمل نکردید، جریمه در نظر بگیرید. یک جریمه متعادل که نه آن قدر آبکی باشد که با کمال میل و در شوق رسیدن به گوشی آن را ادا کنید، نه آن قدر سنگین که از حد توانتان خارج باشد. علاوه بر این، اخیرا نرم افزارهایی هم تولید شده اند که این برنامه ریزی را به بهترین شکل برایتان انجام می دهند و شما را مجبور می کنند از یک حدی بیشتر با گوشی هوشمندتان وقت نگذرانید؛ نرم افزارهایی مثل forest راه حل جالبی برای ترک اعتیاد به انواع شبکه های اجتماعی است.



چت ممنوع

در یک گروه دوستانه، غیر از شما حداقل 20-10 نفر دیگر هم هستند و به همان اندازه ای مخاطب یک پیام محسوب می شوند که شما هستید. پس دلیلی ندارد وقتی بیکاری به یک نفر فشار آورده و می خواهد یک گپ و گفت راه بیندازد، شما اولین کسی باشید که جوابش را می دهید. تجربه نشان داده صحبت های این چنین هیچ آورده ای برای طرفین ندارند و بعد از گذشت چند دقیقه به همان جای اول می رسد. تازه ممکن است آخرش مدیر گروه جلوی همه بی آبرویتان کند و با جذبه خاص خودش بنویسد: «چت= حذف»

 

SALI JOON
 


موازی کاری نکنید

کلا گروه ها و کانال های جوک سر و ته یک کرباسند. چند روز پس و پیش بالاخره پست های همدیگر را کپی می کنند. بنابراین اگر چند جا مشتری جوک های تلگرامی هستید، با یک مشاهده دقیق بهترینش را انتخاب کنید و مابقی را بفرستید. قاتی باقالی ها بسیاری از هنرمندان هم به تازگی برای خودشان کانال زده اند، اما معمولا محتوایی که در آن می گذارند تفاوتی با پیج اینستاگرامشان ندارد. پس در صورتی که جزء فالوئرهای یک سلبریتی هستید، از کانال تلگرامی اش چیز جدیدی کاسب نیستید. در عوض لیست پیشنهادهای ما را در گوشه همین صفحه بخوانید، شاید یکی دوتایش به دردتان خورد.



تمام کننده باشید

در چت های دونفره اگر بخواهید بعد از هر تشکری یک «خواهش می کنم» تحویل بدهید و در جواب هر شوخی ای اسمایلی خنده گریه آلود بگذارید، باید تا صبح چت کنید. هر جا حس کردید ادامه پیدا کردن صحبت سودی ندارد، یک سکوت طولانی کنید یا از بحث های قبلی یک جمع بندی انجام دهید و چت را تمام کنید. شاید طرف مقابلتان برنامه زندگی اش با شما متفاوت باشد و بخواهد تا صبح با یک نفر حرف بزند.

 

SALI JOON
 


مخفی کاری کنید

یاهومسنجر قابلیتی داشت به نام invisible که کاربر را از نظرها پنهان می کرد. حالا تلگرام هم با last seen recently این امکان را به شما می دهد که حریم شخصی ایمن تری تجربه کنید و از کنجکاوی دیگران در مورد رفت و آمدهای مجازیتان در امان باشید. از این مهم تر، وقتی دیگران نبینند شما آنلاین هستید، احتمال اینکه بخواهند یک گفت و گوی طولانی را با شما آغاز کنند بسیار کمتر است. بالاخره دیر یا زود همه باید متوجه شوند که شغل مشاورها گوش کردن است و در هزاره سوم حتی برای درددل کردن هم باید پول خرج کرد.
 


اباذری نباشید

حالا دیگر تعداد پیام های بی اساس و سطحی کمتر از قبل شده است، اما هنوز کسانی باقی مانده اند که از رئیس بیمارستان فلان فکت می آورند و در مورد مواد غذایی و چیزهای دیگر متن های هشدارآمیز می فرستند. واقعیت این است که شما یک نفرید و اگر بخواهید به همه این پیام ها واکنش نشان دهید، باید وقت زیادی را هدر دهید. با این کار فقط در نظر سایرین به یک آدم غرغرو تبدیل می شوید که می خواهد از بقیه ایراد بگیرد. بحث و جدل فایده ای ندارد، لذا تیک ایت ایزی!

ادامه مطلب
یک شنبه 29 آذر 1394  - 10:55 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5824580
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی