به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در آلمان ارتباطات اينترنتي با سرعت بيش از 384 كيلوبيت در ثانيه، در گروه اينترنت پرسرعت قرار مي‌گيرند و با اين تعريف هم‌اكنون بيش از 98 درصد خانه‌هاي اين كشور به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند.

 فارس، جمهوري فدرال آلمان يكي از صنعتي‌ترين كشورهاي جهان است كه در قاره اروپا واقع شده و با داشتن وسعت نسبتاً كوچك، تا پايان فصل نخست سال 2010 ميلادي بيش از 7/81 ميليون نفر جمعيت داشته است.
اين كشور نه تنها در صنعت خودرو بلكه در حوزه فناوري نيز پيشرفت‌هاي قابل ملاحظه‌اي كرده و در اروپا جزء كشورهاي پيش‌رو در اين زمينه محسوب مي‌شود. طبق آخرين گزارش‌هاي رسمي منتشر شده از سوي دولت آلمان، اين كشور از نظر ارتباطي جزو كشورهاي پيشرفته ‌است و هم‌اكنون 54 ميليون خط تلفن ثابت و بيش از 84 ميليون خط تلفن‌همراه در آن مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
در آلمان 373 شبكه تلويزيوني برنامه پخش مي‌كنند و 38 ميليون و 600 هزار كاربر اينترنتي آن به صورت مرتب وارد دنياي مجازي مي‌شوند. همچنين 16 ميليون و 494 هزار دامنه اينترنتي در اين كشور وجود دارد و پسوند دامنه اينترنتي آن de. است. تا پايان سال قبل در آلمان 12 ميليون و 400 هزار خط باند پهن براي اتصال به اينترنت وجود داشته است كه از اين ميان 9 ميليون و 900 هزار پهن‌باند را شركت مخابرات آلمان پوشش مي‌دهد.
براساس آمارهاي به دست آمده، 16/36 درصد كاربران آنلاين آلماني از اينترنت پرسرعت استفاده مي‌كنند كه اين ميزان كمتر از كشورهاي دانمارك و هلند است كه در اتحاديه اروپايي از رهبران اين عرصه به شمار مي‌روند. گزارش اتحاديه اروپايي كه سه سال قبل در خصوص گسترش پهناي باند و مبارزه با شكاف ديجيتالي در 27 كشور اروپايي منتشر شد نيز نشان مي‌دهد كه مبارزه با شكاف ديجيتالي در آلمان سالانه 5/8 درصد رشد دارد. از سوي ديگر، افزايش استفاده از اينترنت در آلمان موجب شد تا در سال گذشته بيش از 24 ميليون مشترك جديد از خطوط ADSL در اين كشور استفاده كنند.
از آنجايي كه افزايش دسترسي كاربران به خطوط پرسرعت اينترنتي يكي از شاخص‌هاي اصلي در سنجش ميزان نفوذ فناوري بين مردم محسوب مي‌شود، كشورهايي اروپايي و از جمله آلمان طي چند سال اخير براي توسعه اين شاخص سرمايه‌گذاري فراوان كرده‌اند. به عنوان مثال، دولت فرانسه با اجراي طرح ديجيتالي خود موسوم به Numérique 2012 كه در اكتبر 2012 به تصويب رسيد، تلاش مي‌كند طي دو سال آتي امكان دسترسي به اينترنت پرسرعت براي تمام ساكنان خود را فراهم كند.
دولت انگليس نيز در حال اجراي طرحي موسوم به Digital Britain Report با هدف مشابه است كه آن را در ژوئن 2009 به تصويب رسانده است. در اين ميان كشور آلمان هم براي گسترش خطوط پهن‌باند اينترنتي و افزايش دسترسي مردم به اينترنت پرسرعت و ارزان، برنامه ويژه خود با نام Germany Broadband Strategy را در دستور كار دارد. اين برنامه بزرگترين اقدام دولت آلمان براي گسترش اينترنت پرسرعت بين مردم اين كشور محسوب مي‌شود و در فوريه 2009 به تصويب رسيده است.
براي آنكه دولت آلمان و ديگر كشورهاي اروپايي در اجراي طرح‌هاي خود براي گسترش اينترنت پرسرعت بين مردم موفق شوند، اپراتورهاي كابلي از سال گذشته فعاليت‌هاي گسترده خود را در اين زمينه آغاز كرده‌اند. اما در حالي كه شركت‌هاي مخابراتي و ارتباطي بزرگ‌تر در حال توسعه و ارتقاء زيرساخت‌هاي خود هستند، شركت‌هاي كوچك‌تر مشكلات بيشتري را پيش‌روي خود مي‌بينند و هنوز نتوانسته‌اند از نتايج بحران مالي سال‌هاي 09-2008 رهايي يابند.
اين مسئله تا اندازه زيادي باعث كند شدن حركت آلمان در توسعه خطوط پهن‌باند شده است، اما دولت اين كشور مي‌كوشد با افزايش سرمايه‌گذاري‌ها و حمايت از بخش خصوصي بتواند امكان توسعه خدمات ISPهاي كوچكتر را نيز فرهم آورد.
ارايه اينترنت پرسرعت به كاربران اين روزها به رقابتي تنگاتنگ تبديل شده است كه كشورهاي مختلف در آسيا، اروپا و آمريكا به شدت آن را دنبال مي‌كنند. تايوان هم‌اكنون امكان دسترسي بين‌المللي به اينترنت با سرعت 10 مگابيت در ثانيه را براي شهروندان خود فراهم كرده است كه البته كره جنوبي از سال 2008 به بعد، امكان اتصال به اينترنت با سرعت يك مگابيت در ثانيه را براي شهروندان خود فراهم كرده بود.
در مقابل اين كشورهاي آسيايي، اروپايي‌ها قرار دارند كه با حداكثر توان خود به جلو حركت مي‌كنند. از جمله اين كشورهاي اروپايي آلمان است كه در نظر دارد تا پايان سال 2010 ميلادي امكان دسترسي به اينترنت با سرعت يك مگابيت در ثانيه را براي شهروندان خود فراهم آورد. ديگر كشورهاي اروپايي مانند سوئد، دانمارك و انگلستان در تلاشند اين سرويس را در دوره زماني ياد شده با سرعت 2 مگابيت در ثانيه به شهروندان خود ارايه دهند.
طبق آمارهاي موجود، هم‌اكنون متوسط سرعت اينترنت در آلمان 4 مگابيت در ثانيه است. هم‌اكنون بزرگترين شركت‌هاي مخابراتي آلمان با نام‌هاي "دويچه تلكام " و "ودافون " با همكاري يكديگر خدمات پهناي باند اينترنت VDSL سرعت بالا را در اين توسعه مي‌دهند تا سرعت دسترسي مردم به شبكه مجازي را از متوسط 4 مگابيت در ثانيه هم بالاتر ببرند.
اين دو شركت سال جاري با توسعه به دو شهر آلماني وورتسبورگ و هايلبرون و فراهم‌سازي دسترسي حدود 50 هزار خانه در هر شهر به شبكه فوق سريع، آغاز به كار خواهند كرد. در حال حاضر 50 شهر آلمان به شبكه اينترنت پرسرعت VDSL دسترسي دارند كه نسخه سريع‌تر فناوري پهناي باند استاندارد با ده‌ها مگابيت در ثانيه سرعت است كه براي پخش مستمر تصاوير ويديويي با كيفيت بالا مناسب به نظر مي‌رسد. شركت "دويچه تلكام " هم‌اكنون رقباي خود را براي كمك به ساخت شبكه VDSL در آلمان فراخوانده و هشدار داده اين كشور در صورتي كه در توسعه پهناي باند سرمايه گذاري نكند، ممكن است از رقباي خود عقب بماند.
اين فعاليت‌هاي بخش خصوصي در كنار برنامه‌ريزي دولت آلمان براي افزايش ميانگين سرعت اينترنت در اين كشور دنبال مي‌شود. بر اساس طرح وزارت اقتصاد آلمان، تا سال ۲۰۱۸ ميلادي امكان دسترسي تمام منازل و شركت‌هاي اين كشور به اينترنت با سرعت 50 مگابيت در ثانيه فراهم خواهد شد. در حال حاضر ۹۸ درصد خانه‌هاي آلماني به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند.
وزارت اقتصاد آلمان در كنفرانس كارشناسان اقتصادي اين كشور موضوع افزايش پهناي باند اينترنتي را مطرح كرده است. خبرگزاري آلمان به نقل از گزارش وزارت اقتصاد آلمان مي‌نويسد: سرمايه‌گذاري‌هاي گسترده در تلفن ثابت و مخابرات لازم است تا آلمان در آينده بتواند جايگاه خود را به عنوان كشوري با اينترنت پهن‌باند حفظ كند.
در آلمان ارتباط‌هاي اينترنتي با سرعت بيش از 384 كيلوبيت در ثانيه در گروه اينترنت پرسرعت (پهن‌باند) قرار مي‌گيرند. با اين تعريف هم‌اكنون بيش از 98 درصد خانه‌هاي اين كشور دسترسي به اينترنت پرسرعت دارند. بر اساس برنامه‌هاي جديد بايد امكان دسترسي بسياري از شهروندان به اينترنت سريع‌تر فراهم شود.
وزارت اقتصاد آلمان همچنين پيشنهاد كرده است كه در زمان ساخت خيابان‌هاي جديد يا كانال تأسيسات، يك لوله خالي براي كابل‌كشي اينترنتي تعبيه شود تا در هزينه‌هاي آتي براي گسترش خطوط پهن‌باند اينترنتي صرفه‌جويي شود.
فراهم كردن فركانس‌هاي جديد براي تبديل سيستم آنالوگ به ديجيتال نيز از جمله اقدامات ضروري دولت آلمان ناميده شده‌اند. اين فناوري بيشتر براي دسترسي مناطق روستايي و دورافتاده‌تر به اينترنت كاربرد دارد. برنامه پيشنهادي وزارت اقتصاد آلمان بايد به تصويب مجالس ايالتي اين كشور برسد تا قابليت اجرايي داشته باشد. گفتني است در حال حاضر اينترنت 2 تا 32 مگابيت در ثانيه سرعت‌هاي رايجي هستند كه شركت‌هاي اينترنتي در آلمان ارايه مي‌دهند.
 
ادامه مطلب
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  - 5:43 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5828777
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی