به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

وقتی یه سوالی براتون پیش میاد  یا دنبال یه مطلبی میگردین ، اولین جایی که سراغ جوابتون میگردین کجاس؟ فکر می کنم اکثر مردم یه راست میرن سراغ گوگل. روزانه 3.3 میلیارد جستجو توی گوگل انجام میشه که نشون میده گوگل مرجع ذهن کنجکاو اکثر مردمه. اما هیچوقت به این فکر کردین که چی شد که گوگل به این غول اطلاعاتی تبدیل شد؟ لازم نیست برای جواب به سراغ گوگل برین! ماجرا اینه که گوگل با الگوریتم های قدرتمندی کار می کنه که سوال هایی که جستجو میشن را با نزدیکترین پاسخ احتمالی منطبق میکنه. خب این یعنی اینکه شما نقش خیلی مهمی در جوابهایی که در جستجوتون تو گوگل می گیرین دارین.


بقیه در ادامه مطلب...

اینجا هم مثل همه الگوریتم ها، روش هایی وجود داره که با یاد گرفتن اونا می تونین بهترین نتیجه را برای هر جستجویی که تو گوگل انجام میدین بگیرین. 


اسرار عملگرهای جستجو Search Operators


عملگرهای جستجو ، نمادهای کلیدی هستن که با اضافه کردن اونها می تونین یه جستجوی معمولی رو به یه جستجوی عالی تبدیل کنین. این نمادها و کلمات به گوگل کمک می کنن که منظور شما را بهتر و دقیق تر بفهمه. مثلاً ، بیاین دنبال یه کلمه خیلی عادی مثل Potato (سیب زمینی) بگردیم.

 

سرچ گوگل

 

با تایپ کردن کلمه Potato نتیجه جستجو شما رو می بره به صفحه ای که اطلاعاتی در مورد این محصول نشاسته ای مورد علاقه تون بهتون میده. اینجا پاسخ های خیلی واضح مثل عکس سیب زمینی و اطلاعات ویکیپیدیایی رو می بینین.

 

“Potato”


حالا اگر علامت " رو به سرچ اضافه کنین، گوگل می فهمه که باید دنبال اون لغت خاص بگرده. این بار این کلمه و اسامی دیگه مثل گروه های موسیقی و فیلم و بقیه موارد هم نشون داده می شن. اگر تعداد لغت های توی “---“ رو بیشتر کنین نتیجه سرچ رو مشخص تر و محدودتر میکنین، مثلا “Red Potato”

 

Potato- 


اگر یه علامت منفی قبل از کلمه ای که جستجو می کنین بزارین ، می تونین جستجوتان را محدودتر کنین و بعضی کلمات را از نتیجه سرچ حذف کنین. مثلا اگر Soup recipe-potato رو تایپ کنین ، می تونین کلی دستور پخت سوپ پیدا کنین. فقط حواستون باشه که قیل از علامت منفی فاصله رو نزنین، یعنی بین کلمه قیل از منفی و علامت منقی فاصله نباشه.

 

سرچ گوگل

 


Link:potato.ca


با اضافه کردن :Link قبل از جستجو ی یه URL ، گوگل بهتون صفحات وبی را که به سایت مورد نظرتون لینک داره رو هم نشون میده.


Potato site:history.com


اگر اسم یه سایت خاص رو به سرچ اضافه کنین ، اطلاعات مربوط به موضوع مورد نظرتون را تو اون سایت پبدا می کنین. تو مثالی که در مورد سیب زمینی دیدین ، اطلاعات خیلی خوب تاریخی در مورد سیب زمینی تو نتایج میان مثل قحطی سیب زمینی ایرلند در سال 1845.

 

سرچ گوگل

 

 

Related:potato.ca


اکر کلمه :Related رو به سرچتون اضافه کنین، گوگل سرچ های مشابه اونچه که شما دنبالشین رو پیدا میکنه. مثلا، اگر Related:potato.ca رو تایپ کنین، اطلاعاتی در مورد همه سیب زمینی ها و سبزیجات ریشه ای مرتبط رو توی نتیجه جستجوتون می بینین.

 

“*My My Miss America”


یه کلمه رو توی متن یه شعر یا عبارت فراموش کردین؟ اون قسمت هایی که یادتون میاد رو بذارین توی "—" و به جای کلمه ای که یادتون رفته یه ستاره بذارین و ببینین گوگل براتون چیکار می کنه!

 

سرچ گوگل

 


Sweet potato OR Idaho potato


اگر کلمه OR رو با حروف بزرگ بین کلمات جستجوتون بذارین، از گوگل می خواین که صفحاتی رو براتون بیاره که یکی یا هر دو تا کلمه توی اونها به کار رفته. اگر OR را بردارین فقط صفحاتی رو میبینین که هر دو کلمه توی اونها به کار رفته.

 

Cache:potato.ca


با اضافه کردن :Cache گوگل بهتون آخرین نسخه ذخیره شده از سایت رو نشون میده.

 

Info:potato.ca


با این عنوان گوگل بهتون اطلاعات مختلفی در مورد سایتی که سرچ کردین رو نشون میده، مثل صفحات مشابه و سایت هایی که به آدرسی که سرچ کردین لینک دارن.

 

نمادهای جستجو
یه راه دیگه برای سرچ بهتر تو گوگل ، اضافه کردن یکی از این نمادهاس.


& : نشون میده که ارتباط محکم و قوی بین کلمات و عبارت هایی که جستجو می کنین وجود داره. یعنی با جستجوی Hockey & Florida اطلاعاتی در مورد چیزهایی که به ورزش هاکی در ایالت فلوریدا مربوط میشن رو پیدا می کنین.


%: حساب و کتابتون ضعیفه؟ گوگل حواسش هست. تصور کنین که فروشگاه محبوبتون 55% تخفیف رو یه تی شرت 90 دلاری میده، خب یعنی الان چنده؟ کافیه تو گوگل بزنین  55off of $90 %  و گوگل حساب و کتاب رو براتون انجام میده.


#: می تونین هر چی هشتگ مربوط به موضوعی که براش سرچ می کنین رو پیدا کنین.


@: اگر قبل از کلمه یا عبارت جستجو علامت @ رو بذارین گوگل در شبکه های اجتماعی هر جا این عنوان mention شده باشه رو بهتون نشون میده.

ادامه مطلب
شنبه 29 اسفند 1394  - 7:24 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899429
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی