به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در صورت فلش کردن اندروید 7، بروزرسانی OTA دریافت نخواهد شد

گوگل پس از انتشار نسخه‌ی پیش نمایش اندروید ۷ در قالب فایل ایمیج، وعده داده که بروزرسانی‌های این سیستم عامل بصورت OTA برای گوشی‌های هوشمند از طریق Android Beta Program منتشر خواهد شد. اما نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم دریافت این بروزرسانی‌ها توسط گوشی‌هایی است که اندروید ۷ در آن‌ها فلش شده باشد.

گوگل در صفحه‌ی Android Beta به این موضوع اشاره کرده در صورتی که کاربران اندروید ۷ را بصورت فلش در گوشی هوشمند خود مورد استفاده قرار دهند، قادر به دریافت بروزرسانی‌های بصورت OTA از طریق developer.android.com نخواهند بود. در واقع این بروزرسانی‌ها بصورت خودکار به کاربر ارائه نخواهند شد.

اطلاعات ارائه شده توسط گوگل نشان از این دارد که بروزرسانی‌های صورت گرفته در فواصل ۴ تا ۶ هفته‌ برای کاربران منتشر خواهند شد، از این‌رو افرادی که اندروید N را بصورت فلش مورد استفاده قرار داده باشند باید با انتشار هر نسخه‌ی جدید بروزرسانی، دوباره اقدام به فلش کردن نسخه‌ی جدید کنند.

برای افرادی که این نسخه از اندروید را بصورت فلش دریافت نکرده و مورد استفاده قرار نداده باشند، بروزرسانی‌ها در فاصله‌ی ۲۴ ساعت پس از انتشار قابل استفاده خواهد بود. در صورتی که شما نیز جزو افرادی هستید که بدون اطلاع از این موضوع گوشی خود را به نسخه‌ی پیش نمایش اندروید N فلش کرده‌اید، پس باید دوباره سیستم عامل گوشی خود را به اندروید مارشمالو بازگردانید تا از این طریق با نصب اندروید ۷ بتوانید بروزرسانی‌های اندروید ۷ را بصورت OTA دریافت کنید.

ادامه مطلب
یک شنبه 23 اسفند 1394  - 3:48 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6187043
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی